quickly Re: pomocy 28.06.06, 01:34 Masz problemy? Ja tez... Ale Twoje problemy, to za pewne pikus w porownaniu z moimi... Zalozymy sie? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: pomocy 28.06.06, 01:44 krzyknal Anioł: Pomocy! Mam kłopot ze skrzydlami, nie wiem czy mam je chowac czy nosic na wierzchu? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akrzak1 Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 08:25 nie chcę się licytować, ale zapewniam Cię, iż moje problemy są bardzo poważne i nie dają mi spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: pomocy 28.06.06, 20:30 Gość portalu: akrzak1 napisał(a): > nie chcę się licytować, ale zapewniam Cię, iż moje problemy są bardzo poważne i > > nie dają mi spokoju * skoro wolasz POMOCY na forum publicznym to niewatpliwie sa to powazne problemy. czesto takie glosnie wolanie juz daje pewna ulge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akrzak1 Re: pomocy IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:42 nie wiem co mam dalej robić.... czuję sie bezradna, ale zdaję sobie sprawę z tego, ze dłuzej nie mogę w ten sposób zyć Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: pomocy 28.06.06, 20:43 a jak zyjesz teraz skoro juz nie mozesz dluzej tak wlasnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akrzak1 Re: pomocy IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:46 mieszkam u byłych teściów z moja córką (trzy lata po rozwodzie), pracuję z byłą tesciową i wykonuje jej polecenia... czuję sie jak sadomasochistka Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: pomocy 28.06.06, 20:48 Gość portalu: akrzak1 napisał(a): > mieszkam u byłych teściów z moja córką (trzy lata po rozwodzie), pracuję z byłą > tesciową i wykonuje jej polecenia... czuję sie jak sadomasochistka * powiem tylko uchhhhhh! konglomerat przezyc negatywnych :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akrzak1 Re: pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 08:24 Nie wiem, czy mi wypada użalać się na forum publicznym Odpowiedz Link Zgłoś