Dodaj do ulubionych

Czekam na Bułeczkę.

IP: 195.94.222.* 09.11.01, 11:38
jesli czytasz to Bułeczko to zostaw slad Twojego istnienia...
Obserwuj wątek
    • Gość: Bułeczka Re: Czekam na Bułeczkę. IP: 192.127.216.* 09.11.01, 16:42
      Ojej ktosik się za mną stęsknił ? :o)
      • Gość: ........ Re: Czekam na Bułeczkę. IP: *.sympatico.ca 09.11.01, 22:07
        On chyba jest bardzo glodny.
        • Gość: niunia Re: Czekam na Bułeczkę. IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.11.01, 22:13
          beznadziejny jestes wielokropku, Buleczka jest fajna i tez na nia czekam
          • Gość: ........ Re: Czekam na Bułeczkę. IP: *.sympatico.ca 09.11.01, 22:30
            Dla Ciebie fajna. A ja lubie smaczne buleczki.
            • Gość: niunia Re: Czekam na Bułeczkę. IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.11.01, 22:35
              Ty lepiej opowiedz cos o tym Aspen, bo mam przeczucie, ze to takie same kity,
              jak i te Karaiby
              • Gość: ........ Re: Czekam na Bułeczkę. IP: *.sympatico.ca 09.11.01, 22:46
                Gość portalu: niunia napisał(a):

> Ty lepiej opowiedz cos o tym Aspen, bo mam przeczucie, ze to takie same kity,
                > jak i te Karaiby

*A co, lubisz narty? Nigdy tam nie bylem. Bylem bardzo
                blisko ale latem.
                • Gość: niunia Re: Czekam na Bułeczkę. IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.11.01, 23:00
                  faktycznie do nie bylo do Ciebie, ale wymyslcie jakies konkretniejsze nicki, bo
                  juz sie pieprza te wszystkie ......itd.
                  • Gość: ........ Re: Czekam na Bułeczkę. IP: *.sympatico.ca 09.11.01, 23:05
                    A moze Ty mi pomozesz w tym wymysleniu? Moj nick jest
                    niezmienny jak do tej pory. Zobacz zreszta jaki prosty. Ale
                    Ty mozesz go zmienic.
      • Gość: ktosiek Re: Czekam na Bułeczkę. IP: 195.94.222.* 12.11.01, 13:49
        Chcialbym Cie zaprosic na kawe, albo dobra herbate.
        Jesli nie masz ochote porozmawiac to prosze odezwij sie Bułeczko...
        • Gość: ktosiek Re: Czekam na Bułeczkę. IP: 195.94.222.* 12.11.01, 14:07
          zastanawiasz się czy się stęskniłem za Tobą?
        • Gość: Bułeczka Re: Czekam na Bułeczkę. IP: 192.127.216.* 12.11.01, 19:03
          Myślisz że jestem tak sympatyczna, że należy mnie zaprosić na kawę lub herbatkę?
          A co będzie jak się okaże, że wyglądam jak baba jaga i straszne ludzi
          wieczorami?
          A skąd jesteś miły Ktosieku?
          • Gość: ktosiek Re: Czekam na Bułeczkę. IP: 195.94.222.* 13.11.01, 09:42
            Jestem ktosiek z Wa-wy.
            Wydaje mi się ,że potrzebujesz pogadać z kimś ,więc jesli jesteś gdzieś w
            pobliżu to ja chętnie.
            Znam Cię z rozmów z ciastkiem:)
            Znam dobrze ciastko i jesli napiszesz do niego e-maila to ja go przeczytam:)
            do usłyszenia...

ktosiek
            • Gość: Bułeczka Pozdrów CIASTECZKO IP: 192.127.216.* 13.11.01, 13:53
              W takim razie pozdrów Biszkopcika. Czemu On nie pisze już o swojej świadomości?
              Wielu osobom podobał się ten wątek.
              A może to Ty jesteś Biszkopcik tylko pod innym loginem???

• _king Re: Pozdrów CIASTECZKO 13.11.01, 15:48
                Bułeczko ,nie znam Twojego adresu...
              • Gość: ktosiek Re: Pozdrów CIASTECZKO IP: 195.94.222.* 13.11.01, 15:53
                Cześć Bułeczko,
                Napisz jeśli masz chwilę na biszkopcik@poczta.gazeta.pl :)))
                Ciacho pozdrowione:) o nawet się uśmiecha:))
                Pozdrowionka&Papatki

ktosiek znajomy
                • Gość: Bułeczka Re: Pozdrów CIASTECZKO IP: 192.127.216.* 13.11.01, 17:24
                  O jak miło, że sie znamy. Znaczy się Ty znasz mnie ja Ciebie niestety nie.
                  Nie odpowiedziałeś na moje pytanie: jesteś Biszkopcikiem czy nie?
                  • biszkopcik Re: Pozdrów CIASTECZKO 14.11.01, 09:13
                    Duża buźka Bułeczko,
                    Jeśli życie byłoby bez zagadek to by nie było takie magiczne.
                    Nie na wszystkie pytania znajdziesz odpowiedzi, ale ja to ja czyli biszkopt.
                    Sciskam i pozdrawiam.

P.S. Co u Ciebie? ,skrobnij coś na e-maila.
                    • Gość: Bułeczka Re: Pozdrów CIASTECZKO IP: 192.127.216.* 15.11.01, 19:19
                      Biszkopciku skoro sie znamy to dlaczego pisujesz do mnie na forum? Czekam na
                      jakies info od Ciebie na prywatnego e-maila (którego skoro sie znamy na pewno
                      masz).
                      Pozdrawiam
                      Bułeczka z Ciasteczkowa
                      Ps. A propo jakie lubisz ciasteczka?

• biszkopcik Re: Pozdrów CIASTECZKO 16.11.01, 14:02
                        Cześć Bułeczko,
                        Twojego emaila ,nie znam ,więc poproszę.
                        Buziaki,

Biszkopt
                        • Gość: Bułeczka Re: Pozdrów CIASTECZKO IP: 192.127.216.* 16.11.01, 17:40
                          A co na to powie Ktosiek? Jeszcze będzie zazdrosny, że my sobie tak gadu-
                          gadu ;o))) na prywatnych e-mailach. Poza tym to On się za mną stęsknił, a nie
                          Ty Biszkopciku. Życzę Ci i Ktosiek'owi miłego weekendziku.
      • Gość: ktosiek Re: Czekam na Bułeczkę. IP: 195.94.222.* 12.11.01, 13:54
        no jasne ,ze tak!!!
    • _king Re: Czekam na Bułeczkę. 12.11.01, 17:18
      a z masłem ,czy bez?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka