Gość: Men IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 11:03 Po tragedii i rozstaniu zróbmy to co powinna prawdziwa kobieta i prawdziwy mężczyzna : Ty się otruj a ja się upiję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygryska_28 Re: Do Ciebie : 13.03.07, 11:15 A dlaczego to Ty masz przeżyć i po wyleczeniu kaca cieszyć się życiem na nowo? Podczas gdy mnie zamkniesz na zawsze pod ziemią i zakończysz ten rozdział życia? Niesprawiedliwość na tym świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Do Ciebie : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 14:37 stań na wysokości zadania i okaż się prawdziwą kobietą! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpiri Re: Do Ciebie : 14.03.07, 11:43 Podobno współcześnie role kobieco- męskie się w dużym zakresie zamieniły. Proponuję więc, że ja wypiję dobrego drinka a Ty się otrujesz. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmx Re: Do Ciebie : IP: *.icm.edu.pl 14.03.07, 12:47 Posłuchaj sobie tanga "Ta ostatnia niedziela". Wtedy będziesz wiedział co prawdziwy mężczyzna robi w takiej sytuacji ... Odpowiedz Link Zgłoś