Gość: Ramzes IP: *.icpnet.pl 06.06.05, 10:17 Wczoraj był nawet fajny film na TVP - amerykanin poznał współczesną księżniczkę i zakochali się w sobie :-) Tak sobie myślę, istnieją jeszcze księżniczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:54 Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księżniczka1 Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:05 a księżniczka na ziarnku grochu, znacie /wspołczesną? Jest! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 21:07 Znałem jedną , ale się chwilowo ukryła;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księżniczka1 Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:11 czapka niewidkę ma, albo plochliwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księżniczka1 Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:15 bo jak biała/zjawa to wtedy łowi złotego plochliwego jelenia? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 21:16 To raczej nie mnie....do rogacizny sie nie zaliczam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księżniczka1 Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:23 alez jakbym śmiała moj Panie! Jeleń złoty zapewniam, bywa pragnieniem niejednej księżniczki Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 21:25 wolę robić za misia koalę jak za złotego jelenia;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: księżniczka 06.06.05, 21:26 Złoty to był chyba róg ;PPPPP mogł byc od jelenia :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:29 Nie znam bajki, w której księżniczka pragnie jelenia. Chyba że to bardzo współczesna bajka. Nie czytałam takich. Do prawdziwej księżniczki pasuje tylko książe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:31 Jeleni nawet w złocie nie brakuje, natomiast prawdziwy książe to rarytas. Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: księżniczka 06.06.05, 21:47 a jakiego ksiecia? pamiętam był jeden taki co go zwali w pewnym królestwie CZeRWONYM KSIĘCIEM!;) on lubil księżniczki i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:52 Panie Carruzo, o ile dobrze pamietam Pan jest Poetą, a nie księciem. Nie wolno sie podszywać i trzymać 10 srok za ogon. Książe musi być najprawdziwszy. Dobrze by miał też konia lub chociaż rower. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 21:55 Poezja to moje hobby....a profesjolanie zajmuję sie czyms innym;)) A konia i rower mam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:56 ależ księżniczko, powóż raczej, wehikuł czasu nawet fantastyczny, ale rower ani Tobie, ani Jemu nie przystoi!:) -- trudno,jestem kobieta! ona wie, czego chce Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 22:00 Bardzo rozwazna uwaga,księzniczka zagalopowała sie w swoich wywodach;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:07 księzniczka z temperamentem!!! i jeszcze ten powóz... a w zaprzęgu rumak ognisty...:) -- trudno,jestem kobietą! ona wie czego chce Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 22:09 ksiaze z błędnym wzrokiem i szum wiatru;)) Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: księżniczka 06.06.05, 22:31 wole aby wzrok księcia był raczej bez'błedny, a szum wiatru rozwiany tylko w grzywie rumaka, bowiem droga długa, wyboista, a stangret nieco utrudzony trudność ma z utrzymaniem sie na koźle... więc niechże ksiąze trzyma cugle na wodzy, prosze!:) -- trudno, jestem kobieta! ona wie czego chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:29 Moje ty Serduszko, co Ty masz za dziwene pomysły. Widziałaś księżniczkę na rowerze? Może jeszcze na górskim? To było zagranie taktyczne z mojej strony. Chciałam sprawdzić czy Poeta Carruzo jest wysportowany, czy ewentualnie nadaje się na księcia gdyby musiał np. walczyć ze smokiem. Jeśli ma konia i rower to i ze zmokiem by wygrał, a może jeszcze wdrapał się na wieżę aby uratować księżniczkę. Kandydata na księcia należy poddać próbie, a nawet kilku próbom, jak to bywa w bajkach. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 22:34 Na wieze myknąłbym motolotnią, z postępem trzeba iść;)) Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: księżniczka 06.06.05, 22:38 oj, księżniczko... masz pojecie o tym, co dla ksiecia najlepsze!? on jest napewno wysportowany i stale doskonali swoją kondycje... wkrótce stanie w turnieju o laury najwyższe :))) bicykl, to tylko substytut! -- trudno, jestem kobietą! ona wie czego chce Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 22:41 a niektore slowniki substytut jako erzac podaja;)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 22:45 sorki pomysliłem..mialem na mysli surogat a nie substytut....;)) to z pospiechu;)0 Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: księżniczka 06.06.05, 22:48 caruzzo napisał: > a niektore slowniki substytut jako erzac podaja;)) -- tak, ksiązę, raduje sie serce moje na takie słowa;) oprocz członków sprawnych, równiez w ksiegi uczone wzrokiem bezbłednym siegasz;)) > -- trudno,jestem kobieta! ona wie czego che Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:49 To doskonale, plus dla ewentualnego księcia. A co z inteligencją, sprytem? Potrafi przechytrzyć wroga, podejść go w chwili gdy najmniej się tego spodziewa i zniszczyć lub obezwładnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 23:10 księcia - poddać próbie? on przeciez nie jest kandydatem na księcia, on nim juz jest z rodu swojego! Oj księżniczko! Ty chyba myslisz o rycerzu, któremu serce swe obiecałaś! kryjąc jego głowę biała chustą;- MOJ Ci ON - mowiąc! -- trudno, jestem kobietą! on wie czego chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 01:04 Szanowny Carruzo pisał, że nie jest księciem. Chciał tylko "robić za księcia" Dlatego próba jest konieczna. Trzeba spawdzić odwagę, inteligencję i sprawność fizyczną, która w tym przypadku jest b.dobra. Rycerz broni dobego imienia księżniczki i nie musi być księciem. Rycerzem mógł zostać nawet rolnik, nie znasz literatury? A księżniczka poszukuje księcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R jak Roman Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 13:20 Te, księżniczka, a jaka dajesz gwarancję, żeś prawdziwa, a nie podrabiana? A wyglądasz jak księżniczka chociaz, czy masz 50 lat i jestes kapkę zuzyta??? Cwana, sama chciałaby mieć super faceta, a sama o niezbyt książęcym wyglądzia! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: księżniczka 07.06.05, 15:38 Oj....nie tak ostro. Księzniczka jest napewno prawdziwa...ręczę za to;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisężniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 23:31 Oczywiście że prawdziwa, a zresztą to mężczyźni wybierają księżniczki i inne dzieweczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 23:33 Dziękuję Carruzo, chociaż prawda nie boi się krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: księżniczka 08.06.05, 07:13 Drobna sprawa......czyli co, poszukiwania Księcia trawją nadal?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:06 A znasz może jakiegoś godnego uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: księżniczka 08.06.05, 20:12 Póki co mogę Ci dotrzymać towarzystwa.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 19:21 Dziękuję Carruzo. Chętnie skorzystam z Twojego towarzystwa. A czy potrafisz obronić mnie przed włamywaczami internetowymi. Przed chwilą miałam próbę włamania do komputera gościa o nr IP 83.24.138.46. Podejrzewam, że może być zboczeńcem lub psychopatą. Nie boisz się takich ludzi? Wczoraj też miałam dwie osoby nr mam zanotowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 23:10 Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: księżniczka 09.06.05, 23:12 proszę..........jest jeszcze gdzies strona opisująca kompleksowo zabezpiecznie komputrea. zresztą wpisz w google "zabezpiecznie komputrea"...napewno ciekawe stroy wyskoczą;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:16 Właśnie pojawił się nowy gość IP........ Witaj Drogi Gościu. Czego poszukujesz w moim komputerze? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: księżniczka 10.06.05, 12:58 Napisz jeszcze do mnie na @...chciałbym o cos zapytac;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 21:12 Przed chwilą napisałam do Ciebie Carozzo. Nie mam pewności czy informacja dotarła do Ciebie. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: księżniczka 10.06.05, 21:47 Otrzymałem i opracowałem elaborat ktory teraz wysłałem;)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: księżniczka 07.06.05, 12:20 Gość portalu: Ramzes napisał(a): > Tak sobie myślę, istnieją jeszcze księżniczki? czy to bajka czy nie bajka myślcie sobie co tam chcecie ale jedno to wam powiem że księżniczki są na świecie:)) Odpowiedz Link Zgłoś