Dodaj do ulubionych

Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow

27.11.05, 17:06
Juz nie bede: klamac, nikogo oczerniac, przekrecac wypowiedzi innych, nie
bede dopisywac nikomu nieprawdziwe cechy charakteru, falszywie kojazyc opinie
kogokolwiek, dawac wiary tylko opinia mi przychylnym, nie bede nikogo
podjudzac, wyciagac pochopne wnioski z prywatnych opini innych, kablowac
nieprawdziwe obelgi do admitow, pisac prywatnie obzydliwe korespondencje o
kim kolwiek, podlizywac sie kazdej osobie z nowym nickiem rodzaju meskiego,
nie bede organizowac spotkan podobnych do naszego ostatniego, na ktorym
ustalalismy w konspiracji jak wysmiac naszych wspolnych znajomych z tego
forum,........................................................................
..............................................................................
...................................................................... itd.

Bardzo Prosze Was Wszystkich o Wybaczenie Moich Zlych Uczynkow. W zamian
obiecuje nigdy, nie zachowywac sie juz obrzydliwie w stosunko do kogokolwiek
na tym forum jak i w moim zyciu prywatnym. Zapewniam was, ze sie poprawie.
PRZYRZEKAM WAM TO.

Zawsze Wasza sokolka(WF).
Obserwuj wątek
    • white.falcon Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 17:13
      Zabrakło Ci, nędzny podszywaczu, malutkiej kropeczki. Hiiii. Tak dalej, Toni,
      czy jak tam Cię zwał, tylko tak dalej. Hiiiii ;-)

Polecam wszystkim wstawienie dowolnego nicku Toniego, a wtedy ta twórczość
      radosna zacznie żyć. :-)
      • kamea5 Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 17:29
        Sokolniczko,widze ze intrygujesz i wzbudzasz emocje;)))
        musiałas autorowi zrobic cos strasznego..jakiez to zycie bywa straszne:)
        pozdrawiam:)
        • messja Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 17:44
          kamea5 napisała:

> Sokolniczko,widze ze intrygujesz i wzbudzasz emocje;)))
          > musiałas autorowi zrobic cos strasznego..jakiez to zycie bywa straszne:)
          > pozdrawiam:)

dobrze, ze chociaz potrafi przyznac sie do bledu.
        • white.falcon Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 17:53
          Facet widzi we mnie chyba strasznego wroga, aż na tyle, że nieupoważniony
          podszywa się pod mój nick (mój pisze się z kropeczką pomiędzy słowami). A ja
          tylko powiedziałam mu, że kompletnie nie jestem zainteresowana jego osobą. Gdy
          nie chciał odczepić sie, zaczęłam zniechęcać go żartami z jego wpisów na forum,
          na co obraził się tak strasznie, że teraz biega po forum, posądzając mnie o
          wszystkie możliwe plagi egipskie. Niedługo wszem i wobec obwieści, że to ja
          spowodowałam huragan Catrinę i plagę biedronek. Życie jest zabawne. ;-)

Pozdrawiam, Kameo. :-)
          • messja Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 18:03
            white.falcon napisała:

> Facet widzi we mnie chyba strasznego wroga, aż na tyle, że nieupoważniony
            > podszywa się pod mój nick (mój pisze się z kropeczką pomiędzy słowami). A ja
            > tylko powiedziałam mu, że kompletnie nie jestem zainteresowana jego osobą.
            Gdy
            > nie chciał odczepić sie, zaczęłam zniechęcać go żartami z jego wpisów na
            forum,

mowiac delikatnie to nie calkiem tak:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=31847267&a=31847267
            :)
          • kamea5 Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 19:17
            urazona meska ambicja..tak bywa:)
            Forum jest miejscem gdzie mozna pisac to na co ma sie ochote,jednak nie zawsze
            odbior jest własciwy:)
            a juz brak poczucia humoru i niejednokrotnie niewłaciwa analiza tekstu prowadzi
            do tak bezsensownych watków:)
            albo chcemy z kims pisac albo nie...to nasz wybor i nalezy go uszanowac:)
            wszelkie watpliwosci najrozsadniej wyjasnic sobie niekoniecznie publicznie:)

• white.falcon Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 19:55
              Niby tak, Kameo. Tyle że nie każdy Pan opanował umiejętność niedopuszczania do
              głosu swojego psa ogrodnika pt. "jak nie moja, to niczyja".
              Pozdrawiam, Kameo. :-)
            • messja Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 20:30
              kamea5 napisała:

> urazona meska ambicja..tak bywa:)

to nie urazona meska ambicja sklonila w.h do uczestnictwa w zarcia pt.:"hania"
              a wszystko od tego sie zaczelo...
    • serduszkopoprostu Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 17:16
      white.falcon, czy czujesz się już lepiej! - po grypce?
      _
      trzeba całego życia, żeby nauczyć się żyć!
      • messja Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 17:23
        serduszkopoprostu napisała:

> white.falcon, czy czujesz się już lepiej! - po grypce?
        > _

chyba tak, bo zaczela w koncu mowic ludzkim glosem:)
        • serduszkopoprostu Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 17:49
          a dotąd mowiła nieludzkim? albo szeptem moze?
          szeptem do mnie mow:)))

_
          trzeba calego zycia, zeby nauczyc sie zyc!
          • messja Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 18:00
            serduszkopoprostu napisała:

> a dotąd mowiła nieludzkim? albo szeptem moze?
            > szeptem do mnie mow:)))
            >

to tylko taka przenosnia. czasami mowi takie rzeczy, ze przyzwoitemu
            czlowiekowi byloby wstyd. czyli w pewnym sensie mawia nieludzkim jezykiem:)
            • Gość: Apf Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 18:46
              Kogo ja widze po długim czasie....
              Szukałem po swiecie drugiej takiej jak ty messjo, grubej baby na kochankę, ale
              żadna z tobą sie nie równa...
              Pozdrowienia od szowinistycznej świni męskiej.
              • messja Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 18:54
                Gość portalu: Apf napisał(a):

> Pozdrowienia od szowinistycznej świni męskiej.

dziekuje i nie mam zalu, ze sie w ten sposb o mnie wypowiadasz. nadal cie
                najwyrazniej boli, ze sie nie chcialam z toba umowic... widac pewnych ran nawet
                czas nie jest w stanie zagoic. wspolczuje - w twoim wieku to straszna
                przypadlosc.
                • Gość: gosiag Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:00
                  Co ja widzę, nonono ;-)))))))
                  Co za samokrytyka i unizenie wobec ......chama PPPPPPPPPPP
                  • messja Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 19:06
                    cos ci powiem w tajemnicy, tylko nikomu nie mow:

apf moze jest chamem ale nie idiota wiec istnieje jaks szansa, ze w
                    przeciwienstwie do ciebie zroumie co napisalam.
                    • Gość: gosiag Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:15
                      a ja tobie na uszko powiem: cham chama zawsze zrozumie;-)))))
                      • messja Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 19:23
                        Gość portalu: gosiag napisał(a):

> a ja tobie na uszko powiem: cham chama zawsze zrozumie;-)))))

nie masz co sie oklamywac - niestety dla ciebie chamstwo nie gwarantuje
                        umiejestnosci myslenia.
                        • Gość: gosiag Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:34
                          Rozumiem, takie masz doświadczenie z własnej autopsji;-)
                          Ja wolę myślenie.
                          • messja Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 19:45

> Rozumiem, takie masz doświadczenie z własnej autopsji;-)

w pewnym senisie: obserwujac na forum np. takie konstrukcje myslowe jak "wlasna
                            autopsja" u niektorych chamow.
                            • Gość: gosiag Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:48
                              autopsje innych chamów też pochłaniasz?
                          • mama172 Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 19:47
                            własna autopsja, a więc i cudza autopsja :))))
                            cudowne :)))
                            • Gość: gosiag Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:50
                              dzieki za uznanie mojej twórczosci na użytek m.;-)
                            • messja Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 20:05
                              mama172 napisała:

> własna autopsja, a więc i cudza autopsja :))))
                              > cudowne :)))

tu nie ma nic do smiacia, pewno wlasna autobiografia tez jest!
                              • Gość: gosiag Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:08
                                tu się zgadzam sa same biograficzne "smiaci" messji;-)))
                                • messja Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 20:20

> tu się zgadzam sa same biograficzne "smiaci" messji;-)))

to prawda. wziely sie one z mojej wlasnej autopsji i troche z cudzej.

:)
                                  • Gość: gosiag Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:25
                                    co za zgodnośc, robaczku na sznureczkach......hehehe
                                    nie do pomyslenia, aby gruba baba potrafiła zapamietac własna biografię a co
                                    dopiero cudzą;-)))
                                    śmieci to śmieci... a nie biografia!
                                    • messja Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 20:27

> nie do pomyslenia, aby gruba baba potrafiła zapamietac własna biografię a co
                                      > dopiero cudzą;-)))

co za kopalnia zlotych mysli:)
                                      • Gość: gosiag Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:29
                                        musisz sobie zaczac zapisywać i uczyć się
                                        • messja Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 20:39

> musisz sobie zaczac zapisywać i uczyć się

idiotyzmow? jeszcze czego!:)
                                          • Gość: gosiag Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 07:20
                                            jeśli umiesz pisac to tylko idiotyzmy sa dla ciebie
                • Gość: Apf Re: Moja ty kobito IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 15:29
                  Messjo, złotko, ja bym chciał mieć taką blondine jak Ty na gospochę.
                  Sprzątałabys moje skarpetki? Ale pamietaj gruby jestem jak wieprz i ty też nie
                  możesz schudnąć. Moje wałki eksponuję, nie każdy takie ma, a jak.......!!
                  Postaram sie tez zadbać o twoje , hihihi
        • white.falcon Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 17:56
          messja napisała:

> chyba tak, bo zaczela w koncu mowic ludzkim glosem:)
          >
          Messjo, chyba musisz pilnie iść do okulisty. :-)
      • white.falcon Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 17:54
        Już wyzdrowiałam, dziękuję, Serduszko. :-) Miło mi, że pytasz się. Mam
        nadzieje, że Tobie także zdrowie dopisuje. :-)
    • Gość: gosiag Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 18:38
      policzku jedyny w swojej glupocie...jak ty sie musiałes nameczyć pół niedzieli
      albo i dłużej aby napisac ten tekst...ale błędów ortograficznych jakich w nim
      popełniłeś niestety nie umiesz zamienić tak łatwo jak nicka, hehehehe.
      Mówiłam abys popracował na gramatyką i ortografią, bo nie bedziesz mógł tutaj
      dalej podrywać, ale nie posłuchałes i widzisz biedaku wydało sie matactwo,
      nawet pomysły siostry massji nie pomogły.
      do poprawki: kojazyć, obzydliwe, o kim kolwiek
      i poprawnośc pisania dużych liter w zdaniu ( zwykle tak robisz gdy chcesz się
      komuś przypochlebić);-))))))))
      • messja Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 18:47

> Mówiłam abys popracował na gramatyką i ortografią,

...

ciekawy komentarz u kogos, kto juz po raz drugi zrobil blad ortograficzny w
        moim nicku: "massji" - to cos napisalo.

> i poprawnośc pisania dużych liter w zdaniu ( zwykle tak robisz gdy chcesz się
        > komuś przypochlebić);-))))))))

a to zdanie jest jeszcze ciekawsze u kogos kto zasad pisowni WIELKICH liter
        zdaje sie wogole nie znac:)
        • Gość: gosiag Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 18:55
          Wszystko co dotyczy messji jest zamierzone w celu poniżenia;-))))))
          Nie myśl, że bedę tobie oddawać honory wielkimi literami, nick nie jest
          imieniem zresztą PPPPPPPPPP
          To samo dotyczy twojego kumpla!
          • messja Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 18:59
            tja...

i "do" w tym cytacie tez pewno w celu ponizenia...

"nie pomogły.
            do poprawki: kojazyć, obzydliwe, o kim kolwiek"

siebie chyba:)
            • Gość: on Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:31
              Messja opowiedz wszystkim jak było przy myciu garów w Anglii, dupsko Ci urosło
              czy opadło?
              • messja Re: Moje przeprosiny dla wszystkich Forumowiczow 27.11.05, 20:38
                nie ma to jak nie-personalne ataki ze strony pacynki. nic tylko dac sie
                sprowokowac:P
    • sierzant_novvak Polik ty świniaku jeden 27.11.05, 23:05
      polisiu chomisiu meldować mi tu
      Czemu gramatyki nie odrobiłeś?
      Jak nie umiesz udawać kogoś to nie udawaj. Ośmieszasz się.
      Za to do kąta na groch pójdziesz.
      Nudno ciebie ćwiczyć , bo się nie uczysz świniaku jeden. Co mówiłem o
      gramatyce? Ale i tak do raportu! Jak nie umiesz to nie bierz się.

Strzałeczka, Gosiu.
      Strzałka Messja! Coś taka ostra, laska? Językiem jak brzytwą jeździsz. Tylko.
      Dużo piany z tego wyszło, a gdzie sens?
      • messja Re: Polik ty świniaku jeden 27.11.05, 23:12
        musisz troche sie bardziej postarac by zastapic gosie. nie jestes taki zabawny
        jak ona:(
        • sierzant_novvak Re: Polik ty świniaku jeden 27.11.05, 23:15
          Ja to mogę ci inne rzeczy zapewnić. Może mniej zabawny w gadce ale....;-D
          • messja odp 27.11.05, 23:21
            sierzant_novvak napisał:

> Ja to mogę ci inne rzeczy zapewnić. Może mniej zabawny w gadce ale....;-D

kuszaca propozycja, ale nie: dziekuje:P
            • sierzant_novvak Re: odp 27.11.05, 23:33
              polika świniaka boisz się? Chyba on miętę do Ciebie czuje. ;-P

Żałuj laska. Drugiego razu nie będzie. ;D
              • messja Re: odp 27.11.05, 23:35
                sierzant_novvak napisał:

> polika świniaka boisz się? Chyba on miętę do Ciebie czuje. ;-P
                >
                > Żałuj laska. Drugiego razu nie będzie. ;D

zwazywszy na to kto tutaj na swiniaka wyglada to juz... nie zaluje.
                • sierzant_novvak Re: odp 27.11.05, 23:59
                  Twoje prawo laska. Siema!
              • Gość: gosiag Re: odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 07:25
                messja nie ma wyboru sierżancie już nawet na świniaki z syberii w gaciach
                polika leci
                • sierzant_novvak Re: odp 29.11.05, 00:13
                  Na mnie nie poleciała. Lubię takie cięte. Lalki mi nie paszą.
            • Gość: polik Re: odp IP: *.ct.gemini.ntplx.com 27.11.05, 23:35
              Messja, co ty? On dobry jest zamiast puszek na strzelnicy do praktykowania z
              rifle 30-06
              • sierzant_novvak Re: odp 27.11.05, 23:57
                A tu jesteś polisiu chomisiu! Do raportu! Świniaku rozrabiasz! Pokopało cię. Co
                ty wypisujesz za bzdury? Ukrywasz się potem. Niby nie wiem żeś tchórz. Teraz
                laskę rwiesz na to że biedny jesteś. A sam co wypisujesz. Ty mu laska nie
                wierz. On tu udaje biednego ,a sam jest g..... wart. Nie broń go przez babską
                żałość. Szkoda Twojego dobrego serca na polisia, bo Ciebie potem ten świniak
                też obsmaruje jak jakąś Duszę czy inną Izę. Ale jak chcesz. Twoja brocha
                Messja. Ale potem nie mów, że polik to palant. No idę spać. Trzym się laska.
                Siemanko Messja! A polik - kop ci sam wiesz w co i za co. Szczekaj polik. Tyle
                umiesz.
                • Gość: polik Re: odp IP: *.ct.gemini.ntplx.com 28.11.05, 00:11
                  No ciebie trepie naprwde bieze. Ile ty mas wzrostu, ze tak ciagle skaczesz.
                  Zaloze sie, ze mniej niz 165cm.
                  P.S. Co zrobiles z dzurami w twojej glowie po nabojach NATO 7.62x39, bo odchyly
                  ciagle widac?
                  • Gość: gosiag Re: odp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 07:26
                    no widzisz sierzancie: nawet ciebie pyta o wymiary...zboczek, pewnie messja mu
                    nie dogodziła PPPPPPPPP
                  • sierzant_novvak Świniak zdradza się 29.11.05, 00:10
                    Gość portalu: polik napisał(a):

> No ciebie trepie naprwde bieze. Ile ty mas wzrostu, ze tak ciagle skaczesz.
                    > Zaloze sie, ze mniej niz 165cm.
                    > P.S. Co zrobiles z dzurami w twojej glowie po nabojach NATO 7.62x39, bo odchyl
                    > ciagle widac?

Świniak! Do raportu! Co ja laska , byś mnie pytał? Korytko ty świniakowe idź na
                    dysko warte twoich zainteresowań. Mydło kup i idź ze swoim amantem pod
                    prysznic. Mówiłeś jak z nim chodzisz. Racja to, że Polka miała być alibi dla
                    twoich zainteresowań. A naboje ty zostaw w spokoju bo je jeszcze ktoś ci
                    wetknie nie tam gdzie trzeba. Szczekaj!
        • Gość: gosiag Re: Polik ty świniaku jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 07:24
          ta gruba baba za mna tęskni, hełhłehłehłe
          alem sie usmiała na dzień dobry
      • Gość: gosiag Re: Polik ty świniaku jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 07:23
        świniaka trzebaby na poligon wysłać i przeczołgać po błocie ;-)))
        może wpaniesz na jakieś piwko do mnie do obgadamy polisia, co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka