Dodaj do ulubionych

oj vena, vena...:))

21.10.02, 08:46
:)))))
Obserwuj wątek
    • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 09:08
      tygrysek_ napisał:

> :)))))

Co sie stało??????????? tygrysku.....
      • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 10:37
        wiem..... ale nie powiem!!:))
        • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 10:40
          tygrysek_ napisał:

> wiem..... ale nie powiem!!:))

Wiem ze wiesz, bo mi .....przed wczoraj powiedział ze plotkowaliscie.
          Przynajmniej wiesz wiecej niz ja, bo ja nie rozumiem dlaczego tak musi byc
          • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 11:01
            co masz na myśli mówiąc "tak musi być"???? co musi tak być??
            • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 11:08
              tygrysek_ napisał:

> co masz na myśli mówiąc "tak musi być"???? co musi tak być??

Rozumiesz, ze ja niewiele wiem.......
              ..........a co masz na myśli pisząc ...oj vena, vena ;-)
              • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 11:21
                niewiele wiesz o czym?? o świecie??, o gwiazdach?? o facetach??
                o Tygryskach??:)))

a pisząc oj vena, vena mam na myśli że bestyjka z Ciebie!:))))))

tygrysek...
                • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 11:28
                  tygrysek_ napisał:

> niewiele wiesz o czym>

Niewiele wiem o tym dlaczego teraz tak jest, no wiesz o co mi chodzi........

> a pisząc oj vena, vena mam na myśli że bestyjka z Ciebie!:))))))

No to widzę ze całkiem niezle sobie plotkowaliście, hihi:-)))))))))))))))))
                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 11:35
                    jest tak dlatego Droga Veno że żniwa w tym roku sie opóźniły:)

eee...my to plotkary pierwsza klasa!!hehe...
                    • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 11:58
                      tygrysek_ napisał:

> jest tak dlatego Droga Veno że żniwa w tym roku sie opóźniły:)
                      ........pewnie jeszcze sie opóznia

> eee...my to plotkary pierwsza klasa!!hehe...
                      ........a ja myslałam ze to kobietki tylko lubia plotkowac, ale sie pomyliłam,
                      hihi
                      • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 12:08
                        pewnie tak,.. zalezy od pogody!:))))

Boszszszsz dziewczyno!!!, nie wiedziałaś że my w tym najlepsi!!:))
                        a co tam u ciem w ogóle???
                        • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 12:27
                          > a co tam u ciem w ogóle???

W Warszawie zimno, we mnie........nie wiem jak. Dziwnie sie czuje gdyż mam
                          takie przeczucie, ze wiesz wiecej ode mnie...........MAM RACJE???
                          • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 13:12
                            oj venka venka!:)),..nie wiesz jak jezd w Tobie?? sprawdzic to łatwo!:)))

..dlaczego sądzisz że wiem więcej od Ciebie???
                            ..ja ino wiem żeś Ty very romantic woman jezd!!!:))))

tygrysek...
                            • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 13:37
                              tygrysek_ napisał:

> oj venka venka!:)),..nie wiesz jak jezd w Tobie?? sprawdzic to łatwo!:)))

ALES DOWCIPNIS!!!!!!!

> ..ja ino wiem żeś Ty very romantic woman jezd!!!:))))

hihi, very ronantic and very stupid - sometimes I feel like a fish out of water.
                              • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 13:43
                                bo Tygryski to som czasem takie dowcipnisie! nie wiedziałaś o tym Venko Droga?:)

eeee... no nie przesadzaj! napewno jesteś very wise and inteligence woman!:))
                                bo inaczej to...hihi....wiesz!:))

tygrysek...
                                PS...a ja czasem czuje sie jak Tygrys w klatce!!:)))
                                • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 13:55
                                  tygrysek_ napisał:

> bo Tygryski to som czasem takie dowcipnisie! nie wiedziałaś o tym Venko Droga?
                                  ...........nie wiedziałam, ale wiesz co szybko sie ucze, hihi

napewno jesteś very wise and inteligence woman!:))
                                  > bo inaczej to...hihi....wiesz!:))
                                  .............nie wiem co, powiedz co???, a jak myslisz???????

ps.a wiesz ze mój zodiakalny znak zodiaku to lew....A RACZEJ LWICA!!!!!
                                  wiec juz chyba rozumiesz ze czuje sie tez, ale tylko czasami podobnie, a z ta
                                  rybka to zartowałam, nie jest jeszcze az tak zle
                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 14:01
                                    no to teraz juz wiesz:),.....bo Tygrryski to urwiski!:))))

bo gdybyś nie była to......:))))))

ja czesto sie tak czuje jak Ten tygrys,..więc może nick jest adekwatny do mej
                                    natury!:),..kurna!! najbardziej to brakuje mi wolności, a tu trza pracować...:(
                                    nie nawidze przymusu...wwwwwrrrrrrr!!!!

tygrysek...
                                    • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 14:09
                                      tygrysek_ napisał:

> no to teraz juz wiesz:),.....bo Tygrryski to urwiski!:))))
                                      ....................lubie niegrzecznych facetów, hihi
                                      >
                                      > bo gdybyś nie była to......:))))))
                                      ................gdybym nie była zajeta???...to chciałes powiedziec.....to co???

jezeli bys juz miał- ta wolnos brakowało by Ci kogos do kogo bys wracał i tak
                                      na abarot......tesknimy strasznie za tym czego nie mamy, a jak dostajemy- to
                                      nie doceniamy

IT'S OUR LIVE!!!!!!!!!!!!!!!!

...wwwwwrrrrrrr!!!!
                                      fajne to Twoje warczenie, potrafisz cos jeszcze, hihi
                                      • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 14:21
                                        hmmmm...powiadasz że lubisz niegrzecznych... a jak bardzo niegrzecznych??:))
                                        a ja myslałem że romantic woman likes nice boys!!:))

chciałem powiedzieć że jakbys nie była inteligence woman to by cie tu nie było!

miałem na mysli wolność w pracy Venko Droga, nie w życiu... choć czasem ona tez
                                        jezd potrzebna!:))), dzikim kotom szczególnie!:)))

tygrysek...
                                        PS..więc dla Ciebie specjalnie: wwwwwwwrrrrrrrrrrr!!

• messja Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 14:25
                                          tygrysek_ napisał:

> hmmmm...powiadasz że lubisz niegrzecznych... a jak bardzo niegrzecznych??:))
                                          > a ja myslałem że romantic woman likes nice boys!!:))
                                          >
                                          > chciałem powiedzieć że jakbys nie była "inteligence woman" .....

:))))
                                          • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 14:43
                                            ????????????????????????????
                                            • messja Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 14:58
                                              tygrysek_ napisał:

> ????????????????????????????

:))) niektorym angielski gorzej wychodzi niz podworkowa lacina:)
                                              • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 15:06
                                                > :))) niektorym angielski gorzej wychodzi niz podworkowa lacina:)

Wiesz Mesja jezyczek masz rzeczywiście ciety i niektóre Twoje komentarze sa po
                                                prostu nie na miejscu.
                                                Mysle ze powinnas sie nad tym powaznie zastanowic, bo tacy ludzie jak Ty, no
                                                cóz ....sa bardzo samotni, a nie wiem czy tak bardzo Ci na tym zależy.

pozdrawiam szczera vena111

ps.ja z Tygryskiem sie dogadujemy, wiec nie rozumiem twojego wtrącenia 5
                                                groszy, jak bede potrzebowała tłumacza to zajrze do słownika, po prostu
                                                • messja Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 15:21
                                                  vena111 napisała:

> > :))) niektorym angielski gorzej wychodzi niz podworkowa lacina:)
                                                  >
                                                  > Wiesz Mesja jezyczek masz rzeczywiście ciety i niektóre Twoje komentarze sa
                                                  po
                                                  > prostu nie na miejscu.

mysle, ze jak najbardziej na miejscu - popisuje sie angielskim na tym samym
                                                  forum, na ktorym popisywal sie podworkowa lacina:)
                                                  trudno, zebym nie zauwazyla, skoro wylal a mnie wiadro blota ... i to bylo
                                                  dopiero calkiem nie na miejscu:))))
                                                  na marginesie - do ciebie i twoich rozmow nic nie mam.

lepszy ciety jezyk, niz chamstwo, przynajmniej ja tak uwazam.

> Mysle ze powinnas sie nad tym powaznie zastanowic, bo tacy ludzie jak Ty, no
                                                  > cóz ....sa bardzo samotni, a nie wiem czy tak bardzo Ci na tym zależy.

dziekuje za rade - nie ma sie nad czym zastanawiac. nie wiem kogo masz na
                                                  mysli, mowiac "tacy ludzie jak ja", ale to nie istotne, bo nie jestem bardzo
                                                  samotna.

>
                                                  > pozdrawiam szczera vena111
                                                  >
                                                  > ps.ja z Tygryskiem sie dogadujemy,

na marginesie, tez sie kiedys dogadywalam, co wcale nie przeszkodzilo mu tak
                                                  dla kaprysu wyzwac mnie od najgorszych:)
                                                  moze ty masz sie nad czym zastanowic:))))
                                                  a poniewaz nie szukam awantury - bez odbioru.

pozdrawiam, niemniej szczera messja
                                                  • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 15:33
                                                    Mesja ja tez nie mam nic do Ciebie, a Twoja szczerośc, no cóz cenie sobie ja
                                                    naprawde bardzo.
                                                    Nie wiem co Was kiedys łaczyło, jakie słowa, jakie zdania, mówiac o dogadaniu
                                                    miałam na myśli ustna, a raczej hihi pisemna forme przekazu, z Tygryskiem
                                                    rozmawiam tak naprawde po raz pierwszy i nie znam go na tyle, jak Ciebie, no
                                                    przeciez siedziałysmy obok i nawet czasami sie szturchałyśmy, hihi, pamietasz

> lepszy ciety jezyk, niz chamstwo, przynajmniej ja tak uwazam.
                                                    .............ja powiem tak lepsza szczerosc, choc czasem boli najbardziej

"tacy ludzie jak ja".........nie wiem o czym myślałam, moze o tym ze ostatnio
                                                    jest tutaj głosno wokół Twojej osoby, ale nie czytam tego, bo po prostu
                                                    zupełnie mnie to nie interesuje

> > ps.ja z Tygryskiem sie dogadujemy,
                                                    ..........dogaduje sie czyli wyrazy ułozone z zdania docieraja do odbiorcy,
                                                    pamietaj rozmawiam z nim pierwszy raz

> moze ty masz sie nad czym zastanowic:))))
                                                    ..............moze, a może ciagle sie zastanawiam i próbuje zrozumiec niektóre
                                                    rzeczy,........................................ ale nie chce byc Twoim wrogiem,
                                                    zreszta nie cierpię mieć wrogów

pozdrawiam Cie niemniej szczera Messjo, a to ja szczera vena111
                                                  • Gość: messja Re: oj vena, vena...:)) IP: 193.132.126.* 21.10.02, 18:36
                                                    w sprawie formalnej:
                                                    z tygryskiem rozmawialam chyba tylko raz, kiedys dawno na ft i byla to,
                                                    powiedzialbym dosc luzna, w zasadzeie nic nie znaczaca rozmowa...
                                                    ani sie z nim zaprzyjaznilam, ani poroznilam...
                                                    to bylo kilka miesiecy temu i nie sadze by jego obecne bluzgi mialy z tamta
                                                    rozmowa jakikolwiek zwiazek.
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 07:24
                                                    wiesz messja, niepotrzebnie siem w ogóle że tak powiem wpierdoliłaś!!
                                                    mój angielski jezd ok nie martw sie! to że akurat napisałem coś w taki czy inny
                                                    sposób wynikło przekory a nie z braku wiedzy!:) tak jak np. zawsze pisze "jezd"
                                                    zamiast "jest" ,..i co też mi powiesz że popisuje sie polskim a go nie
                                                    umiem???:)
                                                    beznadziejna jesteś..jak już chciałaś siem troche pokłócic to trza było coś
                                                    innego wymyśleć!:), napewno chętnie bym cie poopierdalał!!!:)

tygrysek...
                                                  • messja Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 22:17
                                                    tygrysek_ napisał:

> wiesz messja, niepotrzebnie siem w ogóle że tak powiem wpierdoliłaś!!
                                                    > mój angielski jezd ok nie martw sie! to że akurat napisałem coś w taki czy
                                                    inny
                                                    >
                                                    > sposób wynikło przekory a nie z braku wiedzy!:)

alez oczywiscie - jak moglam sie nie domyslec: blad ortograficzny i gramatyczny
                                                    w jednym zwrocie, to taka przeciez zrozumiala dla wszystkich przekora:))))))

messja
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 23.10.02, 11:20
                                                    otóż to! błędy z lenistwa! więc bye messja!:)
                                                  • messja Re: oj vena, vena...:)) 23.10.02, 17:04
                                                    tygrysek_ napisał:

> otóż to! błędy z lenistwa! więc bye messja!:)

wiec to nie byla przekora? i po co bylo klamac? przeciez i bez tego widac, na
                                                    ile cie stac:)))
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 24.10.02, 07:21
                                                    messja mówiąc krótko pierdolisz!!!! to było lenistwo i przekora razem!!!
                                                    jebnięta jestes i to zdrowo!:) chcesz kogoś pouczać to udzielaj lekcji a
                                                    odemnie siem odpierdol zrozumiano!!??:), pisze tak bo mi sie to podoba i chuj
                                                    ci do tego!!

tygrys...

• messja Re: oj vena, vena...:)) 24.10.02, 12:06
                                                    tygrysek_ napisał:

> messja mówiąc krótko pierdolisz!!!! to było lenistwo i przekora razem!!!
                                                    > jebnięta jestes i to zdrowo!:) chcesz kogoś pouczać to udzielaj lekcji a
                                                    > odemnie siem odpierdol zrozumiano!!??:), pisze tak bo mi sie to podoba i chuj
                                                    > ci do tego!!
                                                    >
                                                    >
                                                    > tygrys...
                                                    >

sprobuje sie nie zgodzic z ta dosc szczegolna logika, a dowiem sie jeszcze
                                                    kilku "sympatycznych" rzeczy na swoj temat. profilaktycznie wiec sie
                                                    zgadzam:))))))))
                                                    p.s.
                                                    slowniki nie sa takie drogie:)
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 24.10.02, 12:14
                                                    wiesz co? w dupie mam czy siem zgadzasz z moją logiką czy nie!:)
                                                    więc bye słłitt darlin in heart of mine!:)

tygrysek...
                                                    PS.wiem bo mam ich sporo!:)
                                                  • messja Re: oj vena, vena...:)) 24.10.02, 12:19
                                                    > PS.wiem bo mam ich sporo!:)

zacznij uzywac:))))))))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 24.10.02, 13:04
                                                    alez używam naturlich of kors!!:))
                                                    spokojna Twoja rozczochrana!:)

tygrysek...
                                                  • messja Re: oj vena, vena...:)) 24.10.02, 15:25
                                                    widac czego i do czego uzywasz:)))))))))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 25.10.02, 07:38
                                                    widać messja że twoja cipka dawno fiuta w sobie nie miała!:)
                                                    nie chce sie z tobom wdawać w dyskusje bo znowu polecisz do mass podkablować!:)
                                                    kup sobie lepiej jakąś świece, najlepiej gromnice , wsadź wiesz gdzie i
                                                    szybkimi ruchami doprowadź sie do orgazmu i pełni zadowolenia!:)
                                                    nie bedziesz sie już przynajmniej rakiet czepiać a i radość życia ci wróci!:)

tygrysek...

• messja Re: oj vena, vena...:)) 25.10.02, 13:19
                                                    tygrysek_ napisał:

> widać messja że twoja cipka dawno fiuta w sobie nie miała!:)
                                                    > nie chce sie z tobom wdawać w dyskusje bo znowu polecisz do mass
                                                    podkablować!:)
                                                    > kup sobie lepiej jakąś świece, najlepiej gromnice , wsadź wiesz gdzie i
                                                    > szybkimi ruchami doprowadź sie do orgazmu i pełni zadowolenia!:)
                                                    > nie bedziesz sie już przynajmniej rakiet czepiać a i radość życia ci wróci!:)
                                                    >
                                                    > tygrysek...
                                                    >

wlasnie, na tyle cie stac:))))))
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 25.10.02, 13:53
                                                    no cóż czasem tak bywa,.. jednych stać na Volvo innych na Fiata!:))

tygrysek...
                                        • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 14:32
                                          tygrysek_ napisał:

> hmmmm...powiadasz że lubisz niegrzecznych... a jak bardzo niegrzecznych??:))
                                          ...........niegrzecznych i takich jak.....no wiesz, a najlepiej bedzie jak
                                          porozmawiasz z nim jaki on jest, i własnie takich uwielbiam

...........romantic woman likes nice and bad boys!!:))
                                          >
                                          > chciałem powiedzieć że jakbys nie była inteligence woman to by cie tu nie
                                          było!
                                          .............ah, dzieki

dzikie zwierzaki lubia to co dobre, a Ty co lubisz Tygrysie?????

> PS..więc dla Ciebie specjalnie: wwwwwwwrrrrrrrrrrr!!
                                          .............fajnie , fajnie coraz bardziej mi sie podoba
                                          • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 14:42
                                            no to dobrze żeś mie nie spotkała wcześniej...jestem gorszy...:)

co lubie?? młode , zwinne, zgrabne Antylopki!:))
                                            szczególnie Oryks!:))

tygrysek...
                                            PS...wwwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrr!!!!!:)

• vena111 Re: oj vena, vena...:)) 21.10.02, 14:46
                                              tygrysek_ napisał:

> no to dobrze żeś mie nie spotkała wcześniej...jestem gorszy...:)
                                              .............ale za to jaki szczery jesteś, a ja szczerośc stawiam na wysokim
                                              poziomie, jest dla mnie bardzo wazna
                                              >
                                              >
                                              > co lubie?? młode , zwinne, zgrabne Antylopki!:))
                                              > szczególnie Oryks!:))
                                              ............wiem, wiem cos na ten temat

> PS...wwwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrr!!!!!:)
                                              .............no juz przestan, bo bede chciała jeszcze
                                              • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 07:26
                                                oj venka, venka! jak Ty mało wiesz o Tygryskach!:))
                                                ..a nie wiesz że koty przebiegłe i sprytne som!??:)

a skąd wiesz???

tygrysek...
                                                PS..a to na pobudke.... wwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!:)
                                                • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 09:01
                                                  tygrysek_ napisał:

> oj venka, venka! jak Ty mało wiesz o Tygryskach!:))
                                                  > ..a nie wiesz że koty przebiegłe i sprytne som!??:)
                                                  .......................i wiesz co mało wiem o życiu, chyba, ale za to chyba
                                                  zbyt dużo o facetach, tu mnie głowa rozbolała na sama mysl o nich

> a skąd wiesz???
                                                  .......................wszystko bys chciał wiedziec, co???

