Dodaj do ulubionych

Czy możecie nie karmić troli?

14.04.05, 15:27
Proszę. to się robi niesmaczne.
Obserwuj wątek
    • mala_rozia Re: Czy możecie nie karmić troli? 14.04.05, 15:28
      a bez jedzenia szybko zdechną.... i będzie spokój
    • szybki_wytrysk Re: Czy możecie nie karmić troli? 14.04.05, 15:29
      Powtórzę pytanie: Ju token tu mi ?
      Jeśli tak , to pomyliłas złotko adres. Ja tu jestem od zawsze i zawsze będe
      uczył tolerancji na inne poglądy. Będe przeciw ostracyzmowi pseudomoralnemu i
      zakłamaniu.
      Taki już jestem - NIEZATAPIALNY.Moje złotko.
    • Gość: hobbit Trolle wszystkich krajów łączcie się!!!!! IP: 193.0.117.* 14.04.05, 16:48
      A co masz do trolli?
      Nie lubisz literatury fantasy?
    • Gość: mariamagdalena Re: szybki wytrysk IP: .152.3.* / 212.244.90.* 14.04.05, 18:05
      pewnie, ze tu byles i bedziesz. bo gdzie indziej mozesz sobie pobzykac???!!!
      tylko uzywaj dobrych kremow na odciski.. buhahahahahahhahahaha
      • mala_rozia mariomagdaleno! 15.04.05, 08:35
        prosilam....
        • szybki_wytrysk Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 09:15
          Fruzia Jeśli mnie, starego bywalca romantiki ,uważasz za trolla , to ty jesteś
          świerzawka. A właściwie to kto ty jesteś ? Nawet się nie przedstawiłaś kiedy tu
          przyszłaś.
        • Gość: mariamagdalena Re: mariomagdaleno! IP: .152.3.* / 212.244.90.* 15.04.05, 09:29
          wybacz roziu :( mala :(juz nie bede :(
          • szybki_wytrysk Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 09:32
            Oooo !!! Jeszcze jedna ...święta.
            • Gość: mariamagdalena Re: mariomagdaleno! IP: .152.3.* / 212.244.90.* 15.04.05, 09:35
              jeszcze jestem grzesznica. o swietosci pomysle w przyszlosci.. moze jutro :)
              • szybki_wytrysk Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 09:39
                Co możesz zrobić dzisiaj ? Nie pytaj ... bo dzwon bije i on może zrobić coś dla
                Ciebie. Czy jakoś tak.
                • Gość: mariamagdalena Re: mariomagdaleno! IP: .152.3.* / 212.244.90.* 15.04.05, 09:43
                  dzisiaj jade w gory. tyle moge zrobic. i Ty odpocznij od netu. polecam :)
                  ps. wsrod tych bzdurek, ktore tu tworzysz, jedna Twoja(?) mysl mi sie podoba,
                  ale nie zdradze ktora :)
                  • szybki_wytrysk Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 10:00
                    Świętobliwa magdaleno to nie bzdurki to samo życie.
                    A życie... wiadomo szybko mija. Pomyśl o tym.
                    • Gość: mariamagdalena Re: mariomagdaleno! IP: .152.3.* / 212.244.90.* 15.04.05, 10:12
                      zycie.. ale chyba nie na forum. wciaz o nim mysle, ha.. posluze sie nawet Twoja
                      maksyma " nie mow mi jak mam zyc, bo za mnie nie umrzesz" :). wybacz, ze
                      pozyczylam to na chwilke :)
                      a teraz sie usmiechnij :) gdyby nad Toba popracowac fajny moglby byc z Ciebie
                      gosc:)
                      • szybki_wytrysk Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 10:22
                        Nasza świętobliwa ma kłopoty ze zrozumieniem tekstu pisanego ?
                        Napisałem ,że życie szybko mija - pomyśl o tym........czyli ?
                        Czyli o tym ,że życie szybko mija. Nie mówię Tobie jak masz żyć tylko ,żebyś
                        pomyślała o tym ,że życie szybko mija. Czy to jest narzucanie Tobie mojego
                        modelu życia , czy tylko prośba o tym ,żebyś pomyślała,że życie szybko mija ?
                        życie szybko mija.... mija..... pomyśl....

