kkate 21.11.05, 17:19 chciałabym zapisac sie na kurs tańca ale niestety nie mam partnera. Może jest tu ktoś chetny na taką "zabawe" ze sląska ? ( wolny, kulturalny, powyżej 175cm wzrostu ):) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juras999 Re: kurs tanca 21.11.05, 21:15 Uff, juz jestem (sama wiesz, korki ; ) No to ja sie zglaszam. Jestem ze slaska, otwarty i elastyczny (ale szpagatow robil nie bede ; ) Co tam jeszcze...aha, wolny, kulturalny, wysoki, to wiadomo ; ) PS. Bede w srode w Spizu, mozesz mnie sprawdzic ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: kurs tanca 21.11.05, 22:09 Raczej zaciekawil i zaintrygowal. Chodzilem na kurs tanca wieki temu (mam nawet dyplom i spodnie z lampasami ; ) i chcialbym sprawdzic, czy cos jeszcze pamietam (i czy nie zrobie sobie krzywdy ; ) Daj znac, czy jestes zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
kkate Re: kurs tanca 22.11.05, 18:11 Hej jak Ty juz jestes po takich kursach to ja nie wiem czy ja sie nadaje :) Ja raczej jestem antytalenciem gdy chodzi o tańce :) Bedziesz się meczyc ze mną :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: kurs tanca 22.11.05, 22:32 Heh, no kurs ukonczylem jak mialem jakies 12 lat ; ) Wiec raczej Johna Travolty nie przypominam ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: kurs tanca 23.11.05, 18:12 Obecnie jestem na emeryturze i z racji nadmiaru wolnego czasu szukam czegos, czym moglbym wypelnic ta luke. Probowalem juz szydelkowania, ski-jumpingu i grania w pilkarzyki z samym soba. We wszystkich w/w dziedzinach zostalem samozwanczym mistrzem, wydrukowalem sobie certyfikat i...wtedy nastala pustka. Dlatego poszukuje nowego wyzwania. Jak juz zostaniemy profesjonalistami i wygramy World Cup, to moze na sanki ? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś