bozena_l 25.05.03, 19:44 Od jutra sie nie bzykam ... Trudno znalezc wartosciowego faceta ktory bylby zainteresowany taka pieknoscia jak ja ! Boja sie pewnie mojego dziewictwa ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drak Re: Od jutra sie nie bzykam ... IP: 143.26.83.* 26.05.03, 08:47 bozena_l napisała: > Od jutra sie nie bzykam ... > > Trudno znalezc wartosciowego faceta ktory bylby zainteresowany taka > pieknoscia jak ja ! Boja sie pewnie mojego dziewictwa ... > Boją się raczej siły rażenia twojego intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Od jutra sie nie bzykam ... 26.05.03, 11:48 Gość portalu: drak napisał(a): > Boją się raczej siły rażenia twojego intelektu. I oto powstała nowa broń masowego rażenia... Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l @ drak - Oj nie boj sie misiu 26.05.03, 17:01 Gość portalu: drak napisał(a): > Boją się raczej siły rażenia twojego intelektu. Oj nie boj sie misiu obnize moj intelekt do poziomu twojego ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: @ drak - Oj nie boj sie misiu IP: 143.26.81.* 30.05.03, 10:08 bozena_l napisała: > Gość portalu: drak napisał(a): > > > Boją się raczej siły rażenia twojego intelektu. > > Oj nie boj sie misiu obnize moj intelekt do poziomu twojego ... > > :) > Bożeno_l (czyli 3 w 1 czyli nowa WC kaczka)- obawiam się że ktoś o intelekcie i wdzięku ameby nie bardzo może cokolwiek obniżać. cokolwiek obniżać. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: @ drak - Oj nie boj sie misiu 30.05.03, 16:00 Oj, Draku - gentelmanie czy to ładnie tak wyzywać panie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka Maja? maja fruwa tu i tam, IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 04.06.03, 20:08 polna pszczola bzy bzy bzy, polna pszczola bzy bzy bzy, polna pszczola bzy bzy bzy, polna pszczola bzy bzy bzy Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 co zrobić ? 26.05.03, 11:51 u TAKIEJ PIĘKNOŚCI niewielu ma szanse z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l @ sunrise1 - Tylu mnie adoruje na internecie 26.05.03, 17:00 sunrise1 napisała: > u TAKIEJ PIĘKNOŚCI niewielu ma szanse No wlasnie ... Tylu mnie adoruje na internecie traktujac jak boginie gdyz widzac moje zdiecie wykrzykuja "Matko Boska" !!! Ale do konkretow to nie ma kogo ! Tez mi bohaterowie ! Boja sie zwyklej dziewicy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: No więc Bożenko.... 26.05.03, 20:36 ...może sam zbawiciel, docenie twą urodę i intelekt????? Zakon, to jedyne miejsce tobie przeznaczone..... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: No więc Bożenko.... 30.05.03, 10:11 randia_ napisała: > ...może sam zbawiciel, docenie twą urodę i intelekt????? Wszak w oczach Boga wszyscy jestesmy piekni i madrzy;) > Zakon, to jedyne miejsce tobie przeznaczone..... Alez dlaczego? Takze swieckim zyciem zdobyc mozna uznanie w oczach Pana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek śmiać się czy płakać?? IP: *.acn.pl / 10.69.5.* 30.05.03, 15:53 p. bożena_l robi sobie jakieś podśmiechujki chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: śmiać się czy płakać?? IP: 143.26.81.* 30.05.03, 16:07 Gość portalu: olek napisał(a): > p. bożena_l robi sobie jakieś podśmiechujki chyba... I ma "kurwiki w oczach" :) Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Ja ci dam kurvviki ! 04.06.03, 19:29 Gość portalu: drak napisał(a): > I ma "kurwiki w oczach" :) Ja ci dam kurvviki ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Panie Olku, jak tak mozna o kobiecie ! 04.06.03, 19:31 Gość portalu: olek napisał(a): > p. bożena_l robi sobie jakieś podśmiechujki chyba... Niech mnie reka boska broni ! Panie Olku, jak tak mozna o kobiecie ! W dodatku dziewicy !!! A bozia patrzy i wszystko notuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
matka_boska Oczywiscie ! 04.06.03, 19:32 bozena_l napisała: > A bozia patrzy i wszystko notuje ! Oczywiscie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adso Re: Od jutra sie nie bzykam ... IP: *.zmpd.pl 04.06.03, 17:54 bozena_l napisała: > Od jutra sie nie bzykam ... > > Trudno znalezc wartosciowego faceta ktory bylby zainteresowany taka > pieknoscia jak ja ! Boja sie pewnie mojego dziewictwa ... > Dobre, naprawdę niezłe. Wygląda na to, że faceci, o których piszesz, podobni są do trufli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Od jutra sie nie bzykam ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.03, 19:39 a ile dziesiątek to twoje nibydziewictwo liczy ??? p.s.: bogu niech będą dzięki, nawet nie wiesz ilu nas uratowałaś... bozena_l napisała: > Od jutra sie nie bzykam ... > > Trudno znalezc wartosciowego faceta ktory bylby zainteresowany taka > pieknoscia jak ja ! Boja sie pewnie mojego dziewictwa ... > Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Czy nie wiesz ... 04.06.03, 20:05 Gość portalu: facet napisał(a): > a ile dziesiątek to twoje nibydziewictwo liczy ??? Czy nie wiesz ze dam sie nie pyta o takie blachostki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka Re: Czy nie wiesz ... IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 04.06.03, 20:12 biedna bozenka, nie dostala jeszcze od zycia, nie kopnelo jej. Bozenko: W życiu wszystko trzeba p......ć. Tak bedzie Ci lepiej.....dobrze radze....... Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l No wlasnie ! 04.06.03, 20:38 Gość portalu: cal-ineczka napisał(a): > Bozenko: W życiu wszystko trzeba p......ć. No wlasnie ! Ja wszysko p...rze no a mnie nie ma kto p......ć ! SKANDAL !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka Re: No wlasnie ! 04.06.03, 21:56 bozenka, ja od dzisiaj tez bede. To jedyna droga do szczescia. Ale skoro i Ty, i ja, to moze.......;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka Re: No wlasnie ! 04.06.03, 22:01 Bozenka, czy u Ciebie w tym... zyciu, obowiazuje jakis regulamin? Bo u mnie to nie...... Od tej pory zadnych zasad.......;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Regulamin to dla chlopa 05.06.03, 00:49 cal-ineczka napisała: > Bozenka, czy u Ciebie w tym... zyciu, obowiazuje jakis regulamin? Regulamin to dla chlopa bo jego jak juz sie dorwie jakiegos to trzeba trzymac jak psa bo przecie na widok jakiej suki to od razu by lecial z wywieszonym ozorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calin.....ka Re: Regulamin to dla chlopa IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 05.06.03, 01:15 a co Ci przeszkadza? Nawet bedzie na inne patrzyl to jak Cie jkocha, to chyba to jest najwazniejsze, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Czy nie wiesz ...KOREKTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.03, 21:57 Gość portalu: cal-ineczka napisał(a): > biedna bozenka, nie dostala jeszcze od zycia, > nie kopnelo jej. > Bozenko: W życiu wszystko trzeba p......ć. SIĘĘĘ :) > Tak bedzie Ci lepiej.....dobrze radze....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Czy nie wiesz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.03, 22:03 bozena_l napisała: dziewic też nie ??? > Czy nie wiesz ze dam sie nie pyta o takie blachostki ? > Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l @ facet 05.06.03, 00:53 Gość portalu: facet napisał(a): > dziewic też nie ??? Absolutnie ! Tym bardziej dziewic nie wolno pytac bo sa ploche i latwo je zrazic takimi pierdolami. Z dziewicami nalezy przechodzic od razu do praktyki zamiast zajmowac sie maloznaczaca teoria. O dupie maryni to sobie mozna rozmawiac z kolegami a z dziewicami nalezy brac sie do dziela poki jeszcze sa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: niby dziewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 00:54 czyli potrzebny drwal ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l oczywiscie ! do rabania jest jak znalazl ! 05.06.03, 00:58 Gość portalu: facet napisał(a): > czyli potrzebny drwal ?:) oczywiscie ! do rabania jest jak znalazl ! ja ze swojej strony zalatwie stajennego ... ktos musi sie koniem zaopiekowac nie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: oczywiscie ! do rabania jest jak znalazl ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 01:05 gdzie popadnie, czy tak, żeby wióry leciały - ten drwal oczywiście ?:) bozena_l napisała: > Gość portalu: facet napisał(a): > > > czyli potrzebny drwal ?:) > > oczywiscie ! do rabania jest jak znalazl ! > > ja ze swojej strony zalatwie stajennego ... ktos musi sie koniem zaopiekowac > nie ? > > :) > Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Najlepjej w ogrodku 05.06.03, 01:22 Gość portalu: facet napisał(a): > gdzie popadnie, czy tak, żeby wióry leciały - ten drwal oczywiście ?:) Jasne ! Najlepjej w ogrodku to przy okazji trocinki w glebe wpadna i nawozu zaoszczedze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: jesteś ponadto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 07:34 praktyczna i oszczędną nibydziewicą bozena_l napisała: > Gość portalu: facet napisał(a): > > > gdzie popadnie, czy tak, żeby wióry leciały - ten drwal oczywiście ?:) > > Jasne ! Najlepjej w ogrodku to przy okazji trocinki w glebe wpadna i nawozu > zaoszczedze. > Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l No wlasnie. 05.06.03, 16:28 Gość portalu: facet napisał(a): > praktyczna i oszczędną nibydziewicą No wlasnie. Powinni sie za mna uganiac a tu nic... Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Ja ci dam "niby" dziewictwo ! 04.06.03, 20:07 Gość portalu: facet napisał(a): > a ile dziesiątek to twoje nibydziewictwo liczy ??? Ja ci dam "niby" dziewictwo ! Mam orginalny certyfikat dziewictwa wystawiony przez biskupa lwowa w 1936 roku ! Jest jeszcze wazny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Ja ci dam 'niby' dziewictwo ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.03, 22:43 to tylko taka nadinterpretacja - nauczyłem sie jej na innym wątku :) p.s.: odziedziczyłas ten certyfikat po cioci ? bozena_l napisała: > Gość portalu: facet napisał(a): > > > a ile dziesiątek to twoje nibydziewictwo liczy ??? > > Ja ci dam "niby" dziewictwo ! Mam orginalny certyfikat dziewictwa wystawiony > przez biskupa lwowa w 1936 roku ! Jest jeszcze wazny !!! > Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Panie facet prosze sobie nie robic zartow 05.06.03, 00:56 Gość portalu: facet napisał(a): > to tylko taka nadinterpretacja - nauczyłem sie jej na innym wątku :) > p.s.: odziedziczyłas ten certyfikat po cioci ? Panie facet prosze sobie nie robic zartow z bogobojnej niewiasty jak i ja ! Po zadnej cioci ! Sama poszlam na egzamin do kosciola i w zachrystji sam biskup mnie badal i obmacywal w obecnosci 2 swiadkow ktorzy rowniez pozniej mnie zbadali przy konfesjonale tak dla pewnosci ! Prosze mi nic nie insynuowac ! Wszelakie wspomnienia spisalam w swoim utworze "biskup tadeusz" opublikowanym na mojej stronie members.tripod.com/bozenal/bt/bt.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Panie facet prosze sobie nie robic zartow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 01:06 a ten certyfikat jest ze stali i zamyka się na kluczyk ? bozena_l napisała: > Gość portalu: facet napisał(a): > > > to tylko taka nadinterpretacja - nauczyłem sie jej na innym wątku :) > > p.s.: odziedziczyłas ten certyfikat po cioci ? > > Panie facet prosze sobie nie robic zartow z bogobojnej niewiasty jak i ja ! Po > zadnej cioci ! Sama poszlam na egzamin do kosciola i w zachrystji sam biskup > mnie badal i obmacywal w obecnosci 2 swiadkow ktorzy rowniez pozniej mnie > zbadali przy konfesjonale tak dla pewnosci ! > > Prosze mi nic nie insynuowac ! Wszelakie wspomnienia spisalam w swoim > utworze "biskup tadeusz" opublikowanym na mojej stronie > > members.tripod.com/bozenal/bt/bt.htm > Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Taki se stali to wkladam jak biskup wpadnie 05.06.03, 01:20 Gość portalu: facet napisał(a): > a ten certyfikat jest ze stali i zamyka się na kluczyk ? Nie. Taki se stali to wkladam jak biskup wpadnie od czasu do czasu bo on lubi sie bawic w takie mechaniki i majsterkuje przy tym i tego ale tak na codzien posiadam certyfikac spisany normalnie na papierze swieconym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gertruda_p Re: Od jutra sie nie bzykam ... IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 21:15 bozena_l napisała: > Od jutra sie nie bzykam ... > > Trudno znalezc wartosciowego faceta ktory bylby zainteresowany taka > pieknoscia jak ja ! Boja sie pewnie mojego dziewictwa ... > święta racja, Bożenko, święta racja. Gówno warci ci faceci bez jaj. Odpowiedz Link Zgłoś