Dodaj do ulubionych

ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie

03.10.06, 21:45
bo ja uwarzam że nie a wy
Obserwuj wątek
    • kobietabezserca Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 21:46
      uwazam ze jesli milosc to mozna...ale jaka milosc?
    • gszesznica Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 21:47
      slawek.chmielewski napisał:

> bo ja uwarzam że nie a wy

morze nad mozem lepiej♂☺☺☺☺☺☺☺☺☺☻

wszedzie mozna♣
      • kobietabezserca Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 21:58
        gszesznica napisała:

> slawek.chmielewski napisał:
        >
        > > bo ja uwarzam że nie a wy
        >
        > morze nad mozem lepiej♂☺☺☺☺☺☺☺&
        > #9786;☺☻
        >
        > wszedzie mozna♣
        * a wlasciwie dlaczego szukasz w necie, nie mozesz gdzies w przestrzeani
        realnej ?
        co sie dzieje w tym necie kopia w poszukiwaniu wielkiego M>>>>
        czy ktos potrafi to wytlumaczyc racjonalnie? bo ja nie rozumiem albo glupieje
        na starosc! dobra, przyjazn , znajomosc , towarzystwo mile, ale milosc -
        samotnosc dziesiejszych trapi , trawi zzera - a jak moze nie zzerac skoro w
        necie siedza????
        • slawek.chmielewski Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:06
          jestem bardzo podobnego zdania jak kobieta bez serca może ludzie szukaja w
          internecie dlatego że niemaja tyle siły w rzyciu realnym jak mysilicie
          • kobietabezserca Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:08
            mysle, ze nie tyle nie maja sily, ale odwagi a moze po prostu leniwi sa...
            • kobietabezserca Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:10
              kobietabezserca napisała:

> mysle, ze nie tyle nie maja sily, ale odwagi a moze po prostu leniwi sa...
              latwiej siasc pupa w fotelu kliknac , pogadac wirtualnie tak dla zabay na
              poczatek , a potem to w krew wchodzi, bo co sie wysilac na "wyjscie" out
              side ... to lenistwo po prostu ... nic wiecej
            • slawek.chmielewski Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:13
              no tak odwagi,ale nietylko to tacy ludzie maja niska samo ocene osobie
              pozatym jak idziesz po ulicy to widać twarze ludzi kturzy są ogarnieci smutkiem
              i samotnosicią i brakiem dobregozdania o sobie . jak uwarzasz napisz
              • wiarusik Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:18
                Słuszne spostrzeżenie.
                Natomiast ludzie,którzy się cieszą,często to robią też na pokaz.
                To coś takiego jak z tymi telefonami komórkowymi.Jeśli dzwonisz lub ktoś do
                ciebie dzwoni,znaczy że nie jesteś osobą samotną.Ludzie tak się wstydzą być
                autsajderami.Nie wiedzą co z rękami zrobić;)
      • wiarusik Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:10
        Gdzie się nauczyłaś te rysuneczki wklejać?;)
        • kobietabezserca Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:19
          wiarusik napisał:

> Gdzie się nauczyłaś te rysuneczki wklejać?;)

a ktore, bo genberalnie lubie grafike, wiec wyrazaj sie jasniej zebym mogla
          rzetelnie odpowiedziec na pytanie:)
          • wiarusik Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:20
            To było do Gszesznicy.Takie fajne duperelki ma w postach;)
            • kobietabezserca Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:22
              to kieruj swoje slowa bardziej personalnie.. a nie oglnie ...oj wiarus wiarus
              • wiarusik Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:23
                Toteż napisałem pod jej postem.
                Kobiecie nigdy nie dogodzi;)
                • wiarusik Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:24
                  I to jeszcze tej bez serca;)))
                  • kobietabezserca Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:27
                    wara OD MOJEJ ORTOGRAFII - czego jak czego ale blednosci nie mozecie mi zarzucic
                    • kobietabezserca Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:29
                      :DDDD
                    • wiarusik Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:31
                      kobietabezserca napisała:

> wara OD MOJEJ ORTOGRAFII - czego jak czego ale blednosci nie mozecie mi
                      zarzuci
                      > c

[...]bLEdnoSci nie moZecie[...]-oj KbS KbS;)
                      • kobietabezserca Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:33
                        czego????... polskich znakow nie pisze bo leniwa jestem nie mozna o mnie
                        powiedziec zem malo komÓnikatywna!
                        no powiedz wiarus, ze nie jestem, powiedz... co Ci zależy
                        • kobietabezserca Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:36
                          a wiec czasem jest tak, ze to przekomarzanie sie, docinanie to, droczenie to
                          jest "macanie sie netowe" - nigdy nie wiadomo co dalej z tego sie "urodzi" a
                          moze wlasnie milosc? realna
                          • kobietabezserca Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:37
                            ups.. Panowie nie chcialam:D
                          • wiarusik Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:38
                            Kto wie?;)
                            Lwy podczas kopulacji też lekko gryzą się po gardłach;))
                            • kobietabezserca Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:39
                              cos zwierzecego jednak w ludzkich zalotach jest :D
                              hmmm
                              • slawek.chmielewski Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:43
                                bowiem wam tak temat jest taki a my wogle w drugą strone cojest z wami
                          • slawek.chmielewski Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:39
                            no musze przyznać coras ciekawiej morze coś spojrzysz głębiej
                        • wiarusik Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:40
                          Może i jako tako komunikatywna,ale fakt-baaaaardzo leniwa;))))))
                          • kobietabezserca Re: slawku chmielewski 03.10.06, 22:47
                            Może spróbujesz o morzu pomyślec... wyjechać, spotkać i dojść do wniosku, że
                            jednak lepiej dziką plażą iść z przemiłą dziewczyną i czuć ją przy sobie i
                            kochać prawdziwie, to lepsze niż szukać jej w necie.
                            wszystkich mowie DOBRANOC
                            • wiarusik Re: slawku chmielewski 03.10.06, 22:49
                              To już nyny?;)
                              Dobranoc,słodkich snów:)
                              • kobietabezserca Re: slawku chmielewski 03.10.06, 22:50
                                jutro musze hej do roboty ... bylam w youtube - richard bona!
                                • wiarusik Re: slawku chmielewski 03.10.06, 22:53
                                  Ja jutro siłownia na osiedlu P...;)
                                  Sprawdzę,a Ty zobacz Slipknot;)))
                                  • wiarusik Re: slawku chmielewski 03.10.06, 22:57
                                    Bardzo ciepłą muzykę lubisz:)
    • iwanowna Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:14
      można...

wszędzie można.
      • slawek.chmielewski Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:17
        jesili morzna to czy poznałaś
    • szubrawiec76 Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:22
      Ale walisz błędy ortograficzne...postaraj się trochę bo robisz karkołomne wyczyny z tym "morze na mozem". A poza tym chcesz poznać miłość "w" Internecie czy "przez" Internet?
      • kamea5 Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:27
        Szubrawcze,skup sie na tresci..złosliwa bestia;)
        • szubrawiec76 Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:32
          opakowanie też jest ważne a nawet ważniejsze.
          Wychodzisz na miasto w worku po kartoflach? :)) chyba nie.
          • slawek.chmielewski Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:35
            jak ktoś ma dyslekcję i dyzgrafie mapoprostu z tym problemy widać ty jestes
            idealny wybacz mistszu sen sej
          • kamea5 Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:45
            w tym woreczku, mogłabym wygladac uroczo;)
            i tu sie z Toba nie zgodze,wole srodek niz opakowanie...pozory myla:)
            • szubrawiec76 Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:50
              a propo
              > w tym woreczku, mogłabym wygladac uroczo;)
              no dobra... co do tego to nie będę oponował :))

co do niezgadzania wcale aż tak wiele się nie różnimy bo też uważam że środek jest ważny! sic! tyle że dobre opakowanie np. kominek, wino, świece jest lepsze niż taka np. kawalerka. Tylko nie pisz mi tu że ważny jest facet... bo zakładamy że ten facet jest taki sam w tych dwóch przypadkach :)
              • kobietabezserca Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:52
                jesli jest facet z przwdziwego zdarzenia - to moze byc w kawalerce... co Was
                napadlo z tymi kominkami, swiecami i winem ????
                • szubrawiec76 Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 23:01
                  Bo to lubię....a poza tym podkreśliłem że facet jest bez zmian w obu przypadkach..czytaj uważnie to co piszę! :)

• kamea5 Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:57
                dobre opakowanie np. kominek, wino, świece jest lepsze
                > niż taka np. kawalerka.
                miałam na mysli srodek tego faceta, a nie scenografie;D
                kawalerka,Hilton,namiot...to chyba jest bez znaczenia ,wazny jest dialog obu
                stron...zrozumiały w kazdej sekundzie:)
                • kobietabezserca Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:59
                  lubie namiot...
                  • kamea5 Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 23:00
                    Kobieto..,o tej porze roku,kataru chcesz sie nabawic?;D
                  • kobietabezserca Re: bledy 03.10.06, 23:02
                    nie sa brane pod uwage przy ocenie pracy z jezyka np. oceniana jest tresc .
                    wiec pomijajac dysfunkcje slawka chmielewskiego, tresc jest w porzadku - / nie
                    tykam tu o prywatnej korepondencji/
                    mowmy o kochaniu, a czym jest milosc jak nie patrzeniem na zalety a nie wady!
                    No Panowie.. sympatycznie ze potraficie dojsc do konsensusu i nie idziecie
                    na ".. kompromitacje.."
                    • kobietabezserca Re: ja wole 03.10.06, 23:05
                      faceta z dobrym rowerem .. cobysmy mogli sobie jezdzic kochajaco po gorach i
                      dolinach .. przy ognisku sobie w letnia ksiezycowa noc kartofle piec dla
                      odmiany pewnej , bo przeciez sycic sie bedziemy swoja wzajemna miloscia:D
                      • wiarusik Re: ja wole 03.10.06, 23:07
                        Ciekawe czy mój dobry-tajwańska Merida z 21oma biegami?;)
                        • kobietabezserca Re: ja wole 03.10.06, 23:09
                          tajwanska.. ej Merida z oczkiem w biegach ... zaryzykuje, lubie hazard:D
                          • kobietabezserca Re: bledy 03.10.06, 23:10
                            zwrociles uwage bardziej na ortografie ... ale moze czepiam sie gderliwie.. ale
                            baba jestem ... to wiesz , czasem tak maja
                            • wiarusik Re: bledy 03.10.06, 23:15
                              Eee tam.Jednego dnia zwracam uwagę na taką rzecz,drugiego na inną...;)
                              • dozakochania1krok Re: błędy 04.10.06, 11:47
                                i forma i treść jest ważna,
                                facet nawet jakby był bardzo mądry i sympatyczny,jak niedogolony,niedomyty i w
                                niechlujnym ubraniu nie jest w stanie mnie "porwać";
                                nic nie usprawiedliwia rażących błędów w formie,
                                bo powoduje je niechlujstwo,które wystepuje w wielu postaciach.
                          • wiarusik Re: ja wole 03.10.06, 23:11
                            Poczciwy rower,kupiony chyba w 1997,ale ręki nie dam uciąć:)
                            Stare czasy...
                            Czas szybko biegnie,a czuję się jakby był kupowany w zeszłym miesiącu:(
                    • szubrawiec76 Re: bledy 03.10.06, 23:07
                      > nie sa brane pod uwage przy ocenie pracy z jezyka np. oceniana jest tresc .
                      > wiec pomijajac dysfunkcje slawka chmielewskiego, tresc jest w porzadku - / nie

Chyba coś przeoczyłem....czyżbym czepiał się treści merytorycznej? :)) otóż nie.

> mowmy o kochaniu, a czym jest milosc jak nie patrzeniem na zalety a nie wady!
                      bo miłość jest ślepa :))
                • wiarusik Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 23:02
                  Facet jak nie ma domu i samochodu znaczy,że jest niezaradny.A jako taki jest
                  kiepskim nosicielem kiepskiego DNA-czysta biologia;)
                  • kamea5 Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 23:05
                    w Twoim wieku byłam szalenczo zakochana w facecie bez domu i samochodu..powiem
                    Ci na ucho,wcale mi to nie przeszkadzało;D
                    • wiarusik Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 23:06
                      Nadal jesteście razem?;)
                      Czy teraz też popełniłabyś taki mezalians?
                      • kamea5 Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 23:12
                        juz nie...pomimo to,poglady w tej materii nie zmieniły sie zbytnio;)
                        a mezalians,zawsze...;DDD
                        • wiarusik Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 23:14
                          Za dużo "Trędowatej" naoglądaliśmy się co?;)
                          • kamea5 Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 23:16
                            nie znosze takich filmow...:(
                            Wiarusiku,wiecej wiary w siebie i ludzi;)
                            • wiarusik Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 23:18
                              Moja matka bardzo lubi ten film;)
                              Co do ludzi-w jednych mam wiarę,w drugich nie;)
                              • kamea5 Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 23:22
                                mam nadzieje ,ze tych "drugich" jest wiecej;)
                                • wiarusik Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 23:23
                                  Masz słuszną nadzieję:)
                                  Dobranoc:)
                                  • kamea5 Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 23:24
                                    spij grzecznie,nie daj sie jutro trenerowi;D
                                    dobranoc:)
                • szubrawiec76 Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 23:03
                  > kawalerka,Hilton,namiot...to chyba jest bez znaczenia ,wazny jest dialog obu
                  > stron...zrozumiały w kazdej sekundzie:)

ehhh...dobra to może prościej :)))
                  chodzisz po sklepach żeby wyszukać sobie najfajniejsze ciuszki? sądzę że tak. Dlaczego to robisz? ...wyłącznie dla siebie?
                  • kamea5 Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 23:10
                    nadal łaczysz opakowanie z reszta;)
                    wyszukuje moze nie fajne,ale te w ktorych czuje sie dobrze..JA!
                    nie interesuje mnie opina ogołu,znam swoja wartosc i to jest dla mnie
                    najwazniejsze;)
                    myslisz,ze wystrojona w ciuszki z najwyzszej połki,byłabym atrakcyjna..zapewne
                    na 10 minut,a co dalej?...to działa rowniez w druga strone...;)
        • slawek.chmielewski Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 03.10.06, 22:33
          otusz masz racje treść jest najwarzniejsza błedy poprostu się sipiesze a ludzie
          kturzy wytykają kogoś błędy sami swojch nie widzą
    • szubrawiec76 Panie Chmielewski 03.10.06, 22:43
      Przepraszam za wytknięcie błędów jeśli faktycznie jesteś dyslektykiem.

Wystarczyło napisać mi to raz i przeprosiłbym a nie wysyłać jeszcze mi prywatny e-mail pod dużo znaczącym tytułem "pałuj się czep się czegoś innego frajer".

To mój ostatni post z Tobą ponieważ przyświeca mi motto "Nie dyskutuj z idiotami bo najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem załatwią przez doświadczenie". A propo to tylko motto a więc nie uważam Cię za idiotę tylko za faceta z problemami lub niedojrzałego.
      • slawek.chmielewski Panie Szubrawcze 03.10.06, 22:50
        nielubie ludzi kturzu wytykają błędy innym a swojch niewidzą jestem osobą
        ktura jest przeczulona na takich ludzi jak ty bo wielu takich znam za me
        wyrarzenie pszepraszam uniosło mnie ale zwruć uwage tesz na siebie a nie na
        wszystkich
        • szubrawiec76 Re: Panie Szubrawcze 03.10.06, 22:57
          Cieszę się że sytuację prostujemy i że mogę z Tobą dalej pisać... chcę zarazem zdementować info na temat że jestem idealny. Jeśli ktoś coś do mnie ma... to niech pisze z chęcią się odgryzę lub będę z tą osobą śmiać się z siebie :)
    • Gość: Viola M Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 23:56
      Nie jedną:)
      • Gość: . Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 08:31
        Można ,ale co z tego ?
        Miłość zabija,każda
    • tygryska_28 Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 04.10.06, 10:31
      MoŻŻŻna, takie miejsce jak każde inne. :)
      Znam kilka par, związków, małżeństw w ten sposób poznanych i im się udało, są
      szczęśliwi. Oczywiście są też tacy, którzy nie mieli tyle szczęścia. Wszystko
      zależy głównie od ludzi a nie od miejsca w którym trafi w nas strzała Amora ;))

Co nie znaczy, że nie trzeba uważać tak jak w realnym świecie - wszędzie można
      trafić na oszustów...
    • Gość: grażka Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:27
      Można .To spotkało mojego jeszcze męża .
      • monnia3 Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 04.10.06, 11:33
        jeszcze? więc poznał kogoś będąc żonatym...?
        • Gość: grażka Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:13
          bingo!!!
          • Gość: michu Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 14:27
            Grażka głowa do góry !
          • Gość: żona Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 21:06
            jeśli nie odszedł, pozwól mu zostać, przerabiałam to, będzie dobrze!
    • Gość: Floksja Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 14:40
      Nie da sie jednoznacznie odpowiedziec bo to zalezy od kochliwosci danego
      osobnika .ale poznawac mozna.
    • Gość: szczesliwa Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie IP: *.swic.dialup.inetia.pl 06.10.06, 17:03
      oczywiscie że mozna...
      ja poznałam ma się świetnie, niedługo sie pobieramy...
      znam wiecej osób które tą drogą poznały swoich partnerów ;) i nie sa to osoby
      które maja problemy z nawiązywaniem kontaktów, poprostu...;)
      • caprissa Re: ciekawe czy morzna poznać miłość w internecie 06.10.06, 19:22
        Zgadzam się
        Mozna:)
        To dzieki netowi spotykaja sie ludzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka