kobietabezserca 11.07.05, 10:17 Przytulisko dla STĘSKNIONYCH,NIEKOCHANYCH,PORZUCONYCH, SKALECZONYCH,SAMOTNYCH serc! Złoż swoje serce w miękkim ciepłym, przyjaznym pokoiku radości, miłości i spokoju. Tu spełnią się twoje małe-wielkie pragnienia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samowolny Re: Już otwarte 11.07.05, 10:50 zgrowiej jak sie jest przez zycie kopany niż na śmierć zagłaskiwany... "kto jest beksą i mazgajem ten sie do nas nie nadaje..":)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Już otwarte IP: 62.121.129.* 11.07.05, 11:04 TĘSKNIĘ za moim ciepłym łóżeczkiem które PORZUCIĆ musiałam nad ranem pogoda mnie NIE KOCHA i deszczem zimnym zacina do tego SKALECZYŁAM SIĘ przy krojeniu na śniadanie pomidorka i taka jestem w tym tygodniu SAMOTNA bo szef na urlopie... ach! pragnę na powrót do ciepłego łóżeczka, natychmiast - czekam na obiecane spełnienie pragnień, tylko proszę się nie wymigiwać ! Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Już otwarte 11.07.05, 11:21 Gość portalu: a napisał(a): >> pragnę na powrót do ciepłego łóżeczka, natychmiast > - czekam na obiecane spełnienie pragnień, > tylko proszę się nie wymigiwać ! jak szef na urlopie to trzeba było nie zrywac sie tak z rana z łóżka:)) i zapewniam że wieczorem łóżko ci pisane... Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano Już otwarte - ale 17 minut spoznienia! 11.07.05, 11:25 kobietabezserca napisała: > Przytulisko > dla STĘSKNIONYCH,NIEKOCHANYCH,PORZUCONYCH, SKALECZONYCH,SAMOTNYCH serc! > Złoż swoje serce w miękkim ciepłym, przyjaznym pokoiku radości, miłości i > spokoju. Tu spełnią się twoje małe-wielkie pragnienia! Porzadne przytuliska, to sie punktualnie otwiera.! A czy tu serce mozna tez sprzedac,lub zastawic, a jakie zgubione kupic, lub wypozyczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Już otwarte - ale 17 minut spoznienia! 11.07.05, 11:39 firenziano napisała: > A czy tu serce mozna tez sprzedac,lub zastawic, a jakie zgubione kupic, > lub wypozyczyc? procedura jest znana trzeba dwa dokumenty tożsamości ze zdjęciem i po wypełnieniu stosownego kwestionariusza oraz uiszczeniu stosownej zapłaty wszelkie formalnosci zostana spełnione:)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Już otwarte - ale 17 minut spoznienia! 11.07.05, 11:51 chyba swoje zostawię do renowacji.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiaptysia Re: Już otwarte 11.07.05, 12:06 hmmm to i ja przycupnę na chwilkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Już otwarte IP: *.teleton.pl 11.07.05, 12:37 Ja tam zostawiam swoje serce po pracy w szafce, razem z kombinezonem i gumofilcami, zamykam na kluczyk patentowy i kolejką podmiejska dojeżdżam do familoka, gdzie czeka na mnie, drugie serce, które kiedyś biło jak moje. Miesiąc temu zrobiłem sobie EKG, i wszystko niby w porządku. Nic nie rozumiem. A le ja tam głupi chyba jakiś jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Już otwarte 11.07.05, 12:46 O, widzę,ze o sprawach bliskich mi piszecie: sercu i familokach ;) Chyba chwilke zostanę, niech moje serce nabierze tu sił:) Odpowiedz Link Zgłoś