sacsahuaman 20.01.07, 17:58 Prosze pomozcie; ostatnio zjadlem moja ukochana czekolade Cadbury, z wiorkami kokosowymi. Tak ja kocham, a tyle innych w sklepach. Co mam robic, piszcie. Zrozpaczony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinacoladaa Re: tak bardzo ja kocham 20.01.07, 18:02 ..proponuję tym razem na te smutki i żale sięgnąć po słoik nutelki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 20.01.07, 18:05 0z tyyyyyyy; sloiczek marsa wspominam do dzis, a bylo to calkiem niedawno, oj tak, dzialo sie oj dzialo wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
pinacoladaa Re: tak bardzo ja kocham 20.01.07, 18:18 ..ale ja nie o marsie a o słoiczku nutelki, siegnij :)) ciekawe doznania, może to zaczniesz wspominac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaczrowany owoc Re: tak bardzo ja kocham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 18:18 Mogę na otarcie łez poczęstować kotletem schabowym z wiorkami kokosowytmi, też smaczny. Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: tak bardzo ja kocham 20.01.07, 19:51 ...wlasnie ! sa inne ! Mmmm...Marabou ! 1001 smakow! Boska, polecam ; )) No i kto by to lzy ocieral kotletem? ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
pinacoladaa Re: tak bardzo ja kocham 20.01.07, 19:54 ..a moze Lindt wiśniowa z likierem :)) mmmmniam Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 20.01.07, 20:12 a niech to motyla noga, przegapilem. Ja, ja, ja, ja, ja chce z wisienkami, naplawde Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 09:41 czy do tego kotleta potrzebna jest 50 wodeczki? Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 20.01.07, 20:11 mini-delicje. Mniam, mniam, mniam. Czy to znaczy: blondynka w mini, a pod nia delicje? no dobra, wiem wszystko;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinacoladaa Re: tak bardzo ja kocham 20.01.07, 20:17 ..a może brunetka, jak ta czekolada ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 tak bardzo ja kocham IP: 212.244.72.* 20.01.07, 20:27 A może z odpowiednim nadzieniem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinacoladaa Re: tak bardzo ja kocham 20.01.07, 20:39 ..oczywiście,bo chyba mało lubiana jest ta gorzka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 tak bardzo ja kocham IP: 212.244.72.* 20.01.07, 20:52 Ale gorzka, gdy się odpowiednio podejdzie, potrafi rozpłynąć się w ustach ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinacoladaa Re: tak bardzo ja kocham 20.01.07, 21:01 ..gorzkaą to trzeba osłodzic :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 tak bardzo ja kocham IP: 212.244.72.* 20.01.07, 21:06 I osłodzić i ogrzać, by się rozpływała ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinacoladaa Re: tak bardzo ja kocham 20.01.07, 21:08 .. proponuję tez lody, może płonące ale nie czekoladowe, bo to juz przysyt słodzenia i lukrowania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 tak bardzo ja kocham IP: 212.244.72.* 20.01.07, 21:13 Lody, zimny, chłodny pucharek, z bitą śmietaną i truskawką :-) Lody, tak dla wysmakowanego gustu ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinacoladaa Re: tak bardzo ja kocham 20.01.07, 21:15 .. z rodzynkami i orzechami :)) mmmm rozmarzyłam sie :) mmmniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 tak bardzo ja kocham IP: 212.244.72.* 20.01.07, 21:20 Słodkie i twarde, a może coś bardziej pysznego ... :-) I do tego polewa, która ma w sobie marzenia i smaki najbardziej radosnych chwil ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinacoladaa Re: tak bardzo ja kocham 20.01.07, 21:25 ..polewa to tylko cherry, takie mam wspomnienia najsłodsze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 tak bardzo ja kocham IP: 212.244.72.* 20.01.07, 21:28 Zatem polewa z cherry ... :-) Albo może nie, lepiej cherry w osobnej, szkalnicy ... :-) I marzenia znów się obudzą ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinacoladaa Re: tak bardzo ja kocham 20.01.07, 21:30 ..już lepiej, zaczyna mi się to bardziej podobać :)) masz rację cherry w szklanicy a coś do tego jeszcze będzie? tak zeby tych wspomnień i marzeń bylo więcej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 tak bardzo ja kocham IP: 212.244.72.* 20.01.07, 21:33 Oczywiście, że do cherry w szklanicy coś będzie ... :-) Coś, co sprawi, ze gdy zamkniesz oczka, ułożysz się wygodnie i ujrzysz to, co sparwi Ci największą przyjemnosć ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinacoladaa Re: tak bardzo ja kocham 20.01.07, 21:37 ..to ta cherry będzie na leżąco? czy w jakimś wygodnym fotelu? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 09:21 wracajac do tej cherry, to ostatnio wprawdzie b. lubie malage, jednak cherry jest chyba najlepsza; grunt, ze i to, i to pochodzi z Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 tak bardzo ja kocham 22.01.07, 08:08 cherry będzie w Twojej ulubionej pozycji, gdy ciepło trunku rozlewac leniewie się będzie po całym ciele ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 09:30 Gość portalu: ka_27 napisał(a): > Słodkie i twarde, a może coś bardziej pysznego ... :-) > > I do tego polewa, która ma w sobie marzenia i smaki najbardziej radosnych chwil > ... :-) ==================== no nie wiem..., polewa chyba wisniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 09:29 pinacoladaa napisała: > .. proponuję tez lody, może płonące ale nie czekoladowe, bo to juz przysyt > słodzenia i lukrowania :)) ================ waniliowe,zmrozone na maxa,obtoczone w zoltku z cukrem i kruszonymi migdalami,powinno byc dobre, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pinacoladaa Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 11:34 sacsahuaman napisał: > waniliowe,zmrozone na maxa,obtoczone w zoltku z cukrem i kruszonymi > migdalami,powinno byc dobre, nie? ..pyszne tylko ja bym wrzyciła tam jeszcze kilka rodzynek i może jakiś jeden mały orzeszek :)) ok? Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 11:42 dlaczego maly? moze wiorki kokosowe? Odpowiedz Link Zgłoś
pinacoladaa Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 11:52 .. mały i choć jeden, bo nie wiem czy lubisz orzechy a ja bardzo:)) wiórki lubię ale jak jeszcze dołożymy, to nie będzie za duzo dobroci?? Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 09:26 Gość portalu: ka_27 napisał(a): > I osłodzić i ogrzać, by się rozpływała ... :-) ============================================= to chyba trudne,zeby i oslodzic, i ogrzac; to chyba tak jak z przytulanka, co? Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 09:23 nie wiem, z ktorej strony;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 09:25 Gość portalu: ka_27 napisał(a): > Ale gorzka, gdy się odpowiednio podejdzie, potrafi rozpłynąć się w ustach ... : > -) === nie wiem, z ktorej strony;-) masz ciasteczko, prosze to dla Ciebie, pyszne, co? cadbury, mmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 09:18 bo ja wiem..., trudno sie czasami zdecydowac. Zapraszam na ciasteczka cadbury, sa pyszne. Zaraz Ci jedno podam, plosie... Odpowiedz Link Zgłoś
pinacoladaa Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 11:22 .. Ty to chyba łasuch jesteś :)) ale wszyscy lubimy takie pyszności i cherry górą :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 11:48 o jeee juuu niaaa, wlasnie polozylem przed soba kolejna paczke ciasteczek, cadbury oczywiscie, i co? nie moge sie zdecydowac. to troche tak jak z pewnym wspomnieniem, kiedy to kolega przedstawial mi swoje kolezanki (blondynki naturalnie naturalne) stojace w jednym rzedzie, a ja nie moglem sie zdecydowac,ktora bardziej mi sie podobala. wszystkie byly super!!! wezme jedna, to strace druga,wezme trzecia,to strace pierwsza i druga itd. prawie jak w sklepie z 'ciasteczkami' hm. Odpowiedz Link Zgłoś
pinacoladaa Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 11:57 ..hmm przypomina mi to scenę z baru w "Pięknym umyśle" z Russelem Crowe, tę z podrywaniem kobiet :)) nie ma sie nad czym zastanawiac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 12:01 pinacoladaa napisała: > ..hmm przypomina mi to scenę z baru w "Pięknym umyśle" z Russelem Crowe, tę z > podrywaniem kobiet :)) nie ma sie nad czym zastanawiac :)) =========== i tak nie mam wyboru,juz za mnie wybrano; na cale szczescie,bo nigdy bym sie chyba nie zdecydowal;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 11:58 aha, wracajac do ciasteczek... Jest ich trzy,pysznie wszystkie,chrupiace,slodziutkie,duze,mniam mniam. Jak je wybrac? Zwracajac uwage na kucharzy? Czy ta kucharka danego ciasteczka byla by lepsza od innej? Czy ten kuchasz bylby lepszy od innego? Nie wiem,chyba lepiej napije sie kawy bo mi znowu przywali... Az sie rozmarzylem,tlucze bosko.Ancymonek;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 12:32 o jee juu niaa,jakie dobre,hmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 12:34 musze sie jakos odsunac od tych ciasteczek,ale jak? sa takie slodziutkie... nastepne, there's five over Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 12:35 no dobra, there are four over; to z glodu tak wyszlo.. Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 12:37 kiedy i w jakiej sytuacji jest dopuszczalne oblizanie palca z czekolady po ciasteczku? to bardzo wazne,prosze o powazne i wywazone odpowiedzi ze stosowna refleksja. Odpowiedz Link Zgłoś
pinacoladaa Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 12:55 ..hmm tylko wtedy kiedy masz świadomość,że bylo to ostatnie ciasteczko w pysznej czekoladzie i chciałbyś ten smak pozostawić w swoich wspomnieniach na dłużej, a zarazem rozkoszować sie tą ostatnią piękną chwilą, która już nie wróci, bo nigdy nie będzie taka sama, bądz będzie nasuwać przyjemne skojarzejnia przy kolejnych pysznych ciasteczkach, to tak jak z "magdalenką"u Prousta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 13:06 Bardzo dziekuje za odpowiedz.Zrozumialem swoje bledy i wiecej nie bede. Mam braki w edukacji,ale Prousta nie tkne za Chiny.Wole komiksy;-)Zwlaszcza 'Na co dybie w wielorybie czubek nosa eskimosa'. No chyba ze dostane mojego Ancymonka i ona mnie zmusi do czytania Prousta;-) - Odpowiedz Link Zgłoś
pinacoladaa Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 13:36 .. wyobraź sobie, ze oprócz tego Prousta, którego Ty nie ruszysz za Chiny również poczytywałam Baranowskiego "Na co dybie w wielorybie czubek nosa eskimosa" i "Antresolkę profesorka Nerwosolka", więc można czasem sięgnąć po coś innego by uzupełnic braki w edukacji:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 12:50 konczac te monologi,wpadlem na swietny pomysl.Chcialbym trzy ciasteczka.Dzieki temu mialbym trzy kucharki i trzech kucharzy.Kucharki na Mauritius-bo lepiej na odleglosc z nimi zyc,tam jest cieplo i nie drogo (podobno za 2000 euro tubylcy zyja przez caly rok; z kucharzami stworzyl bym klub brydzowy (nie umiem grac w brydza,ale angielskiego tez nie znam,wiec co za roznica);no i mialbym trzy posagi,ha;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 21.01.07, 12:59 anonimowosc daje mi poczucie bezpieczenstwa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
osv Anonimowosc poczuciem bezpieczenstwa? 21.01.07, 16:17 ..... raczej bezkarnosci, chciales powiedziec sacsahuaman. Czy mozesz zdradzic tajemnice, jak osiaga sie anonimowosc Twojej klasy na FR? Jak robisz to technicznie ? W koncu wszyscy chcieliby sie poczuc bezpiecznie tutaj : )) Moze jeszcze ciasteczko? : ) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: Anonimowosc poczuciem bezpieczenstwa? 21.01.07, 16:22 to jasne jak slonce; wystarczy sobie pomyslec,ze loguje sie pod tajemniczym nickiem i nikt mnie nie zna; nie mam sily na ciasteczka,wieczorem stawiam bronka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 25.01.07, 19:27 fotel na kolkach,wspanialy model,nawet prawa jazdy nie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: tak bardzo ja kocham 25.01.07, 19:35 fotel /obrotowy/ model jezdny swietny na kazda okazje kiedy sie nie chce ruszyc de.... ostatnio czesto korzystam p,s zjadlam wlasnie ostatni kawalek piszingera a tak go kocham;]] teraz zostaly mi tylko okruszki Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 26.01.07, 18:06 Hm. Ostatni? Nie lubie jak ktos zjada ostatni kawalek.Zla kobieta.A fe Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: tak bardzo ja kocham 26.01.07, 20:04 jesli mi zalujesz ... oblisz sie smakiem:P Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: tak bardzo ja kocham 28.01.07, 09:01 takiego ciasteczka jeszcze nie jadlem... Odpowiedz Link Zgłoś