mija... pomyśl....
                        • Gość: mariamagdalena Re: mariomagdaleno! IP: .152.3.* / 212.244.90.* 15.04.05, 10:26
                          oczywiscie. wycofuje sie. do ciebie nie warto sie nawet usmiechnac. zyj tam
                          sobie jak chcesz, pisz jak chcesz, tworz nowe idiotyzmy jak chcesz.
                          powodzenia.
                          • szybki_wytrysk Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 10:30
                            Droga Mario :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            Jakie idiotyzmy ?
                            Kochanie !!!!! Wskaż mi chociaż jeden :)))))))))))))))))))))))))))))
                            :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            • szybki_wytrysk Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 10:33
                              A tak w ogóle , to fajna laska jestes . Bez pracy :))))))))))))))))))))))))))
                              :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                              :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Przepraszam za niezamierzoną agresywność: Mam cholernie dużo zamówień od
                              tygodnia ( zamówień na moje produkty). Razem z codziennym bzykankiem zajmuje mi
                              wszystko jakies dwadzieścia godzin dziennie i padam z nóg.
                          • mala_rozia Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 10:41
                            a prosilam...
                            • ewita31 Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 10:43
                              Zaraz zaraz panno Rózio. Niektórym "trolowanie" szybkiego odpowiada.
                              Więc nie wypowiadaj się w imieniu wszystkich bo nie masz do tego prawa.
                              • szybki_wytrysk Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 10:45
                                Jestem Pani podnóżkiem , Panno Ewo.
                            • Gość: mariamagdalena Re: mariomagdaleno! IP: .152.3.* / 212.244.90.* 15.04.05, 10:43
                              ech, mala rozia, nastepnij razem walnij mnie w glowe, zamiast prosic :(
                              • Gość: mariamagdalena Re: mariomagdaleno! IP: .152.3.* / 212.244.90.* 15.04.05, 10:48
                                evita, mala rozi p r o s i... a do tego ma kazdy prawo. niczego bowiem nie
                                żąda..
                                • ewita31 Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 10:50
                                  Czy Rozi ma jakies konkretne argumenty czy tylko swoje własne widzimisię ?
                                  Innymi słowy wczym wpisy Rozi są lepsze od wpisów szybkiego ?
                                  • stokrotkaa20 Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 10:56
                                    sama napisałaś, że każdy ma prawo pisać co chce, więc odczep się od rozi

przewrażliwiona jesteś bardzo...nie lubie takich ludzi
                                    • ewita31 Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 11:05
                                      Stokrotko w ramach demokracji oczywiście. Nikt w kręgu demokratycznie
                                      nastawionych do siebie ludzi nie powinien eliminować drugiego człowieka, a
                                      jedynie dyskutować z jego poglądami , a nie oceniać i eliminować .
                                      To jest niedemokratyczne i takie niskie.
                                      • szybki_wytrysk Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 11:07
                                        No teraz droga Ewo to będę Ci lizac stopy :)))
                                        Cieszę sie ,że jest tu jeszcze jedna wojowniczka o tolerancję :)
                                        • stokrotkaa20 Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 11:13
                                          więc w imię tolerancji, nie czytaj postów rozi, skoro tak Ci przeszkadzają, bo
                                          chyba tylko Tobie, a że mamy demokracje..
                                          • ewita31 Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 11:23
                                            Drogie Panie blondynki. Chyba mówimy różnymi językami. Demokracja przedstawiona
                                            w takim zarysie jest raczej ochlokracją.
                                            Wyjaśnię: Ktoś w imię własnych poglądów morduje drugiego człowieka,
                                            bo takie ma normy moralne, zabić kogoś to betka. Na protest drugiego człowieka
                                            że to żle odpowiada. To nie patrz !!!!!
                                            Tak pojmujecie demokrację Wy drogie panie.

> więc w imię tolerancji, nie czytaj postów rozi, skoro tak Ci przeszkadzają, bo
                                            > chyba tylko Tobie, a że mamy demokracje..
                                            • szybki_wytrysk Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 11:24
                                              No właśnie z takim podejściem walczę tu na forum. Orka na ugorze.
                                              --------------------------------------------
                                              Nie oceniaj , bo możesz być oceniony.
                                            • stokrotkaa20 Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 11:27
                                              morduje?? kto tu kogo morduje?
                                              a jednak moje słowa, choć tak przykre dobrze Cie określiły - jesteś
                                              przerważliwiona bardzo...
                                              • ewita31 Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 11:30
                                                Jeśli już bawimy sie w ocenianie to spróbuję tez :
                                                A Ty stokrotko jestes bardzo głupia i infantylna. Masz mały rozumek i nie wiesz
                                                na czym polega demokracja. Przypinasz łatki drugiemu człowiekowi nie mając do
                                                tego prawa, bo inteligencji i wiedzy brakuje.
                                                • mala_rozia aaaa... witamy trola! 15.04.05, 11:33
                                                  i dziekujemy za pogadanke.
                                                • stokrotkaa20 Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 11:34
                                                  przewrażliwiona...przewrażliwiona...przewrażliwiona...
                                                  ...
                                                  • ewita31 Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 11:36
                                                    głupia....głupia....głupia....głupia....
                                                  • stokrotkaa20 Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 11:39
                                                    ulżyj sobie, potem mi podziękujesz
                                                  • ewita31 Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 11:43
                                                    Za co ? Za twoja głupote i maly mózg, który nie pojmuje prostych rzeczy ?
                                            • mala_rozia Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 11:32
                                              Twoje teorie są zadziwiające. co więcej szukasz utarczki usiłując obrazic
                                              rozmowczynie w pierwszym zdaniu, nastepnie przekrecasz kota ogonem.

ale ze mamy demokrację to ja tu chętnie posłucham :jaki (w opisanym przez
                                              ciebie przypadku) tryb postepowania wobec mordercy mialaby przyjac osoba:
                                              1. widząca morderstwo
                                              2. zamordowana
                                              ?
                                              • ewita31 Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 11:36
                                                Mordercami demokracji jesteście wy drogie blondynki.
                                                Mówicie innym ludziom: On jest beee bo nie pasuje do naszych poglądów.
                                                A ja odpowiadam ,że mi sie to nie podoba. Wasza riposta jest taka: To nie
                                                czytaj naszej krytyki. To chyba proste do zrozumienia droga blondynko?
                                                I nie ja obraziłam pierwsza to Wy obraziłyście demokrację.
                                                • szybki_wytrysk Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 11:38
                                                  No ... drogie Panie.
                                                  Zaczyna byc ciekawie.
                                                • mala_rozia nie gustuje w napastliwych trolach 15.04.05, 11:39
                                                  rzucajacych na prawo i lewo epitetami a nie umiejacych nawet swojego zdania
                                                  sensownie obronic.
                                                  pozwol ze się pozegnam, nie lubie tracic czasu na bele-co.
                                                  • szybki_wytrysk Re: nie gustuje w napastliwych trolach 15.04.05, 11:40
                                                    Jak na razie to Ewita bije was intekigencją i argumentacją na głowę.
                                                    Wy chyba rzeczywiście nie pojmujecie o co tu biega.
                                                    Nie macie odpowiedniego warsztatu pojmowania.
                                                  • stokrotkaa20 Re: nie gustuje w napastliwych trolach 15.04.05, 11:42
                                                    sądząc po Twoim niku to z Twoim "warsztatem" też nie jest najlepiej :)
                                                  • szybki_wytrysk Re: nie gustuje w napastliwych trolach 15.04.05, 11:49
                                                    No i właśnie .... Wyszło szydło z worka. Zwykła sklepikara z ciebie droga
                                                    stokrotko. I z kim ja tu dyskutowałem.
                                                    Posłuchaj więc jeszcze raz : Mój nick wziąłem z ulubionego komiksu
                                                    amerykańskiego z dzieciństwa.
                                                    Bohaterem był kranik o ślicznej mordce i tłumacząc to na polski tak właśnie sie
                                                    nazywał.
                                                    A tey masz widać zwykłe, standardowe, szare podejście , jestes więc osobą
                                                    przeciętna ,inteligentną inaczej. Sądzisz po pozorach. Czy dzieci z downem też
                                                    będziesz tak oceniać po pozorach bo mają krzywe buzie ?
                                                  • stokrotkaa20 Re: nie gustuje w napastliwych trolach 15.04.05, 11:51
                                                    śmieszny mały ludzik
                                                  • szybki_wytrysk Re: nie gustuje w napastliwych trolach 15.04.05, 11:52
                                                    Głupia stara krowa.
                                                  • szybki_wytrysk Re: nie gustuje w napastliwych trolach 15.04.05, 11:53
                                                    I na dodatek jeszcze tępa jak polny kamień.
                                      • mala_rozia Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 11:12
                                        Ewito31, do mojej prosby możesz ale nie musisz sie zastosować. to jest
                                        demokracja.
                                        jeśli chcesz dyskutować o pogladch "na wysokim poziomie" z tzw, trolami , to
                                        naprawdę mozesz. zycze powodzenia i satysfakcji z wymiany poglądów.
                                        • szybki_wytrysk Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 11:28
                                          Rózio droga, Ewa zadała dobre pytanie . W czym Twoje wpisy są lepsze od moich ?
                                          Możesz mi na to odpowiedzieć , czy znów wytoczysz argumenty rodem z partii
                                          moherowych beretów ?
                                          • Gość: mariamagdalena Re: mariomagdaleno! do rozi malej :) IP: .152.3.* / 212.244.90.* 15.04.05, 11:37
                                            prosilam...:))))
                                            • szybki_wytrysk Re: mariomagdaleno! do rozi malej :) 15.04.05, 11:39
                                              A ty swoje.
                                              Nic z tej lekcji nie zrozumiałaś.
                                            • mala_rozia Re: mariomagdaleno! do rozi malej :) 15.04.05, 11:40
                                              Gość portalu: mariamagdalena napisał(a):

> prosilam...:))))

sama widzisz... :(

o ja naiwna:)))
                                              • szybki_wytrysk Re: mariomagdaleno! do rozi malej :) 15.04.05, 11:42
                                                Przegrałyście drogie panie. Spadajcie lepiej z tego forum i nie mówcie innym
                                                jak mają życ...... zakończę moim ulubionym powiedzeniem.
                                                • Gość: mariamagdalena Re: mariomagdaleno! IP: .152.3.* / 212.244.90.* 15.04.05, 11:59
                                                  ja spadam. bum. i nie przepraszaj, brzmi to nieprawdziwie szybki wytrysku. a
                                                  rozia mala miala racje.. w pierwszych slowach swojego postu. pierwszego. zegnaj
                                                  obronco (...) uroczy.
                                                  • szybki_wytrysk Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 12:02
                                                    Przegrałyście... Inteligencją i argumentacją.
                                                  • mala_rozia Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 12:27
                                                    ja tez wracam,:) do pierwszej wypowiedzi.

• szybki_wytrysk Re: mariomagdaleno! 15.04.05, 12:30
                                                    Wróć do niemowlęctwa czyli jakies dwieście lat. Może Ci się odetka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka