jmx 13.04.06, 18:58 Prof. Zucinski sie nam objawił! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=39961960&a=40238020 ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white.falcon Re: Sokółko!!! :) 13.04.06, 20:36 Jmx! To niesamowite - prof. Zucinski o nas niezapomniał. Nie wiem, jak Ty, ale czuję wzruszenie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Sokółko!!! :) 13.04.06, 23:23 Sokółko,snisz sie po nocach niektorym ludkom,uwieziona w słoiku po dzemie...czy nie jest Ci troche ciasno;D Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Sokółko!!! :) 13.04.06, 23:33 Hi, hi, hi! Wyobraziłam siebie, wciśniętą w słoik po dżemie. I tylko piórka mi tak wystają, a dziób rozpłaszcza się o szkiełko. Nie zmieściłabym się w nim, wszak w nim już jest Jmx, choć niektórym ludkom wydaje się, że w nim siedzimy obydwie. ;-) Ciekawostką przyrodniczą jest to, jak szybko przemieszczam się z Warszawy do Gdańska, wszak różne anomalie pogodowe zdarzają się, a do tego mam niesamowitą wytrzymałość, no bo jak inaczej nazwać mozna byłoby pisanie po 24 godziny na dobę? ;-) Ale należy, Kameo, ufać w wiedzę i teorie prof. Zucinskiego, znakomitego znawcy forum, bo wzmiankowany prof. nie lubi, gdy obala się jego teorie. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Sokółko!!! :) 13.04.06, 23:36 mnie tez to rozbawiło;) dawno,dawno temu...utozsamiano mnie z Libreska:) przy porannej kawce,miałysmy sie z czego posmiac...;D Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Sokółko!!! :) 14.04.06, 00:10 W tym wszystkim radosne jest to, że dla jakichś ludzików jestem tożsama z Jmx, a nie np. z Mlodym. Nie wiem, jak poradziłabym z pokonywaniem odległości pomiędzy Polską, a Nową Anglią, ale prof. Zucinski napewno znałby odpowiedź nawet na tak skomplikowane pytanie. ;-P Pamiętam, jak Ciebie utożsamiano z Libreską. Dobrze, że nie z Apf-em, czy Zahedanem (pamiętasz ich?) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Sokółko!!! :) 14.04.06, 00:19 wiesz co mnie smieszy najbardziej,bywalcy(nie wszyscy oczywicie)doszukuja sie intryg,wielonikowosci)nie wiem czego jeszcze..;) jest to miejsce anonimowych rozmow,czasem mniej lub bardziej powaznych...ja mam duzy dystans,chce to psze albo nie:) nie rozmyslam po nocach kto jest kto,albo z kims pisze albo nie:) traktuje moj byt tutaj,jako odskocznie,bycie kims kim moze nie jestem w relau:) a to ze ktos mnie utozsamia z kims innym,to jego problem..i niech tak zostanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Sokółko!!! :) 14.04.06, 00:30 Mnie zawsze ciekawi bardziej nie to, kim jest piszący, a "co" napisze, choć są osoby, które bardzo lubię czytać i z reguły - tak się dziwnie składa - poprzestają one na jednym nicku lub na priv. wysyłają informację, że dokonują właśnie z jakichś względów zmiany nicka. Też nie zaprzątam sobie głowy życiem innych - kto do kogo pisze lub nie, spotyka się lub nie. Dorośli wszyscy są, jak mniemam i nic mi do tego. Ich rybki, ich akwarium. :-) Ja lubię pisanie forum. Uznaję je za moje hobby, bo lubię ludzi, lubię poznawać ich opienie, wychodzić poza moje środowisko. A dodatkowo - uwielbiam pisać. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Sokółko!!! :) 14.04.06, 00:38 tzw."czytacze"boja sie napisac,co mysla..albo pisza głupotki,nie zagłebiajac sie we wczesniejsze wpisy forumowiczow:) net jest miejscem ,gdzie mozna pisac to co sie chce i jak sie chce,nie ubierjac tego w zadne konwenanse:) poznawnie o ktorym piszesz czasem jest miłe ,czasem nie..selekcja jest po naszej stronie:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Sokółko!!! :) 14.04.06, 01:09 Ja tam się nie boję i może dlatego "obrywam" po ogonie sokolim mniej więcej raz na pół roku. Zawsze znajdzie się ktoś, kto chętnie z jakiś mu tylko wiadomych względów próbuje Sokółce przetrzebić piórka. Jak twierdzą osoby, które mnie poznały w realu, w poglądach i opiniach żywa Sokółka nie różni się niczym od wirtualnej. I dobrze mi z tym, bo nie upiększam siebie,ani nie robię z siebie niewiadomo kogo. Owszem, w necie można napisać to, co się chce, ale ja jeszcze uwzględniam odpowiedzialność za napisane słowa. Nigdy nie wiesz, kto siedzi za szkiełkiem, co się z tą osobą dzieje i wcale bym nie chciała, by ktoś narobił głupot w realnym zyciu, bo naczytałby się czegoś. Ludzie są różni. I tu się zgodzę - wybór nalezy do nas i główne, byśmy wybierali trafnie, nieprawdaż? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Sokółko!!! :) 14.04.06, 16:21 nie przejmuj sie tymi"obrywami",ogonek masz mocny ,nie dasz sie:) a wybory,tych z ktorymi mamy ochote popisac,raczej sa trafne...nieprawdaz?;D pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Sokółko!!! :) 14.04.06, 01:08 Oczywiście, ze jestem wzruszona! :)Trudno, zeby było inaczej - skoro jesteśmy jedną osobą... ;D (eeech.. stare (dobre) forumowe czasy mi się przypominają... :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Sokółko!!! :) 14.04.06, 01:11 Mi też. Tylko Zahedana brak i jeszcze kilku przemiłych osób. Cieszmy się, że choć profesor wychynął z odmętów, gdzie zapewne badał wpływ miodności pszczół na odległości, pokonywane przez wieloryby. Widzisz, jaki cud - mało, że rozdwoiłyśmy się, to jeszcze zgodne jesteśmy. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Sokółko!!! :) 14.04.06, 02:50 Tak, masz rację - to prawdziwy cud. Bo przecież nie od dziś wiadomo, że gdzie dwóch Polaków tam trzy zdania :P. Dziękuję za przemiłą kartkę świąteczną :))) ale w sumie.... nie wiem czy powinnam sama sobie dziękować? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Sokółko!!! :) 14.04.06, 13:08 I wszystko jest sprawką prof. Zucinskiego - wielkiego badacza i wnikliwego obserwatora rzeczywistości forumowej. A może on ujawnił się ponownie, bo habilitację pisze i mu materiałów zabrakło? ;-) Cieszę się, że karteczka Ci spodobała się. Jak mi się podobała, to i Tobie powinna swoją drogą. ;-P A co by było, gdyby raptem wynikła nam różnica zdań? Czy oznaczałoby to, że Jmx (czy WF) cierpi na rodwojenie jaźni? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Sokółko!!! :) 14.04.06, 10:57 A to dopiero:) Już dawno minął 1 kwietnia, a tu czas jakby wstecz zaczął biec:) A może w tym internecie wszyscy jesteśmy jedną i tą samą osobą?;) Życzę wszystkim ciepłych, radosnych świąt, dobrego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Sokółko!!! :) 14.04.06, 13:12 Istotnie, Malinko, widząc odwołanie do jeszcze starszych, niż kilkumiesięczne dzieje, wpisów forumowych poczułam się jak w podróży sentymentalnej. Tak szybko płynie czas - wydawać by się mogło, że zupełnie niedawno spierałyśmy się wraz z JMX i prof. Zucinskim, udowadniając, że nie jesteśmy jedna osobą, Zahedan pisał bajkę wielowątkową o forum i jego uczestnikach... Piękne były czasy, co nie oznacza, że te są gorsze. One są inne poprostu. Dobrych, pogodnych i ciepłych Świąt wszystkim życzę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś