kusy999 06.09.02, 22:51 Czy mozna byc szczesliwym nie kochajac? Chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apf Re: Live 06.09.02, 23:00 kusy999 napisał: > Czy mozna byc szczesliwym nie kochajac? > Chyba nie. Nie można nie kochać, trzeba by siebie nie kochać i nie kochać swojej rodziny i swoich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: Live IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 06.09.02, 23:09 A Ty nagle taki romantyczny sie zrobiles czy po prostu poprawiasz image? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Live IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.02, 23:25 mozna ...ale ja nie jestem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apf Re: Live IP: *.icm.edu.pl / *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 23:42 Gość portalu: ada napisał(a): > mozna ...ale ja nie jestem . Czyli nie jesteś szczęśliwa kochając? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Live 06.09.02, 23:57 Nie kochając można być szczęśliwym, ale kiedy się kocha jest się o wiele szczęśliwszym.... Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Live 07.09.02, 00:05 Nic nie poprawiam, tak sobie tylko pisze, a Ty Kriziu jak zwykle podstep wietrzysz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Live IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 00:24 ja myślę, że nie bardzo można być szczęśliwym nie kochając, ale myślę też, że miłość może mieć różne wymiary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Live IP: *.acn.waw.pl 07.09.02, 01:13 co do wymiarow znamy trzy.. O czwartym sie mowi.. ale to dla nas trojwymiarowcow abstrakcja..:) Rownie abstrakcyjne pojeci to np. antymateri lub nicosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Live IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 12:41 Gość portalu: Belbo napisał(a): > co do wymiarow znamy trzy.. > O czwartym sie mowi.. ale to dla nas trojwymiarowcow abstrakcja..:) > > Rownie abstrakcyjne pojeci to np. antymateri lub nicosc. Mówiłam o rodzajach miłości...przyznasz chyba, że czym innym jest miłość kochanków, czym innym miłość do dziecka, a jeszcze czym innym do np. rodzeństwa... > > Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Live 07.09.02, 12:56 Gość portalu: Belbo napisał(a): > co do wymiarow znamy trzy.. > O czwartym sie mowi.. ale to dla nas trojwymiarowcow abstrakcja..:) Przepraszam, że ciebie poprawię, ale przeciętny człowiek doskonale porusza się w czasoprzestrzeni, która jest czterowymiarowa. Czwartym wymiarem jest czas, poprzez który poruszamy się mimo naszej woli, ani przyśpieszyć, ani zwolnić, ani pójść na skróty się nie da. Jak już zacząłem to dokończę tak: Żyjemy na granicy dwóch światów - świata materialnego (czasoprzestrzeni) i świata informacji (pojęć, wyobrażeń, myśli). Konsekwencje są straszliwe, bo tego objąć umysłem się nie da w całości, pojmujemy namiastkę, albo część:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: kochamy i też często 07.09.02, 13:34 Bo brakuje wzajemności lub tej samej siły uczucia.... Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Live 07.09.02, 15:51 kusy999 napisał: > Czy mozna byc szczesliwym nie kochajac? > Chyba nie. *******To chyba Bob Dylan gdzieś powiedział czy napisał"wspólny rytm serc zdarza sie żadko ,ale o to powinno wszystkim chodzic w zyciu.......".........ten wspólny rytm serc to miłość.............ja nie potrafie być szczęśliwa.....jestem czasem zadowolona......czasem............ Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Live 07.09.02, 16:44 kusy999 napisał: > Czy mozna byc szczesliwym nie kochajac? > Chyba nie. chyba mozna, ale po co, lepiej kochac i byc szczesliwym:))) Odpowiedz Link Zgłoś
acm53 Re: Live 07.09.02, 17:02 nie, nie można. no chyba, że ktoś nigdy nie kochał i nie wie, co to znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
lady_in_red Re: Live 07.09.02, 17:08 kusy999 napisał: > Czy mozna byc szczesliwym nie kochajac? > Chyba nie. Najgorsze, ze mozna byc nieszczesliwym kochajac... Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.login Re: Live 08.09.02, 19:59 Podobno lepiej nie być kochanym, niż nie kochać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Live IP: 212.160.148.* 09.09.02, 16:25 Nie, nie mozna byc szczesliwym jesli sie nie kocha... wtedy w czlowieku cos usycha, zamiera.... tak przynajmniej uwazam..... i nie chodzi o bycie z facetem tylko.... mozna milosc miec w sobie - do ludzi, do swiata........ Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Live 09.09.02, 16:26 Gość portalu: Saba napisał(a): > Nie, nie mozna byc szczesliwym jesli sie nie kocha... wtedy w czlowieku cos > usycha, zamiera.... tak przynajmniej uwazam..... i nie chodzi o bycie z > facetem tylko.... mozna milosc miec w sobie - do ludzi, do swiata........ tez tak uwazam... Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Live 09.09.02, 18:42 kusy999 napisał: > No to dziewczyny do dziela kochajcie mnie! ...........nie:))....nooo......już Cie kocham!!!!!:))))............ Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Live 09.09.02, 19:25 kusy999 napisał: > No to dziewczyny do dziela kochajcie mnie! no przeciez cie kochamy... w pewnym sensie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Live 09.09.02, 19:35 kusy999 napisał: > Co to znaczy w pewnym sensie? to znaczy, ze kochamy cie jako: przyjaciela, czlowieka, brata, foruma itp:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Live IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.09.02, 20:33 kusy999 napisał: > A Prezesa? musisz zalozyc nowe forum aby zostac prezesem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Live 09.09.02, 20:33 kusy999 napisał: > A Prezesa? wybierze WZF, na którym, hehehehe, będziesz nieobecny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Live IP: 212.160.148.* 10.09.02, 16:12 kusy999 napisał: > No to dziewczyny do dziela kochajcie mnie! Nie ma sprawy..... juz zaczynam sie starac... tylko musisz dac mi troche czasu :)) Odpowiedz Link Zgłoś