arti25 15.09.05, 19:24 Witam Jest jakaś chętna dziewczyna na turniej amatorski w tenisa ziemnego? wystarczy przebijac na 2 stronę:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniolek82 Re: Dziewczyna potrafiąca grać w t..... 15.09.05, 21:30 A skąd jesteś? Kiedy i gdzie ten turniej? Dlaczego tylko dziewczyny bierzesz pod uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: Dziewczyna potrafiąca grać w t..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 22:11 "Przebić na drugą stronę".No wiesz?Czy naprawdę uważasz,że dziewczyna koniecznie musi być łamagą?Lubisz takie słodkie idiotki,które pokrywają głupawym uśmieszkiem brak umiejętności na korcie(stoku,lodowisku itp.)?Trochę mnie to dotknęło.Lubię sport i nie lubię męskiego szowinizmu.Szkoda,że nie zagramy,mógłbyś stracić trochę z tej pewności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motyl Re: Dziewczyna potrafiąca grać w t..... IP: *.sbc.com 19.09.05, 19:58 Unies sie z Motylem , ponad ziemnosc tenisa........:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: Dziewczyna potrafiąca grać w t..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 20:52 Motylku z Tobą zawsze,ale odfruńmy z tego kortu,bo Cię przytrzaśnie piłeczka,albo poszatkuje rakieta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motyl Re: Dziewczyna potrafiąca grać w t..... IP: *.sbc.com 19.09.05, 21:08 Ale ja jestem szybkim motylem przelece przez siatke, i na pileczce przylece na Twa rakiete Odpowiedz Link Zgłoś
kkolasinska Re: Dziewczyna potrafiąca grać w t..... 19.09.05, 16:09 Widze ze motasz sie po niejednym forum , bo ciezko jest cokolwiek fajnego znalesc??? Ja umiem dobrze grac ale mam cły kalendarz zajety Powodzenia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: Dziewczyna potrafiąca grać w t..... IP: 62.148.92.* 19.09.05, 16:35 Podobno tylko ja potrafię tak odbijać piłeczkę... Odpowiedz Link Zgłoś