0oneczka 08.10.02, 17:22 jestem ? ma firme, pracuje jak woł po kilkanascie godzin dziennie, kupuje mi nowe zabaweczki, ale zostawia sama calymi dniami ?-:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: messja Re: Co zrobic z facetem, z ktorym IP: *.proxy.aol.com 08.10.02, 18:40 plus-minus napisał: > Szanuj go! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Co zrobic z facetem, z ktorym IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 19:12 Gość portalu: messja napisał(a): > plus-minus napisał: > > > Szanuj go! > > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ wiesz Messja, Ty to jednak 08.10.02, 19:43 jesteś głupia megalomanka i sfrustrowana baba !!! p.s.: zacznij szanować nas, dostaniesz w zamian coś ciepłego, miłego ..:) Gość portalu: messja napisał(a): > plus-minus napisał: > > > Szanuj go! > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: wiesz Messja, Ty to jednak IP: 193.132.126.* 08.10.02, 22:30 nie wiem jak zrozumiales moja wypowiedz, bo ja poprostu radzilam kobiecie, zeby zadbala o siebie, spotkala sie z przyjaciolmi, poszla do kina, kupila ksiazke itp.... jesli na tej podstawie dochodzisz do wniosku, ze jestem glupia itp, to trudno cie nazwac powaznym rozmowca:))) za "cos cieplego i milego" od ciebie dziekuje, zachowaj to dla innej:)))) men_ napisał: > > p.s.: zacznij szanować nas, dostaniesz w zamian coś ciepłego, miłego ..:) > > Gość portalu: messja napisał(a): > > > plus-minus napisał: > > > > > Szanuj go! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
didi111 Re: Co zrobic z facetem, z ktorym 08.10.02, 19:20 Poszukaj leniwego przyjaciela! Didi - z przymruzonym okiem Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: Co zrobic z facetem, z ktorym 08.10.02, 19:44 0oneczka napisała: > jestem ? > ma firme, pracuje jak woł po kilkanascie godzin dziennie, kupuje mi nowe > zabaweczki, ale zostawia sama calymi dniami ?-:( .............Co zrobić?..........Rzuć Go!!!!!!!:))))) ........a poważnie.........to ja tam bym o niego dbała........chociaż co po zabaweczkach,jak jest sie ciągle samą.........wolałabym nie mieć zabaweczek a mieć sie do kogo przytulić ............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona no proszę:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.02, 19:59 wątek ten założył ktoś,kto chciał się zabawić moim kosztem,tymczasem całkiem interesująco się rozwinął:) założyciela/ki mimo to nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: no proszę:) 08.10.02, 22:18 Zabrakło "złotego środka". Ale on robi to dla Ciebie, żebyś mogła dostatniej żyć, dla Twojego domu. Nie jest idealne jak to robi, ale.... Pozdrowienia Ja_nek Odpowiedz Link Zgłoś
mirage? Re: no proszę:) 09.10.02, 08:20 ja_nek napisał: > Zabrakło "złotego środka". > Ale on robi to dla Ciebie, żebyś mogła dostatniej żyć, dla Twojego domu. > Nie jest idealne jak to robi, ale.... ..tylko chyba zapomniał jej zapytać czy jej to odpowiada i czy ona właśnie tak chce żyć ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
didi111 Re: no proszę:) 09.10.02, 09:03 Dobra obserwacja, Mirage! Nie ma zwiazkow idealnych, bo nie ma idelanych ludzi, kazdy udany zwiazek to dobrze wypracowany kompromis. Kochajmy sie za nasze zalety i akceptujemy nasze wady. Do autorki watku: Zastanow sie czego oczekujesz od Twojego mezczyzny i powiedz mu o tym. On moze tego nie wie, moze czuje, ze dawanie Ci zabaweczek, to rodzaj okazywania uczucia, zadoscuczynienie za brak czasu. Czasem zwykla, szczera rozmowa czyni cuda. Didi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mohikan Re: Co zrobic z facetem, z ktorym IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 09:07 Taki to juz typ pracusia. Marne szanse, ze sie kiedys zmieni. Zastanow sie juz teraz, jak nie chcesz cale zycie siedziec sama w domu. Z drugiej strony to idealny uklad na skok w bok. Wybor nalezy do Ciebie. :) Zycze powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka Re: Co zrobic z facetem, z ktorym 09.10.02, 09:52 wszystko to kwestia twoich uczuc do niego, czy sa prawdziwe, wolny czas!, hmmm mozna realizowac swoje marzenia, wielu osobom bardzo go brakuje, wiem wiem kazdy chce go spedzac ze swym ukochanym. mysle ze twoj Men jest na tyle dojrzaly ze zdaje sobie sprawe z twoich dylematow, i stopniowo bedzie ograniczal swoje zamilowanie do pracy, glowa do gory Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Miłe panie, pomijając fakt, że 09.10.02, 21:44 założyciel/ka tego forum to kiepska podróba .., p.s.: mnie też doradzicie dyskretną zdradę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Miłe panie, pomijając fakt, że IP: *.proxy.aol.com 09.10.02, 23:16 men_ napisał: > założyciel/ka tego forum to kiepska podróba .., > > p.s.: mnie też doradzicie dyskretną zdradę ?:) najpierw mnie przepros za wyswiska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Miłe panie, pomijając fakt, że IP: *.proxy.aol.com 09.10.02, 23:17 Gość portalu: messja napisał(a): > men_ napisał: > > > założyciel/ka tego forum to kiepska podróba .., > > > > p.s.: mnie też doradzicie dyskretną zdradę ?:) > > najpierw mnie przepros za wyswiska! mialo byc oczywisci: "wyzwiska", to emocje:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Co zrobic z facetem, z ktorym 13.10.02, 21:17 0oneczka napisała: > jestem ? > ma firme, pracuje jak woł po kilkanascie godzin dziennie, kupuje mi nowe > zabaweczki, ale zostawia sama calymi dniami ?-:( Nic nie robić tylko go kochać. Odpowiedz Link Zgłoś