Dodaj do ulubionych

Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupcow

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 12:59
(watek na prosbe Messji, by zobaczyc jak mnie jesc bedziecie) :o)

Osoby niespelnione, majace problem z wlasnymi kompleksami, niedojrzale
emocjonalnie, ktore szukaja w necie namiastki stosunkow interpersonalnych, na
ktore was w realu nie stac! Wylewacie tu gorzkie zale, zalamujecie nad soba
rece, albo przeciwnie- popadacie w narcystyczny samozachwyt nad swoja
wspanialoscia! Uwazam to za przejaw niedojrzalosci emocjonalnej, oraz
nadmiernie rozbujalego ego. Banda petakow, nieudolnych zyciowo, szukajaca
potwierdzenia swojej wartosci w glupkowatych wypowiedziach naszpikowanych
taka dawka kretynizmu, ze wola o pomste do nieba!
Obserwuj wątek
    • kasia-s Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc 12.09.02, 13:13
      Eeeeee, chyba przesadzasz, na każdym forum jest trochę autokreacji uczestników,
      tutaj akurat romantycznej. Po co się tak zaraz rozindyczać. ;)
      k.
      • Gość: mario2 Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 13:16
        Czekam na rozindyczenie prawdziwych "romanticow" :o)
        • kasia-s Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc 12.09.02, 13:20
          myślę, że wszyscy zignorują ten wątek, co będzie jedynym słusznym rozwiązniem
          • Gość: mario2 Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 13:27
            popatrz dwa pierwsze wsciekle pieski juz ujadaja :o)
            • kasia-s Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc 12.09.02, 13:34
              przykre i mało romantyczne :(
              • Gość: mario2 Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 13:39
                ale prawdziwe. prawda nie zawsze jest romantyczna, zazwyczaj jest gorzka i
                niestrawna!
        • shrek_ Mario2 onanisto!!!!! 12.09.02, 13:20
          Kto chce z toba bekarcie gadac???????.
          Najpierw znadz sobie dziewczyne, bo podobno masz
          juz pecherze na rekach
          • messja Re: Mario2 onanisto!!!!! 12.09.02, 13:23
            shrek_ napisał:

> Kto chce z toba bekarcie gadac???????.
            > Najpierw znadz sobie dziewczyne, bo podobno masz
            > juz pecherze na rekach
            >
            • shrek_ Messja 12.09.02, 13:25
              Rozmowa z onanista powinna sie ograniczac do rad
              jak radzić sobie w zyciu by nie polegalo ono tylko na pracach recznych.
              • Gość: mario2 Re: Messja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 13:28
                no wlasnie! poradze ci wiec, bys na przed swoimi zabawami nasmarowal rasie i ta
                twoja szminke wazelina, najlepiej kosmetyczna!
                • shrek_ Mario 12.09.02, 13:32
                  wiem ze lubisz sie onanizowac, ale dlaczego robisz to publicznie?
                  Nas to nie bawi, sorry
                  • Gość: mario2 Re: Mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 13:42
                    buhahahahahahahaha WAS???????????
                    Tobie juz robaki reszte mozdzku wyzeraja!

A co mie WY obchodzicie? :o)

Kiedy przyjedziesz mnie bic misku?

Jak sie z Fionka na czacie wyswintuszycie?

Nie zapomnij nakarmic malp puchatku :o)
                    • shrek_ Re: Mario 12.09.02, 14:09
                      może i ja dostane, ale mam odwage.
                      Nie tak jak Ty dupku chowasz sie po kątach.
                      Poradze ci cos. Kup sobie dmuchana lale
                      • Gość: mario2 Re: Mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 14:12
                        nie jestes przeciwnikiem misku. smieszysz mnie tylko. Bic cie nie bede, bo
                        zabije dziada, a za chlopa pojde siedziec!
                        • shrek_ Re: Mario 12.09.02, 14:17
                          odwagi ci brakuje onanisto
    • Gość: oak Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.02, 13:43
      Gość portalu: mario2 napisał(a):

> (watek na prosbe Messji, by zobaczyc jak mnie jesc bedziecie) :o)
      >
      > Osoby niespelnione, majace problem z wlasnymi kompleksami, niedojrzale
      > emocjonalnie, ktore szukaja w necie namiastki stosunkow interpersonalnych, na
      > ktore was w realu nie stac! Wylewacie tu gorzkie zale, zalamujecie nad soba
      > rece, albo przeciwnie- popadacie w narcystyczny samozachwyt nad swoja
      > wspanialoscia! Uwazam to za przejaw niedojrzalosci emocjonalnej, oraz
      > nadmiernie rozbujalego ego. Banda petakow, nieudolnych zyciowo, szukajaca
      > potwierdzenia swojej wartosci w glupkowatych wypowiedziach naszpikowanych
      > taka dawka kretynizmu, ze wola o pomste do nieba!

Jeść. Czyżbyś w skromności swej uważał się aż tak apetycznym ???
      Z resztą tekstu można się w zasadzie zgodzić, możnaby użyć innych słow,
      bardziej wypowiedź zaostrzyć, bądź ugładzić. W sumie zmierza jednak do tego
      same... i jest tylko jedno drobne małe ale.... otóż Effendi, jak mi się wydaje
      to twoje owoce czyż nie. Czy ty o boski, nie jesteś jednym z twórców tego stylu
      i takich trendów. Czymże się róźnią się twe wypowiedzi na sąsiednim forum, kto
      jest jednym z jego głównych motorów i drogowskazów. To twoi uczniowie nadają
      teraz kierunek okrętowi z napisem "romantica".
      Z czegóż więc się śmiejesz )))).... z siebie samego się śmiejesz
      (w dodatku wiesz o tym doskonale i bawi cie to niezmiernie ... jak i niżej
      podpisanego również )))))))
      podpisano - oakie
      jak
      • Gość: mario2 Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 13:52
        nie widzisz, ze takie indywidua, jak Messja mienia sie byc w swoim ptasim
        mozdzku lepszymi, kulturalniejszymi, bardziej egzaltowanymi?

czyz to nie jej mentorskie wypowiedzi, oraz z trudem maskowane zaciecie
        maralomansko- narcystyczne sprowokowaly ten watek!

A wypowiedzi na nim tym watku swiadcza tylko o tym jaka ona jest indolentka!
        • Gość: oak Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.02, 13:59
          Są takie wypowiedzi Messji, którym przyklasnę z ochotą, są takie które wcale mi
          się nie podobają. Ale takich spostrzeżeń jak ty nie mam.
          Cóż "suus rex reginae placet".
          Jedno jej musisz przyznać, potrafi utrzymać pewien poziom a to jest pewna
          sztuka, zniżyć się jest bardzo łatwo. W tym świecie (necie) co jest grą a co
          nie... wiesz ?? to podziel się ta wiedzą. ))))
          • Gość: mario2 Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 14:10
            no tak, trzyma poziom, ale masz racje- mnie sie nie chce schylac do tego jej
            poziomu :o)
            • shrek_ Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc 12.09.02, 14:19
              ty juz nie musisz sie schylac, onanizuj sie dalej
              • Gość: oak Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.02, 14:29
                Shrek, a tobie już parę dialogów z mario w innych miejscach nie wystarcza ?
                Musisz się pakować jeszcze między wódkę a zakąskę ?
                Ta ludzka zachłanność. A potem generujecie posty o długości dwóch wyrazów i
                dziwicie się że ktoś się z tego naigrywa.... słusznie dodam
                • Gość: mario2 Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 14:34
                  Zostaw Sraczka. Facio ma rozdygotane raczki i mozdzek galaretowaty. Wazne dla
                  niego jest to, by pierdnac, niewazne co!

To zespol chorobowy znany w psychiatrii. Cos z pogranicza grafomani,
                  schizofrenii i narcyzmu. Latwe do leczenia. W jego przypadku weterynarz da
                  sobie rade :o)
    • Gość: niania Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc IP: *.waw.cdp.pl 12.09.02, 14:04
      Na to, co tu pobieżnie przejrzałam, czytać się raczej nie dało, jest jedna
      rada - małże gdy się je drażni, prowokuje zamykają się w swojej muszli - i ja z
      chęcią bym to uczyniła.
      Ktoś jest w niewłaściwym miejscu.
      Być może ja ...
      niania
      • ja_nek Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc 12.09.02, 14:57
        Mario w pierwszym poście generalizujesz pisząc o osobach tu przychodzących. I
        wiesz o tym. Podobnie generalizować można o każdym forum.
        To po pierwsze.
        Po drugie takie forum jest potrzebne. Podobnie jak potrzebne jest FT, podobnie
        jak potrzebne jest wiele innych forów, bo spełnia pewne oczekiwania i potrzeby.
        Jeśli Ty nigdy nie miałeś potrzeby porozmawiania i zwierzenia się ze swych
        problemów to dobrze. Ale być może nie zawsze tak było i nie zawsze będzie.
        Nawet Ty tego nie wiesz, czy nie będziesz potrzebował pogadać. Nigdy nie mów
        nigdy...

Shrek, Ty już przegrałeś z Mario grożąc mu. Mario ma radość w tym, że
        doprowadził Ciebie do furii.
        Co warte są te Wasze rozmówki pełne inwektyw? Startowałeś chyba z wyższego
        poziomu.

Oak nie uważam się za ucznia Mario.

Mario, nie znosisz Messji, ale ja Ją lubię. Wodzicie rej na sąsiednich forach i
        po trosze nie lubicie się wzajemnie właśnie dlatego. Zostaw Ją, ja Ją lubię i
        podobnie jak w starciu z Messji z Saqqarą proszę tylko o poniechanie walk i
        potencjalnych inwektyw.

Pozdrowienia
        Janek
        • messja Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc 12.09.02, 15:05
          ja_nek napisał:

> Mario w pierwszym poście generalizujesz pisząc o osobach tu przychodzących. I
          > wiesz o tym. Podobnie generalizować można o każdym forum.
          > To po pierwsze.
          > Po drugie takie forum jest potrzebne. Podobnie jak potrzebne jest FT,
          podobnie
          > jak potrzebne jest wiele innych forów, bo spełnia pewne oczekiwania i
          potrzeby.
          > Jeśli Ty nigdy nie miałeś potrzeby porozmawiania i zwierzenia się ze swych
          > problemów to dobrze. Ale być może nie zawsze tak było i nie zawsze będzie.
          > Nawet Ty tego nie wiesz, czy nie będziesz potrzebował pogadać. Nigdy nie mów
          > nigdy...
          >
          > Shrek, Ty już przegrałeś z Mario grożąc mu. Mario ma radość w tym, że
          > doprowadził Ciebie do furii.
          > Co warte są te Wasze rozmówki pełne inwektyw? Startowałeś chyba z wyższego
          > poziomu.
          >
          > Oak nie uważam się za ucznia Mario.
          >
          > Mario, nie znosisz Messji, ale ja Ją lubię. Wodzicie rej na sąsiednich forach
          i
          >
          > po trosze nie lubicie się wzajemnie właśnie dlatego. Zostaw Ją, ja Ją lubię i
          > podobnie jak w starciu z Messji z Saqqarą proszę tylko o poniechanie walk i
          > potencjalnych inwektyw.
          >

janek nie pros maria, "zeby mnie zostawil" bo mnie "lubisz"...
          ja sie go nie boje, ani tym bardziej jego prymitywnych inwektyw...
          jesli, nie sadzisz, ze powinnien zaniechac swoich atakow bo sa w zlym stylu i
          chamskie, to wogole sie nie odzywaj...
        • Gość: mario2 Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 15:08
          odpowiem ci co do Messji. Nie tyle ze jej nie lubie. Nie lubie zadzierania nosa
          i wpierdalania sie we wszystko w przeswiadczeniu swojej nieomylnosci. To jest
          wlasnie megalomanska Messja. Poligol polglowkow. Czuje sie wybrana przez to
          zacne grono przez aklamacje. Godnie je reprezentuje czujac w swych poczynaniach
          poparcie jej podobnych. Prezentuje swoisty typ messjanizmu, graniczacego z
          inkwizycja.

Co do reszty - zgadzam sie :o)

P.S. o tym indywiduum Sraczku nie wypowiadam sie :o)
        • shrek_ Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc 12.09.02, 15:08
          Masz racje znizyłem sie do jego poziomu.
          Ja mu nie groże. Ja naprawd go odwiedze
          • Gość: mario2 Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 15:16
            buhahahahahahahahahaha

"Zapamiataj skurwielu. Jeżeli sie dowiem, ze jedziesz na jakis zjazd
            ja tez tam bede i dostaniesz wpierdol. Ma twoj adres, czesto
            jezdze na delegacje do Wawy. pilnuj sie bo cie znajde.
            masz przesrane na całej linii."
        • Gość: oak Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc IP: 80.51.254.* 12.09.02, 16:29
          ja_nek napisał:

>
          > Oak nie uważam się za ucznia Mario.
          >

Dobrze wiesz, że nie Ciebie miałem na myśli. A jeśli tego nie dostrzegasz,...
          hm sorry pomyliłem się... szkoda. Przepraszam...
          Jak to się można w zyciu przejechać. (((
          • ja_nek Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc 12.09.02, 16:44
            Sorry Oak, ale poczułem się nieco zobowiązany do odżegnania się.
            Dziś już się zawiodłem i zrobiłem się przewrażliwiony
            Chciałem zapytać wcześniej kogo masz na myśli, ale wolałem tylko dowiedzieć się
            czy przypadkiem nie jestem na liście. W sumie jednak to się domyślam.

Pozdrowienia
            Janek
            • belami1 Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc 12.09.02, 17:55
              Osoby niespelnione, majace problem z wlasnymi kompleksami, niedojrzale
              emocjonalnie, ktore szukaja w necie namiastki stosunkow interpersonalnych, na
              ktore was w realu nie stac! Wylewacie tu gorzkie zale, zalamujecie nad soba
              rece, albo przeciwnie- popadacie w narcystyczny samozachwyt nad swoja
              wspanialoscia! Uwazam to za przejaw niedojrzalosci emocjonalnej, oraz
              nadmiernie rozbujalego ego. Banda petakow, nieudolnych zyciowo, szukajaca
              potwierdzenia swojej wartosci w glupkowatych wypowiedziach naszpikowanych
              taka dawka kretynizmu, ze wola o pomste do nieba!

Kurwa prorok czy cuś tak dobrze mnie zna.
              • Gość: milky Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc IP: *.gimsat.pl 12.09.02, 18:13
                ...ale czadzik...lepszy niz na moim miejskim forum (albo na
                uzaleznieniach)...tak trzymac!!!...strzala...
                • kusy999 Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc 12.09.02, 21:34
                  Dawno nie bylo tu takiego co jadem rzucal na prawo i lewo od czasow DEF-a.
                  Hi hi hi hi.
                  • Gość: mario2 Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 21:43
                    To raczej rodzaj halucynogenu. Taka wirtualna mescalinka :o)
                    • Gość: milky Re: Uwazam was za bande pseudoromantycznych glupc IP: *.gimsat.pl 12.09.02, 22:13
                      ...hale sa niezle...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka