x_adam 22.08.06, 22:07 czytam was tak sobie po cichutku od dłuższego czasu..Łatwiej mi dzięki wam..Dziękuję za to ze jestescie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white.falcon Re: Romantycy 22.08.06, 22:12 Może odzywaj się czasem, to jeszcze weselej Ci będzie. Zawsze ktoś odpowie, coś ciekawego napisze, coś tam trafniej lub mniej trafnie doradzi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Romantycy 22.08.06, 22:50 nawet sie odezwij "sobie a muza", odezwie sie! muza - ewa zwiewna jak mgielka;)))) albo taka ewucha o rubensowskich ksztaltach!:DDDD a i adamow tez tu nie malo! Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Romantycy 22.08.06, 22:50 Oj tak, mi też pomogło kiedy troszkę popisałam o trudnych chwilach, to taka forma rozmowy a jak wiadomo wygadanie się pomaga. Ja też przyłączam się do podziękowań bo to już się zrobiło kilka miesięcy... Odzywaj się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
masheni Re: Romantycy 22.08.06, 22:53 choć się tu jeszcze nie zadomowiłam, a romantyzmu mam tylko powiew na mojej realistycznej naturze, też witam, zachęcam, pozdrawiam... :-) Odpowiedz Link Zgłoś