Gość: hm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 00:24 dlaczego nic tu sie nie dzieje?????????????????????????????????????? bo ja siem nie znam. jest to faza czy agonia?? helllooou?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white.falcon Spać poszli... 07.09.05, 00:30 jutro idą do pracy. Ładna pogoda wieczorami jest, więc wszyscy wolą cieszyć się ostatnimi dniami lata. Jak będzie lało i będzie zimno, to wtedy pisać zaczną. Reguła, że tak powiem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Spać poszli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 00:35 dziekuje sokoliczko. myslalam, ze i tu kaszanka na amen im pogrzeb. jem zupe rybna. z nadzieja, ze lac zacznie rychlo. co Ty jesz?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Spać poszli... 07.09.05, 00:39 Ja właśnie dojadam kanapkę z własnoręcznie upieczonym mięsem w folii. Dlatego jeszcze siedziałam. Dobre mi wyszło, częstuję, skosztuj. A tu kaszanki nie ma nigdy, najwyżej czasem kaszana wychodzi. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Spać poszli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 00:49 mniam mniam mniemam, ze miesko niz rybka pachnie lepiej. brzuszek cieplutki i zadowolony, pora spac nadeszla cichutko. do bra noc! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: tu umieraja 07.09.05, 12:04 "jest to faza czy agonia" Jest to faza, raczej jej brak. Wszyscy z powodu braku prądu udali się z wiaderkami w celu jej poooszuuukiiiiwaaaaaaniaaaa... Odpowiedz Link Zgłoś