> PS..a to na pobudke.... wwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!:)
                                                  ........................mruczańsko masz naprawde super

• tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 09:22
                                                    oj Venuniu! napewno coś tam o zyciu wiesz!!:))
                                                    ..a i o kotach też co nieco...chyba!:)))

..no powiedz! skąd!!:))

to jezd takie Tygrysie warczenie!:))

tygrysek...
                                                  • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 09:30
                                                    tygrysek_ napisał:

> oj Venuniu! napewno coś tam o zyciu wiesz!!:))
                                                    > ..a i o kotach też co nieco...chyba!:)))
                                                    ...........................no dobra niech Ci bedzie, wiem chyba zbyt dużo o
                                                    zyciu i o kocurach też wiem co nieco

> ..no powiedz! skąd!!:))
                                                    ...........................amnezja w tym temacie, juz nic nie pamietam

ps.nie zauwazyłes ze mówisz do mnie coraz zdrobnialej???, no dobra powiedz
                                                    wreszcie dlaczego i co chcesz i dlaczego zaczałeś ze mna rozmawiac dopiero po
                                                    tym weekend-zie, bardzo ale to bardzo jestem ciekawa
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 09:39
                                                    a więc tak....
                                                    1. mówie coraz zdrobnialej bo I want to be mr.nice guy!:)
                                                    (zaraz siem messja przydupi do mojego angielskiego pewnie!:)), ale spox
                                                    dostanie po japie i se pójdzie!!:)))

2.mów!!!

3.nie wiem dlaczego akurat teraz, ale już dawnom spragnion byl okrutnie poznać
                                                    cie!:),...poprostu od Poniedziałku naszła mnie Vena Twórcza!!:)))))

tygrysek...

• vena111 Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 09:46
                                                    > 1. mówie coraz zdrobnialej bo I want to be mr.nice guy!:)
                                                    ......................no dobrze i doceniam to, a jestes taki, hihi TYGRYSIE??

> 2.mów!!!
                                                    .....................amnezja, totalna tak do konca

> 3.nie wiem dlaczego akurat teraz, ale już dawnom spragnion byl okrutnie
                                                    poznać
                                                    > cie!:)
                                                    ..................oh spragniony byłes, hihi, moze wode Ci podrzuce aby ukoic
                                                    Twoje spragnienie

,...poprostu od Poniedziałku naszła mnie Vena Twórcza!!:)))))
                                                    ..................hej Tygrysku VENA nalezy tylko do veny111 ale jak chcesz moge
                                                    Ci jej troszke odstapic, hihi
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 10:02
                                                    ...i tutaj Venusiu Droga zaczynają siem schodki... bom ja jezd Tygrys zły,
                                                    okrutny, bezlitosny, o dzikim błyskiem w oku..... pożerający swe ofiary w oka
                                                    mgnieniu....zabijający je z szybkością błyskawicy...(choc to może i zaleta bo
                                                    sie nie męczą!:))), polujacy na nie podstepnie, przebiegle i po
                                                    cichu...wykorzystujący każdą ich słabą stronę,...każde potknięcie...

ta amnezja aż taka głeboka!!?wwwwwwwwwrrrrrrrrrr..!!!

możesz mi podrzucic wody! ale świeżej i czystej tylko!:)
                                                    bo do wodopoju daleko...

VENA tylko dla Veny czy dla Tygryska, Lwa, Pantery i Hieny??:)))

tygrysek...

• tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 10:33
                                                    ???
                                                  • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 11:18
                                                    tygrysek_ napisał:

> ???
                                                    OJ, ALES NIECIERPLIWY, przeciez pracuje , pamietasz????
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 11:20
                                                    qurcze Venka! chyba siem nie przestraszyłaś co!??:)))
                                                  • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 11:23
                                                    tygrysek_ napisał:

> qurcze Venka! chyba siem nie przestraszyłaś co!??:)))

a czego miała bym sie przestraszyć, hihi
                                                  • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 11:22
                                                    pożerający swe ofiary w oka
                                                    > mgnieniu....zabijający je z szybkością błyskawicy...(choc to może i zaleta bo
                                                    > sie nie męczą!:))), polujacy na nie podstepnie, przebiegle i po
                                                    > cichu...wykorzystujący każdą ich słabą stronę,...każde potknięcie...

.......ja chyba tez tak powinnam z racji tego zem lwica!!!!!, ale nie moge
                                                    serducho mam zbyt miekkie i zbyt ufne

> ta amnezja aż taka głeboka!!?wwwwwwwwwrrrrrrrrrr..!!!

.......bardzo, bardzo , szeczólnie w tym temacie

ps. ale nie powiedziałeś, czego chcesz, bo przeciez kazdy w dzisiejszych
                                                    czasach czegoś chce i nie ma nic bezinteresownie
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 11:34
                                                    no jak to czego!! np. tej złości, bezlitosności, przebiegłości!:)

hmmmm..z tego co wiem to lwice na ogół mają dobre serca!:))
                                                    więc od normy nie odbiegasz!:)
                                                    i lwice o swe potomstwo walczą jak lwice!:))

niczego Venko!:),..mówiłem że poznać cie spragnion był okrutnie!:)))

tygrysek...

• vena111 Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 11:40

> hmmmm..z tego co wiem to lwice na ogół mają dobre serca!:))
                                                    > więc od normy nie odbiegasz!:)
                                                    > i lwice o swe potomstwo walczą jak lwice!:))

.............dokładnie masz racje walcza o swe potomstwo i o ludzi których
                                                    kochaja

> niczego Venko!:),..mówiłem że poznać cie spragnion był okrutnie!:)))
                                                    .............ok, no i jak wrazenia po dwóch dniach poznania

• tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 11:52
                                                    trzeba walczyć, to leży w naszej naturze!:))

wrażenie dobre!:))))))

tygrysek...
                                                    PS...na potwierdzenie tych słów: wwwwwwwrrrrrrrrrrrrr..!!)

• vena111 Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 12:08

> trzeba walczyć, to leży w naszej naturze!:))
                                                    .................w naturze kociaków, walczy sie tylko wtedy gdy masz świadomosc
                                                    ze to ma sens i że obiekt o którego sie walczy chce tego

> wrażenie dobre!:))))))
                                                    .................no no

wwwwwwwrrrrrrrrrrrrr..!!)
                                                    .................lubisz warczyć???
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 12:15
                                                    ale Tygrysy walczą o byle co i z byle powodu!:)),..bo to lubią!:))

nono..nononono...nonono no limits!:)))))

bardzo lubie!!:)))),..wwwwwwrrrrrrrrrr!!

tygrysek...
                                                  • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 12:36
                                                    tygrysek_ napisał:

> ale Tygrysy walczą o byle co i z byle powodu!:)),..bo to lubią!:))
                                                    ........a ja wole walczyć o to na czym mi zalezy

wwwwwwrrrrrrrrrr!!
                                                    .........ja tez lubie, wiec warcz
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 12:51
                                                    alez Venko Droga! ja też lubie o to walczyć!:))
                                                    a przy okazji o byle co też!:),..tak z rozmachu!:)))

i mam tak ciagle warczec??:))

tygrysek...
                                                  • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 13:19

> i mam tak ciagle warczec??:))

hahahahahaha nie no nie przesadzaj!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    ale jak lubisz, to no coz......
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 13:38
                                                    no oprócz warczenia lubie tez brykać!! to Tygryski lubia najbardziej!:))
                                                    a Veny co lubiom???

tygrysek...
                                                  • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 13:50
                                                    > a Veny co lubiom???

Veny lubia kochać i być kochane, a i jeszcze cos lubia ale to juz mój mały
                                                    sekrecik
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 13:59
                                                    Tygryski też to lubiom!:))))

powiedz Venka! pliiizzzzzzz..!!
                                                    bo mnie ciekawość zeżre i same kości Tygrysie zostanom...:(((

tygrysek...
                                                    PS..wwwrrrr, wwwwrrrrr, wwwwwrrrrrr...!!!:)
                                                  • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 14:32

> powiedz Venka! pliiizzzzzzz..!!
                                                    > bo mnie ciekawość zeżre i same kości Tygrysie zostanom...:(((

.........co chcesz wiedziec???
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 14:36
                                                    no ten Twój mały sekrecik! co takiego jeszcze Venki lubiom!???:)))
                                                  • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 22.10.02, 15:07
                                                    tygrysek_ napisał:

> no ten Twój mały sekrecik! co takiego jeszcze Venki lubiom!???:)))
                                                    ...........a nie wiesz że sekrecik jest sekrecikiem:))))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 23.10.02, 07:27
                                                    witaj Venka!:)

..ale Tygryskowi możesz zdradzić ten sektecik!!:)))
                                                    ..no powiedz!! bom ciekaw okrutnie jezd co takiego Venki jeszcze lubiom!:))

tygrysek...
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 23.10.02, 09:25
                                                    ???..:((((
                                                  • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 23.10.02, 09:33
                                                    tygrysek_ napisał:

> witaj Venka!:)
                                                    ..................hej

Sekreciki sa tylko dla osoby która bedzie naprawde warta ich poznania, ktos
                                                    powiedział mi kiedys strasznie madre słowa:

"Jeżeli zaczynamy poznawac druga osobe, zaczynamy poznawać jej zycie, jej
                                                    wnetrze w pewnym stopniu zaczynamy uzależniać sie od niej i tym samym stajemy
                                                    sie za nia odpowiedzialni( to działa oczywiście w obie strony)"

chce wiedziec ze ona rzeczywiście bedzie mnie warta, ze ja jej( mowa o osobie)
                                                    i dopiero pózniej mozna wyjawnic to co w środku..........rozumiesz to

pozdrawiam ciepło
                                                    vena111
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 23.10.02, 09:42
                                                    oczywiście że rozumiem Venko!:))
                                                    ..a ja też znam kilka mądrych słow!!!:))

np. pij tylko tyle ile możesz a nie tyle ile chcesz!!:))))
                                                  • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 23.10.02, 09:49
                                                    > np. pij tylko tyle ile możesz a nie tyle ile chcesz!!:))))

........ładne

a wczoraj przeczytałam w gazecie jakies madre zdanie które mówiło o tym ze
                                                    musimy sie wiecej przytulac, bo to działa jak lekarstwo

powiedz cos jeszcze takiego ładnego
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 23.10.02, 10:47
                                                    no i tutaj przyznaje Ci racje Venko Droga!:))
                                                    przytulać siem trzeba!!:)),..jako Tygrysek wiem coś o tym bo futerko mam
                                                    miękkie i ciepłe!:)))

coś ładnego jeszcze....hmmm...kiedyś słyszałem takie zdanie które bardzo mi sie
                                                    podoba: " Kobiety po to są na świecie żeby chodzić i kochać.."

tygrysek...
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 23.10.02, 13:25
                                                    ????...:(((
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 23.10.02, 14:46
                                                    jak wpisze tego posta to bedzie 66..brakuje jeszcze tylko jednego 6 i bestia w
                                                    będzie w całej okazałości!!:)))

do jutra Venka! szkoda że dziś już nie pisałaś nic... bo napisałem Ci coś
                                                    ładnego jak chciałaś!:)

tygrysek...
                                                  • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 24.10.02, 08:17
                                                    Hej, wiem napisałes i dziekuje.

Wiesz wczoraj zajasniało mi cos wreszcie w tej główce, i fajnie ze to wreszcie
                                                    zrozumiałam........jak to sie mówi lepiej pózno niz wcale.

pozdrawiam z rana
                                                    vena111
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 24.10.02, 09:08
                                                    witaj Venko!!:))

ciesze siem że jesteś!!:))), nawet bardzo...:)

a co takiego zrozumiałaś?? powiesz Tygryskowi???:)

tygrysek...
                                                    PS..specjalnie dla Ciebie: wwwwwwwwwwrrrrrrrrrr..!!:)
                                                  • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 24.10.02, 10:45
                                                    > ciesze siem że jesteś!!:))), nawet bardzo...:)
                                                    ..............oj chyba przesadzasz z tym zadowoleniem!!!!!!!!!!!

> a co takiego zrozumiałaś?? powiesz Tygryskowi???:)
                                                    ..............nie moge niestety tego, a moze i powiem. Otóz podobno zwiazek,
                                                    partnerstwo polega na tym aby byc po swojej stronie, wspierać sie tez ale byc
                                                    po swojej stronie i nie osmieszac porównujac do kogoś do kogo nie jest sie
                                                    podobnym........i takie tam rzeczy. Jeżeli tego nie ma to nie ma już zwiazku- i
                                                    to wczoraj własnie zrozumiałam!!!!!!!!!

wwwwwwwwwwrrrrrrrrrr..!!:)
                                                    ................fajne to mruczenie, hihi
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 24.10.02, 11:16
                                                    ależ Venko Droga!:)), nie przesadzam!! polubiłem rozmowy z Tobą bardzo więc
                                                    napisałem że bardzo siem ciesze że nadal tutaj jesteś!!:))
                                                    ..rozmowa z kulturalnym dziewczęciem nigdy Tygryskowi nie zaszkodzi!:))
                                                    ogłady nabęde więcej a i odchamie siem troszke przy Tobie!!:)))

co do tej drugiej części wypowiedzi,... ja kiedyś słyszałem takie zdanie: "być
                                                    ze sobą to nie tylko patrzec na siebie ale też patrzec w tym samym kierunku.."

rozumiem doskonale co chcialaś przez powiedzieć Venko...

tygrysek...
                                                    więc pomrucze dla Ciebie troche!:)) może Ci sie humorek poprawi!!:))
                                                    wwwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrr...!!

• vena111 Re: oj vena, vena...:)) 24.10.02, 12:18
                                                    tygrysek_ napisał:

> ależ Venko Droga!:)), nie przesadzam!! polubiłem rozmowy z Tobą bardzo więc
                                                    > napisałem że bardzo siem ciesze że nadal tutaj jesteś!!:))
                                                    > ..rozmowa z kulturalnym dziewczęciem nigdy Tygryskowi nie zaszkodzi!:))
                                                    > ogłady nabęde więcej a i odchamie siem troszke przy Tobie!!:)))

.......................UPS, milusi jestes, hihi.......i dziekuje

"być ze sobą to nie tylko patrzec na siebie ale też patrzec w tym samym
                                                    kierunku.."
                                                    > rozumiem doskonale co chcialaś przez powiedzieć Venko...

.......................dokładnie!!!!!!!!!!o to chodzi

> więc pomrucze dla Ciebie troche!:)) może Ci sie humorek poprawi!!:))
                                                    > wwwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrr...!!

..................oj Tygrysie nie wiesz ze ja przez takie rzeczy nie trace
                                                    humorku, takie rzeczy ucza powoduja iż inaczej spoglądasz na cos, na kogos.
                                                    Wiesz nie wyobrazam sobie abym sprzeciwiała sie mojemu facetowi tak przy
                                                    wszystkich, tak na przekór jemu......jestem po to by twardo byc przy nim a to
                                                    co mi sie nie podoba moge mu w domku cichutko powiedziec na uszko.........ale
                                                    zawsze byc po jego stronie........na tym przecież polega zwiazek!!!!!!

A humorek mam naprawde cudowny, i jeszcze jedno dzieki za mruczenie
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 24.10.02, 12:54
                                                    dzięki Venko:)

..wiesz, myślę tak że jeżeli ktoś nie docenia tego co ma to nie jezd tego wart
                                                    i tyle...

ależ prosze bardzo Venko!!:)),..więc pomrucze Ci kiedy będziesz chciała!:))

tygrysek..
                                                    PS..Ty też jesteś bardzo milutka!:)), i domyslam sie że bardzo wrażliwa też!:))
                                                  • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 24.10.02, 13:06
                                                    > ..wiesz, myślę tak że jeżeli ktoś nie docenia tego co ma to nie jezd tego
                                                    wart
                                                    > i tyle...
                                                    ....................i koniec kropka, na kogoś, na miłosc trzeba sobie zasłużyc,
                                                    ale czasami sie mówi coś co moze by sie chciało aby było( chyba troche
                                                    zakreciłam)

więc pomrucze Ci kiedy będziesz chciała!:))
                                                    ....................ok, tylko czasami, moze

i domyslam sie że bardzo wrażliwa też!:))
                                                    ....................cicho sza o tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 24.10.02, 13:58
                                                    nie tylko zasłużyć Venko, nie tylko.... czyjejś miłości trzeba być godnym...
                                                    ..a przede wszystkim trzeba do niej dorosnąć, dojrzeć...
                                                    ...reszta jezd dla dzieciaków dobra..

oki!!!!:)))

dobrze sza!!!!,... zachowam to dla siebie!:))
                                                    (więc znam już Twój jeden słaby punkt!:)), a wiesz że że Tygrysy poznają
                                                    wszystkie słabe punkty ofiary i potem to bezlitosnie wykorzystują na
                                                    polowaniu!:)))))))

tygrysek...

• vena111 Re: oj vena, vena...:)) 24.10.02, 15:18
                                                    > nie tylko zasłużyć Venko, nie tylko.... czyjejś miłości trzeba być godnym...
                                                    > ..a przede wszystkim trzeba do niej dorosnąć, dojrzeć...
                                                    > ...reszta jezd dla dzieciaków dobra..

...........................pewnie masz racje

> (więc znam już Twój jeden słaby punkt!:)), a wiesz że że Tygrysy poznają
                                                    > wszystkie słabe punkty ofiary i potem to bezlitosnie wykorzystują na
                                                    > polowaniu!:)))))))

..........................nic z tego nie wykorzystasz, zapomnij o tym!!!!!!!!!
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 25.10.02, 07:25
                                                    cześć Venko!:))

hihi... wiedziałem że Cie to wkurzy!:)))
                                                    ..ale spoko! to żarcik niewinny Tygrysi był!:))

a co u Ciebie dzisiaj?? jak humorek z rana???:)

tygrysek...

• vena111 Re: oj vena, vena...:)) 25.10.02, 08:54
                                                    Hej Tygrysie!!!

> hihi... wiedziałem że Cie to wkurzy!:)))
                                                    > ..ale spoko! to żarcik niewinny Tygrysi był!:))
                                                    ....................no co Ty, nic mnie nie wkurzyło, po prostu nie dam sie, hihi

> a co u Ciebie dzisiaj?? jak humorek z rana???:)
                                                    ....................o jak miło ze pytasz, duzo pracy i wszystko super, masz do
                                                    czynienia z pracoholiczka wiec czerpie radosc z pracy, to moze wydawac Ci sie
                                                    dziwne, ale prawdziwe

pozdrawiam
                                                    vena111
                                                  • tygrysek_ Re: oj vena, vena...:)) 25.10.02, 09:10
                                                    ...aleś pewna siebie!hi hi hi....

..pracocholiczką???,..o matko!!! dziewczyno!! na prace masz jeszcze czas!!
                                                    ..weź sobie troche luzniej te obowiązki!:))

..a ja to bym najchętniej na łąke,.. albo na plaże..:)))

tygrysek...
                                                    PS..może założe nowy wątek co?? bo ten strasznie długo sie otwiera...:(((
                                                    PS..dla Ciebie:...wwwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrr..!!:)
                                                  • vena111 Re: oj vena, vena...:)) 25.10.02, 09:18
                                                    > ...aleś pewna siebie!hi hi hi....

...............Nie pewna siebie ale wiem czego chce, no własnie faceci boja sie
                                                    takich kobiet, wiec moze i powinieneś zaczać sie bać, hihi

> ..pracocholiczką

...............Uwielbiam pracowac i tego nie zmienie

> ..a ja to bym najchętniej na łąke,.. albo na plaże..:)))

................łaczka, plaza i wolnosc- tego Tygrys chce??????

> PS..może założe nowy wątek co?? bo ten strasznie długo sie otwiera...:(((

................jak masz ochote, to zakładaj

wwwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrr..!!:)
                                                    ................fajnie, warcz, warcz, hihi, tylko zebyś nie ochrypł, hihi

vena111

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka