Gość: lidek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 17:51 SMUTNO MI kto pocieszy ...???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: exman Re: SMUTNO MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 18:07 Oj, to nie tak prosto. Podaj najpierw przyczynę, objawy i wszelkie informacje o tym na co jesteś uczulona i czego Ci zabronił ostatni lekarz prowadzący... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidek Re: SMUTNO MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:01 lekarz prowadzący no chyba musze się do niego wybrać bo ogólnie mam wszystkiego dosyć dobija mnie przede wszystkim mój facet Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: SMUTNO MI 31.08.05, 19:37 A ja tam pocieszam od razu, bez pytania - nie przejmuj się, może kiedyś będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidek Re: SMUTNO MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:05 no lekarz jak najbardziej powinnam się do niego wybrac a dobija mnie wszystko głównie ta brzydsza częśc mojej strony facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: SMUTNO MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:41 W tej sytuacji, puść sobie najpierw Frankie goes to Hollywood a później Anthony and the Johnsons. Uszy do góry ;) !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidek Re: SMUTNO MI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:52 skoro ma zadziałac OK Odpowiedz Link Zgłoś