Dodaj do ulubionych

księżniczka

IP: *.icpnet.pl 06.06.05, 10:17
Wczoraj był nawet fajny film na TVP - amerykanin poznał współczesną
księżniczkę i zakochali się w sobie :-) Tak sobie myślę, istnieją jeszcze
księżniczki?
Obserwuj wątek
    • Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:54
      Nie wiem.
      • caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 20:56
        Są,są napewno;))
        • Gość: księżniczka1 Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:05
          a księżniczka na ziarnku grochu, znacie /wspołczesną?
          Jest!
          • caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 21:07
            Znałem jedną , ale się chwilowo ukryła;))
            • Gość: księżniczka1 Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:11
              czapka niewidkę ma, albo plochliwa:)
              • caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 21:13
                taka płocha raczej białołowa;))
                • Gość: księżniczka1 Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:15
                  bo jak biała/zjawa to wtedy łowi złotego plochliwego jelenia?
                  • caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 21:16
                    To raczej nie mnie....do rogacizny sie
                    nie zaliczam;))
                    • Gość: księżniczka1 Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:23
                      alez jakbym śmiała moj Panie!
                      Jeleń złoty zapewniam, bywa pragnieniem niejednej księżniczki
                      • caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 21:25
                        wolę robić za misia koalę jak za złotego
                        jelenia;))
                      • kwasna_cytryna Re: księżniczka 06.06.05, 21:26
                        Złoty to był chyba róg ;PPPPP mogł byc od jelenia :PPPP
                        • caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 21:34
                          Mozliwe...moze masz racje;))
                      • Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:29
                        Nie znam bajki, w której księżniczka pragnie jelenia.
                        Chyba że to bardzo współczesna bajka. Nie czytałam takich.
                        Do prawdziwej księżniczki pasuje tylko książe.
                        • Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:31
                          Jeleni nawet w złocie nie brakuje,
                          natomiast prawdziwy książe to rarytas.
                          • caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 21:35
                            To ja mogę za księcia robic;))
                            • serduszkopoprostu Re: księżniczka 06.06.05, 21:47
                              a jakiego ksiecia? pamiętam był jeden taki co go zwali w pewnym królestwie
                              CZeRWONYM KSIĘCIEM!;) on lubil księżniczki i nie tylko
                              • Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:52
                                Panie Carruzo, o ile dobrze pamietam Pan jest Poetą, a nie księciem. Nie wolno
                                sie podszywać i trzymać 10 srok za ogon. Książe musi być najprawdziwszy. Dobrze
                                by miał też konia lub chociaż rower.
                                • caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 21:55
                                  Poezja to moje hobby....a profesjolanie
                                  zajmuję sie czyms innym;))
                                  A konia i rower mam;))
                                • Gość: serduszkopoprostu Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:56
                                  ależ księżniczko, powóż raczej, wehikuł czasu nawet fantastyczny, ale rower ani
                                  Tobie, ani Jemu nie przystoi!:)

--
                                  trudno,jestem kobieta!
                                  ona wie, czego chce
                                  • caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 22:00
                                    Bardzo rozwazna uwaga,księzniczka
                                    zagalopowała sie w swoich wywodach;))
                                    • Gość: serduszkopoprostu Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:07
                                      księzniczka z temperamentem!!! i jeszcze ten powóz... a w zaprzęgu rumak
                                      ognisty...:)

--
                                      trudno,jestem kobietą!
                                      ona wie czego chce
                                      • caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 22:09
                                        ksiaze z błędnym wzrokiem i szum wiatru;))
                                        • serduszkopoprostu Re: księżniczka 06.06.05, 22:31
                                          wole aby wzrok księcia był raczej bez'błedny, a szum wiatru rozwiany tylko w
                                          grzywie rumaka, bowiem droga długa, wyboista, a stangret nieco utrudzony
                                          trudność ma z utrzymaniem sie na koźle... więc niechże ksiąze trzyma cugle na
                                          wodzy, prosze!:)

--
                                          trudno, jestem kobieta!
                                          ona wie czego chce
                                          • caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 22:33
                                            i rękę na pulsie tudziez;))
                                  • Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:29
                                    Moje ty Serduszko, co Ty masz za dziwene pomysły.
                                    Widziałaś księżniczkę na rowerze? Może jeszcze na górskim?
                                    To było zagranie taktyczne z mojej strony.
                                    Chciałam sprawdzić czy Poeta Carruzo jest wysportowany,
                                    czy ewentualnie nadaje się na księcia gdyby musiał np. walczyć ze smokiem.
                                    Jeśli ma konia i rower to i ze zmokiem by wygrał, a może jeszcze wdrapał się na
                                    wieżę aby uratować księżniczkę.
                                    Kandydata na księcia należy poddać próbie, a nawet kilku próbom,
                                    jak to bywa w bajkach.
                                    • caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 22:34
                                      Na wieze myknąłbym motolotnią, z postępem trzeba iść;))
                                    • serduszkopoprostu Re: księżniczka 06.06.05, 22:38
                                      oj, księżniczko... masz pojecie o tym, co dla ksiecia najlepsze!?
                                      on jest napewno wysportowany i stale doskonali swoją kondycje... wkrótce stanie
                                      w turnieju o laury najwyższe :)))
                                      bicykl, to tylko substytut!

