duszka2 03.10.07, 20:13 dzisiaj było mi bardzo smutno, ale postanowiłam odpowiadać z należytą uwagą na uśmiechy skierowane do mnie...to naprawdę działa niesłychanie, Panowie i Panie;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polam5 Re: Ćwiczmy uśmiechy 03.10.07, 20:17 A wiec jak mowi stare powiedzonko ze jak ktos nie ma usmiechu to ofiaruj mu swoj. A nawiazem tak wlasnie jest w naszych Stanch gdzie ludzie sie do siebie usmiechaja ale rodacy natychmiast posadzaja ich o to ze te usmiechy sa falszywe... no i co z tego moze sa ale pomagaja innym sie usmiechnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dol. sie do trenin Re: Ćwiczmy uśmiechy IP: 62.233.204.* 03.10.07, 20:31 No wiec..jak Wasze Stany daja takie prezenty...wierze, ze nie zabralam za duzo..reszte zostawiam dla innych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Ćwiczmy uśmiechy 04.10.07, 07:27 Owszem działa, to taki wytrych do ludzkich serc. A czemu tu nie pojawiła się nasza koleżanka Dwauśmiechy, tego nie rozumiem? Pewnie jeszcze zajrzy. Posyłam uśmiech na nowy dzień :)))))) Gingi Odpowiedz Link Zgłoś
salsa13 Re: Ćwiczmy uśmiechy 04.10.07, 08:07 cześć witam wszystkich:-) to ja też chcę uśmiecha a ja przesyłam swojego:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Ćwiczmy uśmiechy 04.10.07, 09:58 Prawda Duszko?:)) Świetne odkrycie, mrrruuu, to takie przyjemne :)) (A jak sobie pomyślę, że dziś może być ten dzień w którym spotka mnie wymarzony orgazm (khem,może tym razem intelektualny?:)) ) ... to nie tylko odpowiadam na uśmiechy ale je hojnie wokół rozsyłam :)) Panowie i Panie - uśmiech na śniadanie!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
fastremedium Re: Ćwiczmy uśmiechy 05.10.07, 08:34 A jest defincja orgazmu intelektyalnego.Jakie są jego objawy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Ćwiczmy uśmiechy 05.10.07, 10:17 fastremedium napisał: > A jest defincja orgazmu intelektualnego.Jakie są jego > objawy?:) eeee.. z płaskich definicji nigdy dobra nie byłam, o reszcie nie opowiem bo się wstydzę , ale polecam :)) nadmienię, że partner musi być niesamowicie błyskotliwy intelektualnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Ćwiczmy uśmiechy 05.10.07, 08:42 ja juz zaczęłam usmiechac się do lustra...jak mi się zdarzy być samej w domu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fastremedium Re: Ćwiczmy uśmiechy 05.10.07, 08:48 Myslę,ze dobrze.Napewno poprawia to samopoczucie, przyjaźniej nastraja do otocenia, dodaje pewnosci siebie no i zwraca uwagę otoczenia.Same plusy dodatnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Ćwiczmy uśmiechy 05.10.07, 08:57 czasem parskam...lustro już zaplułam, no nie znowu za scierkę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fastremedium Re: Ćwiczmy uśmiechy 05.10.07, 09:02 Ale napewno jestes urocza w tym usmiechem.:) Smiej się dalej,bedzie napewno lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Ćwiczmy uśmiechy 05.10.07, 10:15 idę pousmiechac sie i rzecz jasna odbierac usmiechy od innych ....wio przygodo w świat Odpowiedz Link Zgłoś
fastremedium Re: Ćwiczmy uśmiechy 05.10.07, 12:31 Duszko będzie oki. A swoją drogą miło widzieć Twój optymizm:) Odpowiedz Link Zgłoś
duszka2 Re: Ćwiczmy uśmiechy 05.10.07, 12:46 z natury jestem pesymistką ale miewam przebłyski nadzieja trzyma przy życiu Odpowiedz Link Zgłoś