kwasna_cytryna 29.10.02, 08:56 Nadine i Meduzka - witam Was w ten pochmurny dzień i zycze pogody ducha i uśmiechu pogodnego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meduza4 Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 09:26 Ja tez cie witam ! U mnie pogoda jest dziwna -troche pada a dwie przecznice dalej -swieci Slonce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadine Re: Moje dziewczyny jak maliny IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 11:04 I ja się zgłaszam z pozdrowieniami i pięknym słonkiem! Naprawdę w Krakowie jest dziś ślicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 12:27 Teraz w Katowicach tez zrobilo sie pogodnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 16:03 Tyle , ze na Brackiej pada deszcz!!! A przestało być fajnie odkąd zamkneli "Biklaina" (nie mam pojecia jak to się pisze)! Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 16:12 grzmotnik napisał: > Tyle , ze na Brackiej pada deszcz!!! > A przestało być fajnie odkąd zamkneli "Biklaina" (nie mam pojecia jak to się > pisze)! u mnie znad Brackiej wlasnie chmury nadeszlu.. zaraz lunie .. Ty sobie moze zabierz te chmury co ??????? Albo przyjedz po mnie .. do domku odwieziesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 15:45 Niech sie ten cholerny dzien juz skonczy!!!!!!!!!!!! Nie wytrzymam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 15:50 kwasna_cytryna napisała: > Niech sie ten cholerny dzien juz skonczy!!!!!!!!!!!! Nie wytrzymam!!!!!! plroletariuszki wszystkich miast laczmy sie:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 15:55 messja napisała: > kwasna_cytryna napisała: > > > Niech sie ten cholerny dzien juz skonczy!!!!!!!!!!!! Nie wytrzymam!!!!!! > > plroletariuszki wszystkich miast laczmy sie:)))))))))) Wiesz .. to śmieszne nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 15:59 > > > > plroletariuszki wszystkich miast laczmy sie:)))))))))) > > Wiesz .. to śmieszne nie bylo trudno jakos przezyje, ze moj zart ci sie nie podobal:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 16:01 messja napisała: > > > > > > > plroletariuszki wszystkich miast laczmy sie:)))))))))) > > > > Wiesz .. to śmieszne nie bylo > > trudno jakos przezyje, ze moj zart ci sie nie podobal:))) a zyj - kto ci broni?! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 16:03 a co ty taka cala nabzdyczona? co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 16:04 nic po prostu grzmotnik jej nie kocha!! Ale wiesz każda by się załamała!! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 16:06 grzmotnik napisał: > nic po prostu grzmotnik jej nie kocha!! Ale wiesz każda by się załamała!! no to ja pokochaj, moze bardziej slodka bedzie:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 16:08 Eeeee...Grzmotnik ma manie wielkosci -jemu sie wydaje, ze jesli on ktorejs nie kocha to dla niej tragedia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 16:14 messja napisała: > grzmotnik napisał: > > > nic po prostu grzmotnik jej nie kocha!! Ale wiesz każda by się załamała!! > > no to ja pokochaj, moze bardziej slodka bedzie:))))))))) grzeczna nie będę - a co Ci za róznica czemu nabzdyczona .. Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik meduzo , messajo , kwasniaczku 29.10.02, 16:22 Słuchajcie ja to wszystko dla waszego dobra robie!! Wszyscy przecież ( wszystkie znaczy) że nie da ci ojciec nie da ci matka tego co możecz dostać od grzmotiaczka!! meduzo masz rację!! Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: meduzo , messajo , kwasniaczku 29.10.02, 16:24 grzmotnik napisał: > Słuchajcie ja to wszystko dla waszego dobra robie!! Wszyscy przecież ( > wszystkie znaczy) że nie da ci ojciec nie da ci matka tego co możecz dostać od > grzmotiaczka!! > meduzo masz rację!! Od Grzmtniaczka mozna dostac kopniaczka :))) Mam nadzieje, ze nic gorszego (AIDS i te sprawy) nie rozdajesz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: meduzo , messajo , kwasniaczku 29.10.02, 16:26 meduza4 napisała: > > > Od Grzmtniaczka mozna dostac > kopniaczka :))) > Mam nadzieje, ze nic gorszego (AIDS i te > sprawy) nie rozdajesz :)))) No ja tam chyba wlasnie dostalam .. do domu mnie nie wiezie :P Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: meduzo , messajo , kwasniaczku 29.10.02, 16:29 kwasna_cytryna napisała: > meduza4 napisała: > > > > > > > Od Grzmtniaczka mozna dostac > > kopniaczka :))) > > Mam nadzieje, ze nic gorszego (AIDS i te > > sprawy) nie rozdajesz :)))) > > No ja tam chyba wlasnie dostalam .. do domu mnie nie wiezie :P Ale co dostalas? Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: meduzo , messajo , kwasniaczku 29.10.02, 16:32 meduza4 napisała: > kwasna_cytryna napisała: > > > meduza4 napisała: > > > > > > > > > > > Od Grzmtniaczka mozna dostac > > > kopniaczka :))) > > > Mam nadzieje, ze nic gorszego (AIDS i te > > > sprawy) nie rozdajesz :)))) > > > > No ja tam chyba wlasnie dostalam .. do domu mnie nie > wiezie :P > > > Ale co dostalas? Chyba kopniaczka :P Bo poki co na żywo go nie tykałam :P Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: meduzo , messajo , kwasniaczku 29.10.02, 16:33 Juz sie o ciebie martwilam.... Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: meduzo , messajo , kwasniaczku 29.10.02, 16:38 Puki co!!! Dobrze i oto chodzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 18:37 > ła!! > > > > no to ja pokochaj, moze bardziej slodka bedzie:))))))))) > > grzeczna nie będę - a co Ci za róznica czemu nabzdyczona .. zadna, jesli sie na mnie twoj zly humor nie skrupia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 21:24 messja napisała: > > > > > grzeczna nie będę - a co Ci za róznica czemu nabzdyczona .. > > zadna, jesli sie na mnie twoj zly humor nie skrupia:) --------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Moje dziewczyny jak maliny IP: *.proxy.aol.com 29.10.02, 21:54 kwasna_cytryna napisała: > messja napisała: > > > > > > > > grzeczna nie będę - a co Ci za róznica czemu nabzdyczona . > . > > > > zadna, jesli sie na mnie twoj zly humor nie skrupia:) > > czy to znaczy, ze juz ci przeszlo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Cytrynka??? 29.10.02, 22:13 I jak tam złości?? już OK? Moze teraz jakiś wypad na łowy? Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Cytrynka??? 29.10.02, 23:19 nadine_ napisała: > I jak tam złości?? już OK? Moze teraz jakiś wypad na łowy? Ale ja się nie złościłam. To całkiem co innego. A łowy to na płotki czy na grubego zwierza??? Bo na GRZECHOTNIKI to ja się boje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Cytrynka??? IP: *.proxy.aol.com 29.10.02, 23:35 kwasna_cytryna napisała: > nadine_ napisała: > > > I jak tam złości?? już OK? Moze teraz jakiś wypad na łowy? > > > Ale ja się nie złościłam. To całkiem co innego. A łowy to na płotki czy na > grubego zwierza??? Bo na GRZECHOTNIKI to ja się boje :P widze, ze cos cie gnebi kobieto:) Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Cytrynka??? 30.10.02, 09:25 kwasna_cytryna napisała: > Ale ja się nie złościłam. To całkiem co innego. A łowy to na płotki czy na > grubego zwierza??? Bo na GRZECHOTNIKI to ja się boje :P Witaj! polowanie na misia! Jest miły i ciepły , można wtulić sie w jego futerko! Pomruczy kojąco, jest duży więc i obroni... Mmmmmmmmmm takie misie , nie tylko pluszowe to fajna rzecz :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Cytrynka??? 30.10.02, 09:33 nadine_ napisała: > kwasna_cytryna napisała: > > > Ale ja się nie złościłam. To całkiem co innego. A łowy to na płotki czy na > > > grubego zwierza??? Bo na GRZECHOTNIKI to ja się boje :P > > Witaj! polowanie na misia! Jest miły i ciepły , można wtulić sie w jego > futerko! Pomruczy kojąco, jest duży więc i obroni... Mmmmmmmmmm takie misie , > nie tylko pluszowe to fajna rzecz :)))))) chyba przestałam mieć wątpliwości.............................. Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ ??? Cytrynka ??? 30.10.02, 09:36 > chyba przestałam mieć wątpliwości.............................. Mogę zapytać jakie wątpliwości??? Tylko nie pisz ,że pytać zawsze można... A jaka pogoda u mnie paskudna! nawet słoneczko nie chce się do mnie uśmiechnąć , No i gdzie te kwiaty Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 16:27 kwasna_cytryna napisała: > Niech sie ten cholerny dzien juz skonczy!!!!!!!!!!!! Nie wytrzymam!!!!!! Wygląda na to ze się kończy!!! Uśmiechnij się Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 16:30 nadine_ napisała: > > Uśmiechnij się I Ty tez, Brutusie??????!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 16:35 Dobranoc miłem pania !! Do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 16:39 grzmotnik napisał: > Dobranoc miłem pania !! > Do jutra > To Ty chodzisz spać z kurami? Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 16:37 Dziś jest ciężki dzień - i kopniaczki trzeba przyjąć z uśmiechem :)))))))))) Jutro będą kwiaty od rana!!!!!! TZN. MAJĄ BYĆ I JUŻ Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 16:40 nadine_ napisała: > Dziś jest ciężki dzień - i kopniaczki trzeba przyjąć z uśmiechem :)))))))))) > > Jutro będą kwiaty od rana!!!!!! TZN. MAJĄ BYĆ I JUŻ A kto ma nam kupic te kwiaty? Przeciez Grzmotnik nie kupi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 16:47 meduza4 napisała: > nadine_ napisała: > > > Dziś jest ciężki dzień - i kopniaczki trzeba przyjąć z > uśmiechem :)))))))))) > > > > Jutro będą kwiaty od rana!!!!!! TZN. MAJĄ BYĆ I JUŻ > > A kto ma nam kupic te kwiaty? > Przeciez Grzmotnik nie kupi :)))) A co on tylko jeden ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Moje dziewczyny jak maliny 29.10.02, 16:42 nadine_ napisała: > Dziś jest ciężki dzień - i kopniaczki trzeba przyjąć z uśmiechem :)))))))))) > > Jutro będą kwiaty od rana!!!!!! TZN. MAJĄ BYĆ I JUŻ BRUTUS!!!!BRUTUS!!!BRUTUS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Wcale nie! 29.10.02, 16:45 kwasna_cytryna napisała: > nadine_ napisała: > > > Dziś jest ciężki dzień - i kopniaczki trzeba przyjąć z uśmiechem :)))))))) > )) > > > > Jutro będą kwiaty od rana!!!!!! TZN. MAJĄ BYĆ I JUŻ > > BRUTUS!!!!BRUTUS!!!BRUTUS!!!! A wcale nie!! A wcale nie!! A wcale nie!! - dobra duszyczka! Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Wcale nie! 29.10.02, 16:47 nadine_ napisała: > > > > > BRUTUS!!!!BRUTUS!!!BRUTUS!!!! > > A wcale nie!! A wcale nie!! A wcale nie!! - dobra duszyczka! BRUTUS!!!!!!!!!!! Może Ci kiedys powiem dlaczego............ Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Wcale nie! 29.10.02, 16:48 kwasna_cytryna napisała: > nadine_ napisała: > > > > > > > > > BRUTUS!!!!BRUTUS!!!BRUTUS!!!! > > > > A wcale nie!! A wcale nie!! A wcale nie!! - dobra duszyczka! > > BRUTUS!!!!!!!!!!! Może Ci kiedys powiem dlaczego............ Mam nadzieję!!!! Takie oskarżenia! Teraz uciekam do domu ! Ale wieczorem wrócę Pa Odpowiedz Link Zgłoś