Dodaj do ulubionych

Poszukiwania...

12.11.05, 11:24
Spróbuj zapalić maleńką świeczkę
zamiast przeklinać ciemność.
Obserwuj wątek
    • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 12.11.05, 14:20
      Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy.
      MM
      • caruzzo Re: Poszukiwania... 12.11.05, 14:28
        oj zakupy to sama rozkosz,tez lubię wydawac.;))
        • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 18:18
          Najlepsze są prezenty pożyteczne. Na przykład: ja jemu chusteczki do nosa, on mi
          futro. BB
          ;))
    • b-beagle Re: Poszukiwania... 12.11.05, 15:24
      Dobra rada )))
    • serduszkopoprostu Re: Poszukiwania... 12.11.05, 16:12
      caruzzo napisał:

> Spróbuj zapalić maleńką świeczkę
      > zamiast przeklinać ciemność.
      >
      _
      ze światłem najmniejszym łatwiej spostrzeżesz,droga wydaje się prostsza ,
      bezpieczny szlak do celu
      • caruzzo Re: Poszukiwania... 12.11.05, 16:52
        Tak serduszko im mniej widac tym mniej
        watpliwosci;)
        • serduszkopoprostu Re: Poszukiwania... 12.11.05, 17:01
          caruzzo napisał:

> Tak serduszko im mniej widac tym mniej
          > watpliwosci;)
          > *
          na temat światła było tyle wątków, a jednak temat aktualny!i w dalszym ciągu
          niejasny
          witaj Caruzzo:)))
          _
          trzeba całego życia, żeby nauczyć się żyć!
          • caruzzo Re: Poszukiwania... 12.11.05, 17:04
            heja Pani.....swiatlo i cien zawsze wzbudzały
            emocje....;))
    • duszka2 Re: Poszukiwania... 12.11.05, 17:10
      niektórzy wola to drugie, a czasem tak łatwo jest zapalic choćby zapałkę;-)
      • caruzzo Re: Poszukiwania... 12.11.05, 17:12
        albo i zapalniczkę szturmowkę.;)
        • serduszkopoprostu Re: Poszukiwania... 12.11.05, 17:19
          a w strumień światła zawsze wplącze się cień
          _
          trzeba całegożycia, żeby nauczyć się żyć!
          • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 12.11.05, 17:57
            Albo zauroczona ćma.....
            • caruzzo Re: Poszukiwania... 12.11.05, 18:17
              ale trzeba iść,ciagle isć w tę stronę.........;))
              swiatlo rozgrzewa ,dodaje otuchy.;)
              • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 12.11.05, 18:19
                Jednak również oślepia i wystarczy jeden nieopatrzny ruch skrzydeł, by je
                stracić na wieki..wraz z życiem.
                • caruzzo Re: Poszukiwania... 12.11.05, 19:05
                  ale jest jeszcze zycie po zyciu......jak ktos jest
                  dobry to tam sie nalata do woli w charakterze
                  aniołka.;))
                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 12.11.05, 19:22
                    Wiesz? Mnie to raczej nie czeka...chyba, że tam na górze komuś rachunki się pomylą.
                    • caruzzo Re: Poszukiwania... 12.11.05, 19:24
                      ja siebie tez raczej ponizej poziomu widze......
                      ale funkcji nizej brygadzisty nie biore;))
                      • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 12.11.05, 19:30
                        Nie zapominaj, że jak by nie było, brygadzista na czele brygady stoi i mówi- ty
                        masz robić to, a ty tamto :)
                        • caruzzo Re: Poszukiwania... 12.11.05, 22:08
                          wiem,wiem.......a gdzie to trzpiotku sie
                          podziewasz.:))
                          • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 12.11.05, 22:11
                            Badałam pływy katarowe własne :)
                            • caruzzo Re: Poszukiwania... 12.11.05, 22:13
                              aaaaa a mowilem ci ze katar z dwu dziurek.naraz....
                              to Bismarck.........;))
                              • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 12.11.05, 22:18
                                W takim razie mam już krążownik, ale to jeszcze nie Bismarck :)
                                • caruzzo Re: Poszukiwania... 12.11.05, 22:18
                                  inhalacje pani wykonaj to ci pomoze;))
                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 12.11.05, 22:22
                                    Nacieram nozdrza namiętnie olejkiem goździkowym, aż mi od niego zakwitają
                                    fijołki w oczach ;)
                                    • caruzzo Re: Poszukiwania... 12.11.05, 22:25
                                      O to musisz pieknie wygladac........kwitniesz w oczach;))
                                      • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 12.11.05, 22:27
                                        Martwię się tylko, żebym nie zaczęła zapylać :)
                                        • caruzzo Re: Poszukiwania... 12.11.05, 22:29
                                          oj to chyba moja domena....;))
                                          • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 12.11.05, 22:32
                                            I nic się Tobie nie oprze? Bo mnie w obecnym stanie chyba jedynie tęgoskór
                                            pospolity ;)
                                            • caruzzo Re: Poszukiwania... 12.11.05, 22:33
                                              nie slyszałem o takim potworze......skad go
                                              wzięlas?;))
                                              • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 12.11.05, 22:35
                                                Po prawdzie to z atlasu grzybów ;)
                                                • caruzzo Re: Poszukiwania... 12.11.05, 22:36
                                                  teraz wyprowadziłas mnie w maliny....;)
                                                  ech Ty;))
                                                  połknąlem przynętę.........;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 12.11.05, 22:38
                                                    A widzisz - uprzedzałam, ze mogę zapylać i sprawdziło się, teraz będę musiała
                                                    założyć maseczkę ;)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 12.11.05, 22:39
                                                    sympatyczny trzpiotku pomykam spać.;)
                                                    spokojnej nocki zyczę;)) i do jutra;)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 12.11.05, 22:40
                                                    Oki maskuj sie....ja zwijam zagielki papatki;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 12.11.05, 22:48
                                                    Dobrej nocy i spokojnego dryfowania do rana :)
                                                • Gość: złakniony Re: Poszukiwania... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 22:39
                                                  Podkołudernika jadowitego tam nie było????
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 12.11.05, 22:49
                                                    Tylko jakiś sromotnik bezwstydny :P
                                                  • Gość: złakniony Re: Poszukiwania... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 22:56
                                                    Sromotnik-to fakt,
                                                    ale żeby zaraz bezwstydny.....
                                                    wstyd miał zakryty :)
                                                  • Gość: złakniony Re: Poszukiwania... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 22:58
                                                    Racja,wstyd miał zakryty,
                                                    czyli bezwstydny...:)
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 12.11.05, 22:59
                                                    Oj, coś Ty kombinujesz jak koń pod górkę :)
                                                  • Gość: złakniony Re: Poszukiwania... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 23:32
                                                    Nic nie kombinuję,
                                                    górki nie mam,
                                                    na konia mnie nie stać
                                                    a pisałem z "gościnnych występów"
                                                    :))
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 07:45
                                                    heja trzpiotku.....milego dnia zyczę;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 07:51
                                                    Cóż to, nie śpisz już? W sekrecie Ci wyznam, że ja również nie :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 07:59
                                                    ech Ty...a tak zerwalem sie bo spac juz nie mogę,
                                                    potraktowalem sie kawą.......i zaczynam nowy dzien.;))
                                                    Ukłony trzpiotku;)
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 08:05
                                                    Natomiast ja chciałam dłużej pospać, nawet marzyłam sobie, że wstanę o 10.00,
                                                    tymczasem jakaś siła wewnętrzna otworzyła mi oczy o dużo za wcześnie. Naprawdę,
                                                    przynajmniej w niedzielę mogłaby to sobie darować!
                                                    :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 08:12
                                                    no tak....ale jestes chyba juz wyspana......:))
                                                    U mnie strasza mgla.........typowo jesiennie
                                                    przynajmniej narazie.;))
                                                    Skoro wstalismy to musimy dzialac.......
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 08:18
                                                    Działam zawzięcie od samego rana, poszły mi juz na to 2 paczki chusteczek do
                                                    nosa. Wypada mi żywić nadzieję, że Twoje działania nie będą przebiegać na tej
                                                    samej niwie ;)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 08:21
                                                    jak dotad jestem jedynie atrakcyjny;;;;)))))))))
                                                    pociagający nie........;))
                                                    powiem Ci w zaufaniu ,ze odkad usunąlem migdałki duzo
                                                    klopotow mnie omija.......;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 08:29
                                                    O, to ciekawe! Kiedyś myślałam, żeby zrobić to samo, bo moje migdałki po
                                                    wielokrotnych anginach wyglądają jak las pos Studziankami po bitwie pancernej,
                                                    ale za i przeciw usłyszałam tyle, że zostawiłam je w końcu w spokoju.
                                                    Co do mnie - im bardziej jestem pociągająca, tym mniej atrakcyjna ;))
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 08:32
                                                    atrakcja Ci wroci i to szybko.;))
                                                    a w sprawie miglałkow......ja mialem tez takie bezuzyteczne
                                                    jak mi wyciełi to byly zielone jak brukselka.....;)
                                                    zdania uczonych tez byly podzielone....polowa zwolenikow ,polowa
                                                    przeciwnikow......decyzje podjąłem w roku 99......przez tydzien dosc
                                                    skutecznie mnie po zabiegu bolalo....bylem taki malomowny wiecej.;))
                                                    ale efekty są dobre.......ubocznych jak dotąd nie widze.;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 08:35
                                                    Czy to znaczy, że mniej chorujesz i nie miewasz katarów, czy też że wyrzuciłeś
                                                    po prostu z gardła źródło dodatkowwych infekcji?
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 08:41
                                                    tak zrodlo infekcji wyrzucilem,bo o to chodzilo....;))
                                                    kiedys miewalem duzo angin..teraz nie wiem co to jest.;)0
                                                    A katarek miewam taki lekko sienny......niby stwierdzili,ze
                                                    alergikem nie jestem...ale cos nieraz sie wykręci..))
                                                    Typowego tataru bedacego nastepstwem przeziebien nie miewam...
                                                    a w kazdym razie b.rzadko.......bo raz w roku zademu moze sie
                                                    trafic.......;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 08:49
                                                    Mnie katar trafia się średnio 2 razy do roku, w sumie nie mam powodów do
                                                    niepokoju, a że złoszczę się, że zdarza się zawsze w najmniej odpowiednim
                                                    momencie, to też normalne, bo takie odpowiednie momenty po prostu nie istnieją :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 08:53
                                                    dokladnie jest jak mowisz....a usuniecie migdalkow ma
                                                    jeszcze jedną zalete.....wieksza sie przepustowość gardła.
                                                    czyli wieksza sie pojemnośc.......;)))))))))))))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 08:57
                                                    Czyli że można wtedy przełknąć większy kąsek? ;)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 09:01
                                                    dokladnie tak.....cokolwiek mialoby to
                                                    znaczyc.;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 09:05
                                                    Podskórnie wyczuwam dwuznaczność tej sugestii, i tylko jedno sobie zadaję
                                                    pytanie, co Ty sobie takiego do gardła wpychasz, z czym wcześniej nie dawałeś
                                                    rady ? ;))
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 09:08
                                                    caly czas zartuję.........w podtekscie mialem
                                                    rozne mozliwosci........picie tez;))
                                                    chociaz jestem prawie abstynentem.;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 09:13
                                                    Jakie by nie były te możliwości z podtekstów, lekarze nawołują by jeść powoli i
                                                    dokładnie przeżuwać ;)) Nie dotyczy to płynów wprawdzie, ale sam powiedz, co za
                                                    przyjemność byłaby z picia dobrego wina, gdyby zamiast potrzymać je nieco w
                                                    ustach i posmakować wlewano je ciurkiem do gardzieli? ;)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 09:14
                                                    wcale sie z Tobą nie spieram....kazde
                                                    delektowanie sie sprawia przyjemnosc.;)0
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 09:16
                                                    Jestem tego samego zdania :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 09:20
                                                    oo wreszcie jakis konsensus uzyskalismy......;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 09:22
                                                    To znaczy, że do tej pory staliśmy we wzajemnej opozycji? ;)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 09:24
                                                    niekoniecznie........ale posiadajcy migdałki nie zawsze
                                                    jest w stanie zrozumiec tego,ktory ich nie ma......;))
                                                    ale mozna to nazwac tzw. opozycją tworczą.........;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 09:32
                                                    Ho, jak wspomnę ile jest rzeczy, których Ty nie masz a ja tak i na odwrót, łapię
                                                    się za głowę na samą myśl, ile z tego może być jeszcze twórczości ;)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 09:34
                                                    cała układanka...........ale mozna z tego zawsze cos
                                                    zmontowac.......potrzebne chęci jedynie.....:))))))))
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 09:35
                                                    img395.imageshack.us/img395/7728/rose233uu.gif
                                                    na dobry początek...;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 09:38
                                                    Piękne róże, dziękuję :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 09:42
                                                    trzpiot_1 napisała:

> Piękne róże, dziękuję :)
                                                    ---------
                                                    w Twoje ręce pani;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 09:36
                                                    Jesteś może amatorem Puzzli? Bo jeśli nie, to wyjawię Ci, że mnie zawsze
                                                    największy kłopot sprawiało ułożenie nieba ;)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 09:41
                                                    trzpiot_1 napisała:

> Jesteś może amatorem Puzzli? Bo jeśli nie, to wyjawię Ci, że mnie zawsze
                                                    > największy kłopot sprawiało ułożenie nieba ;)
                                                    ------------
                                                    bujanie w oblokach zawsze wumaga wprawy i kunsztu..;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 09:47
                                                    Największym kunsztem, według mnie, jest potrafić z nich zejść bezpiecznie na
                                                    ziemię :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 09:51
                                                    dokladnie tak...tzw, spadanie swobodne....
                                                    nie zawsze dobrze robi........;)))))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 09:55
                                                    No chyba, że jest się lekkim, jak piórko, natomiast inne cięższe obiekty powinny
                                                    się liczyć z tym, że ręka opatrzności spiesząca im na ratunek może się wycofać
                                                    po usłyszeniu błędnej odpowiedzi ;)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 09:57
                                                    no nie..błedów nie mozna robic.........a jak juz
                                                    lewitowac to na bezpiecznej wysokosci...w razie
                                                    kryzysu to sie spadnie na 4 łapki.;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 10:03
                                                    Dla takich dwónogów jak my już wysokość 2 m stwarza realne zagrożenie. Całe
                                                    szczęście, że ludzkie lewitacje nie wystrzeliwują ciał w przestworza, a jedynie
                                                    myśli :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 10:04
                                                    tak myslami mozna pohasac do woli.......;))
                                                    a ptrzy bujnej wyobraźni..to ho..ho......;))))
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 10:08
                                                    Twoj ostatni wpis zapisal mi sie z datą
                                                    4.11.05 g.11,30 a moja odpowiedx dla Ciebie
                                                    z datą 4.11.05.g.12,30 zaczęlo sie wiec cos dziac.;))
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 10:09
                                                    a teraz wszystko usyawilo sie z wlasciwymi danymi.
                                                    chyba oczpolasu dostanę;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 10:13
                                                    Tak, mnie tez te sztuczki techniczne niekiedy zaskakują, patrzę na nie i
                                                    zastanawiam się, czy wierzę własnym oczom ;)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 10:13
                                                    trzpiot_1 napisała:

> Tak, mnie tez te sztuczki techniczne niekiedy zaskakują, patrzę na nie i
                                                    > zastanawiam się, czy wierzę własnym oczom ;)
                                                    -------
                                                    nic nie pilem ........tym bardziej bylem zaskoczony;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 10:19
                                                    Gdybyś wypił - prawdopodobnie wcale byś ich nie zauważył ;)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 10:22
                                                    oj Pani........takim ułomkiem to nie jestem.....
                                                    a poza tym w niektorych wypadkach nawet wzrok sie poprawia.;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 10:25
                                                    Po spożyciu alkoholu wzrok się poprawia? Ooo, to dlaczego ja wtedy widzę
                                                    podwójnie? ;)
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 10:09
                                                    A nawet i dalej :) Ale jak zapytasz kogoś, jak daleko wybiegł myślami,
                                                    najczęściej uzyskasz odpowiedź z połowy drogi.
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 10:11
                                                    wiesz nie kazdy jest w stanie przynac sie
                                                    to wlasnych marzen.......stad myslę takie
                                                    niescislosci;)
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 10:16
                                                    Też tak myślę, że te najbardziej odważne i dalekosiężne marzenia zachowujemy w
                                                    większości dla siebie. W sumie to całkiem racjonalne nawet, bo co komu po
                                                    naszych marzeniach?
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 10:17
                                                    kto to wie...a moze by pomogł je zrealizowac.;))
                                                    a tak sami zostajemy ze swoim bagażem.....;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 10:23
                                                    Pomógłby chyba zwłaszcza wtedy, gdyby i jemu były one po drodze. Ale masz rację,
                                                    że trzymając je w ukryciu odbieramy sobie szanse na ewentualnego pomocnika :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 10:25
                                                    dlatego niekiedy warto....kluczowe hasła zdradzic.....
                                                    a no coz ..licho nie spi..a los trzeba kusic....;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 10:29
                                                    O tak, los i szczęście rzadko kiedy sprzyjają bezczynnym :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 10:33
                                                    pewiem gosc chodził do kosciola i ciagle modlił
                                                    sie o 6 w totku. W koncu Bog mu powiedział.....
                                                    czlowieku daj mi szansę w wyslij chociaz 1 kupon..;)
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 10:46
                                                    Teraz rozumiem, skąd Twoje wczorajsze nawoływanie o szczęśliwe numerki :)
                                                    Czy szczęście odpłaca Ci jakoś za to, że mu dopomagasz? (totka mam na myśli)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 10:47
                                                    wczoraj probowalem sam....i niestety
                                                    z marnym skutkiem..........;))
                                                    w dalszym ciagu jestem otwarty na Twoje propozycje.....;)))))))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 10:51
                                                    A ile cyfr z ilu mogę wybrać, skoro tak? Ostrzegam tylko, że zazwyczaj w 90
                                                    procentach pudłuję :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 10:53
                                                    10% pewnosci to juz duzo......;))
                                                    1/ 6 cyfr z 49...........
                                                    2/ 5 cyfr z 42......
                                                    3/ 10 cyfr z 80.....
                                                    Taki zestaw jest mi potrzebny......i sprobujemy.......;))))))))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 11:08
                                                    1) 5, 8, 14, 22, 25, 37
                                                    2) 7, 16, 33, 35, 42
                                                    3) 17, 20, 44, 49, 51, 52, 66, 68, 72, 75

to ja wystrzeliłam, a teraz niech los kule nosi ;)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 11:10
                                                    dzięki serdeczne..sprobujemy tego rozstawienia.;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 11:14
                                                    Ja Ci proponuję do każdej mojej cyfry dodać swoją, sumę ewentualnie podzielić
                                                    jeśli nie mieści się w granicach i z tym dopiero wystartować ;)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 11:18
                                                    dzielic ale przez co .mioze tez wyjsc liczba niepelna...
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 11:22
                                                    Wtedy zaokrąglić w górę. A zresztą nie ma co się zastanawiać, skoro i tak nie da
                                                    się przewidzieć wyniku :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 11:24
                                                    szanse jak 1:14 mln.......ale probowac trzeba.;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 11:27
                                                    Bierz zatem ołówek w swe ręce i dopełnij dzieła. Proszę też o poinformowanie
                                                    mnie o efektach :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 11:29
                                                    to mam dodawac i dzielic?
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 11:31
                                                    To już zostawiam Twojej głowie. W końcu zawsze można zrobić raz tak, a następnym
                                                    razem inaczej :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 11:39
                                                    oki sprobujemy najpierw zestawienie ktore przeslalas.......
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 12:17
                                                    Swięte slowa Pani;))
                                                    Milego popoludnia...i smacznego obiadku.....zgloszę
                                                    sie pozniej;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 14:06
                                                    To by znaczyło, że Ty już po obiedzie, a ja w lesie, a w dodatku mam wsteczny
                                                    napęd do wszystkiego :)
                                                  • niedobry_duszek Re: Poszukiwania... 13.11.05, 14:45
                                                    Też chciałbym w lesie.....
                                                    A na wstecznym uważaj,bo wszystko kręci się odwrotnie.....
                                                    Może trzeba coś na .....zapęd?????
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 15:21
                                                    O, niedobry duszek! Tobie tam wszystko jedno, czy falujesz do tyłu czy do
                                                    przodu, i tak o ścianę się nie roztłuczesz ;)
                                                  • niedobry_duszek Re: Poszukiwania... 13.11.05, 15:23
                                                    Masz....!
                                                    No i jeszcze jedna,co wszystko wie o duszkach...niedobrych!
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 15:24
                                                    Przełażą przez wszystkie ściany! Co, może nie? ;)
                                                  • niedobry_duszek Re: Poszukiwania... 13.11.05, 15:26
                                                    Taaa,opinia obiegowa...
                                                    A mucha na każdym g.... siądzie....:)
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 15:36
                                                    No ta, zapomnialam, że muchy też posiadają swoje duchy ;)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 14:47
                                                    trzpiot_1 napisała:

> To by znaczyło, że Ty już po obiedzie, a ja w lesie, a w dodatku mam wsteczny
                                                    > napęd do wszystkiego :)
                                                    ----------
                                                    o to trzeba tempo wiekszyc...;))
                                                  • niedobry_duszek Re: Poszukiwania... 13.11.05, 15:19
                                                    Bardzo dobra rada...
                                                    Przyspieszyła na wstecznym
                                                    i teraz nie wiadomo
                                                    gdzie się kręci....
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 15:20
                                                    Nigdy nie byłam dobra w bieganiu tyłem, a Ty chcesz mi sprint urządzić? ;)
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 15:39
                                                    O nie, tylko nie to, i tak już działam na maksymalnie osiągalnym w tej chwili :)

> ----------
                                                    > o to trzeba tempo wiekszyc...;))
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 16:07
                                                    bez przesady zawsze mozna tempo większyc;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 16:10
                                                    O tak- np. dopingiem :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 16:12
                                                    No nie,dopingu nie bierzesz.....tak przeciez
                                                    sprytnie podalas mi numerki.;))
                                                    jutro zaczniemy je testować;)
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 16:49
                                                    Myślę,że na dopingu podałabym o wiele sprytniejsze numerki i pewnie ze dwa razy
                                                    więcej ;)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 17:08
                                                    Bede korzystał z twojej bazy danych;)))
                                                    az do skutku;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 17:13
                                                    No pięknie, a co jeśli oczekiwanie na skutek potrwa całą wieczność? ;)
                                                    A swoją drogą ile najwięcej miałeś trafień do tej pory?
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 17:18
                                                    tylko trojki.wszystko przede mną;;;;;;;;;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 17:20
                                                    No, ale 3 na 6 to już 50% skuteczności, jak by nie było :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 17:39
                                                    ale wplywy zadne.pozostaje watpliwa
                                                    satysfakcja jedynie;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 18:07
                                                    No fakt, jak się trafi trójkę, chciałoby się czwórkę, a potem piątkę itd. Apetyt
                                                    rożnie w miarę jedzenia, chociaż niektórzy chcieliby od razu zaliczyć danie
                                                    główne ;)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 18:19
                                                    A czy to cos zdroznego..chciec miec wszystko,chyba nie....;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 18:21
                                                    Czy ja wiem? Z jednej strony zaoszczędziłoby to dużo czasu, ale z drugiej
                                                    mogłoby odebrać przyjemność zdobywania :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 18:23
                                                    Fakt...swiadomosc posiadania ulatwia
                                                    zdobywanie..;))
                                                    czyli smak zwyciestwa nie jest tak wyrazisty;)0
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 18:28
                                                    O, a z innej strony: gdyby zdobyć wszystko od razu, to czy byłoby jeszcze do
                                                    czego wzdychać? :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 18:38
                                                    Do Ciebie pani np.;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 18:40
                                                    No tak, o tym nie pomyślałam ;)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 18:43
                                                    zawsze jest jakies wyjscie..;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 18:44
                                                    Ale czy musi być koniecznie awaryjne? ;)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 18:46
                                                    No nie...........chociaz komedia stara ale dobra......;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 18:52
                                                    Wcale nie miałam na myśli komedii, a teraz za to mam zabitego ćwieka, bo nie
                                                    bardzo pamiętam, o co w niej chodziło. Tłucze mi się po głowie jakiś mąż dla
                                                    panny z dzieckiem ...eee ;)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 18:56
                                                    mąż naczelniczki gminy szukal meza dla corki;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 19:00
                                                    A męża nie grał czasem Wacław Kowalski?
                                                  • siestas Re: Poszukiwania... 13.11.05, 18:53
                                                    trzpiot_1 napisała:

> Czy ja wiem? Z jednej strony zaoszczędziłoby to dużo czasu, ale z drugiej
                                                    > mogłoby odebrać przyjemność zdobywania :)

Zaprawde, powiadam Ci, Mila Panno, ze pilnowanie wlasnej zagrody i dbanie
                                                    o jej rozwoj jest rownie pociagajacym zadaniem, co przyjemnosc zdobywania.
                                                    Mam nadzieje, ze kiedys tego doswiadczysz :)
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 18:56
                                                    Bardzo dziękuję za wskazówkę, będę ja miała na uwadze :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 19:02
                                                    Zawsze sluzę pomocą;))
                                                  • siestas Re: Poszukiwania... 13.11.05, 19:06
                                                    caruzzo napisał:

> Zawsze sluzę pomocą;))

Tylko bez wpychania raczek pod koldre, prosze, bo jestem zazdrosny.
                                                    Twa nieoceniona wiedza teoretyczna, Drogi Miszczu, zupelnie wystarczy :)

• trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 19:07
                                                    Będziesz wspierał budowanie zagrody, czy tez przypominał mi, co powiedział siestas?
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 19:11
                                                    tylko wspieral ciebie;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 19:16
                                                    Niech mnie dunder świśnie, jeśli coś z tego rozumiem.
                                                    :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 19:20
                                                    a ja zupelnie.....;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 19:23
                                                    I co teraz będzie?
                                                  • siestas Re: Poszukiwania... 13.11.05, 19:25
                                                    trzpiot_1 napisała:

> I co teraz będzie?

Musisz Caruzzo czyms natchnac. Wiesz, ze on bez Veny ani rusz :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 19:29
                                                    siestas napisał:

> trzpiot_1 napisała:
                                                    >
                                                    > > I co teraz będzie?
                                                    >
                                                    > Musisz Caruzzo czyms natchnac. Wiesz, ze on bez Veny ani rusz :)
                                                    -----
                                                    a co ci sie stalo,ze nas tak panie pilnujesz;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 19:34
                                                    To samo pytanie i ja sobie zadaję :)

caruzzo napisał:
                                                    > a co ci sie stalo,ze nas tak panie pilnujesz;))
                                                  • siestas Re: Poszukiwania... 13.11.05, 19:34
                                                    caruzzo napisał:
                                                    > a co ci sie stalo, ze nas tak panie pilnujesz;))
                                                    >
                                                    Gdyz mialem pewien program pilotazowy, do zrealizowania (na zlecenie).
                                                    Ale nic sie nie martw, juz ulatuje w wiekuistne przestworza :)
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 19:37
                                                    Program pilotażowy, w dodatku na zlecenie, wygląda to wszystko jak jakaś tajna
                                                    misja co najmniej :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 19:40
                                                    tak dziwny przypadek.....;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 19:48
                                                    Skoro jednak wiadomo o nim tylko tyle, ile sam zechciał powiedzieć, to myślę, że
                                                    na razie odłoże na bok łamanie sobie nad tym głowy.
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 19:49
                                                    ja ma swoj poglad na jego dzialanie,kiedys Ci napisze na @
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 19:50
                                                    Czyli jednak wiesz więcej ode mnie :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 19:58
                                                    mam swoje przypuszczenia.......i chyba dobrze
                                                    kombinuję;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 20:04
                                                    Ja z kolei nie mam żadnych, więc kombinowanie pozostawię Tobie :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 20:08
                                                    oki wsyzstko jasne.......ja niebawem zwijam zagielki
                                                    i biore sie za ogladanie Tv.;))
                                                    Milego wieczoru trzpiotku zyczę iudanego tygodnia;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Poszukiwania... 13.11.05, 20:10
                                                    Wzajemnie :)
                                                  • caruzzo Re: Poszukiwania... 13.11.05, 19:25
                                                    chyba trzeba bedzie jakis nowy wątek wymyslec;))
                                                  • siestas Re: Poszukiwania... 13.11.05, 19:27
                                                    Moze watek np. o Kaczuszkach nadziewanych miodem?

To byloby, ze tak powiem, na czasie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka