rebeka2 17.10.02, 12:56 coś napisać, że mi smutno, że mi źle,wypłakać się, ale się pomyliłam - to chyba nie to forum??????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: belbo Re: Chciałam IP: 195.116.222.* 17.10.02, 13:11 pisz..pisz .. ja poczytam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Tu moze milosc spotkasz i serce zgubisz... 17.10.02, 13:17 ...bo widzisz ogien trzeba ogniem zwalczac... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Tu moze milosc spotkasz i serce zgubisz... 17.10.02, 13:41 Rebeka nie przejmuj się, że tu i ówdzie ktoś komuś coś zarzuca. Jesteś tu nowa i każdy kto Cię wyśmieje tylko wystawi sobie świadectwo. Mów, to pomaga, Decyzje i tak będziesz podejmować sama, ale jak się czlowiek podzieli tym co mu na sercu leży, to potem łatwiej. Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
rebeka2 Re: Tu moze milosc spotkasz i serce zgubisz... 17.10.02, 13:49 Właśnie sie obawiam, że ktoś mnie wyśmieje, wyszydzi. Jak to jest, że w życiu mi nic nie wychodzi. Już chyba kochać nie potrafię. Za dużo przeżyłam w tak krótkim czasie i nie mogę się z tego otrząsnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Tu moze milosc spotkasz i serce zgubisz... IP: 195.116.222.* 17.10.02, 14:03 nie martw się czas leczy rany... nabierzesz dystansu do tego co było. Ja się z siebie śmieje ..może trochę gorzko. Teraz się dziwie sam sobie jaki to ja naiwny i głupi byłem.. Ale jak już napisałem to z czasem przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Tu moze milosc spotkasz i serce zgubisz... 17.10.02, 14:48 Rebeka, może po prostu Twój czas jeszcze nie nadszedł? Zanim się znajdzie "żyłę złota" pośród piasku trzeba się naszukać.... na pewno nie jest tak, że wszystko Ci nie wychodzi, założę się, że jak sięgniesz w przeszłość znajdziesz wiele powodów do satysfakcji z tego co robisz i co dotąd osiągnęłaś. na pewno poytrafisz kochać, tylko serce obolałe ostatnio. Ale to przechodzi, tylko, że zdecydowanie za wolno. Pół światu tego kwiatu. Kiedy się nie będziesz tego spodziewać znów się zakochasz. Głowa do góry. Pozdrawiam Ja_nek Odpowiedz Link Zgłoś
rebeka2 Re: Tu moze milosc spotkasz i serce zgubisz... 17.10.02, 15:38 Tak ja to wszysko wiem,ale to tak boli i tak smutno. Ja przecież tak niewiele chcę tylko żeby ktoś spojrzał mi w oczy ,żebym mogła położyć głowę na ramieniu nie mówiąc nic, a może to dla mnie za wiele? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Tu moze milosc spotkasz i serce zgubisz... 17.10.02, 15:45 Mnie tez wiele rzeczy boli i tez jest mi smutno... Wstalam dzisiaj w paskudnym nastroju, nawet sie troche poplakalam... Ale tu na forum mozna pogadac do ludzi, mozna sie powyglupiac, pozartowac... Jakos tak sie lepiej robi i weselej i teraz juz mi lepiej !!! Nie wiem co jeszcze powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
rebeka2 Re: Tu moze milosc spotkasz i serce zgubisz... 17.10.02, 15:52 Dzięki! Pośmiać chętnie, pozartować też. wieczorem znów znienawidzona poduszka i wstrętny, równy, biały i czysty sufit. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Tu moze milosc spotkasz i serce zgubisz... 17.10.02, 16:03 rebeka2 napisała: > Dzięki! > Pośmiać chętnie, pozartować też. > wieczorem znów znienawidzona poduszka i wstrętny, równy, biały i czysty sufit. To ja mam gorzej -u mnie sufit nie jest juz czysty wiec i nie bialy... A do tego farba sie troszeczke z niego sypie wiec nawet nie jest rowny... Wiec co mam o sobie powiedziec? Ze u mnie nierowno pod sufitem? :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rebeka2 Re: Tu moze milosc spotkasz i serce zgubisz... 17.10.02, 16:09 Uśmiałam się dzięki już mi trochę lepiej. Ty przynajmiej masz na co popatrzeć-urozmaicenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: ku pocieszeniu tez :-) 17.10.02, 17:03 rebeka2 napisała: > Uśmiałam się dzięki już mi trochę lepiej. > Ty przynajmiej masz na co popatrzeć-urozmaicenie. Żeby coś się zdarzyło Żeby mogło się zdarzyć I zjawiła się miłość Trzeba marzyć Zamiast dmuchać na zimne Na gorącym się sparzyć Z deszczu pobiec pod rynnę Trzeba marzyć Gdy spadają jak liście Kartki dat z kalendarzy Kiedy szaro i mgliście Trzeba marzyć W chłodnej, pustej godzinie Na swój los się odważyć Nim twe szczęście cię minie Trzeba marzyć W rytmie wietrznej tęsknoty Wraca fala do plaży Ty pamiętaj wciąż o tym Trzeba marzyć Żeby coś się zdarzyło Żeby mogło się zdarzyć I zjawiła się miłość Trzeba marzyć (Kofta) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tu moze milosc spotkasz i serce zgubisz... 17.10.02, 22:54 rebeka2 napisała: > Tak ja to wszysko wiem,ale to tak boli i tak smutno. > Ja przecież tak niewiele chcę tylko żeby ktoś spojrzał mi w oczy ,żebym mogła > położyć głowę na ramieniu nie mówiąc nic, a może to dla mnie za wiele? to bardzo duzo i czasami trzeba na to dlugo czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnapantera102 Re: Chciałam IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 17:16 rebeka2 napisała: > coś napisać, że mi smutno, że mi źle,wypłakać się, ale się pomyliłam - to > chyba nie to forum??????????? ================================= to już od dawna nie jest TO forum. Odpowiedz Link Zgłoś
rebeka2 Re: Chciałam 17.10.02, 21:25 nie psujcie tego forum proszę, dzisiaj poczułlam się lepiej i chyba o to chodzi, a że poduszka wciąż pali to nic. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna na sen... 17.10.02, 21:30 rebeka2 napisała: > nie psujcie tego forum proszę, dzisiaj poczułlam się lepiej i chyba o to > chodzi, a że poduszka wciąż pali to nic. kołysanka wieczorem chcę wsunąć się pod kołdrę twoich rzęs ogrzej mnie raz jeszcze i jeszcze raz na każdy centymetr ciała przypadnie jedna łza by zmyć ze mnie całe zmęczenie i pustkę Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: na sen... 18.10.02, 01:18 Ta łza, co z oczu Twoich spływa, Jak ogień pali Twoją duszę, I wciąż Cię dręczy myśl straszliwa, „Czy sercem swoim serce wzruszę?”. Jeśli skończone już pomiędzy Wami, I sny o szczęściu pierzchły bezpowrotnie; Weźmiesz jeszcze rozbrat z tęsknotą i łzami, A serce z czasem zrośnie się żywotne Zobaczysz. Pozdrawiam słowami dwojga poetów, po kilku moich korektach:) Janek Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Chciałam 18.10.02, 18:14 Co? nie psujcie tego forum? Ja go nie psuję. rebeka2 napisała: > nie psujcie tego forum proszę, Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Chciałam 18.10.02, 09:59 Odchodzimy każdego dnia każdego dnia mogłabym po stokroć z dziką furią we łzach ciskać kluczami wydzierać pamiątki szufladom bursztyny upychać w kieszeniach przeganiać motyle sukien z szaf do podróżnej torby nawet nie podniósłbyś wzroku znad książki i pomyśleć że kiedyś moje rzęsy przesłaniały Ci horyzont odchodzimy od zmysłów od siebie gubiąc coś każdego dnia A ja czasem jeszcze chciałabym wrócić i poczuć znajomy zawrót głowy... cóż Pozdrawiam wszystkich i wyciągam bardziej tematyczny do tematu wątek Odpowiedz Link Zgłoś