31.07.02, 13:44
Dając się porwać modnemu ostatnio nurtowi poszukiwań ogłaszam, że szukam
kobiety. Chciałbym

Żeby była ładna i miła i żeby umiała piwo zębami otwierać

Jeżeli jesteś moją jedyną proszę - skontaktuj się ze mną, na początek mailem

Pozdrawiam Cię!

Yaman
Obserwuj wątek
    • bellami Re: Szukam... 31.07.02, 13:52
      dzamon napisał:

> Dając się porwać modnemu ostatnio nurtowi poszukiwań ogłaszam, że szukam
      > kobiety. Chciałbym> Żeby była ładna i miła i
      żeby umiała piwo zębami otwierać

eee...widziałam gdzieś otwieracz do butelek z rączką w kształcie kobiety ,ładny
      i miły w dotyku. może ci wystarczy.
      • dzamon Re: Szukam... 31.07.02, 14:01
        Nje

Chciałbym, żeby otwierała piwo zębami

Ale dziękuje za namiary
        • vena111 Re: Szukam... 31.07.02, 17:58
          dzamon napisał:

> Nje
          >
          > Chciałbym, żeby otwierała piwo zębami
          >
          > Ale dziękuje za namiary

A ja chciała bym aby ON obsypywał mnie codziennie bukietem kwiatów!!!!!!!!!!!
          No i co powiedzie ze nie realne, tak jak to Twoje piwko zebami, dobrze ze nie
          chciałes aby Ci je otwierała jezykiem.....hihi
          • Gość: dz.amon Re: Szukam... IP: 195.94.215.* 01.08.02, 14:02
            Piwko zębami jest absolutnie realne, tylko nie za bardzo koreluje z pięknem i
            byciem miłym, przynajmniej w moim tych słów rozumieniu ;)
            A kwiaty by Ci się prędzej czy później znudziły. Poza tym róże w łóżku? Pokłuć
            się można ;)
            Ja i tak nie przestanę szukać!
            ;)
            • vena111 Re: Szukam... 01.08.02, 14:13
              Gość portalu: dz.amon napisał(a):

> Piwko zębami jest absolutnie realne, tylko nie za bardzo koreluje z pięknem i
              > byciem miłym, przynajmniej w moim tych słów rozumieniu ;)

hihi, piekna kobieta bez zeba na przedzie ( to po tym Twoim pragnieniu
              otwierania piwa zebami)......masz co chciałes

Nikt przeciez nie kaze Ci przestawac........................rób to ile tylko
              starczy Ci sił, nawet do upadłego!!!!!!!!!!!!!!!!hihi;-)

A co do kwiatów, wiem moga sie znudzic, racja.........ale jest jedna rzecz
              która nigdy mi sie nie znudzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!i to jest fakt
              • Gość: Dz.amon Re: Szukam... IP: 195.94.215.* 01.08.02, 14:30
                Coś Ty, piwa się nie otwiera jedynkami :) Więc dziewczyna bez zęba z tyłu
                raczej ;)
                A jaka to rzecz nigdy Ci się nie znudzi? Ciekawość mnie gniecie :)
                • vena111 Re: Szukam... 01.08.02, 14:57
                  Gość portalu: Dz.amon napisał(a):

> Coś Ty, piwa się nie otwiera jedynkami :) Więc dziewczyna bez zęba z tyłu
                  > raczej ;)

Widac własnie jaka jestem znawczynia otwierania piwa...................jezeli
                  lubisz kobiety bez zeba w tyle, no coz ...................zycze powodzenia w
                  poszukiwaniu tej jedynej

> A jaka to rzecz nigdy Ci się nie znudzi? Ciekawość mnie gniecie :)

I niech Cie dalej gniecie, hihi................byle nie za bardzo bo po pewnym
                  czasie może Cie to bardzo bolec , moga pojawic sie pecherze i
                  odciski.................a wtedy to juz jest olbrzymi problem
      • grandet znalazłeś 08.08.02, 14:29
        spełniam Twe wymagania! kiedy sie spotkamy?
        • dzamon Re: znalazłeś 21.08.02, 20:30
          Powiedz kiedy możesz, ja na wszelki wypadek przyniosę zakapslowaną butelkę.
          Albo dwie, bo raz to może być przypadek ;)
    • Gość: niania Re: Szukam... IP: *.waw.cdp.pl 06.08.02, 14:18
      Chyba mamy nadprodukcję dentystów skoro uciekają się do takich sposobów naboru
      pacjentów. Brrr... Aż zęby strzykają.
      To na prawdę chodzi o to piwo...
      A ja i tak wolę wino, ale czy mozna korek zębami ...

Oto dzamon napisaý:

> Dając się porwać modnemu ostatnio nurtowi poszukiwań ogłaszam, że szukam
      > kobiety. Chciałbym
      >
      > Żeby była ładna i miła i żeby umiała piwo zębami otwierać
      >
      > Jeżeli jesteś moją jedyną proszę - skontaktuj się ze mną, na początek mailem
      >
      > Pozdrawiam Cię!
      >
      > Yaman
      • Gość: dzamon Re: Szukam... IP: *.dialup.warszawa.pl 08.08.02, 00:20
        Myślę, że może Ci być ciężej, ale jak zareprezentujesz umiejętności to mi nie
        będzie przeszkadzać, bo to jednak trzeba mieć fach w zębach, żeby z wina korek
        wyjąć rzeczonymi zębami, o :)
        Tak teraz myślę ;)
        • Gość: pysia Re: Szukam... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 14:26
          i tylko sztuka otwierania piwa zębami .......? czy coś jeszcze ???
          a jaki fach ma być w rękach ? masz jakies szczególne preferencje ????
          i czy tez dziewica ?????
          • dzamon Re: Szukam... 21.08.02, 20:31
            Otwieranie piwa zębami najistotniejszą umiejętnością, reszta warunków podlega
            negocjacjom, innymi słowy - otwieranie warunek konieczny, reszta warunków
            wystarczająca.
            W razie niejasności proszę o kontakt mailowy ;)
    • vena111 Re: Szukam...i jak ida poszukiwania????????????? 08.08.02, 22:14
      No właśnie, ciekawa jestem czy juz znalazłes?????????????????
      • kusy999 Re: Szukam...i jak ida poszukiwania????????????? 08.08.02, 23:00
        Pysia czy ty corka Adam Slodowego jestes?
      • dzamon Re: Szukam...i jak ida poszukiwania????????????? 21.08.02, 20:33
        No nie znalazłem, ale krąg poszukiwań zawęża się z godziny na godzinę ;)
        • Gość: wiolinka Re: Szukam...i jak ida poszukiwania????????????? IP: *.acn.pl / 10.133.134.* 21.08.02, 22:23
          Kiepsko szukasz. Jeżeli masz powyżej 180 cm otworzę Ci piwo i nie tylko piwo!
          Lubie winiak luksusowy. Co Ty na to ?
          • kobie_ta jestem 21.08.02, 23:13
            Jestem piękną dziewicą i umiem otwieraćpiwo zębami...no i dylemat mam, czy
            umówić się z Tobą czy z Paulem z RFN...:)))
            • Gość: Dzamon Re: jestem IP: 62.233.204.* 22.08.02, 13:29
              Najpierw ze mną potem z Paulem. Albo na odwrót, bo jak ukruszysz sobie zęba to
              nawet Twoje dziewictwo może nie pomóc... ;)
              Czekam niecierpliwie na Twój werdykt!
              • kobie_ta Re: jestem 22.08.02, 13:58
                No tak, ale co będzie jeśli najpierw umówie się z Tobą, a potem nie będę już
                dziewicą?:)))
                • Gość: Dzamon Re: jestem IP: 62.233.204.* 22.08.02, 14:05
                  Otworzysz Paulowi parę piw zębami i jakoś to przeboleje ;)
                  • Gość: kobie_ta Re: jestem IP: *.waw.cdp.pl 22.08.02, 14:40
                    Nie jestem pewna...jego wymagania były równie precyzyjnie określone jak
                    Twoje:)))
                    • dzamon Re: jestem 22.08.02, 14:44
                      No tak. To może najpierw z nim, potem ze mną?
                      Chyba, że chciał zęby wybijać, to jednak negocjujmy dalej ;)
                      • kobie_ta Re: jestem 22.08.02, 15:07
                        O wybijaniu zębów mowy nie było (chyba)...wychodzi na to, że strcić mogę
                        jedynie cnotę...ale Tobie na cnocie nie zależy (chyba)...a zatem wyszło na to,
                        że najpierw z nim, potem z Tobą:))) A ponegocjować można zawsze;)
                        Czy mogę już mówić do Ciebie "najdroższy"?:)
                        • Gość: Dzamon Re: jestem IP: 62.233.204.* 22.08.02, 15:12
                          Możesz :)
                        • Gość: dzamon Re: jestem IP: 62.233.204.* 22.08.02, 15:14
                          Aha, tylko koniecznie daj znac jak bedziesz juz wolna ;)
                          • kobie_ta Re: jestem 22.08.02, 16:09
                            Najdroższy!
                            Ciężko mi tak na dwa fronty dziłać, nie mogę tak dłużej...Postanowiłam me zęby
                            i cnotę oddać Tobie!:))
                            Następny krok należy do Ciebie;)
                            • Gość: Dzamon Re: jestem IP: 62.233.204.* 27.08.02, 15:17
                              Najdroższa!
                              Skoro zdecydowałaś się oddać mi swój krok po cóż mi następny???
                              Całuję gorąco!
          • Gość: Dzamon Re: Szukam...i jak ida poszukiwania????????????? IP: 62.233.204.* 22.08.02, 13:28
            Mam powyżej 180 centymetrów w górę, na winiak mogę reflektować, ale jednak
            chciałbym przekonać się, że z tym piwem to nie przechwałki. Oczywiście chętnie
            popatrzę/wezmę udział w otwieraniu innych atrakcji, które chcesz dla mnie
            przygotować ;)
            • Gość: Ronja Re: Szukam...i jak ida poszukiwania????????????? IP: 212.244.252.* 22.08.02, 13:31
              A jak się ma powyżej 180 w dół, to jak to w praktyce wygląda?:)
              • dzamon Re: Szukam...i jak ida poszukiwania????????????? 22.08.02, 13:48
                Jak się ma w dół powyżej 180 to nie wygląda to najlepiej... ;)
            • Gość: wiolinka Re: Szukam...i jak ida poszukiwania????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 16:39
              Gość portalu: Dzamon napisał(a):

> Mam powyżej 180 centymetrów w górę, na winiak mogę reflektować, ale jednak
              > chciałbym przekonać się, że z tym piwem to nie przechwałki. Oczywiście
              chętnie
              > popatrzę/wezmę udział w otwieraniu innych atrakcji, które chcesz dla mnie
              > przygotować ;)
              Wzrost w porządku.Co do innych otwieralnych atrakcji to mogę otworzyć ci puszkę
              z rybką, kopertę z rachunkiem za telefon,serce, kredyt zaufania, oczy na kilka
              ważnych spraw,album ze zdjęciami, a jeśli to za mało mogę na koniec otworzyć ci
              drzwi.I co otwieramy? Może masz inne pomysły?
              • Gość: Dzamon Re: Szukam...i jak ida poszukiwania????????????? IP: 62.233.204.* 27.08.02, 15:22
                Wybieram bramkę numer trzy! :)
                -------
                Mam całe mnóstwo innych pomysłów :)

Gość portalu: wiolinka napisał(a):

> Wzrost w porządku. Co do innych otwieralnych atrakcji to mogę otworzyć ci
                puszkę z rybką, kopertę z rachunkiem za telefon,serce, kredyt zaufania, oczy na
                kilka ważnych spraw, album ze zdjęciami, a jeśli to za mało mogę na koniec
                otworzyć ci drzwi. I co otwieramy? Może masz inne pomysły?
                • Gość: Wiolinka Re: Szukam...i jak ida poszukiwania????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 17:45
                  Gość portalu: Dzamon napisał(a):

> Wybieram bramkę numer trzy! :)
                  > -------
                  > Mam całe mnóstwo innych pomysłów :)

O.K. Bramka numer trzy, jeśli dobrze przyjrzysz się mojej wyliczance poniżej ,
                  to serce. Trafiłeś. Skoro masz całe mnóstwo pomysłów to jak wykorzystasz
                  wygraną? Słowa "wykorzystać" nie traktuj zbyt dosłownie, bo ucieknę zanim
                  cokolwiek otworzę.
                  >
                  > Gość portalu: wiolinka napisał(a):
                  >
                  > > Wzrost w porządku. Co do innych otwieralnych atrakcji to mogę otworzyć ci
                  > puszkę z rybką, kopertę z rachunkiem za telefon,serce, kredyt zaufania, oczy
                  na
                  >
                  > kilka ważnych spraw, album ze zdjęciami, a jeśli to za mało mogę na koniec
                  > otworzyć ci drzwi. I co otwieramy? Może masz inne pomysły?
                  • dzamon Re: Szukam...i jak ida poszukiwania????????????? 28.08.02, 14:35
                    Broń mnie Panie B. przed dosłownym traktowaniem słów kobiecych (i nie ma w tym
                    szczypty seksizmu :)). Bramkę numer trzy wybrałem na chybił trafił i proszę jak
                    trafiłem... Tylko czyje to serce? Nie chcę mieć problemów z organami ścigania ;)
                    • Gość: wiolinka Re: Szukam...i jak ida poszukiwania????????????? IP: *.acn.pl / 10.133.134.* 28.08.02, 19:33

Zmęczone serce, samotnej, niestety już po czterdziestce. Przepraszam, podobno
                      romantyczne rozmowy są dla młodych. Tak kiedyś usłyszałam.Ale serce nie sługa .
                      I głupie pcha się do drugiego.Pozdrawiam.

dzamon napisał:

> Broń mnie Panie B. przed dosłownym traktowaniem słów kobiecych (i nie ma w
                      tym
                      > szczypty seksizmu :)). Bramkę numer trzy wybrałem na chybił trafił i proszę
                      jak
                      >
                      > trafiłem... Tylko czyje to serce? Nie chcę mieć problemów z organami
                      ścigania ;
                      > )
                      • dzamon Re: Szukam...i jak ida poszukiwania????????????? 30.08.02, 15:31
                        Serce czasem i głupie, ale najważniejsze, że nie sługa. Tylko po co zmęczone?
                        Trzeba się do serca często uśmiechać. I często je głaskać. Nawet samemu/samej.
                        Bo to jednak kawałek Ciebie w końcu...
    • Gość: magnolia Re: Szukam... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.02, 00:25
      Witam
      Ja piwo otwieram okie ,pasuje Ci i jeszcze do tego potrafię być dobrym
      towarzyszem do picia tego napoju,pozdrawiam Magnolia
      • Gość: Dzamon Re: Szukam... IP: 62.233.204.* 22.08.02, 13:31
        Okiem? Genialnie, myślałem, że już tylko ja pamiętam te stare, dobre czasy
        otwierania piwa okiem... Ech, aż się łezka zakręciła... :)
        Powiedz tylko przy której wrocławskiej budce chcesz się spotkać i kiedy. Stawię
        się w wyznaczonym miejscu i czasie!
    • vena111 Propozycje juz sa....i co dalej 22.08.02, 08:11

Patrz Dzamon ile chętnych i zapewne pięknych kobiet sie odezwało, mysle ze
      jestes juz całkiem blisko.

pozdrawiam oll
      • Gość: Dzamon Re: Propozycje juz sa....i co dalej IP: 62.233.204.* 22.08.02, 13:33
        Ja też tak myślę :)
        A co dalej los pokaże :)
    • Gość: iguana Re: Szukam... IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 29.08.02, 17:31
      ... zabawa z butelką, a raczej z kapslem może być całkiem interesująca, tylko
      powiedz mi co potem zrobimy z tymi wszystkim otwartymi butelkami...
      to trzeba będzie chyba wypić,co prawda zawsze można zacząć o butelek z
      lemoniadą... ;)
      a tak serio to kolego jest z wrocławia???
      bo jeśli tak to chyba nie będziesz miał okazji przetestowć moich ząbków!!!
      hmmm...
      • dzamon Re: Szukam... 30.08.02, 15:27
        Czemu kolega miałby z Wrocławia być? Nawet jakby to zęby można testować na
        odległość - są aparaty i kamery, jest poczta i internet. Ja nie widzę
        problemu ;)
        Nic się nie martw, z butelkami nie będzie problemu ;)
        • Gość: iguana Re: Szukam... IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 30.08.02, 16:05
          ... mysle jednak ze nie naleze do tego gatunku dziewczyn ktore otwieraja
          butelke zebami, wole ich urzywac do zupelnie innych rzeczy... znacznie
          przyjemniejszych,
          ... a jesli chodzi o Wroclaw, to rzucil mi sie on w oczy w ktorejs z twoich
          wypowiedzi, hmmmm... moze to nie byles ty,
          • Gość: dzamon Re: Szukam... IP: *.dialup.warszawa.pl 01.09.02, 15:30
            A opowiesz mi jakie to pzryjemnijesze rzeczy można robić zębami? Oprócz
            gryzienia schabowego ;)
            Pzdr!
            • Gość: iguana Re: Szukam... IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 02.09.02, 14:20
              ...przez wakacje moje ząbki sie troszke stepiły, na tych wszystkich arbuzach i
              brzoskwiniach... trzeba bedzie je znowu podostrzyc na jakims porządnym kawałku
              mięsa ... i tak
              ...ide na polowanie!!!
              • Gość: dzamon Re: Szukam... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 21:47
                to ja ide rozpalic ognisko...
                No co - teoria swiatow rownoleglych ;)
                • Gość: iguana Re: Szukam... IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 03.09.02, 15:44
                  ...i chyba ciebie nad tym ogniskiem upieczę... będziesz miał brazową,chrupiaca
                  skórkę, która rozpłynie się w ustach, a nie w dłoni, chociaż kto wie???
                  ... i wrócę do formy, no chyba że jesteś kanciasty ,żylasty, poprostu
                  niejadalny...
                  ...wiec jak???
                  a jesli chodzi o teorię... hmmm... to dużo bardziej wolę praktykę... hmmm...
                  tez może byc równoległa...
                  ;)))))))

• Gość: Dzamon Re: Szukam... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 18:11
                    Już mam brązową i piekącą, szczególnie na ramionach skórkę, nie trzeba mnie
                    będzie piec. Ale czy jestem jadalny to nie wiem. Sama musisz sprawdzić, bo
                    niby skąd mam wiedzieć ;)
                    Równoległą praktykę? :)
    • Gość: iguana Re: Szukam... IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 04.09.02, 08:46
      ... no pięknie... jesteś przypieczony i chrupiacy a ja jakos nie jestem głodna,
      moze potem...
      ...generalnie nie mam ochoty na nic, ....ach coś zaczynam powoli czuć jesień
      uwielbiam lato i zime, to wtedy czuje sie najlepiej,wygladam najlepiej
      i robie rzeczy ktore sprawiają mi strasznie dużo przeyjemności...brrryyy
      musze odnalezc cos takiego w jesieni...
      tralalalala... praktyka równoległa - pytasz czy odpowiadasz?????
      • Gość: Dzamon Re: Szukam... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 11:50
        Gość portalu: iguana napisał(a):

> ... no pięknie... jesteś przypieczony i chrupiacy a ja jakos nie jestem
        głodna,

Ej, ale ja Ci się wcale nie oferowałem! Raczej skarżyłem. Ponoć głodnemu chleb
        na myśli...

> musze odnalezc cos takiego w jesieni...

Zbieraj kasztany :)

> tralalalala... praktyka równoległa - pytasz czy odpowiadasz?????

Odpowiadałem, widzę, że wywołałem radość. Podśpiewujesz...
        • Gość: iguana Re: Szukam... IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 04.09.02, 14:27
          ...a gdzie sie tak przypiekles??? ( nie chodzi o czesci ciala!!!! )
          a byc miom obiadkiem to czysta przyjemnosc, skoro nie chcesz... moze wolisz byc
          deserkiem???
          ...a z kasztanow wyroslam, kiedys uwielbialam je zbierac, i tworzyc z nich
          jakies male stworki, i mam jeszcze do dzis jednego malego kasztanka ktory jest
          pamiatką po mojej "pierwszej milosci", milutka sprawa...
          a teraz jesztem dużą dziewczynką, nie robie zamków z piasku, nie chodze juz do
          parku z pieskiem... ale ostatnio zaszalalam i zaplotłam z samych stokrotek
          wianuszek,był sliczny lecz rozwalił sie strasznie szybko choc starałam sie go
          pozwiązywać jak najmocniej źdźbłami trawy... trafił w małe acz sprawne rączki
          Ani i po nim!!! ale nie o tym miało być...a powiedz mi drogi kolego, czy masz
          jakieś życzenia, dzis i tylko dzis masz niepowtarzalną okazje wyciągnac ze mnie
          wszystko...
          • Gość: Dzamon Re: Szukam... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 22:23
            Na dworzu, bo na balkon słońce pod złym kątem wpada ;) A z tą obiadową
            przyjemnością to chyba tak nie do końca, chyba trochę kłamiesz... ;)
            Z deserkiem zresztą też... :)
            Wyciągnąć dziś z Ciebie? Nerkę najchętniej, ponoć najdroższa. Kiedy możemy się
            umówić? :)
            • Gość: iguana Re: Szukam... IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 05.09.02, 12:41
              ...trochę kłamię!!! bezsensu,dlaczego miałabym to robić, przecież takie rzeczy
              wychodzą prędzej czy później, i nic wtedy z tego dobrego nie wynika...no nie???
              ...a czy sie z Tobą umówie... pewnie, wybierz miejsce i czas i zobaczymy co
              dalej!
              • Gość: Dzamon Re: Szukam... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 23:18
                Szpital przy Banacha, mam znajomego anestezjologa, z chirurgiem się jakoś
                dogadam ;)
                Tylko kiedy masz czas? Pewnie będziesz musiała zostać ze dwa dni po
                zabiegu... :)
                Pzdr! :)
    • Gość: Dzamon IGUANA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 23:25
      Wszystko zaklepane! Napisz koniecznie kiedy masz czas!
      • Gość: iguana Re: IGUANA!!! IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 09.09.02, 10:17
        chcesz jaszczurke przerobic na kobiete... hmmmm to moze sie nie udac... ;)))
        bylam w weekand na Kaszubach, plywalam w jeziorze i bratalam sie z rybkami... i
        mysle ze jestem gotowa na spotkanie sie z toba...
        • dzamon Re: IGUANA!!! 09.09.02, 12:28
          Mrrr.... ;)
          Kolega anestezjolog się niecierpliwi, musisz szybko podać termin, bo nam sala i
          wolne łóżko przepadną ;)
          • Gość: iguana Re: IGUANA!!! IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 09.09.02, 13:08
            to ty tez oddasz sie w rece tego anestezjologa!!!!!!
            • Gość: dzamon Re: IGUANA!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 09.09.02, 13:21
              Ponegocjujemy na miejscu, dil? ;)
              • Gość: iguana Re: IGUANA!!! IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 09.09.02, 14:38
                ...o nie ,albo jestes caly moj, albo nic z tego...
                • Gość: dzamon Re: IGUANA!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 09.09.02, 14:49
                  A przed chwila chcialas mnie oddac anestezjologowi... ZDecyduj sie... ;)
                  • Gość: iguana Re: IGUANA!!! IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 09.09.02, 15:17
                    czyz nie widziales przerazenia w moim glosie kiedy to mowilam, hmmmm ... pewnie
                    nie!!! zdecydowana to ja jestem, tylko nie wiem na co.... moze mi pomozesz i
                    powiesz mi, bo ty to wiesz!!! ;)))))
                    • Gość: dzamon Re: IGUANA!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 09.09.02, 16:15
                      Ojej, ale ja sie wstydze tak przy wszystkich... ;)
                      • Gość: iguana Re: IGUANA!!! IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 09.09.02, 16:21
                        ... to masz mojego maila i czekam na cos extra...
                        ... iguana69@wp.pl - a to 69 to zmylka i wcale nie mam tyle lat... tralalalla
                        • Gość: dzamon Re: IGUANA!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 09.09.02, 16:24
                          Jasne, nie masz tylu lat tralalala...
                          • Gość: iguana Re: IGUANA!!! IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 09.09.02, 16:41
                            ...a myslisz ze ile mam... to ciekawe
                            jak ja wyobrazam sobie ciebie, to jest to ktos w moim wieku, a tak wcale nie
                            musi byc,no nie, wiec powiedz mi chlopczyku ile masz lat???
                            • Gość: dzamon Re: IGUANA!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 09.09.02, 16:45
                              Jak ja wyobrazam sobie Ciebie to masz ze 23-27 :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka