Dodaj do ulubionych

Kochajmy się ....

26.11.05, 17:00
podobno szybko odchodzimy....
Obserwuj wątek
    • white.falcon Re: Kochajmy się .... 26.11.05, 17:31
      nie podobno ...
      • trzpiot_1 Re: Kochajmy się .... 26.11.05, 18:40
        Masz rację, White - nie podobno, tylko jeszcze szybciej. Już mnie nie ma!
        :)
    • Gość: lili Re: Kochajmy się .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 20:58
      Nie bójmy sie kochac:)
    • kamea5 Re: Kochajmy się .... 26.11.05, 21:08
      piekne,tylko moze odwagi brak:)
      • Gość: lili Re: Kochajmy się .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 21:19
        > piekne,tylko moze odwagi brak:)
        fakt:)
        ale jak się kocha to juz jest fakt dokonany:)Warto iśc dalej :)
        • kamea5 Re: Kochajmy się .... 26.11.05, 21:28
          kocha nie kocha ,zaryzykowac warto:)
          a "fakty" nalezy dopieszczac i nie pozwolic odejsc;)
          • Gość: lili Re: Kochajmy się .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 21:35
            > kocha nie kocha ,zaryzykowac warto:)
            a ja mysle, ze kocha i dlatego warto zaryzykowa:)

> a "fakty" nalezy dopieszczac i nie pozwolic odejsc;)
            :)
            • kamea5 Re: Kochajmy się .... 26.11.05, 21:38
              carpe diem:)
              kochac i byc kochana, to piekne...sztuka jest utrzymac ten stan jak najdłuzej:)
              • Gość: lili Re: Kochajmy się .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 21:43
                > carpe diem:)
                karmin diem:)

> kochac i byc kochana, to piekne...
                bogactwo tej ziemi:)

>sztuka jest utrzymac ten stan jak najdłuzej:)
                To sztuka kochania takdusza, ciałem, całym sobą. I oto chodiz aby dbac,
                utrzyma:)
                A ludzie zreguły albo niedobrani alo leniwi:)

Jak już zakwitł kwiat Miłości pomiedzy obojgiem to aż szkoda nie zadbac o
                niego:)
                • kamea5 Re: Kochajmy się .... 26.11.05, 21:46
                  piszesz o nieudanych,leniwych...zycie jest walka a miłosc gra:)
                  umiejetny gracz,pozwoli na wygrana ale zawsze ma asa w rekawie;)
                  • Gość: lili Re: Kochajmy się .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 21:50
                    > piszesz o nieudanych,leniwych...zycie jest walka a miłosc gra:)
                    > umiejetny gracz,pozwoli na wygrana ale zawsze ma asa w rekawie;)
                    wieszgrawyklucza uczucie, razje rodiz interesownoscnp musze go miec, bo.. i tu
                    wymienia sie rzeczy zawsze raczjematerilane, pryziemne. Nawte takie cos jak nie
                    chcebyc sama, jak to bedzie.

A mnie chodziło o to, ze jak dwoje sie kocha i sie kochaja to potem gdziesnie
                    dbaja o to i mowia: a bo piekne sa tylko poczatki.. No ale jak sie tylko patrzy
                    na to co było, a nie dba sie o to co teraz to zawsze tak bedzie:)
                    • kamea5 Re: Kochajmy się .... 26.11.05, 22:02
                      nie zgadzam sie..juz nie:)
                      kiedys tak miałam,ale juz nie!!!!:)
                      jesli trafiasz na odpowiedniego partnera,kochacie sie...nie dlatego ze mamusia
                      tak kazała,albo czas najwyzszy,co inni powiedza...jest szansa na pozytywny
                      zwiazek:)
                      podstawa jest podzielanie zainteresowan,pasji,przyzwyczajen ..jesli to
                      akceptujesz to juz połowa sukcesu:)
                      druga połowa to pełna akceptacja Ciebie:)
                      • Gość: lili Re: Kochajmy się .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 22:17
                        > nie zgadzam sie..juz nie:)
                        > kiedys tak miałam,ale juz nie!!!!:)
                        > jesli trafiasz na odpowiedniego partnera,kochacie sie...nie dlatego ze
                        mamusia
                        > tak kazała,albo czas najwyzszy,co inni powiedza...jest szansa na pozytywny
                        > zwiazek:)

czyli zgadzamy sie, ze moze byc pieknie tak jak napoczątku:) Bo tego własnie
                        broniłam, a inni na to psiacza, ze tylko piekne sa poczatki. A to nieprawda:)

> podstawa jest podzielanie zainteresowan,pasji,przyzwyczajen ..jesli to
                        > akceptujesz to juz połowa sukcesu:)
                        > druga połowa to pełna akceptacja Ciebie:)
                        Tokochanie mnie i vice wersa:)
                        • kamea5 Re: Kochajmy się .... 26.11.05, 22:23
                          bravo...tak trzymaj:)
                          jeszcze jedno,nie mozna obarczac partnera swymi niepowodzeniami,to było...:)
                          wazne jest co bedzie i tu jest własciwa droga;)
                          wiem to trudne,ale to jakby odpowiedni "marketing"zyciowy...odcinac sie,to juz
                          bez znaczenia,cieszmy sie tym co mamy i szanujmy to:)
                          • Gość: lili Re: Kochajmy się .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 22:47
                            > bravo...tak trzymaj:)
                            > jeszcze jedno,nie mozna obarczac partnera swymi niepowodzeniami,to było...:)
                            Nie mozna, ja tegonie robie i robic nie bede:)
                            > wazne jest co bedzie i tu jest własciwa droga;)
                            Tak:):):)

> wiem to trudne,ale to jakby odpowiedni "marketing"zyciowy...odcinac sie,to
                            juz
                            > bez znaczenia,cieszmy sie tym co mamy i szanujmy to:)
                            kochajmy sie:))))))))))))))
                            • kamea5 Re: Kochajmy się .... 26.11.05, 22:51
                              lili,no moze My sie nie kochajmy..wole mezczyzn;DDDDD
                              mimo wszystko,jestem za;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka