Dodaj do ulubionych

na narty na Slowacje

27.09.02, 18:07
3 Holendrów i Japonczyk szukaja towarzystwa na wypad w góry w lutym. My mamy
24-30 lat, preferujemy mówic po angielsku, lubimy sport, zwiedzanie, nature i
imprezy. info - pisz na awanturnik@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: na narty na Slowacje IP: *.ipt.aol.com 05.10.02, 03:48
      A gdzie planujecie wypad? Gdzie mieszkacie? Jestem zainteresowana. Napiszcie

Pozdr.

Ewa
      • awanturnik Re: na narty na Slowacje 07.10.02, 11:31
        Gość portalu: Ewa napisał(a):

> A gdzie planujecie wypad? Mala i Wielka Fatra, Chopok. tanio
        Gdzie mieszkacie? W Holandii: Patrick, Rick, Arno i Marco. W Anglii - Tsuyoshi
        (Japonczyk), mój ex-kollega z pracy.
        Gdzie mamy wiecej napisac?
        Do you speak English?
        • niteczka_? Re: na narty na Slowacje 08.10.02, 19:48
          awanturnik napisał:

> Gość portalu: Ewa napisał(a):
          >
          > > A gdzie planujecie wypad? Mala i Wielka Fatra, Chopok. tanio
          > Gdzie mieszkacie? W Holandii: Patrick, Rick, Arno i Marco. W Anglii -
          Tsuyoshi
          > (Japonczyk), mój ex-kollega z pracy.
          > Gdzie mamy wiecej napisac?
          > Do you speak English?
          > Contact: awanturnik@gazeta.pl

.........jak na Holendrów,to całkiem nieźle mówicie po polsku:))))))..........
          • awanturnik Re: na narty na Slowacje 09.10.02, 11:49
            to jest grzecznosciowe ogloszenie dla moich kolegów i znajomych. oni maja dosc
            skomercjalizowanej Austrii i chca poznac nowe tereny. oczywiscie niska cena tez
            jest wazna. ja tez jade i bede robic za tlumacza i fun-makera. mam nadzieje, ze
            sie poznamy. wysle Ci wiecej szczególów na priva.
            • Gość: Asia Re: na narty na Slowacje IP: proxy / 213.25.97.* 09.10.02, 12:20
              Cześć, byłam na Słowacji w zeszłym roku i z chęcią wybrałabym się raz jeszcze.
              Ale uwaga: jestem początkująca !!!
              I jeszcze jedno, tak na marginesie- po ile macie lat ? Nie będziecie za młodzi
              bądź za starzy dla 24- latki ?
              I jeszcze jedno- mieszkacie aktualnie w Polsce? Studiujecie tutaj ?
              • awanturnik Re: na narty na Slowacje 09.10.02, 18:35
                Gość portalu: Asia napisał(a):

> Cześć, byłam na Słowacji w zeszłym roku i z chęcią wybrałabym się raz
                jeszcze. SUPER!
                > Ale uwaga: jestem początkująca !!! A JA BEDE PO RAZ PIERWSZY NA SNOWBOARDZIE.
                > I jeszcze jedno, tak na marginesie- po ile macie lat ? Nie będziecie za
                młodzi
                > bądź za starzy dla 24- latki ? PRZECIEZ PISZE: W WIEKU 24-30, TO W SAM RAZ!
                > I jeszcze jedno- mieszkacie aktualnie w Polsce? Studiujecie tutaj ?

Jesli masz na mysli zabranie sie z nami w drodze z Polski to bedzie to raczej
                niemozliwe (choc kto wie?) ale o przemieszczanie sie po Slowacji nie musisz sie
                martwic bo Holendrzy maja auta.
    • angrzel Re: na narty na Slowacje 14.10.02, 15:58
      Zaciekawilo mnie to ogloszenie. Nie bylam na Slowacji, a ponoc warto sie tam
      wybrac :) Tylko mam kilka pytan: na jak dlugo zamierzacie wyjechac na Slowacje,
      bo w lutym bede miala tylko 6 dni urlopu? I czy nie bede odstawac wiekowo, bo
      mam 32 lata? :(
      Saba
    • angrzel Re: na narty na Slowacje 14.10.02, 16:01
      Aha, i jesli chodzi o narty to jestem mocno poczatkujaca :)
      ale za to dogaduje sie po agielsku - moze srednio, ale radze sobie :)))
      • awanturnik Re: na narty na Slowacje 24.10.02, 19:15
        Dziewczyny i Chlopaki!

Angrzel szuka kogos z kim by sie mogla zabrac na Slowacje. Napiszcie do niej
        lub do mnie. Wspolnie zawsze razniej a mamy juz niewielka ekipe. W planach
        sniezne szalenstwo, termalne kapiele, troche zwiedzania (glownie dla
        urozmaicenia tla do zdjec), ocena miejscowej gastronomii i wlasne demonstracje
        dan, no i jakies balety na parkiecie w disco. Aha, moze zrobimy jeszcze jakies
        fajne gry i konkursy.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka