Gość: no...no...no... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 19:48 ...zakwitnąć na wiosnę?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygryska_28 Re: A może by tak... 06.03.07, 20:30 No rewelacja... marcowanie, zakwitanie, ładnie się ta wiosna zaczyna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: A może by tak... 06.03.07, 20:32 cóz ...zycie wyprzedza naturę.......:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
devil.ka Re: A może by tak... 06.03.07, 20:33 Koty już korzystają z wiosny ;/ oszaleć można Odpowiedz Link Zgłoś
devil.ka Re: mrau, mrau 06.03.07, 20:37 hihihihi niestety pusta buteleczka, a przy tych dźwiękach kocich przydałoby się czymś ogłuszyć :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: mrau, mrau 06.03.07, 20:40 po pustej buteleczce pozostanie ci na długo po ogłuszaniu echo :PP jakie znowu kocie dźwięki?? ja tam nic nie słyszę na tym swoim jedenastym piętrze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Iiiii tam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 21:00 No i widzicie sami jacy z Was romantycy od siedmiu boleści!!! Człowiek tu podchodzi do Was z poezją na ustach , a Wy zaraz o ogrodnictwie- owocowanie , zapylanie...skandal!!! A gdzie baśń??? Gdzie ono- osławione przez poetów- oderwanie od rzeczywistości??? No nieeee!!! Jak nie ma zrozumienia na FR, to kurcze pytam:GDZIE??? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Iiiii tam... 06.03.07, 21:06 na ogrodniczym?? :))) zakwitaj Kobieto, zakwitaj, najpierw zielone listeczki potem kwiaty kolorowe... zaowocuj na jesieni :) Ja nigdy nie mówiłam, że jestem romantyczna :) Jest mi po prostu tu z Wami dobrze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: Iiiii tam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 21:18 Tygrysko...przy takim podejściu do sprawy , to jedynie można skaktusieć:)))) A dlaczego Ty nie jesteś romantyczna??? Czyś Ty oszalała??? Nie wiesz, że czasem trochę trzeba dla odmiany np.??? I żeby mi takie wpisy były ostatni raz, kiedy wiosna u proga! No, no!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Iiiii tam... 06.03.07, 21:28 jakim podejściu do sprawy? że co? że się nie mogę zebrać w sobie? no nie mogę, już prawie od roku :) Romantyczna - a właściwie co to znaczy? :)) Wiosna, cieplejszy wieje wiatr, wiosna, znów nam ubyło lat, wiosna, wiosna wkoło i ja i ... (i tu brakuje mi jakichś konkretów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: A może by tak... 06.03.07, 23:14 Swietny pomysl. Kwitnijcie, rozkiwtajcie,tylko nie peczniejcie;-) (hmmm, sory) Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: A może by tak... 08.03.07, 21:35 nie pozostaje Ci już nic innego jak tylko zrealizować swój zamiar :D Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: A może by tak... 10.03.07, 03:14 kwitnij, kwitnij.... ale uważaj na przymrozki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx to powyżej było do autorki 10.03.07, 03:15 zupełnie nie wiem, czemu mnie tu "wkleiło" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Do Jmx:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 17:46 Otulę się siankiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: A może by tak... 09.03.07, 09:51 Gość portalu: no...no...no... napisał(a): > ...zakwitnąć na wiosnę?:) uważaj, żeby tylko ogrodnikowi serca nie złamać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: A może by tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 14:37 Ogrodnicy nie są zagrożeni- jestem kwiatkiem polnym:))) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: A może by tak... 10.03.07, 12:34 wiosna i tak zakwitnie ...bez nas jeśli nie dołączymy do niej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: A może by tak... 10.03.07, 13:35 mi tam bez różnicy, byle baba była w spódnicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: A może by tak... 10.03.07, 15:26 no niedługo nawet lukrowane baby bedą;-) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: A może by tak... 10.03.07, 16:33 ja jestem babeczka z rodzynkami i makiem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano A (pa)czemu pytasz 2 tygodnie przed terminem? 10.03.07, 22:14 jakies obawy ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Nie znajesz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 12:19 Wyrywam się przed orkiestrę:))) ( U mienia tak wsiegda):))))) Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano Re: Nie znajesz??? 11.03.07, 15:26 Gość portalu: no...no...no... napisał(a): > Wyrywam się przed orkiestrę:))) To masz medal za Odwage :))) www.medale.shost.pl/Pic/Prl/55.jpg Bo juz myslałem, ze wołałas - przed terminem - o wiosne ze strachu, by sie nie rozmyslila i nie pojechala do cieplejszych krajow :) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpiri zielono mi i spokojnie 11.03.07, 15:36 znajdę słowa które mówią prawdę, zajrzę w głowy aż do serc głęboko, odmienię czas który dawno minął, chciałabym powiedzieć o tym, że niedługo wszystko zmieni barwy na zielono a łzy zapomną że smakują słono. Odpowiedz Link Zgłoś
romantyk3 Re: A może by tak... 03.04.07, 15:02 Gość portalu: no...no...no... napisał(a): > ...zakwitnąć na wiosnę?:) Kwitniesz już? Ja zaczynam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: A może by tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 15:23 A jakie przy tym przybierasz kolory?:) Odpowiedz Link Zgłoś
waldi9910 Re: A może by tak... 10.04.07, 10:55 A ja kupiłem różnokolorowe z przeproszeniem prymulki(tak je nazwała Pani na targu)i są piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
k.j Re: A może by tak... 11.04.07, 23:38 jestem za:))) Tylko dlaczego kojarzy mi sie to ze stanem zakochania?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: A może by tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 18:29 A może by tak pobrykać po łące, przegryźć żółtym mleczem wiosenne marzenia i pogapić się bezmyślnie w niebo??? A może by tak się zapomnieć???:))) Czy ktoś do mnie dołączy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Ja dołączę 20.04.07, 08:11 z ogromną radością, wszak brykanie to moja specjalność zapominanie też (chociaż tu chyba mowa o zapominaniu się :)) a i mleczykiem wiosennym nie pogardzę :) Bryk, bryk, po wiosennej rosie, między żabkami, nie płosząc bocianów :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: A może by tak... IP: *.crowley.pl 20.04.07, 08:29 A niech tam!!!! zróbmy to wszyscy!!!!pobrykajmy,pokulajmy,poszalejmy w słonecznych promieniach na lesnych polanach i wszędzie tam gdzie nie krępuja nas ludzkie spojrzenia.Do roboty zatem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: A może by tak... 20.04.07, 10:39 grey_1 napisał: > Moze skonczy się na mrówkach .;) Oby przeleciały po naszych ciałach!!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A może by tak... 20.04.07, 11:29 ja bym chetnie dolaczyl do Ciebie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: A może by tak... 20.04.07, 11:53 konrado80 napisał: > ja bym chetnie dolaczyl do Ciebie ;)) Konrado80 oj TY,TY!!!łobuzie mały!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: A może by tak... 20.04.07, 12:54 konrado80 napisał: > tak Viviene?? ;) Grzeczny badz chłopczyku!!!!!!!!! Prosze!! Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A może by tak... 20.04.07, 13:38 jedne mowia niegrzeczny inne grzeczny i jakim tu w koncu byc?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...no...no... Re: A może by tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 20:02 Dwa w jednym:) Odpowiedz Link Zgłoś