seweryn_makatka 12.06.05, 21:53 "Pod niebem pelnym cudow nieruchomieje z nudow wlasnie pod takim niebem wciaz nie wiem czego nie wiem..." No wlasnie, a zyc - cholera jasna - trzeba i to sensownie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimoza67 Re: Pod niebem... 13.06.05, 15:11 nie wiesz czego nie wiesz, ale wiesz co wiesz.... to sporo. Będzie dobrze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Pod niebem... 14.06.05, 10:49 kto wie co los gotuje na przyszlosc... pozdrawiam rowniez :) Odpowiedz Link Zgłoś
rusalka_na_wakacjach Re: Pod niebem... 13.06.05, 22:06 Jakbyśmy wszystko wiedzieli, to dopiero by była nuda ... a tak...ile szczęścias przed nami do odkrycia :) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Pod niebem... 14.06.05, 10:48 taaaak, "wazne sa tylko te dni ktorych jeszcze nie znamy", jak spiewal Grechuta... Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: Pod niebem... 14.06.05, 11:53 bo "w życiu piękne są tylko chwile...." Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Pod niebem... 14.06.05, 12:45 "dlatego czasem warto zyc..." nie wiem dlaczego ale przypomniala mi sie dyskusja o spiworach ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: Pod niebem... 14.06.05, 13:05 hahahaha dobre :) teraz czas je przewietrzyć na jakimś wypadzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Pod niebem... 14.06.05, 13:07 oooo, alez ta pogoda dziala na ludzi ;) zdasz relacje z tego wypadu ?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: Pod niebem... 14.06.05, 13:10 słońce rozwesela i chochliki wychodzą z człeka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Pod niebem... 14.06.05, 13:12 to ja chyba musze sie mocno opalac bo te chochliki chyba zdrzemnely sie we mnie ostatnio ;) a jak Ty budzisz swoje chochliki, tylko sloncem czy sa inne sposoby ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: Pod niebem... 14.06.05, 13:15 słońce to podstawa tak na mnie działa no i czekolada mniam ale to w niepogodę tylko a czy masz chochliki to już tkwi w naturze:) nawet jak uśpione to znaczy, że masz Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Pod niebem... 14.06.05, 13:18 nie wiem dlaczego, ale strasznie mnie kiedys ten watek ze spiworem rozczulil i jakos tamten Twoj wpis nabardziej zapadl mi w pamiec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: Pod niebem... 14.06.05, 13:45 hehe serio ? ja lubie pisać na tym forum ale jakoś tak nie ma ostatnio dla mnie tematów :) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Pod niebem... 14.06.05, 13:49 mialem nadzieje, ze napiszesz: bo ciebie nie ma za czesto ;) zartuje sobie oczywiscie, rzadko jestem bo na ogol to przynudzam strasznie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Pod niebem... 14.06.05, 14:04 ech, to tylko taka gra forumowa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: Pod niebem... 14.06.05, 14:17 w zyciu ? "zycie to jest teatr mowisz ciagle, opowiadasz..." "zycie to nie teatr ja ci na to odpowiadam" jakos tak to bylo, Stachura to chyba napisal... Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: Pod niebem... 14.06.05, 14:36 życie to nie bajka :))))) miłego dzionka znikam Odpowiedz Link Zgłoś
mala_rozia Re: Pod niebem... 16.06.05, 09:56 ...ten błękit snów i pragnień niejeden z nas odnajdzie lecz jeśli zajdzie za daleko pewnie zostanie tam pewnie zostanie sam.... Odpowiedz Link Zgłoś