exman 26.11.05, 17:00 podobno szybko odchodzimy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzpiot_1 Re: Kochajmy się .... 26.11.05, 18:40 Masz rację, White - nie podobno, tylko jeszcze szybciej. Już mnie nie ma! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Kochajmy się .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 20:58 Nie bójmy sie kochac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Kochajmy się .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 21:19 > piekne,tylko moze odwagi brak:) fakt:) ale jak się kocha to juz jest fakt dokonany:)Warto iśc dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Kochajmy się .... 26.11.05, 21:28 kocha nie kocha ,zaryzykowac warto:) a "fakty" nalezy dopieszczac i nie pozwolic odejsc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Kochajmy się .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 21:35 > kocha nie kocha ,zaryzykowac warto:) a ja mysle, ze kocha i dlatego warto zaryzykowa:) > a "fakty" nalezy dopieszczac i nie pozwolic odejsc;) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Kochajmy się .... 26.11.05, 21:38 carpe diem:) kochac i byc kochana, to piekne...sztuka jest utrzymac ten stan jak najdłuzej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Kochajmy się .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 21:43 > carpe diem:) karmin diem:) > kochac i byc kochana, to piekne... bogactwo tej ziemi:) >sztuka jest utrzymac ten stan jak najdłuzej:) To sztuka kochania takdusza, ciałem, całym sobą. I oto chodiz aby dbac, utrzyma:) A ludzie zreguły albo niedobrani alo leniwi:) Jak już zakwitł kwiat Miłości pomiedzy obojgiem to aż szkoda nie zadbac o niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Kochajmy się .... 26.11.05, 21:46 piszesz o nieudanych,leniwych...zycie jest walka a miłosc gra:) umiejetny gracz,pozwoli na wygrana ale zawsze ma asa w rekawie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Kochajmy się .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 21:50 > piszesz o nieudanych,leniwych...zycie jest walka a miłosc gra:) > umiejetny gracz,pozwoli na wygrana ale zawsze ma asa w rekawie;) wieszgrawyklucza uczucie, razje rodiz interesownoscnp musze go miec, bo.. i tu wymienia sie rzeczy zawsze raczjematerilane, pryziemne. Nawte takie cos jak nie chcebyc sama, jak to bedzie. A mnie chodziło o to, ze jak dwoje sie kocha i sie kochaja to potem gdziesnie dbaja o to i mowia: a bo piekne sa tylko poczatki.. No ale jak sie tylko patrzy na to co było, a nie dba sie o to co teraz to zawsze tak bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Kochajmy się .... 26.11.05, 22:02 nie zgadzam sie..juz nie:) kiedys tak miałam,ale juz nie!!!!:) jesli trafiasz na odpowiedniego partnera,kochacie sie...nie dlatego ze mamusia tak kazała,albo czas najwyzszy,co inni powiedza...jest szansa na pozytywny zwiazek:) podstawa jest podzielanie zainteresowan,pasji,przyzwyczajen ..jesli to akceptujesz to juz połowa sukcesu:) druga połowa to pełna akceptacja Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Kochajmy się .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 22:17 > nie zgadzam sie..juz nie:) > kiedys tak miałam,ale juz nie!!!!:) > jesli trafiasz na odpowiedniego partnera,kochacie sie...nie dlatego ze mamusia > tak kazała,albo czas najwyzszy,co inni powiedza...jest szansa na pozytywny > zwiazek:) czyli zgadzamy sie, ze moze byc pieknie tak jak napoczątku:) Bo tego własnie broniłam, a inni na to psiacza, ze tylko piekne sa poczatki. A to nieprawda:) > podstawa jest podzielanie zainteresowan,pasji,przyzwyczajen ..jesli to > akceptujesz to juz połowa sukcesu:) > druga połowa to pełna akceptacja Ciebie:) Tokochanie mnie i vice wersa:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Kochajmy się .... 26.11.05, 22:23 bravo...tak trzymaj:) jeszcze jedno,nie mozna obarczac partnera swymi niepowodzeniami,to było...:) wazne jest co bedzie i tu jest własciwa droga;) wiem to trudne,ale to jakby odpowiedni "marketing"zyciowy...odcinac sie,to juz bez znaczenia,cieszmy sie tym co mamy i szanujmy to:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Kochajmy się .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 22:47 > bravo...tak trzymaj:) > jeszcze jedno,nie mozna obarczac partnera swymi niepowodzeniami,to było...:) Nie mozna, ja tegonie robie i robic nie bede:) > wazne jest co bedzie i tu jest własciwa droga;) Tak:):):) > wiem to trudne,ale to jakby odpowiedni "marketing"zyciowy...odcinac sie,to juz > bez znaczenia,cieszmy sie tym co mamy i szanujmy to:) kochajmy sie:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Kochajmy się .... 26.11.05, 22:51 lili,no moze My sie nie kochajmy..wole mezczyzn;DDDDD mimo wszystko,jestem za;))) Odpowiedz Link Zgłoś