Dodaj do ulubionych

VENA111 i MESJA!!!!!!!

16.10.02, 09:45
Czy prawdą jakoby jest że lica Wasze piękne niczym tęcza nad wodospadem na
Hawajach i są one okrasą tego forum?:)
Obserwuj wątek
    • szarywilk Re: VENA111 i MESJA!!!!!!! 16.10.02, 09:46
      Bła w Messja jest celowy ale jeśli uraziłem to przepraszam, to się nie
      powtórzy ..mea culpa:)))
      • vena111 Re: VENA111 i MESJA!!!!!!! 16.10.02, 09:49
        Nie wiem skad masz takie informacje, jak tecza, Hawaje, okrasa.............hmmm
        i nie wiem tez czy słysze drwine w tym głosie czy szczere pytanie, ale moze
        odpowiem.
        Nie jestem żadna okrasa, jestem bo lubie tu czasami byc..........

pozdrawiam
        vena111
        • szarywilk Re: VENA111 i MESJA!!!!!!! 16.10.02, 09:56
          Nie było drwiny....nie pytałem również czemu tu lubisz być ...tylko czy jesteś
          ładną i inteligentną kobietą która zwojowała to forum....:-)
          • vena111 Re: VENA111 i MESJA!!!!!!! 16.10.02, 10:08
            szarywilk napisał:

> Nie było drwiny....nie pytałem również czemu tu lubisz być ...tylko czy
            jesteś
            > ładną i inteligentną kobietą która zwojowała to forum....:-)

Nie sadze abym zwojowała to forum, a jezeli chodzi o moją urode i inteligencje
            to zapytaj ludzi którzy mnie znaja, którzy mnie widzieli.
            • szarywilk Re: VENA111 i MESJA!!!!!!! 16.10.02, 10:30
              Prawdziwa sztuka polega na samoocenie....co mi inni..może chca sie podlizać
              albo sa ślepo zakochani...albo złośliwi..Ciebie prosze o przedstawienie się
              jesli nie sprawi ci to kłopotu:) I nie ma tu drwiny, po prostu ludzko-meska
              ciekawość:)
              • vena111 Re: VENA111 i MESJA!!!!!!! 16.10.02, 12:54

Nie cierpie ludzi którzy próbuja sie przypodobac, podlizac- to po pierwsze.
                Ciekawa jestem jeszcze( moze zanim cokolwiek powiem) do czego potrzbne sa Ci te
                informacje, w jaki sposób chcesz je wykorzystac i nie mów mi ze to tylko
                ciekawosc.

pozdrawiam ludzko ciekawego faceta
                vena111

• szarywilk Re: VENA111 i MESJA!!!!!!! 16.10.02, 13:28
                  To bede milczał skoro mam tego nie mówić:)))) ...może jestem zaintrygowany a
                  może wscibski, może złośliwy a może chętny poznania Ciebie...któż to wie...:))))

pozdrawiam nie znoszącą podlizywaczy:))
                  • vena111 Re: VENA111 i MESJA!!!!!!! 16.10.02, 14:05
                    Moze jestem piekna, seksowna moze jestem inteligentna, moze próbuje dokonać
                    czegos w zyciu co przede wszystkim mi bedzie sprawiało przyjemność i ludziom,
                    którzy bedą ze mna, moze walcze za wszelka cene i nie porownuje sie do gorszych
                    ale zawsze do lepszych, moze jestem tak zabiegana ze nie mam czasu na nic, a
                    tym bardziej na chwilowego faceta, który jeszcze sam nie wie czego
                    chce.........to wszysko MOZE................a gdzie tu jest prawda to tylko ja
                    wiem

vena111
                    • szarywilk Re: VENA111 i MESJA!!!!!!! 16.10.02, 14:14
                      na szczescie ja wiem czego chce a na pewno nie jestem chwilowy i prawdopodobnie
                      nie dla Ciebie, masz tyle zajęć w końcu:)))) Jesli sądzić po głosie to mówisz
                      prawdę...:)))
                      • vena111 Re: VENA111 i MESJA!!!!!!! 16.10.02, 14:28
                        Jesli sądzić po głosie to mówisz
                        > prawdę...:)))

Ale mnie rozbawiłes, po głosie rozpoznałes ze to wszystko jest prawdą!!!
                        hihihihi, dobry jestes.........a czy to prawda, wszystko BYĆ MOŻE, wiec nie
                        bedziesz wiedział tak naprawde.

No i co meska zwykła ciekawosc została zaspokojona???????
                        • szarywilk Re: VENA111 i MESJA!!!!!!! 16.10.02, 14:32
                          być może:))))....ciągle nie mówi mi to jak wyglądasz ale cóż nie mozna miec
                          wszystkiego-powiedział bóg...
                          • vena111 Re: VENA111 i MESJA!!!!!!! 16.10.02, 14:39
                            No wybacz moze jeszcze powinnam Ci przysłac swoje zdjecie, wymiary i dokładne
                            dane dotyczące mojej osoby?????

Czy ktoś Ci kiedyś mówił, ze warto marzyć?????
                            • Gość: messja Re: VENA111 i MESJA!!!!!!! IP: 195.194.36.* 16.10.02, 14:40
                              vena111 napisała:

> No wybacz moze jeszcze powinnam Ci przysłac swoje zdjecie, wymiary i dokładne
                              > dane dotyczące mojej osoby?????
                              >
                              > Czy ktoś Ci kiedyś mówił, ze warto marzyć?????

vena, nie zapedzaj sie:)
                              • vena111 Re: VENA111 i MESJA!!!!!!! 16.10.02, 14:58

> vena, nie zapedzaj sie:)

hahahahahahahahahahahahahaha, a znasz cos takiego:

CARPE DIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            • szarywilk Re: VENA111 i MESJA!!!!!!! 16.10.02, 15:07
                              Ty to powiedziałaś:)))))
                              • vena111 Re: VENA111 i MESJA!!!!!!! 16.10.02, 15:12
                                A nie wiesz ze to co tajemnicze i nieodkryte najbardziej fascynuje i pociaga???
                                • szarywilk Re: VENA111 i MESJA!!!!!!! 17.10.02, 08:38
                                  Czasem bywa tak że coś co jest nieodgadnione i nikt tego nie widział- staje sie
                                  legendą a niektóre legendy sa zapominane....Czy Ty jestes legendą?:))))
                                  • vena111 Re: VENA111 i MESJA!!!!!!! 17.10.02, 09:06
                                    Czy Ty jestes legendą?:))))

Nie jestem legendą, ani sie nie ukrywam ani nie izoluje, jestem..............
                                    po prostu jestem
                                    • szarywilk Re: VENA111 i MESJA!!!!!!! 17.10.02, 09:57
                                      Tak myślałem...i znalazłaś juz tego co cię miał pokochać?:)))
                                      • vena111 Re: VENA111 i MESJA!!!!!!! 17.10.02, 10:14
                                        szarywilk napisał:

> Tak myślałem...i znalazłaś juz tego co cię miał pokochać?:)))

Czasami ktos mówi ze kocha, czasami nie mówi, a chciałby pokochac, czasami inne
                                        rzeczy niepozwalaja mu kochac..........a ja i tak ciagle zasypam sama
                                        • szarywilk Re: VENA111 i MESJA!!!!!!! 17.10.02, 10:19
                                          mam wrażenie ze wiem o czym mówisz....po głosie poznałem że za czymś
                                          tęsknisz:))))))))
                                          • vena111 Re: VENA111 i MESJA!!!!!!! 17.10.02, 10:35
                                            szarywilk napisał:

> mam wrażenie ze wiem o czym mówisz....po głosie poznałem że za czymś
                                            > tęsknisz:))))))))

..........wiesz o czym mówie ale to i tak nie zmienia faktu ze dalej zasypiam
                                            sama. Zreszta zastanawiam sie czy nie jest mi z tym dobrze,
                                            hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tu chwila zastanowienia- chyba nie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka