ale_kobietka 03.07.03, 09:01 Wróciłam kochani!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elzbieta28 Re: KIM JEST JANEK??????????? 03.07.03, 09:19 Na pewno kosmitą, bo na naszej plnecie nie ma mężczyzny w mężczyźnie. Żartuję i witam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irys Re: KIM JEST JANEK??????????? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 09:53 Janek jest członkiem załogi czołgu Rudy 102 i właścicielem psa Szarika. Ma swoją laskę Marusię. Poza tym odnalazł ojca i zdobywał Berlin. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: KIM JEST JANEK??????????? 03.07.03, 12:19 Trafiłaś w mojego idola lat dziecinnych:) Tylko czołg bym zmienił na coś milszego:) psa nie mam i żadnej Marusi, przy której by serce waliło młotem:) Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
ale_kobietka Janku...... 03.07.03, 12:33 czy juz mnie nie potępiasz za moje ostatnie wybryki na FR???? Pamiętam, że byłeś niemiły, inni zreszta też. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: Janku...... 03.07.03, 12:38 nie pozostawiaj tego proszącego pytania bez odpowiedzi z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Janku...... 03.07.03, 13:29 Po prostu nie lubię prowokacji. Chcesz, bądź. A na ciepłe odniesienie trzeba odrobinę zapracować. Ja lubię ludzi, a nie maski. Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 jak zwykle... 03.07.03, 14:42 ja_nek napisał: > Po prostu nie lubię prowokacji. > Chcesz, bądź. A na ciepłe odniesienie trzeba odrobinę zapracować. > Ja lubię ludzi, a nie maski. > > Pozdrawiam > janek Janku ! Mam prośbę.Nie "przypinaj się" do mojej wypowiedzi- wyglądato bowiem dziwnie. z:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: jak zwykle... 03.07.03, 15:59 Uroczyście oświadczam, że nie "przypinałem się" do Sunrise:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunrise1 Re: jak zwykle... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 16:14 ja_nek napisał: > Uroczyście oświadczam, że nie "przypinałem się" do Sunrise:))) brakuje do "wypowiedzi" z:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sosnowa_igielka Re: KIM JEST JANEK??????????? 03.07.03, 14:27 Psa można przygarnąć, a Marusia sama się znajdzie ... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samowolny Re: KIM JEST JANEK??????????? IP: *.*.*.* 03.07.03, 14:37 sosnowa_igielka napisała: > Psa można przygarnąć, a Marusia sama się znajdzie ... ;-)) moze wysłać Szarika to Marusie znajdzie?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sosnowa_igielka Re: KIM JEST JANEK??????????? 03.07.03, 14:44 Szarik mądra bestyja Marusię pozna bo przecudnej urody butach do kolan i płowym warkoczu grubości ramienia ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: KIM JEST JANEK??????????? 03.07.03, 14:45 i piegach,oczy_wiście :)) z:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 zwłaszcza, że Janek..... 03.07.03, 14:44 Marusia phi...,Lidka była lepsza :)))) z:)) ps zwłaszcza , że Janek lubi tylko brunetki :))))) z:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sosnowa_igielka Re: tym bardziej, że... 03.07.03, 14:50 A serial nie był czarno-biały?? Dla mnie blondyna i już ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: tym bardziej, że... 03.07.03, 14:54 Był, ale o ile mnie pamięć nie myli stąd się wzięłą nazwa czołgu "Rudy" - na cześć "upierzenia" Marusi ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sosnowa_igielka Re: tym bardziej, że... 03.07.03, 15:01 To Rudy nie był Rudym od początku ??? A 102 to pewnie obwód biustu Marusi, która miała czym oddychać o ile mnie pamięć nie myli ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sosnowa_igielka Re: tym bardziej, że... 03.07.03, 15:16 Dobrze że nie uda ;-))) Prawdę mówiąc to Marusia nie była za wiotka niczym trzcina ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: tym bardziej, że... 03.07.03, 14:54 jmx napisała: > > ...Marusia była ruda.... > ;-))) > i miała więcej piegów niż ustawa przewiduje:) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: tym bardziej, że... 03.07.03, 16:05 To kogo Szarik ma szukać obfitej w biuście czy w biodrach?;) Brunetka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Eureka 03.07.03, 16:09 Jeśli już tak jesteśmy w kręgu lewicy to proponuję - Aleksandrę Jakubowską (3w1) ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Eureka 03.07.03, 22:27 sosnowa_igielka napisała: > Czy to ta z 'kurwikami' w oczach?? Nie, ta - to posłanka Beger Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Eureka 03.07.03, 23:12 Wow, widzę, że nie tylko ja interesuję się życiem politycznym naszego pięknego kraju ;-P ;-) Beger to blondyna z dłuuugim warkoczem. Ale ma fajnego męża (wizualnie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Eureka 03.07.03, 23:29 Toz oni wszystko za broda ukryją, nawet podły charakter ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Eureka 03.07.03, 23:38 No coś Ty! Ci podli to gładziutcy jak pupcia niemowlęcia :-D))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Eureka 03.07.03, 23:53 jmx napisała: > > No coś Ty! Ci podli to gładziutcy jak pupcia niemowlęcia :-D))))) > A ci brodaci to co - inteligencję za brodą ukrywaja ?? ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunrise1 chyba janek wie..... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 16:22 ja_nek napisał: > To kogo Szarik ma szukać obfitej w biuście czy w biodrach?;) > > Brunetka? > :) Chyba janek wie,że lubi tylko brunetki,to po co zadaje zbędne pytania? z:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: chyba janek wie..... 03.07.03, 16:31 Gość portalu: sunrise1 napisał(a): > ja_nek napisał: > > > To kogo Szarik ma szukać obfitej w biuście czy w biodrach?;) > > > > Brunetka? > > :) > Chyba janek wie,że lubi tylko brunetki,to po co zadaje zbędne pytania? Ten znak zapytania znaczył, że nie zawsze:) A gusta ewoluują;))) A co z młodymi kobietami lewicy?:) Bo Aleksandra Jakubowska.... zajeta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunrise1 Re: chyba janek wie..... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 16:50 ja_nek napisał: > > Chyba janek wie,że lubi tylko brunetki,to po co zadaje zbędne pytania? > > Ten znak zapytania znaczył, że nie zawsze:) A gusta ewoluują;))) :)) > > A co z młodymi kobietami lewicy?:) Bo Aleksandra Jakubowska.... zajeta:))) Co za strata-można się zniechęcić:) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: chyba janek wie..... 03.07.03, 16:53 Gość portalu: sunrise1 napisał(a): > > A co z młodymi kobietami lewicy?:) Bo Aleksandra Jakubowska.... zajeta:))) > > Co za strata-można się zniechęcić:) Mężczyźni się nie zniechęcają tylko szukają dalej. Albo pytają o inne nawet na forum:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunise1 Re: chyba janek wie..... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 17:08 ja_nek napisał: > Gość portalu: sunrise1 napisał(a): > > > > A co z młodymi kobietami lewicy?:) Bo Aleksandra Jakubowska.... zajet > > > Mężczyźni się nie zniechęcają tylko szukają dalej. Albo pytają o inne nawet na > forum:))) Trzeba próbować,niejednej dziewczynie Ola na imię:) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: chyba janek wie..... 03.07.03, 17:47 Gość portalu: sunise1 napisał(a): > > Mężczyźni się nie zniechęcają tylko szukają dalej. Albo pytają o inne nawe > t > na > > forum:))) > z:) A kobiety co robią, Twoim zdaniem? Może kiedyś i stawiały pasjanse, wyczekując w oknie tego jedynego. Skończyły się te czasy i bardzo dobrze....:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunrise1 Re: chyba janek wie..... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 17:59 white.falcon napisała: > Gość portalu: sunise1 napisał(a): > > > > Mężczyźni się nie zniechęcają tylko szukają dalej. Albo pytają o inne > nawe > > t > > na > > > forum:))) > > z:) > > A kobiety co robią, Twoim zdaniem? Może kiedyś i stawiały pasjanse, wyczekując > w oknie tego jedynego. Skończyły się te czasy i bardzo dobrze....:) > Pozdrv.:) > PRZYPOMINAM,ZE TO NAPISAŁ JANEK:)))) Z:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: chyba janek wie..... 03.07.03, 22:37 Gość portalu: sunrise1 napisał(a): > PRZYPOMINAM,ZE TO NAPISAŁ JANEK:)))) > > Z:) Gapowatość moja czasem nie zna granic, więc ponawiam pytanko dla Janka: A co czynią kobiety, skoro mężczyźni szukają?:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 Re: chyba janek wie..... 03.07.03, 22:44 white.falcon napisała: > Gość portalu: sunrise1 napisał(a): > > PRZYPOMINAM,ZE TO NAPISAŁ JANEK:)))) > > > > Z:) > > Gapowatość moja czasem nie zna granic, więc ponawiam pytanko dla Janka: A co > czynią kobiety, skoro mężczyźni szukają?:) > Pozdrv.:) Muszę przyznać, że to pytanko już wielokrotnie pojawiało sie na FR. Jednakże ze strony mężczyzn brak ( jak do tej pory ) konkretnych argumentów :) z:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: KIM JEST JANEK??????????? IP: *.protonet.pl 03.07.03, 17:19 ale_kobietka napisała: > Wróciłam kochani!!!!!!!!!!!!! o k....a! ale się cieszymy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: KIM JEST JANEK??????????? 03.07.03, 17:48 Gość portalu: zahedan napisał(a): > o k....a! ale się cieszymy :-) Co Zahedan, chciałeś przez to zakomunikować? ;))) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: KIM JEST JANEK??????????? IP: *.protonet.pl 03.07.03, 17:52 white.falcon napisała: > > Co Zahedan, chciałeś przez to zakomunikować? ;))) > Pozdrv.:) ze ja sie cieszyć iż ale_kobietka wrócić :-) ty sokół nie cieszyć sie :-( ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: KIM JEST JANEK??????????? 03.07.03, 21:13 Sunrise, co Ty tak ciągle protestujesz i się tak odżegnujesz, co?:) Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise1 ochoooooooooooo 03.07.03, 22:20 ja_nek napisał: > Sunrise, co Ty tak ciągle protestujesz i się tak odżegnujesz, co?:) > > Pozdrawiam > janek A niby od czegóż to mam się odżegnywać, co ? :)))) z:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Ależ ja się cieszę, Zahedan, że 03.07.03, 22:36 ... koleżanka wróciła.:))) Spytałam tylko, co Ty mieć na zahedańskiej myśli?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sosnowa_igielka Re: KIM JEST JANEK??????????? 03.07.03, 23:05 Po głębokiej analizie wszystkich postów Janka oraz po wizjach zrodzonych w wyniku spalenia pęczka zasuszonej natki od pietruszki z całą pewnością stwierdzam że Janek to w gruncie rzeczy ... JANINA ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: KIM JEST JANEK??????????? 03.07.03, 23:10 sosnowa_igielka napisała: > Po głębokiej analizie wszystkich postów Janka oraz po wizjach zrodzonych w > wyniku spalenia pęczka zasuszonej natki od pietruszki z całą pewnością > stwierdzam że Janek to w gruncie rzeczy ... JANINA ;-)) ...Iwański ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: jajniki czy jądra to być IP: *.protonet.pl 03.07.03, 23:23 sosnowa_igielka napisała: z całą pewnością > stwierdzam że Janek to w gruncie rzeczy ... JANINA ;-)) oto być pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
nadina Re: jajniki czy jądra to być 03.07.03, 23:30 uuuuu jmx za Toba biegac :-)))))))))))))) Czuc miete do Zahedan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: jajniki czy jądra to być IP: *.protonet.pl 03.07.03, 23:39 nadina napisała: > uuuuu jmx za Toba biegac :-)))))))))))))) Czuc miete do Zahedan. oooooooo nadina ty wielka odkrycie dokonac.ty nagroda nobel dostac Odpowiedz Link Zgłoś
jmx hermafrodytyzm 03.07.03, 23:41 Gość portalu: zahedan napisał(a): > nadina napisała: > > > uuuuu jmx za Toba biegac :-)))))))))))))) Czuc miete do Zahedan. > oooooooo nadina ty wielka odkrycie dokonac.ty nagroda nobel dostac > To taka specjalna kuracja odchudzająca dla Zahedana - ucieczka przede mną..... ;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nadina Re: hermafrodytyzm 03.07.03, 23:54 jmx napisała: > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > nadina napisała: > > > > > uuuuu jmx za Toba biegac :-)))))))))))))) Czuc miete do Zahedan. > > oooooooo nadina ty wielka odkrycie dokonac.ty nagroda nobel dostac > > > > To taka specjalna kuracja odchudzająca dla Zahedana - ucieczka przede > mną..... ;-)))))))))))) A moze Zahedan chudy byc jak wymoczek? i Zahedan pasc?:( I kto byc idol Romantica wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: hermafrodytyzm 03.07.03, 23:56 Na FR idol co tydzień nowy :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: marności to świata tego być... IP: *.protonet.pl 04.07.03, 00:01 kwasna_cytryna napisała: > Na FR idol co tydzień nowy :PPP czyja to wina byc że wy tak zmieniac szybko swoja idola.wy szybko nudzić Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: marności to świata tego być... 04.07.03, 00:08 Gość portalu: zahedan napisał(a): > kwasna_cytryna napisała: > > > Na FR idol co tydzień nowy :PPP > > czyja to wina byc że wy tak zmieniac szybko swoja idola.wy szybko nudzić Widocznie niewierne jestesmy albo idol tylko się idolem wydaje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahedan Re: marności to świata tego być... IP: *.protonet.pl 04.07.03, 00:13 kwasna_cytryna napisała: > > Widocznie niewierne jestesmy albo idol tylko się idolem wydaje :))) wart Pac pałaca,a pałac Paca być Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: jak Kuba ... 04.07.03, 00:17 Jaka jest różnica między koniem i koniakiem ? Taka sama jak między rumem i rumakiem :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
nadina Re: jak Kuba ... 04.07.03, 00:19 kwasna_cytryna napisała: > Jaka jest różnica między koniem i koniakiem ? > Taka sama jak między rumem i rumakiem :PPPP jak miedzy cienkim a cieniakiem Odpowiedz Link Zgłoś
nadina Re: jak Kuba ... 04.07.03, 00:34 jmx napisała: > > jak między Kantem a kanciarzami miedzy krolem a krolikami Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Sport to zdrowie ;-) 04.07.03, 00:34 Zahedan lubić piwo i kiełbaski - więc nie być "wymoczek" i nie paść. Chyba, żeby mieć miażdzyca...? nadina napisała: > jmx napisała: > > > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > > > nadina napisała: > > > > > > > uuuuu jmx za Toba biegac :-)))))))))))))) Czuc miete do Zaheda > n. > > > oooooooo nadina ty wielka odkrycie dokonac.ty nagroda nobel dostac > > > > > > > To taka specjalna kuracja odchudzająca dla Zahedana - ucieczka przede > > mną..... ;-)))))))))))) > > A moze Zahedan chudy byc jak wymoczek? i Zahedan pasc?:( > I kto byc idol Romantica wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
nadina Re: Sport to zdrowie ;-) 04.07.03, 00:38 jmx napisała: > Zahedan lubić piwo i kiełbaski - więc nie być "wymoczek" i nie paść. > Chyba, żeby mieć miażdzyca...? > > > nadina napisała: > > > jmx napisała: > > > > > Gość portalu: zahedan napisał(a): > > > > > > > nadina napisała: > > > > > > > > > uuuuu jmx za Toba biegac :-)))))))))))))) Czuc miete do Z > aheda > > n. > > > > oooooooo nadina ty wielka odkrycie dokonac.ty nagroda nobel dost > ac > > > > > > > > > > To taka specjalna kuracja odchudzająca dla Zahedana - ucieczka przede > > > > mną..... ;-)))))))))))) > > > > A moze Zahedan chudy byc jak wymoczek? i Zahedan pasc?:( > > I kto byc idol Romantica wtedy? Zahedan pasc specjalnie, bo chciec byc ratowany przeb bialoglowe Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Sport to zdrowie ;-) 04.07.03, 00:52 nadina napisała: > Zahedan pasc specjalnie, bo chciec byc ratowany przeb bialoglowe Oj, to nie przeze mnie - jeszczem nie siwa ale za to ślepa - gotowam go podeptać...! ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: jajniki czy jądra to być 03.07.03, 23:41 Eee tam, ale z Was wróżki:) Dobrze, że pracujecie w innych profesjach:) janina - pzecież to kojarzy się ze starą babą , ooops kobietą;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: jajniki czy jądra to być 03.07.03, 23:43 ja_nek napisał: > Eee tam, ale z Was wróżki:) Dobrze, że pracujecie w innych profesjach:) > janina - pzecież to kojarzy się ze starą babą , ooops kobietą;) "Ja_Nina biorę sobie Ciebie Ja_nku za męża..." ;-D PS. Dla niewtajemniczonych - za Jankiem też biegam... ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: jajniki czy jądra to być 03.07.03, 23:47 jmx napisała: > "Ja_Nina biorę sobie Ciebie Ja_nku za męża..." ;-D Nie znam żadnej Niny:))) > PS. Dla niewtajemniczonych - za Jankiem też biegam... ;-))))))) Wszak jogging to zdrowie;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sosnowa_igielka Re: jajniki czy jądra to być 03.07.03, 23:48 Oj Janku, mam koleżankę Janinę, równolatkę ... pewnie by jej teraz serce pękło, bo to wrażliwa duszyczka. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: jajniki czy jądra to być 03.07.03, 23:51 sosnowa_igielka napisała: > Oj Janku, mam koleżankę Janinę, równolatkę ... pewnie by jej teraz serce pękło, > bo to wrażliwa duszyczka. Kwestia skojarzeń wychodzi poza sferę chęci / niechęci. To niezależne. Odpowiedz Link Zgłoś
nadina Re: jajniki czy jądra to być 04.07.03, 00:00 ja_nek napisał: > sosnowa_igielka napisała: > > > Oj Janku, mam koleżankę Janinę, równolatkę ... pewnie by jej teraz serce > pękło, > > bo to wrażliwa duszyczka. > > Kwestia skojarzeń wychodzi poza sferę chęci / niechęci. To niezależne. Janku, z ta stara baba.. Zahedan by nigdy tak sie nie wyrazil. Dlatego jest idolem Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: jajniki czy jądra to być 04.07.03, 00:45 nadina napisała: > Janku, z ta stara baba.. Zahedan by nigdy tak sie nie wyrazil. Dlatego jest > idolem Forum. Nadino. Ja nigdy nie byłem idolem, ani duszą towarzystwa. I nie będę. Zauważ, że cyzelowanie każdego słowa jest nienaturalne, czy TY nigdy nie użyłaś słowa "baba"? Mam być doskonały? Dla kogo i po co? Pozdrawiam janek zirytowany Odpowiedz Link Zgłoś
nadina Re: jajniki czy jądra to być 04.07.03, 00:48 ja_nek napisał: > nadina napisała: > > > Janku, z ta stara baba.. Zahedan by nigdy tak sie nie wyrazil. Dlatego jes > t > > idolem Forum. > > Nadino. Ja nigdy nie byłem idolem, ani duszą towarzystwa. I nie będę. > Zauważ, że cyzelowanie każdego słowa jest nienaturalne, czy TY nigdy nie > użyłaś słowa "baba"? > Mam być doskonały? Dla kogo i po co? > > Pozdrawiam > janek zirytowany Nie musisz, jezeli sprawia Tobie przyjemnosci traktowanie ludzi bez szacunku to ok. Acha, Mowisz to swojej mamy "stara baba"? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: jajniki czy jądra to być 04.07.03, 00:49 Zatytułowanie odpowiedzi: "jajniki czy jądra to być" to natomiast świadectwo bycia idolem tak? Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: jajniki czy jądra to być 04.07.03, 00:55 > > nadina napisała: > Nie musisz, jezeli sprawia Tobie przyjemnosci traktowanie ludzi bez szacunku to ok. Acha, Mowisz to swojej mamy "stara baba"? Popełniasz nadużycie, ponieważ ja wypowiadałem się o skojarzeniu imienia, nie było mowy o konkretnej osobie, co więcej "Janina" miało tu być pochodną mego nicka. A Ty teraz podnosisz temat i pytasz, czy tak mówie do swej matki Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: jajniki czy jądra to być 04.07.03, 01:01 "Czy Nadina to Janina"??? ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nadina Re: jajniki czy jądra to być 04.07.03, 09:31 ja_nek napisał: > Popełniasz nadużycie, ponieważ ja wypowiadałem się o skojarzeniu imienia, nie > było mowy o konkretnej osobie, co więcej "Janina" miało tu być pochodną mego > nicka. A Ty teraz podnosisz temat i pytasz, czy tak mówie do swej matki Niewazne czy o konkretnej! Mowisz pogardliwie o starszych kobietac - "stara baba" Czyli Twoja mama tez jest stara baba. Odpowiedz Link Zgłoś
sosnowa_igielka Re: jajniki czy jądra to być 04.07.03, 09:37 oj oj ... ja mam jedną zasadę, że w dyskusjach nie wyciągam mamy czy taty, bo to jakiś tam szacunek do rodziców osoby nawet mi nie znanej. Odpowiedz Link Zgłoś
nadina Re: jajniki czy jądra to być 04.07.03, 09:40 sosnowa_igielka napisała: > oj oj ... ja mam jedną zasadę, że w dyskusjach nie wyciągam mamy czy taty, bo > to jakiś tam szacunek do rodziców osoby nawet mi nie znanej. ojojoj - a ja staram sie szanowac wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
sosnowa_igielka Re: jajniki czy jądra to być 04.07.03, 09:43 Można było inaczej dokopać, np coś w stylu 'ale wiesz, dla 5latka to ty juz jesteś staaaaarym dziadem" ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: jajniki czy jądra to być 04.07.03, 11:51 Nadino szacunek wobec ludzi to także nie nadinterpretowanie czyichś słów Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: jajniki czy jądra to być 04.07.03, 12:01 Powtarzam pytanie do Nadiny: użyłaś kiedykolwiek słowa "baba" o innym człowieku? Bo jeśli zdarzyło Ci się, to idąc twoim tokiem rozumowania nie szanujesz starszych ludzi. Co więcej jesteś obłudna, bo zarzucasz to innym ,a sama nie jesteś lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
sosnowa_igielka Re: jajniki czy jądra to być 04.07.03, 12:12 Oj Janku nie piekl się ;-))złość piękności szkodzi :-P pewnie użyła mówiąc BABA Jaga ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: jajniki czy jądra to być 04.07.03, 12:40 sosnowa_igielka napisała: > Oj Janku nie piekl się ;-))złość piękności szkodzi :-P pewnie użyła mówiąc BABA Skoro tak mi puszczasz oko, trudno mi się gniewać na inne osoby:) Odpowiedz Link Zgłoś