lalka-mi 02.06.07, 12:55 Uciec od miłości na chwilę na sto lat na zawsze nie tak łatwo kiedy serce otworzy paszczę /ks. J. Twardowski/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ab ovo Re: Ucieczka IP: *.chello.pl 02.06.07, 13:11 nieprawda, że tak miało być, że warto w byle pustkę iść, to wciąż za mało, moje serce, żeby żyć. Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd i nie wybaczy nikt chłodu ust, braku słów, Odloty nagłe i wstydliwe, niezabawne, nic nie wiedzący, a zdradzony pies czy miś, żałośnie chuda kwiatów kiść i nowa złuda, nowa nić, to wciąż za mało, moje serce, żeby żyć Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Ucieczka 03.06.07, 00:20 Nieprawda, że tak miało być... Nie miało być zdrady, nie planowaliśmy zawiedzionego zaufania, nie wierzyliśmy, że kiedyś zgaśnie uwielbienie w naszych oczach. Nieprawda, że tak miało być... Miały być noce i usta drżące. Ty miałeś być dla mnie , a ja dla Ciebie. A jednak kiedyś, w jakiś podstępny dzień( a może noc?) jakiś rozplotły się ręce. Ktoś kogoś zranił słowem, spojrzeniem czy zaniedbaniem... Nie pamiętam- ja Ciebie, czy Ty mnie? Nie pamiętam, nie chcę pamiętać. Nie obchodzi mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś