chani-nr1 01.11.05, 15:36 jestem jedna.. a kocham i lubię ich dwóch... Co robić mam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white.falcon Re: jestem jedna 01.11.05, 15:43 Rozdwoić się. ;-D A na serio: kochać można tylko jedną osobę. Skoro wydaje Ci się, że kochasz dwóch Panów, to Tobie to tylko wydaje się. Tak naprawdę kochasz tylko siebie, a kochanie dwóch Panów - to złudzenie, które sobie wyprodukowałaś w jakims celu. Może się nudzisz? Może brak Ci adrenalinki lub... zbyt mało kłopotów? :-) Z życzliwością, Sokoliczka Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: jestem jedna 01.11.05, 15:54 Oj nie zgodze się z tym. Mozna kochać dwóch ;-))) Każdego inaczej. Mam nadzieje, że mówisz o uczuciach a nie o fascynacji ani pożądaniu. Musisz jednak wybierać, nie ma rady. W żadnym wypadku oszukiwać i działac na dwa fronty. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: jestem jedna 01.11.05, 16:13 a ja się nie zgodzę, można kochać tylko jedną osobę dwuch naraz nie da się kochać, dlatego zgadzam się z Sokoliczką tutaj może tak być że żaden z nich nie jest tym którego tak naprawdę kocha przy którym czuje się jak królewna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duszka2 Re: jestem jedna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 16:16 Porozmawiamy za 10 lat;-))) Mówię o tym co wiem, a wiem bo doswiadczyłam. Teraz nie kocham żadnego z nich ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duszka2 Re: jestem jedna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:35 psychoterapia?;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: jestem jedna 01.11.05, 18:42 at, tam - psychoterapia. Mądrość życiowa. Jeśli człowiek nie lubi i nie kocha samego siebie to nie uda mu się polubić i pokochać innych. Z pustego i Salomon nie naleje. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: jestem jedna 01.11.05, 16:38 dlatego właśnie powiedziałem że nie kocha żadnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perełka Re: jestem jedna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 16:58 Nie mozna 2 panom słuzyć, nie mozna byc i na tak i nanie, nie mozna być ciepłym i zimnym, nie mozna 2 drogami iśc naraz, nie mozna obydwóch kochać. Moze lubic, ale to mało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duszka2 Re: jestem jedna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:42 uczucie to nie służba komuś... mozna kogos kochać bez wzajemności... można kochac tak, że tamta osoba mawet o tym nie wie... jedna droga może sie kończyc druga zaczynać lub prowadzic donikąd... można kogos kochać we wspomnieniach... nie mozna w pełni kochac nie kochając siebie w miłości nic nie jest tylko i zawsze białe lub czarne...jak w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_wytrysk Re: jestem jedna 01.11.05, 18:09 Spróbuj bzykanka na dwa kabany. Polecają takie wygibasy w świerzej prasie fachowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duszka2 Re: jestem jedna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:44 świeży pisze sie przez "ż" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
liza177 Re: jestem jedna 01.11.05, 18:48 ale jest jeszcze Waldemar Swierzy i fakt ten nieslychanie komplikuje zycie...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do-CHani 1 Re: jestem jedna IP: *.vc.shawcable.net 01.11.05, 18:50 Z tych dwoch wybierz tego co ma dluzsza-KIELBASE-Buhaj- Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: jestem jedna 02.11.05, 15:47 no tak.. nadal nie wie,m, co robić... na "kiełbasę" nie patrzę, bo nie w tym rzecz... Jednego kocham za to ,ze jest jaki jest...a drugiego za to samo. Drugiego kocham za wielkie serce, miłe i czułe słowa, i patrzenie na przyszłość nasza przyszłość... i pierwszego za to samo... Jednego znam dłużej i życia bez Niego sobie nie wyobrazam, a drugiego krócej i... nie wiem, czy bez Niego wytrzymam to życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joziek Re: jestem jedna IP: *.vc.shawcable.net 03.11.05, 18:16 Tak,tak-SALAMI-b.wazna Odpowiedz Link Zgłoś