laura.j 08.09.05, 13:56 jest samotna z wyboru albo przekory mam 25 lat i poszukuje bratniej duszy do rozmów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychoanalityk Re: samotność w sieci 08.09.05, 13:58 Uściślijmy: Ona jest samotna i poszukuje bratniej duszy. A ty masz 25 lat. I co w związku z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
laura.j Re: samotność w sieci 08.09.05, 14:03 jestem samotna i mam 25 lat czy teraz lepiej wypadam w ocenie psychoanalityka Odpowiedz Link Zgłoś
psychoanalityk Re: samotność w sieci 08.09.05, 14:05 Psychoanalizy nie przeprowadzam :-)) . Profesor Miodek ma się już lepiej . Powodzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
laura.j Re: samotność w sieci 08.09.05, 14:09 :( Dzięki za zauważenie błędu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: samotność w sieci 08.09.05, 14:20 jestes samotna, czy sama?? bo to sa dwie rozne sprawy i o czym bys chciala porozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
laura.j Re: samotność w sieci 08.09.05, 14:28 zdecydowanie jestem samotna a nie sama a prowadzić rozmowy mogę o wszystkim nawet o różnicy między byciu samą a samotną Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: samotność w sieci 08.09.05, 14:37 czyli masz kogos, ale czujesz sie samotna? to juz jest calkiem inna sprawa i trzeba ja jakos rozwiazac Odpowiedz Link Zgłoś
laura.j Re: samotność w sieci 08.09.05, 14:50 czy znasz rozwiązanie?????????????????????????????????????/// Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: samotność w sieci 08.09.05, 14:55 najpierw trzeba porozmawiac, jak nic z tego nie wychodzi to po prostu nie widze zeby dalej cos takiego ciagnac i poszukac kogos innego Odpowiedz Link Zgłoś
laura.j Re: samotność w sieci 08.09.05, 15:02 niestety to nie jest takie proste .............. jest to za bardzo skomplikowane Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: samotność w sieci 08.09.05, 15:05 ja bynajmniej nie widze innego sposobu jezeli czujesz sie samotna w zwiazku, to w tym momencie nie jest zwiazek i potrzebna jest takto rozmowa, a jak ona nie daje zadnej poprawy to po prostu trzeba cos co nie ma przyszlosci po prostu zakonczyc jezeli nie jestescie malzenstwem to tym bardziej jest latwiej sie rozejsc Odpowiedz Link Zgłoś
laura.j Re: samotność w sieci 08.09.05, 15:15 jak o tym piszesz wydaje się to takie proste ............................................ niestety osoba z którą jestem powtarza że gdy od niego odejdę nie ma po co żyć już raz próbował sobie odebrać życie ....więc nie są to tylko groźby czy teraz też widzisz wyjście z tej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: samotność w sieci 08.09.05, 15:27 to jest szantaz i juz raz sie spotkalem (a raczej poznalem taka dziewczyne ktora byla w takiej samej sytuacji) i w koncu odeszla a koles zyje swoim zyciem a Ty tak bedziesz sie z nim meczyla bo on tak tylko mowil olej to i nie przejmuj sie,jak jest chory to juz jego sprawa i powinien sie leczyc, a Ty zacznij w koncu zyc wlasnym zyciem a nie jego wiem ze to nie jest proste, ale musisz podjac decyzje nie patrzac sie na niego ale na siebie, na to co bedzie dobre dla Ciebie, bo on jak widzisz nie zwraca na to uwagi, ma gdzies to co Ty chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
monia9931 Re: samotność w sieci 08.09.05, 15:16 Witam Każdy ma prawo być szczęśliwy choć czasami to bywa bardzo trudne,takie jest życie. Musisz uwieżyć że wszystko będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
laura.j Re: samotność w sieci 08.09.05, 15:20 już dawno przestałam wierzyć w szczęśliwe zakończenia a z tej sytuacji nie ma dobrego wyjścia ale dzięki za wsparcie Odpowiedz Link Zgłoś
monia9931 Re: samotność w sieci 08.09.05, 15:25 Zawsze jest wyjście,z każdej sytuacji.Może spróbować porad psychologa lub psychiatry,może to pomoże.Sytuacja naprawdę jest trudna. Życzę siły i wiary. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
laura.j Re: samotność w sieci 08.09.05, 15:43 jeśli to by był tylko głupi szantaż nie wachałabym sie ani chwilę ale kiedy spróbowałam odejść on próbował sobie odebrać życie czy umiałbyś żyć wiedząc że ktoś przez ciebie odebrał sobie życie.......................................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyskopata Re: samotność w sieci IP: *.espol.com.pl 08.09.05, 15:46 a jednak potrafisz tak żyć sama sobie odbierasz życie to po pierwsze a po drugie twoja ewentualna wina jest tylko wyimaginowana Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: samotność w sieci 08.09.05, 15:47 a dlaczego uwazasz ze przez Ciebie?? wolisz byc z nim i meczyc sie czujac sie samotna??? niech idzie sie leczyc, a Ty powinnas znalezc sobie kogos normalnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyskopata Re: samotność w sieci IP: *.espol.com.pl 08.09.05, 15:44 naprawdę szczerze ci współczuję ale mimo że nie jestem psychologiem nie wydaje mi się aby on był zdolny spełnić swoje groźby (mogą to być raczej kontrolowane pokazówki np. podcięcie żył) osoby o skłonnościach samobójczych nie dzielą się z niknm swoimi planami Odpowiedz Link Zgłoś
laura.j Re: samotność w sieci 08.09.05, 15:56 na dziś koniec pracy wracam do swojego małego piekła dzięki za wsparcie Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: samotność w sieci 08.09.05, 16:04 trzymaj sie i pomysl nad tym co mowilem ja tez juz koncze, spokojnego i milego popoludnia Odpowiedz Link Zgłoś
bratowy Re: samotność w sieci 08.09.05, 17:57 Panow TYLKO do dyskusji, to raczej nie znajdziesz, ale wpadnij na forum towarzyskie. Jest tam sporo samotnych (ale tez nie samych), wesolych dziewczyn, ktore z wdziekiem ucinaja sobie mile pogaduszki. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: samotność w sieci 08.09.05, 18:54 a skad wiesz ze nie, skad taka pewnosc?? Odpowiedz Link Zgłoś
bratowy Re: samotność w sieci 08.09.05, 21:19 konrado80 napisał: > a skad wiesz ze nie, skad taka pewnosc?? Konrado, Ty jestes Chlubnym wyjatkiem. Przepraszam. czesc Ci i chwala. Wiekszosc mezczyzn, gdy zdaje sobie sprawe, ze dziewczynie nie chodzi o "wyjecie" , a tylko rozmowe, przenosi sie jednak gdzie indziej, zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: samotność w sieci 09.09.05, 11:02 jakos nie zauwazylem takowej sytuacji, ale nie mwie ze tak nie jest najlepiej powie to tylko kobieta byla w takich sytuacjach Odpowiedz Link Zgłoś
laura.j Re: samotność w sieci 09.09.05, 10:53 widzę że wczoraj toczyła się jeszcze dyskusja czy to odpowiednie forum dla mnie Konrado dzięki za poparcie czy wam też nie chce się dziś pracować???????????????// Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: samotność w sieci 09.09.05, 11:01 witaj przed weekendowo ;) ja powiem szczerze ze mi sie chce ;) jak chcesz to zapraszam na inne forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24818 tylko tam jest straszny spokoj lub na forum z mojej sygnaturki na dole ;) Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec0001 Re: samotność w sieci 09.09.05, 13:45 czy masz ochote na klikanie ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
laura.j Re: samotność w sieci 09.09.05, 13:55 tak tylko w tej chwili mam dosyć pilną pracę Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec0001 Re: samotność w sieci 09.09.05, 14:01 ok to co jakiś cza bede sprawdzał co u Ciebie pozdrawiam i sie uśmiechnij sebastian Odpowiedz Link Zgłoś