Dodaj do ulubionych

jestem strasznie samotna

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 13:08
... to okropne, niby mam przyjaciól i znajomych ale nikogo bliskiego z kim
bym sie mogla podzielic moja radościa, pojsc na kolacje z milej okazji i
usciskac, przytulic...
juz sie chyba powoli starzeje, bo przedtem jakos nie zwracalam uwagii na
takie rzcey, wystarczylo mi disko, troche alkoholu i zabawy a teraz...
tylkko bratniej duszy...:( mi trzeba
Obserwuj wątek
    • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 09.08.06, 13:10
      Nie tylko tobie :)
      Przytulam Cie zatem ;)
      • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 13:20
        jak miło, juz mi lepiej:)))
        • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 09.08.06, 13:21
          Ciesze sie ogromnie :)
          • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 13:29
            oprocz as to chyba nikt wiecej samotny nie jest;)
            • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 09.08.06, 13:35
              A moze nie potrafia byc milymi dla siebie ? :)
              Coz bardziej romantycznego moze byc od przytulania kobiety
              przez mezczyzne :)
              • Gość: LILKA Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 13:40
                NIO! AŻ TY SIE ROMMANTYCZNY ZROBILES!
                • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 09.08.06, 13:41
                  Bo trzeba rozpalic tylko żar w mym sercu :)
                  • Gość: LILKA Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 13:42
                    ... I NAMIETNY...
                    • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 09.08.06, 13:47
                      ... kiedy spotka tak jedyna, wymarzona bialoglowe :)
                      • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 14:01
                        KURCZE... NIE CHCE CI PSUC FANTAZJI, ALE JESTEM CIEMNOGLOWA...
                        • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 09.08.06, 14:02
                          Ech, zawsze pozna podfarbowac, a poza tym brunetki tez sa piekne
                          i od razu mysl o nich uskrzydla :)
                          • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 14:07
                            a ty blondyn czy brunet???
                            to tak...zeby mieć o kim myślec
                            • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 09.08.06, 14:15
                              Ja to wysoki brunet o piwnych oczach :) Fajnie, co nie ? :)
                              • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 14:18
                                tak sobie siebie wyobrazasz?
                                • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 09.08.06, 14:19
                                  Taka jest rzeczywistosc :) 193 cm wzrostu to chyba wysoki, czyz nie ? :)
                                  • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 14:20
                                    no raczej tak, to jak tak wygladsz? czemuz samotny jestes? i tu wiecznie
                                    przesiadujesz?
                                    • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 09.08.06, 14:24
                                      Moze nie wiecznie, ale czesto tu jestem :)
                                      Samotny, bo ciezko mi znalezc fajna kobiete. Tak samo jak wielu kobietom
                                      ciezko znalezc fajnego mezczyzne.
                                      • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 14:34
                                        a moze za bardzo wybrzydzasz?
                                        bo ja wybrzydzałam i teraz mam...jak mam...
                                        • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 09.08.06, 14:36
                                          Na pewno moze troszczke wybrzydzalem, ale bez przesady. Poza tym trzeba
                                          sie naprawde kogos pokochac by moc dawac z siebie to co najlepsze.
                                          Przeciez zawsze mozna kogos znalezc wiec tak sie nie smuc :)
                                          • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 14:40
                                            jajku ale ty jestes dzisiaj kochany...
                                            nie chce aby ten post zjechał na ten tor... ale normalnie nie mam gdzie kogo
                                            poznać...
                                            • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 09.08.06, 14:42
                                              Dzis troche odslonilem swojego prawdziwego charakteru ;)
                                              Jak kiedys poznawalas tak i dzis mozna poznac. Kwestia "nie gdzie",
                                              tylko jak wybrac ta wlasciwa osobe, zeby byc szczesliwym.
                                              • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 14:45
                                                moim zdaniem w pewnym wieku, jest coraz gorzej, poznac... bo wszystko albo
                                                zajete albo przebrane...
                                                • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 09.08.06, 14:48
                                                  Na pewno facetom jest ciezej, bo znalezc urocza samotna kobiete po 25 to juz
                                                  cud :) A duzo jest wartosciowych facetow samotnych co pracuja calymi dniami i
                                                  nie maja nawet gdzie wyjsc i kogos poznac. U mnie na 16 facetow to 2 lata
                                                  temu 12 z nich to bylo kawalerow do wziecia :)
                                                  • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:01
                                                    o przez te dwa lata 12 z nich sie chajtneło?
                                                  • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 09.08.06, 15:03
                                                    No nie, ja zostalem ;) Ale 4-ch jakies laseczki wyluskaly z tlumu ;)
                                                    Czyli jak widzisz chcec to moc :)
                                                  • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:25
                                                    a ile macie lat? tak z czystej ciekawości...
                                                    ale nie musisz odpowiadc jesli nie chcesz
                                                  • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 09.08.06, 15:29
                                                    Tak przecietnie kolo trzydziechy. To zadna tajemnica.
                                                  • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:31
                                                    przed czy po???
                                                    bo apropos cudu i znalezienia po 25 to ja tyle mam
                                                  • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 09.08.06, 15:32
                                                    Kazdy z nich roznie ma, ja po :)
                                                    25 to ja bym sie z Toba chetnie zamienil na tyle :)
                                                  • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:36
                                                    pisałam to apropos tego, ze napisałes ze cudem jest znaleźć kobiete po 25
                                                    ...no to jestem...;)
                                                  • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 09.08.06, 15:38
                                                    Ale Ty to masz pewnie wymagania, ze hoho :) Nawet strach o tym myslec :)
                                                  • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:46
                                                    miałam ... juz nie mam:)
                                                  • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 09.08.06, 15:47
                                                    To przyjdz jeszcze kiedys :) ja juz lece :) pa :)
                                                  • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:56
                                                    przyjde!
                                                    miłego wieczorku
            • tygryska_28 Re: jestem strasznie samotna 09.08.06, 16:00
              ja też czuję się samotna tylko necik mam po południu ;))
    • 444222bb Re: jestem strasznie samotna 09.08.06, 15:37
      lilka a w jakim jestes wieku?
      • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:46
        25
        • 444222bb Re: jestem strasznie samotna 09.08.06, 15:55
          ciut malo
          • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:56
            ja i tak uwazam ze za duzo;)
            • 444222bb Re: jestem strasznie samotna 09.08.06, 15:59
              ale dla mnie za malo.

777
              • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 16:01
                zycze miłych dalszych poszukiwan
                • 444222bb Re: jestem strasznie samotna 09.08.06, 16:02
                  ok
                  Tobie ucieczke od samotności
                  • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 16:05
                    dzieki! mam nadzieje, ze jak sobie jeszcze troche ponarzekam to sie to zmieni;)
                    • tapatik Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 14:59
                      Gość portalu: lilka napisał(a):

> dzieki! mam nadzieje, ze jak sobie jeszcze troche ponarzekam to sie to zmieni;)

Taaaa.... jak znam życie to się zmieni na gorsze.

Sugeruję pozytywną afirmację.
                      W sumie jesteś jeszcze bardzo młoda i na pewno jeszcze kogoś znajdziesz.
                      • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 15:29
                        hahaha ja mloda????
                        moje koleznaki juz po woli za maz zacvzynaja wychodzic a ja nadal sama!!!!!
                        • Gość: wlewle Re: jestem strasznie samotna IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 14.08.06, 08:36
                          Pewnie jestes brzydsza od kupy?
                          • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 08:17
                            jestem brzydsza od kupy, a nawet dwoooooch
                            • edi001 Re: jestem strasznie samotna 16.08.06, 08:29
                              Ostra samokrytyka!!! Słońce dziś wyszło z za chmur - głowa do góry!!!
                              • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 16:05
                                dziki edi wcale tak o sobie nie mysle...;)
                                tobie rowniez duzo słonca!!!
                                • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 16.08.06, 16:07
                                  Czesc Lilka ;) Juz nie samotna ? ;)
                                  • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 10:56
                                    witam ! nadal samotna, ale juz sie nad soba nie uzalam:)
                                    glowa do góry 1 słone wyszło bedzie dobrze;)
                                    czego Tobie rowniez zycze!!!
                                    ------

Uśmiechnij Się:)
                                    • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 17.08.06, 12:18
                                      Czyli Ty i sloneczko ;) To juz jest jakas para .... ;)
                                      • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 12:40
                                        Słoneczna i radosna Piotrusiu:)
                        • tapatik Re: jestem strasznie samotna 14.08.06, 16:06

> hahaha ja mloda????
                          > moje koleznaki juz po woli za maz zacvzynaja wychodzic a ja nadal sama!!!!!

A moje są już po rozwodach.
          • tapatik Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 14:57
            444222bb napisał:

> ciut malo

Bez przesady - jest już pełnoletnia. :-)
    • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 08:37
      dzisiaj tez jestem samotna:(((
      • gabriella7 Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 09:56
        a ja nie samotna, jeno sama, ale czy warto narzekać ? Hm... taka dobra kawusia,
        piękna muza, że nie ważne są dziś te smutne oczy ....
        • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 10:00
          no... ale na ile ci to starczy??? w koncu zaczniesz sobiue myslec, ze sa inne
          rzecy niz kawusia i muzyczka...
          • gabriella7 Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 10:04
            no to jak Scarlett ... pomyślę o tym jutro. jutro ? Jutro tez jest dzień -
            uśmiech na gębę i do przodu.
    • asskela Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 10:09
      kup sobie psa, przynajmniej bedzie wierny
      • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 10:28
        mam juz psa i strsznie go kocham, ale z psem na kolacje do restauracji nie
        pojde...
        • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 11:14
          Ale dzis pesymizm wieje ;)
          • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 12:14
            moze to sie zmieni, bo u nas slonce wyszło i jest cieplutko
            • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 12:18
              Podobno w weekend ma byc cieplo i slonecznie :) Nic tylko zyc pelna
              piersia, czyz nie ? :)
              • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 12:22
                acha! moze nawet nad moorez pojade:)))
                • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 12:26

> acha! moze nawet nad moorez pojade:)))

A daleko masz ? ;)
                  • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:11
                    no tak z 4 godzinki...
                    • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 13:16
                      To bys musiala miec gruba ksiazke do czytania w podrozy ;)
                      • Gość: LILKA Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:27
                        WYSTRACZY DOBRE TOWARZYSTWO;)
                        • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 13:32
                          Czyli tanczenie do rana ? ;)
                          • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:36
                            ze niby w pociagu mamy tanczyc???
                            • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 13:46
                              Wszystko jest mozliwe ;) Walkmana na uszy i wio ;)
                              • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 15:31
                                ja mowie o towarzystwie ludzkim1
                                jakas kolezanka sie znajdzie:)
                                • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 15:41
                                  To jedziecie we dwie ? :) To jeszcze lepiej :)
                                  • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 15:48
                                    nudo tu! spadam stad
                                    papappapapaaaa
                                    • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 15:52
                                      To juz nie przyjedziesz do mnie ?? ;(
                                      • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 15:55
                                        moge na jakis inny temat pogadac bo tu juz ni ma o czym....
                                        • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 15:57
                                          To napisz jak wygladasz :)
                                          • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 16:02
                                            jestem ladna i to ci wystarczyc powinno, a jak wygladam to sobie jakos mnie
                                            wyobraź, bo jak ci napisze to ty i tak bedziesz widział mnie inną
                                            • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 16:06
                                              A ile masz wzrostu/wagi ? :)
                                              Ladna to pojecie ogolne :) Masz krotkie czy dlugie wlosy ? :)
                                              • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 16:11
                                                oki 165, długie włosy do lopatek
                                                o wage sie kobiet nie pyta nosze 36/38 rozmiar
                                                • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 16:13
                                                  A ja nosze 32 w pasie :)
                                                  Zazdroszcze Ci tych pieknych dlugich wlosow :)
                                                  Takie ladne wlosy masz, komu je dasz ? ;)
                                                  A kolor oczu ? :)
                                                  • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 16:15
                                                    mam brazowe oczy, ale wiesz co...
                                                    to ci i tak nic nie da najwazniejsze jest dla kazdego to "cos" ktore sie
                                                    zauwaza jak sie na kogos spojrzy, dla jednego to jest dla drugiego nie...
                                                    a ty jak wtgladasz?
                                                    napisz np. jaki masz nos?usta? kształt oczu...
                                                  • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 16:20
                                                    Szkoda, ze nie niebieskie ...
                                                    Zauwaza sie wszystko, tylko moze nie od razu podczas pierwszego spotkania ;)
                                                    Nos prosty, troche duzy, usta raczej wydatne -podobne do kobiecych ;)
                                                    Oczy piwne, bynajmniej nie skosne ;) Chyba budze zainteresowanie u kobiet,
                                                    choc nie u wszystkich ;)
                                                  • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 16:24
                                                    a kolr wlosów ich ilosc na głowie i fryzura?
                                                  • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 16:27
                                                    Kolor ciemny, nie ma lysawych miejsc, fryzura krotka, z przodu wlosy na bok :)
                                                    Jakie masz zainteresowania ? :)
                                                  • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 16:30
                                                    ciuchy ciuchy ciuchy;)))
                                                  • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 16:31
                                                    A co sobie kupilas ostatnio ? ;)
                                                  • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 16:34
                                                    to był zart:)
                                                    batonika, bniestety nie mogec go ubrać
                                                  • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 16:36
                                                    Raczej nie wierze, ze Cie nie interesuja ciuszki :) Bo jak by tak bylo
                                                    rzeczywiscie, to zaden facet na Ciebie nawet nie spojrzy ;)
                                                    Batonika ? Puste kalorie ? ;) Potem uda puchna ;)
                                                  • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 16:40
                                                    to co ale ile przyjemnosci!!!
                                                    a tak sxczerze to ciuszki uwilbiam ale tearz sobie pomyslisz ze jestem pusta
                                                    lala, oprocz ciuszkow, jescze bizuterie, torebeczki, buciki
                                                  • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 16:42
                                                    Przyjemnosci tak, ale ile potem trzeba cwiczyc zeby to spalic ;)
                                                    Kazda kobieta lubi sie ubrac. Nie uwazam Cie za pusta, bo mozesz
                                                    miec jeszcze sporo zalet :)
                                                  • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 16:43
                                                    pewnie jakies mam:))) a ty?
                                                    jakie masz zainteresowania
                                                  • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 16:47
                                                    Fotografia, historia Egiptu, inzynieria dzwieku, architektura itp :)
                                                  • asskela Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 16:48
                                                    serio?masz jakieś fajne fotki z kraju faraonów?
                                                  • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 16:49
                                                    No, jakies tam by sie znalazly :)
                                                    A nie mozna sie pasjonowac Egiptem ? ;)
                                                  • asskela Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 16:51
                                                    mozna, jasne że tak, po prostu to żadkość w świecie pasji komputerami, techno i
                                                    imprezami
                                                  • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 16:53
                                                    "rzadkosc" ;)
                                                    Pewnie niewiele jest w stanie rozroznic Amona i Atona ;)
                                                  • asskela Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 16:55
                                                    jak wysłałam to pomyślałam czy mi się nierozrzedził mózg i widzę że jednak...
                                                    co do reszty dobrze jeśli wiedzą że obaj koło słonca s"ię kręcą"
                                                  • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 16:58
                                                    No tak, ale pewnie nie wiedza, jaka to wtedy rywolucja byla z tym sloncem
                                                    zwiazana ;)
                                                  • asskela Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 17:01
                                                    coś ty każdy wie że to pierwsze państwo monoteistyczne, krótko bo krótko ale
                                                    zawsze
                                                  • piotr_321 Re: jestem strasznie samotna 11.08.06, 09:58
                                                    Jacy Ci ludzie sa madrzy ;)
                                                  • Gość: lilka Re: jestem strasznie samotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 17:01
                                                    do jutra papa
                                                  • asskela Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 17:02
                                                    pa :)
        • asskela Re: jestem strasznie samotna 10.08.06, 11:21
          rzeczywicie, trzeba zmienić przepisy bo są zbyt restrykcyjne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka