messja_ 13.08.02, 11:41 Dopiero teraz sobie to uświadomiłam. A mówili że miłość od pierwszego wejrzenia nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
messja Re: Kocham ja_nka 13.08.02, 11:45 messja_ napisała: > Dopiero teraz sobie to uświadomiłam. A mówili że miłość od pierwszego > wejrzenia nie istnieje. > kimkolwiek jestes nedzny podszywaczu, zadnych rewelacji nie obwieszczasz... janek wie, ze go kocham juz od dawna:) trzeba uwaznie czytac na forum:))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Kocham ja_nka IP: 195.116.222.* 13.08.02, 11:47 wiec jednak rozwód bedzie..:))) KRA KRA KRA;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Kocham ja_nka IP: *.lask.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 11:49 Gość portalu: Belbo napisał(a): > wiec jednak rozwód bedzie..:))) > KRA KRA KRA;) etam, zaraz rozwod: ja janka, jak i pozostalych Romanow kocham tylko platonicznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Kocham ja_nka 13.08.02, 11:50 Gość portalu: Belbo napisał(a): > wiec jednak rozwód bedzie..:))) > KRA KRA KRA;) a dzieci zrodzone z ich miłości nazywane będą MESSJANKAMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Kocham ja_nka IP: *.lask.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 11:53 a nawet gdyby, to lepsze messjanki niz messjapfki czy messjabelbabki:))))) apf napisał: > Gość portalu: Belbo napisał(a): > > > wiec jednak rozwód bedzie..:))) > > KRA KRA KRA;) > > a dzieci zrodzone z ich miłości nazywane będą MESSJANKAMI > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Kocham ja_nka IP: 195.116.222.* 13.08.02, 11:55 Znowu chcesz sie klucic? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Kocham ja_nka 13.08.02, 12:01 Gość portalu: Belbo napisał(a): > Znowu chcesz sie klucic? jak ty zarujesz ze mnie to jestes dobry kolega, a jak ja, to chce sie klocic? czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
messjanek Re: Kocham ja_nka 13.08.02, 11:56 Gość portalu: messja napisał(a): > a nawet gdyby, to lepsze messjanki niz messjapfki czy messjabelbabki:))))) no właśnie lepiej być messjankiem niż messjapfą > > apf napisał: > > > Gość portalu: Belbo napisał(a): > > > > > wiec jednak rozwód bedzie..:))) > > > KRA KRA KRA;) > > > > a dzieci zrodzone z ich miłości nazywane będą MESSJANKAMI > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Kocham ja_nka IP: *.lask.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 12:02 a ty sie nie odzywaj, bo nie wiadomo nawet kto jestes... messjanek napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > a nawet gdyby, to lepsze messjanki niz messjapfki czy messjabelbabki:))))) > > no właśnie lepiej być messjankiem niż messjapfą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Kocham ja_nka IP: 217.153.4.* 13.08.02, 11:54 apf napisał: > a dzieci zrodzone z ich miłości nazywane będą MESSJANKAMI > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kocham ja_nka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 12:53 Och Messja, tak myślałam, że macie romans, ale o Messjankach nie pomyślałam...:))) Cóż niepozostaje mi nic innego jak przełknąć to z godością:) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Kocham ja_nka 13.08.02, 14:22 A mnie zaczyna wkurzac i to tak porzadnie ta obca messja_ panienka z okienka szukająca wrazen, moze i intryg. pozdrawiam oll Odpowiedz Link Zgłoś