--
                                      trudno, jestem kobietą!
                                      ona wie czego chce
                                      • caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 22:41
                                        a niektore slowniki substytut jako erzac podaja;))
                                        • caruzzo Re: księżniczka 06.06.05, 22:45
                                          sorki pomysliłem..mialem na mysli surogat
                                          a nie substytut....;)) to z pospiechu;)0
                                        • serduszkopoprostu Re: księżniczka 06.06.05, 22:48
                                          caruzzo napisał:

> a niektore slowniki substytut jako erzac podaja;))
                                          --
                                          tak, ksiązę, raduje sie serce moje na takie słowa;)
                                          oprocz członków sprawnych, równiez w ksiegi uczone wzrokiem bezbłednym
                                          siegasz;))

>
                                          --
                                          trudno,jestem kobieta!
                                          ona wie czego che
                                      • Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:49
                                        To doskonale, plus dla ewentualnego księcia.
                                        A co z inteligencją, sprytem?
                                        Potrafi przechytrzyć wroga, podejść go w chwili
                                        gdy najmniej się tego spodziewa
                                        i zniszczyć lub obezwładnić?
                                        • Gość: serduszkopoprostu Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 23:10
                                          księcia - poddać próbie? on przeciez nie jest kandydatem na księcia, on nim juz
                                          jest z rodu swojego!
                                          Oj księżniczko! Ty chyba myslisz o rycerzu, któremu serce swe obiecałaś! kryjąc
                                          jego głowę biała chustą;- MOJ Ci ON - mowiąc!

--
                                          trudno, jestem kobietą!
                                          on wie czego chce
                                          • Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 01:04
                                            Szanowny Carruzo pisał, że nie jest księciem.
                                            Chciał tylko "robić za księcia"
                                            Dlatego próba jest konieczna. Trzeba spawdzić odwagę, inteligencję i sprawność
                                            fizyczną, która w tym przypadku jest b.dobra.
                                            Rycerz broni dobego imienia księżniczki i nie musi być księciem.
                                            Rycerzem mógł zostać nawet rolnik, nie znasz literatury?
                                            A księżniczka poszukuje księcia.
                                            • caruzzo Re: księżniczka 07.06.05, 06:56
                                              Zyczę więc powodzenia;))
                                            • Gość: R jak Roman Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 13:20
                                              Te, księżniczka, a jaka dajesz gwarancję, żeś prawdziwa, a nie podrabiana?
                                              A wyglądasz jak księżniczka chociaz, czy masz 50 lat i jestes kapkę zuzyta???
                                              Cwana, sama chciałaby mieć super faceta, a sama o niezbyt książęcym wyglądzia!
                                              • caruzzo Re: księżniczka 07.06.05, 15:38
                                                Oj....nie tak ostro. Księzniczka jest
                                                napewno prawdziwa...ręczę za to;))
                                                • Gość: kisężniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 23:31
                                                  Oczywiście że prawdziwa,
                                                  a zresztą to mężczyźni wybierają księżniczki i inne dzieweczki.
                                                  • Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 23:33
                                                    Dziękuję Carruzo,
                                                    chociaż prawda nie boi się krytyki.
                                                  • caruzzo Re: księżniczka 08.06.05, 07:13
                                                    Drobna sprawa......czyli co, poszukiwania
                                                    Księcia trawją nadal?;))
                                                  • Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:06
                                                    A znasz może jakiegoś godnego uwagi?
                                                  • caruzzo Re: księżniczka 08.06.05, 20:12
                                                    Póki co mogę Ci dotrzymać towarzystwa.:)
                                                  • Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 19:21
                                                    Dziękuję Carruzo. Chętnie skorzystam z Twojego towarzystwa.
                                                    A czy potrafisz obronić mnie przed włamywaczami internetowymi.
                                                    Przed chwilą miałam próbę włamania do komputera gościa o nr IP 83.24.138.46.
                                                    Podejrzewam, że może być zboczeńcem lub psychopatą.
                                                    Nie boisz się takich ludzi?
                                                    Wczoraj też miałam dwie osoby nr mam zanotowane.
                                                  • caruzzo Re: księżniczka 09.06.05, 19:27
                                                    Napisz do mnie na
                                                    caruzzo@gazeta.pl
                                                  • Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 23:10
                                                    Dziękuję.
                                                  • caruzzo Re: księżniczka 09.06.05, 23:12
                                                    proszę..........jest jeszcze gdzies strona opisująca
                                                    kompleksowo zabezpiecznie komputrea. zresztą wpisz
                                                    w google "zabezpiecznie komputrea"...napewno ciekawe stroy wyskoczą;))
                                                  • Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:16
                                                    Właśnie pojawił się nowy gość IP........
                                                    Witaj Drogi Gościu.
                                                    Czego poszukujesz w moim komputerze?
                                                  • caruzzo Re: księżniczka 10.06.05, 12:58
                                                    Napisz jeszcze do mnie na @...chciałbym o cos
                                                    zapytac;))
                                                  • Gość: księżniczka Re: księżniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 21:12
                                                    Przed chwilą napisałam do Ciebie Carozzo.
                                                    Nie mam pewności czy informacja dotarła do Ciebie.
                                                    Pozdrawiam serdecznie.
                                                  • caruzzo Re: księżniczka 10.06.05, 21:47
                                                    Otrzymałem i opracowałem elaborat ktory
                                                    teraz wysłałem;))
    • samowolny Re: księżniczka 07.06.05, 12:20
      Gość portalu: Ramzes napisał(a):

> Tak sobie myślę, istnieją jeszcze księżniczki?

czy to bajka czy nie bajka myślcie sobie co tam chcecie
      ale jedno to wam powiem że księżniczki są na świecie:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka