ja_nek 20.07.02, 00:30 ........ miejsc, które kojarzą się Wam z Waszymi dawnymi miłościami? Które były "Waszymi" miejscami? Jeśli tak, to jak długo to trwa? Jeśli nie, to po jakim czasie, to miejsce przestało mieć takie znaczenie? Pozdrawiam Ja_nek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spargeti Re: Czy unikacie... 20.07.02, 10:04 ja nie moglam unikac, bo inaczej nie dalo by sie normalnie funkcjonowac, mam na mysli to, ze nie dalo sie nie isc ta trasa, ktora chodzilismy itp. a kiedy minelo? jakos z czasem, ale nie uczucie tylko przykrosc z odwiedzania tych miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Czy unikacie... 20.07.02, 12:28 ja_nek napisał: > ........ miejsc, które kojarzą się Wam z Waszymi dawnymi miłościami? Które > były "Waszymi" miejscami? > Jeśli tak, to jak długo to trwa? > Jeśli nie, to po jakim czasie, to miejsce przestało mieć takie znaczenie? > > Pozdrawiam > Ja_nek Ja unikałam tych miejsc tak długo, dopóki znów się nie zakochałam. Może to banał, ale w moim przypadku tak to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
specjal1 Re: Czy unikacie... 20.07.02, 16:02 Miałem tak tylko raz, to była moja pierwsza( w dodatku niespełniona)miłość i serce biło mi jak dzwon a głupi byłem jak but. Przez pół roku chodziłem jak struty i na dodatek musiałem przebywać w miejscach w których byłem z tą jak okazało się później nic nie wartą szmatą. Teraz nie robi mi to żadnej różnicy z kim i gdzie byłem. Chodzę dalej i mam to gdzieś. Warto pozbyć się tej wrażliwości Janku, bo panie w dzisiejszych czasach są okrutne i bardziej ubolewają nad utratą dzianego gościa w Audi 80 niż ławka w parku w którym całowały się się z chłopakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Czy unikacie... 20.07.02, 16:56 specjal1 napisał: > Warto pozbyć się tej wrażliwości Janku, bo panie w dzisiejszych czasach > są okrutne i bardziej ubolewają nad utratą dzianego gościa w Audi 80 niż ławka w parku w którym całowały się się z chłopakiem. Niestety masz dużo racji. Jest wiele takich kobiet. Rzucają się w oczy, jak stoją obok swoich pożal się Boże amantów, którzy wyglądają jakby nie splamili się nigdy pracą. Ale to też tylko jedna odmiana, a jest ich więcej. Ale są i inne kobiety. Niektórzy mężczyźni postępują niestety tak samo. Niektórzy inni potrzebują ładnej zabawki - wizytówki. Ale są i inne kobiety. Byle tylko nie obudzić się pewnego dnia i nie stwierdzić: "nie ma już ich". Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
specjal1 Re: Czy unikacie... 20.07.02, 17:42 ja_nek napisał: > Ale są i inne kobiety. > Byle tylko nie obudzić się pewnego dnia i nie stwierdzić: "nie ma już ich". Ja już wysuwam taką tezę że ich nie ma. Pytanie o finanse jest bardzo ważne dla kobiety. Zresztą to nie musi być od razu pytanie wprost o wyciąg z ROR-u ale wyjście do bardzo drogiej restauracji, marka twojego garnituru lub model samochodu. Mnie osobiście nużą te pytanka, które wypierają z tego świata jakiekolwiek uczucia wyższe. Dlatego też odwiedzam z kumplem bez problemu ogródek w którym siedziałem z pewną damą, bo skoro ona to i wiele innych rzeczy zlewa to czym ja mam się przejmować? Smutne w tym wszystkim jest to że gruboskórnośći wisikołodupizm jest jedyną radą nna ten czas teraźniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Czy unikacie... IP: *.extern.kun.nl 20.07.02, 18:20 macie pecha panowie trafiajac na takie kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
specjal1 Re: Czy unikacie... 20.07.02, 18:34 Pani chyba nie z Polski, lecz z krainy tysiąca wiatraków i tulipanów, i chyba komentować spraw krajowych nie powinna. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Czy unikacie... 20.07.02, 18:38 specjal1 napisał: > Pani chyba nie z Polski, lecz z krainy tysiąca wiatraków i tulipanów, i chyba > komentować spraw krajowych nie powinna. pewno, wystarczy z polski wyjecha by byc calkiem inna kobieta:) Odpowiedz Link Zgłoś
ssisi Re: Czy unikacie... 20.07.02, 18:40 messja napisała: > pewno, wystarczy z polski wyjecha by byc calkiem inna kobieta:) A moze tam sa poprostu calkiem inni mezczyzni? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ssisi Re: Czy unikacie... 20.07.02, 18:39 Pola ma racje! Macie pecha trafiajac na takie kobiety. pozdrowionka a. p.s. jestem z Polski wiec chyba moge komentowac, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Czy unikacie... IP: *.extern.kun.nl 20.07.02, 18:51 Pani wraca wkrotce do Polski z powodu takiego jednego pana, nie wiem czy to ma jakies znaczenie w tym momencie... A moze Ty jestes po prostu zakompleksiony? Odpowiedz Link Zgłoś
specjal1 Re: Czy unikacie... 20.07.02, 18:54 Oczywiście mam kompleksy i mówię o Polakach, jeszcze czegoś Pola coś tam chcesz ode mnie usłyszeć a teraz spadaj i nie zapomnij kupić jointa w caffie shopie. A byłbym zapomniał udawaj dalej i tak nikt ci nie uwierzy. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Czy unikacie... IP: *.extern.kun.nl 20.07.02, 18:57 > Oczywiście mam kompleksy i mówię o Polakach, jeszcze czegoś Pola coś tam chcesz ode mnie usłyszeć a teraz spadaj i nie zapomnij kupić jointa w caffie shopie. > A byłbym zapomniał udawaj dalej i tak nikt ci nie uwierzy. Tak myslalam. Ty nie jestes Polakiem tylko "Polaczkiem" na dodatek nie mezczyzna, tylko chlopcem sfrustrowanym. Ciulaj dalej na lepszy samochod, na pewno jakas na to zlapiesz. Duzo slonca zycze Pola Odpowiedz Link Zgłoś
specjal1 Re: Czy unikacie... 20.07.02, 19:02 A z ciebie Polka że hej, pozmywałaś w Holandii, kupisz brykę i panisko z ciebie że hej. Nie bądź natarczywa i nie molestuj mnie seksualnie tym chłopczykiem, kup dobry krem do rąk bo zmywanie garów niszczy skórę na dłoniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Czy unikacie... IP: *.extern.kun.nl 20.07.02, 19:14 > A z ciebie Polka że hej, pozmywałaś w Holandii, kupisz brykę i panisko z ciebie że hej. Nie bądź natarczywa i nie molestuj mnie seksualnie tym chłopczykiem, kup dobry krem do rąk bo zmywanie garów niszczy skórę na dłoniach. hihi, ubawiles mnie :-) Hej specjal, hej! :-) haha P. psst psst, moze doradzic mi na jakie bryki leca w Polsce panowie, bo nie wiem co wybrac :-( Odpowiedz Link Zgłoś
specjal1 Re: Czy unikacie... 20.07.02, 19:19 Wiem ty masz chłopaka takiego gumowego i w dodatku pracujesz w bardzo ważnej instytucji a ja jestem wice-prezydenntem USA tylko nie mów o tym głośno nikomu. Na ciebie Pola to nawet trabanta bym nie kupił, motorynka to aż za dużo, a teraz nie dowcipkuj, schowaj tupet pod majtaski i spadaj, bo chyba jesteś grzeczną dziewczynką, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Czy unikacie... IP: *.extern.kun.nl 20.07.02, 16:45 mysle, ze takie wspomnienia sa fajne, dla mnie chyba jakies znaczenie pozostanie na zawsze, moze dlatego, ze nie mam negatywnych wspomnien na temat tych miejsc, po co zapominac, jak bylo milo i takie mam wspomnienia... Btw...bardziej niz miejsca dziala na mnie muzyka i zapachy Odpowiedz Link Zgłoś
specjal1 Re: Czy unikacie... 20.07.02, 19:15 bo życie kochany jest żałosne od momentu narodzin aż po usraną śmierć. Najpierw jesz, później wydalasz a później zdychasz w hospicjum na raka, w międzyczasie płacisz rachunki i spotykasz takie panny jak Pola to naprawdę żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Czy unikacie... IP: *.extern.kun.nl 20.07.02, 19:18 > bo życie kochany jest żałosne od momentu narodzin aż po usraną śmierć. Najpierw jesz, później wydalasz a później zdychasz w hospicjum na raka, w międzyczasie > płacisz rachunki i spotykasz takie panny jak Pola to naprawdę żałosne. to sobie strzel w leb zgorzknialy palancie Odpowiedz Link Zgłoś
specjal1 Re: Czy unikacie... 20.07.02, 19:21 Pani z Holandii puściły nerwy ? Canabis droga pani powoduje również zaburzenia umysłowe, pani poglądy są na to najlepszym dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Czy unikacie... IP: *.extern.kun.nl 20.07.02, 19:39 > Pani z Holandii puściły nerwy ? Canabis droga pani powoduje również zaburzenia > umysłowe, pani poglądy są na to najlepszym dowodem. hmm...a w ktorym miejscu przedstawilam swoje poglady? i na jaki temat? a zreszta zalamalam rece zegnam P. Odpowiedz Link Zgłoś
specjal1 Re: Czy unikacie... 20.07.02, 19:49 Nnajpierw zaczepiasz później uciekasz ? mnie trudno obrazić Pola, bo starzy do mnie mówili ty skurwysynie. Więc pisz o kompleksach ile wlezie. Papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Czy unikacie... IP: *.extern.kun.nl 20.07.02, 19:53 sprawdz poczte gazetowa Odpowiedz Link Zgłoś
specjal1 Re: Komunikat zakompleksionego skurwysynka 20.07.02, 20:42 Jako zakompleksiony skurwysynek obwieszczam wszem i wobec że to babsko teraz udaje Greka a poczta to lipa, nie daj się nabrać Janek, będzie napadać na ludzi na wątkach. Ja nie zwracałem się do niej indywidualnie. Zresztą Janek jesteś łebski gość i jestem spokojnie czekam na twoje stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola do Janka... IP: *.extern.kun.nl 20.07.02, 19:40 Przepraszam za zepsucie watku :-( juz nie bede :-) Pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: do Janka... 20.07.02, 23:01 Specjal, każdy ma prawo, także i Pola mowić co sądzi. A przede wszystkim ma prawo do odgryzienia się. Więc nie dziw się. Pola, ja akurat miałem więcej szczęścia niż Specjal i wiem, że dobre dziewczyny są. Specjał jesteś kolczasty, nie musisz z dziewczyną, której nie znasz kłócić się. Pola, ten "polaczek" to było poniżej wszelkiego poziomu, wiesz jakie to ma konotacje? jeszcze z czasów wojny, jeśli nie wczesniej. A Ty skoro mówisz po polsku, plujesz też pośrednio w ten sposób na swe korzenie. Specjal stracił całą wiarę, którą miał, no cóż sam pewnie tego sobie nie zrobił, więc pluje na Was wszystkie. To uproszczenie co robi, ale takie kobiety widać spotyka. Pola, po co to ściemnianie z pocztą gazetową? Pozdrawiam Was Janek Odpowiedz Link Zgłoś
zxc1973 Re: do Janka... 20.07.02, 23:05 janku o co tu chodzi? Dlaczego special nienawidzi poli? ;-)))) Znaja sie z real'a lub mieli juz stycznosc w VR??? Moze ktos nam to rozjasni?? Bo na razie calkowicie nie wiem, skad wziely sie te uprzedzenia - od strony forum to wyglada tak, jakby nagle zaczeli sie bez powodu obrzucac wyzwiskami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: do Janka... IP: *.proxy.aol.com 20.07.02, 23:20 zxc1973 napisał: > janku o co tu chodzi? Dlaczego special nienawidzi poli? ;-)))) Znaja sie z > real'a lub mieli juz stycznosc w VR??? Moze ktos nam to rozjasni?? Bo na razie > calkowicie nie wiem, skad wziely sie te uprzedzenia - od strony forum to > wyglada tak, jakby nagle zaczeli sie bez powodu obrzucac wyzwiskami... > ktos sie tu bije, a ja nawet nie wiem o co:) zaraz sobie poczytam....:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: do Janka... 20.07.02, 23:30 Chyba nie znają się, Specjał jest taki jaki jest, a Pola nie zamierzała się patyczkować. W sumie niepotrzebna cała ich awantura... Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: do Janka... IP: *.extern.kun.nl 21.07.02, 00:11 Ja_nku, nie ciemniam z poczta, mail wrocil, nie wiem czemu, zreszta to juz niewazne, nie robcie z tego wielkiego problemu, nie lubie jak mi ktos ubliza i tak jak powiedziales - nie dam sobie w kasze napluc. Poczytaj dokladnie, to specjal mnie zaatakowal pierwszy i zachodze w glowe dlaczego... Rozumiem, ze ktos ma problemy w realu, ale to nie powod, zeby obcych ludzi obrzucac blotem. kazdy ma swoje tragedie. po co przenosic tu swoje frustracje? Pozdrawiam Pola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: do Janka... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 00:23 Gość portalu: Pola napisał(a): > Ja_nku, nie ciemniam z poczta, mail wrocil, nie wiem > czemu, zreszta to juz niewazne, nie robcie z tego Moze napisalas na adres "NOSPAM"? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: do Janka... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 00:24 Gość portalu: messja napisał(a): > ktos sie tu bije, a ja nawet nie wiem o co:) No wlasnie... nikt nie wie. Chyba niektorzy maja poprostu dzis zly dzien.:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: do Janka... IP: *.proxy.aol.com 21.07.02, 00:38 Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > ktos sie tu bije, a ja nawet nie wiem o co:) > > No wlasnie... nikt nie wie. Chyba niektorzy maja poprostu dzis zly dzien.:-/ hmmm...jesli ja mam, to wiem dlaczego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: do Janka... IP: *.proxy.aol.com 20.07.02, 23:29 janek, jestem z ciebie dumna, tak ich ladnie obsztyrcowales:) ja_nek napisał: > Specjal, każdy ma prawo, także i Pola mowić co sądzi. A przede wszystkim ma > prawo do odgryzienia się. Więc nie dziw się. > Pola, ja akurat miałem więcej szczęścia niż Specjal i wiem, że dobre dziewczyny > > są. > > Specjał jesteś kolczasty, nie musisz z dziewczyną, której nie znasz kłócić się. > Pola, ten "polaczek" to było poniżej wszelkiego poziomu, wiesz jakie to ma > konotacje? jeszcze z czasów wojny, jeśli nie wczesniej. A Ty skoro mówisz po > polsku, plujesz też pośrednio w ten sposób na swe korzenie. > Specjal stracił całą wiarę, którą miał, no cóż sam pewnie tego sobie nie > zrobił, więc pluje na Was wszystkie. To uproszczenie co robi, ale takie kobiety > > widać spotyka. > Pola, po co to ściemnianie z pocztą gazetową? > > Pozdrawiam Was > Janek Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: do Janka... 21.07.02, 01:01 Pola przczytałem dokładnie, Specjał już taki jest, dość łatwo się unosi. A poczta na gazecie działa różnie, sam wiem. Pozdrawiam Was Janek Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Czy unikacie... 21.07.02, 12:15 ja_nek napisał: > ........ miejsc, które kojarzą się Wam z Waszymi dawnymi miłościami? Które > były "Waszymi" miejscami? > Jeśli tak, to jak długo to trwa? > Jeśli nie, to po jakim czasie, to miejsce przestało mieć takie znaczenie? > > Pozdrawiam > Ja_nek ja nie unikalam, jeszcze dlugo potem bardzo lubilam chodzic w "te nasze miejsca"... dopiero calkiem niedawno spotrzeglam, ze pewne miejsce stracilo dawny czar, dawna magie.... to smutne: pewne miesca wydaja sie dlugo niezwykle tylko dlatego, ze jestesmy zakochani... pozniej jest juz trudno widzic swiat w ten sam sposob, z ta sama intensywnoscia... Odpowiedz Link Zgłoś