Gość: Jan IP: *.speed.planet.nl 15.09.02, 00:06 Od kilku lat mieszkam w Holandii. Co roku odwiedzam Polske( Krakow). Czy jest ktos( dziewczyna) ktora moglaby mi uprzyjemnic ten pobyt? Bede w Polsce w pazdzierniku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pom Re: Mieszkam W Holandii IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 00:09 Uprzyjemnić?:) Erotyczne piętro wyżej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mersalia Re: Mieszkam W Holandii IP: *.net.autocom.pl 15.09.02, 00:11 Gość portalu: pom napisał(a): > Uprzyjemnić?:) > Erotyczne piętro wyżej! a dokładniej obok (w lewo) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Mieszkam W Holandii IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 00:19 Gość portalu: mersalia napisał(a): > a dokładniej obok (w lewo) :) Patrząc od towarzyskich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mersalia Re: Mieszkam W Holandii IP: *.net.autocom.pl 15.09.02, 00:27 może już tam dotarł skoro nie widać Pana Jana...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mersalia Re: Mieszkam W Holandii IP: *.net.autocom.pl 15.09.02, 00:29 Gość portalu: mersalia napisał(a): > może już tam dotarł skoro nie widać Pana Jana...:))) ale tam jeszcze ciszej niż tu...to wiele nie uzgodni :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Mieszkam W Holandii 15.09.02, 13:57 Gość portalu: Jan napisał(a): > Od kilku lat mieszkam w Holandii. Co roku odwiedzam Polske( Krakow). Czy jest > ktos( dziewczyna) ktora moglaby mi uprzyjemnic ten pobyt? Bede w Polsce w > pazdzierniku? a w jaki sposob uprzyjemnic?:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Mieszkam W Holandii 16.09.02, 13:51 messja napisała: > Gość portalu: Jan napisał(a): > > > Od kilku lat mieszkam w Holandii. Co roku odwiedzam Polske( Krakow). Czy j > est > > ktos( dziewczyna) ktora moglaby mi uprzyjemnic ten pobyt? Bede w Polsce w > > pazdzierniku? > > a w jaki sposob uprzyjemnic?:) jak to jak, np. Jan zaprosi ją na lody, a ona też mu zrobi loda:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Mieszkam W Holandii 16.09.02, 23:32 > > > > a w jaki sposob uprzyjemnic?:) > > jak to jak, np. Jan zaprosi ją na lody, a ona też mu zrobi loda:) > Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Mieszkam W Holandii 17.09.02, 11:44 Gość portalu: Jan napisał(a): > Od kilku lat mieszkam w Holandii. Co roku odwiedzam Polske( Krakow). Czy jest > ktos( dziewczyna) ktora moglaby mi uprzyjemnic ten pobyt? Bede w Polsce w > pazdzierniku? A żonę gdzie masz stary zbereźniku? Odpowiedz Link Zgłoś
tessfc Re: Mieszkam W Holandii 17.09.02, 17:11 Gość portalu: Jan napisał(a): > Od kilku lat mieszkam w Holandii. Co roku odwiedzam Polske( Krakow). Czy jest > ktos( dziewczyna) ktora moglaby mi uprzyjemnic ten pobyt? Bede w Polsce w > pazdzierniku? Nic sie nie przejmuj , tu są prawie sami zboczeni romantycy ! Jak to mówią " głodnemu chleb na myśli......". Napisz coś o sobie to może sie spotkamy ! tessfc@gazeta .pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frene Re: Mieszkam W Holandii IP: *.cb.open.net.pl 18.09.02, 06:42 Znalazła się altruistka... Odpowiedz Link Zgłoś
tessfc Re: Mieszkam W Holandii 18.09.02, 17:11 Gość portalu: Frene napisał(a): > Znalazła się altruistka... A czy to żle pomagać bliźnim ? Odpowiedz Link Zgłoś