Gość: xxx IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 11:29 czuje się fatalnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka! Re: jestem samotna jak diabli... 17.12.01, 11:30 nie Ty jedna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: jestem samotna jak diabli... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 11:40 Dzięki!pocieszające... Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: jestem samotna jak diabli... 17.12.01, 11:41 Życzę wam z całego serca szybkiej zmiany tego fatalnego stanu i dużo szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
evunia Re: jestem samotna jak diabli... 17.12.01, 11:49 No, dzisiaj ja tez tak sie czuje. Ktos do mnie nie napisal listu. sle cieple przytulenie. Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: jestem samotna jak diabli... 17.12.01, 12:02 ojejj ja tez nie w nie najlepszym nastroju ale co tam !;) wypijesz ze mna goraca kawusie po drugiej stronie kabelka? usciski wirtualne z poludniowego brzegu Wisly. zmarzly mi rece zaparzam kawke pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nina78 Re: jestem samotna jak diabli... 17.12.01, 12:10 mi tez jest źle bo ON nie napisał :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: jestem samotna jak diabli... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 12:10 malena+ napisał(a): > ojejj > ja tez nie w nie najlepszym nastroju ale co tam !;) > wypijesz ze mna goraca kawusie po drugiej stronie kabelka? > > usciski wirtualne z poludniowego brzegu Wisly. > zmarzly mi rece > zaparzam kawke > > pozdr. > > Mmmmm kawusia...właśnie kończe drugą ale co tam..ide nastawić wode.. Wisła?ja też!!południowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: jestem samotna jak diabli... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 12:20 Kochane..głowa do góry!na pewno napiszą..dzień wszak jeszcze się nie skończył:)) Pozdrawiam Ps.macie może śmietanke?bo mi sie włąśnie skończyła.. Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: jestem samotna jak diabli... 17.12.01, 12:26 mam , prosze bardzo , smietanka dla Ciebie! mmm...ladnie pachnie ta kawa ... a tez o kims dzis mysle kto milczy od dni kilku a wiem ze ma duzo problemow i nie wiem jak mu pomoc..ech... ja slodze dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: jestem samotna jak diabli... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 13:57 Dzięki za śmietanke:)mmmmm właśnie delektuje się moją Jakobs:)) ja tam nie słodze od podstawówki! A ten ktoś o kim myślisz..może napisz do niego @,hmmm? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: jestem samotna jak diabli... 17.12.01, 14:14 o hej ;) uff , juz sie martwilam gdzie Ty zniknelaś [i to z takim nastrojem] ;)) juz napisalam ale milczy a mieszka kilkaset km ode mnie wiec nie dam rady wpasc zobaczyc czy wszystko ok. ;( , pozostaje telepatia wspierajaca i dobre mysli. Tobie tez zycze wszystkiego dobrego, nie jestes sama ;) wiec ciepelka marzen slonca no i niesamotnosci! ;) a jakby co .. to ja jestem .. na poludniowym brzegu , wiec tuz tuz ;) ok. wracam do pracy pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: jestem samotna jak diabli... 17.12.01, 14:18 Widzę, że nas samotnych coraz więcej. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
nikt_inny Re: jestem samotna jak diabli... 17.12.01, 16:36 raczę zauważyć że, diabli nie mogą być samotni, w przeciwnym razie żyło by się ludziom o wiele lepiej na tym świecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re: jestem samotna jak diabli... 18.12.01, 02:23 dolaczam sie do samotnych... ale smutek z powodu tego, ze ON nie napisal @ to troszke inny smutek niz to, ze nie ma mi kto napisac @, no nie? Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
caroline_p i ja też. 18.12.01, 08:48 I ja dołączam. Tak .... a ten smutek, że nie napisał, albo że nie ma kto napisać, to nie wiadomo który gorszy. Dla mnie teraz aktualny jest ten smutek "że nie ma kto....". A przez chwilę miałam nadzieję, że będzie miał kto... nawet pierwsza napisałam do niego, ale nie odpisał. Ech, życie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: i ja też. 18.12.01, 09:07 karolinko, ja chetnie do Ciebie napisze co tylko zechcesz, narazie milej zimy Ci zycze, Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko Re: jestem samotna jak diabli... 18.12.01, 03:24 jak diabli????? czyli, ze co?... że masz liczne towarzystwo?????? ...pozazdrościć pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: jestem samotna jak diabli... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 08:11 Malenko koffana,nie znikłam:))jestem,a może dziś też umówimy się na kawusie..hmmm co Ty na to?razem zawsze raźniej,nie?nawet jak po 2 stronie kabelka,tym razem zaopatrzyłam sie w śmietanke:) Aj,uczepiliście sie tego słówka..a z tymi @ to fakt,tyle,że do mnie nie ma kto napisać..więc liczne towarzystwo jak to Zbyszko ujął,nie wchodzi w gre.. Pozdrawiam serdecznie i ciepło Ps.pewien facet też nie pisze i to troche smutne.. Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: jestem samotna jak diabli... 18.12.01, 13:10 Gość portalu: xxx napisał(a): > Malenko koffana,nie znikłam:))jestem,a może dziś też umówimy się na > kawusie..hmmm co Ty na to?razem zawsze raźniej,nie?nawet jak po 2 stronie > kabelka,tym razem zaopatrzyłam sie w śmietanke:) > Aj,uczepiliście sie tego słówka..a z tymi @ to fakt,tyle,że do mnie > nie ma kto napisać..więc liczne towarzystwo jak to Zbyszko ujął,nie wchodzi w > gre.. > Pozdrawiam serdecznie i ciepło > > Ps.pewien facet też nie pisze i to troche smutne.. czesc! ;) napisze, napiiiiiszeee.... hmm.... mam nadzieje ;) kawusie sacze caly czas wiec lacze sie z Toba .. aromatycznie ;))) teraz zrobilam sobie przerwe na ... sniadanie ;) ale zaraz musze znikac ;( praca , wiec szybkie :dzien dobry! ;) , usmiech , i pa! podrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
neo666 Re: jestem samotna jak diabli... 08.01.02, 15:14 To napisz do mnie , moze Cie jakos rozwesele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: jestem samotna jak diabli... IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.01.02, 22:03 ja nie jestem samotna ale czasami jest mi piekielnie smutno :-( ,po kawce z wami (ze śmietanką)mozna podnieśc się na duchu. pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś