exman 02.12.07, 19:56 ...ale kobiety mają lepsze i gorsze dni...dlaczego nas o tym nie uprzedzają ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwierz_futerkowy Re: Nie mam sobie nic do 02.12.07, 20:00 bo na tym polega ich urok! La donna ¨¨ mobile qual piuma al vento, muta d'accento e di pensiero. Sempre un amabile leggiadro viso, in pianto o in riso, ¨¨ menzognero. La donna ¨¨ mobil qual piuma al vento, muta d'acc...ento e di pensier, e di pensier, e... e di pensier. sempre misero chi a lei s'affida, chi le confida mal cauto il core! Pur mai non sentesi felice appieno, chi su quel seno non liba amore! La donna ¨¨ mobil qual piuma al vento, muta d'acc...ento e di pensier, e di pensier, e..........e di - pensier. ----------------------------------------------- tym razem bez sygnaturki :PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Nie mam sobie nic do 02.12.07, 20:31 Ja tam uprzedzam dla własnego dobra, bo z kryminału bym nie wyszła do końca życia, za te trupy wokół mnie:PPP Jak mam zły dzień, to bez kija nie podchodź, ale to widać na pierwszy rzut oka :) Może nie umiesz odczytywać sygnałów? _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- "Sensem istnienia jest... istnienie sensu" Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Nie mam sobie nic do 02.12.07, 20:50 Być może, w końcu jestem znowu singlem. Instynkt zaspał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Nie mam sobie nic do IP: *.chello.pl 02.12.07, 20:50 dla odmiany panowie miewają tylko gorsze dni Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Nie mam sobie nic do 02.12.07, 20:53 Nie wszyscy na szczęście :))) _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- "Sensem istnienia jest... istnienie sensu" Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Nie mam sobie nic do 02.12.07, 21:06 A po co? Nie ma to jak niespodzianki:P Zreszta TO widac:) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Nie mam sobie nic do 02.12.07, 21:27 exman napisał: > Hope so :) Zeby nie posypaly sie na moja glowe gromy, PISZE ZA SIEBIE (tak bedzie bezpieczniej);D PS. Zartowalam...Chce wierzyc ze u innych Kobiet tez to widac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
octopussy Re: Nie mam sobie nic do 02.12.07, 22:05 Kobietami rzadza hormony a zly dzien do zdecydowanie ma moj pies dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Nie mam sobie nic do 02.12.07, 22:18 octopussy napisała: > Kobietami rzadza hormony a zly dzien do zdecydowanie ma moj pies > dzisiaj. Hormony hormonami...Jest jeszcze ogolna atmosfera wokol, mysli, cisnienie i takie tam...:) A pies...Minie mu:P Daj mu zabawke, udusi ja i bedzie ok;) Odpowiedz Link Zgłoś