Dodaj do ulubionych

Jak sie pocieszyc po rostaniu z ukochana!

IP: *.hsd1.ma.comcast.net 03.12.07, 22:46
Po za znalezieniem innej dziewczyny, sa jakies sposoby? Znacie cos
dobrego, bo jakos niechce mi sie zaczynac nowej znajomosci.
Obserwuj wątek
    • polam5 Re: Jak sie pocieszyc po rostaniu z ukochana! 03.12.07, 23:10
      Dobra whiskey...
      • ginger43 Re: Jak sie pocieszyc po rostaniu z ukochana! 04.12.07, 00:07
        A jak ktoś nie lubi whisky? No dobrze, dla wyższego celu można się
        poświecić i potraktować whisky jako lekarstwo, a te wiadomo, nie są
        smaczne. To jeszcze powiedz jak długo trwa taka kuracja?
        _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

"Sensem istnienia jest... istnienie sensu"
        • polam5 Re: Jak sie pocieszyc po rostaniu z ukochana! 04.12.07, 00:15
          jak ktos mow ze nie lubi whisky tzn ze jeszcze nie sprobowal naprawde dobrej
          whisky.....:)) Kuracja trwa az do skutku...
          • ginger43 Re: Jak sie pocieszyc po rostaniu z ukochana! 04.12.07, 00:30
            Hmmm, musiałabym spróbować. Ale do skutku to w moim wypadku mogłoby
            znaczyć na umór, bo uparta jak baran jestem, nie wiem czy warto
            zranione serce tak leczyć. Zawsze istnieje obawa, że ten ktoś jednak
            nie był tego wart, żeby zapić się na umór.

• polam5 Re: Jak sie pocieszyc po rostaniu z ukochana! 04.12.07, 00:40
              No widzisz bo Ty myslisz trzezwo a logoka sie zmioenia po wypiciu. Po
              szklaneczce nie jestes pijana na umor a masz zupelnie inne poglady na otaczajacy
              Cie swait i wcale nie masz ochoty aby sie upic kiedy tyle ciekawych rzeczy sie
              dziuej dookola. Alr to musi byc dobra whiskey i dobra kompanija.....
              • ginger43 Re: Jak sie pocieszyc po rostaniu z ukochana! 04.12.07, 00:44
                W teorii to nawet ma jakiś sens, ale co będzie jak to co wypiłam
                wyparuje z głowy? Wróci tęskne myślenie i zabawa zaczyna się od
                początku - wygląda na to, że albo chodzić cały czas na rauszu, albo
                lepiej się nie zakochiwać pechowo!
                Miłego popołudnia i pilnuj jak zawsze :)
                Pa

• Gość: jeden Re: Jak sie pocieszyc po rostaniu z ukochana! IP: *.hsd1.ma.comcast.net 04.12.07, 01:54
                  Ginger43 masz racje. Probowalem troszke sobie popic. A na drugi
                  dzien bylo jeszcze gozej. Moze nawet strasznie. Nie moglem usiedziec
                  w jednym miejscu lub choc troche pozytywnie myslec o czym kolwiek.
                  Kazdy normalny by pomyslal z pewnoscia, ze potrzebuje nianki.
                  Pozdreowienia.
                  • niegrzeczna_dziewczyna Re: Jak sie pocieszyc po rostaniu z ukochana! 04.12.07, 09:29
                    Zwyczajnie.., musisz przeżyc to rozstanie , dać sobie czas i
                    pozwolić na chwilę żalu i bólu.. Taka mała załoba.. Zawsze po
                    jakiejś stracie - czujemy się źle.. I trzeba to po prostu przyjąć.
                    Skoro sie skończyło , ( nie wchodząc w szczególy ) wyglada na
                    to , że nie byliście dla siebie ...
                    Alkohol - czasami pomaga ale w rozsądnych ilościach i dobrym
                    towarzystwie .. Ale nie picie samotnie w rozpaczy , czy
                    zamiast..., wtedy sie człowiek jeszcze bardziej pogrąża ..a jak
                    stosuje na dłuzszą metę takie "pocieszenie" - to i popaść w
                    uzależnienie nietrudno - a wówczas już kolejne nieszczęście
                    gotowe..
                    Mozna spróbować ( o ile potrafisz ) wypełnić czas , albo
                    przynajmniej jego cząstke - czymś co lubisz - dobry film , muzyka ,
                    książka .., a może na przekór posprzataj generalnie mieszkanie i
                    wyrzuć już niepotrzebne "starocie"..
                    Takie małe uporzadkowanie w realu zbędnych rzeczy - trochę
                    porzadkuje i czyści nasze wnętrze...
                    Albo weż dwa , trzy dni wolnego i jedź gdzieś - w jakieś ulubione
                    miejsce , odwiedz przyjaciela...itd..itd ... pomysłów moze byc
                    mnóstwo.... mogą byc zgodne z Toba ; albo na przekór Tobie ..:)
                    dziewczyna

i nie zapominaj o najważniejszym , że kazdy koniec oznacza jakiś
                    początek...zawsze...:)
                    pomyślności..
                    • ginger43 Re: Jak sie pocieszyc po rostaniu z ukochana! 04.12.07, 09:33
                      niegrzeczna_dziewczyna napisała:

> i nie zapominaj o najważniejszym , że kazdy koniec oznacza jakiś
                      > początek...zawsze...:)

I to stwierdzenie B A R D Z O mi się podoba :) Tego mi było trzeba!

• niegrzeczna_dziewczyna Re: Jak sie pocieszyc po rostaniu z ukochana! 04.12.07, 09:45

> > i nie zapominaj o najważniejszym , że kazdy koniec oznacza
                        jakiś
                        > > początek...zawsze...:)

> I to stwierdzenie B A R D Z O mi się podoba :) Tego mi było trzeba!

Mało tego , w znakomitej większośći zależy własnie od NAS - jaki to
                        będzie początek , nowa szansa , nowy start , nowe życie...
                        Coś czego jeszcze nie znamy , a może wlasnie dlatego , że takie
                        jeszcze tajemnicze i nieznane - to ekscytujace .. Nie zapisana
                        jeszcze karta - kto wie czy nie będzie piękna i warta dobrego
                        startu ?...Kto to wie....:)
                        dziewczyna
                        • ginger43 Re: Jak sie pocieszyc po rostaniu z ukochana! 04.12.07, 09:56
                          Co racja, to racja - przecież no "nowe" to jest właśnie sens życia -
                          jeśli stoimy w miejscu, to faktycznie się cofamy. Czasami chciałoby
                          się na chwilę zwolnić, nacieszyć czymś trochę, a nie wciąż iść do
                          przodu. Chyba jestem trochę zmęczona ciągłym wybieraniem,
                          decydowaniem... Psia kość, a może to już starość! O nie!

• niegrzeczna_dziewczyna Re: Jak sie pocieszyc po rostaniu z ukochana! 04.12.07, 10:15
                            Żadna to starość .., no coś Ty..:)
                            W zyciu jest czas i na to , żeby przystanąć i pomysleć ..nawet na
                            chwile sie zatrzymać.. To wszystko ma swoje miejsce.. Nie mozemy tak
                            ciągle biec i biec - bo mozemy stracić , przegapić cos
                            cennego...coś co sie juz Nam nie powtórzy...:)

Natomiast - jesli kończy sie coś ( w tym wątku jakiś związek ) - to
                            jezeli odpowiedni czas upłynie i już przezyjemy "tę załobę " - to
                            warto znowu zacząć od nowa.. Zawsze warto..
                            Ale myśle sobie , że na start jest czas wtedy - jesli dobrze tamto
                            zakończymy - często bolesnie - ale jednak. Wazne tu jest tez chyba
                            poszanowanie tej osoby , z którą sie rozstajemy i ( choćby w duchu )
                            podziękowanie jej za to , co wniosła w nasze zycie.. Przeciez była
                            Nam bliska i kochana kiedyś ..Prawda ?...I jak sie juz z tym
                            pogodzimy - to przychodzi taki moment - co dalej..?
                            Z decyzjami nowymi aż tak się spieszyc nie trzeba...One z pewnością
                            przyjdą do Nas na czas..Tak to bywa...
                            :)
                            dziewczyna
                            • Gość: jeden Re: Jak sie pocieszyc po rostaniu z ukochana! IP: *.hsd1.ma.comcast.net 04.12.07, 15:47
                              Dzieki wam dziewczyny, za dobre rady. Ale wy jednak sugerujecie, aby
                              zajac sie nastepna przyjaznia. Ja mysle, ze nie powinienem tego
                              robic. Szanse poznania rodaczki po 40-ce + w miejscu gdzie jestem,
                              sa raczej zadne(Nowa Anglia USA), ktora sie chce przenies na stary
                              kontynent. Zamiezam przeniesc sie do Europy, tej wiosny. Chodzi mi o
                              prztrwanie tych paru miesiecy tutaj. W Europie rodzina i znajomi,
                              pomoga mi przetrwac podobne kolopoty.
                              • niegrzeczna_dziewczyna Re: Jak sie pocieszyc po rostaniu z ukochana! 04.12.07, 16:05
                                I tak trzymaj ! Jak tylko możesz sobie na to pozwolić - zmiana
                                miejsca i otoczenia jest super rozwiązaniem ....
                                dziewczyna

byle do wiosny !!!!
                                • Gość: jeden Re: Jak sie pocieszyc po rostaniu z ukochana! IP: *.hsd1.ma.comcast.net 04.12.07, 16:08
                                  Dzieki. Tak jest. Byle do wiosny:)
          • dotyk_wiatru Whiskey..? 04.12.07, 07:13
            Wychodzi na to, ze whiskey jest dobra na wszystko, bo nie pierwszy
            raz dzisiejszego poranka o niej czytam hahah:))) A przepraszam
            Polam, jaka to jest dobra whiskey?? Ja probowałam JEDNA i dalo sie
            ja wypic TYLKO z Cola, ew. tonic+cola;) (no ale to meski trunek:P)
            • polam5 Re: Whiskey..? 04.12.07, 17:57
              No wlasnie sa takie ktorych sie nie da inaczej - tylko z cola czy 7-up ale to te
              z dolnej polki typu bimber.
              A jaka jest dobra? to jak ze wszystkim - nie to dobre co dobre co dobre ale co
              komu smakuje (i ile chce wydac ) ... Ja lubie Scotch np "Bruichladdich 15yr
              Old 2nd Edition" albo rowniez produkowan przez Bruichladdich ale rozlewana
              przez Murray McDavid (rownie dobra ale tansza) "Murray McDavid Glen Spey 10yr"
              Okazuje sie ze jak kobiety sprobuja to zmieniaja zdanie..
              • niegrzeczna_dziewczyna Re: Whiskey..? 04.12.07, 18:05
                polam5 napisał:
                > Okazuje sie ze jak kobiety sprobuja to zmieniaja zdanie..

Masz rację. Bardzo lubię ten trunek - ale z kolei piję go z
                kostkami lodu ( tylko i wyłącznie ! ) bez żadnych dodatków. Szkoda
                smaku...

dziewczyna
                • polam5 Re: Whiskey..? 04.12.07, 18:11
                  Ja to nawet bez lodu bo to zabija aromat i przeciez lod sie topi i rozwadnia
                  :))) ....
                  • niegrzeczna_dziewczyna Re: Whiskey..? 04.12.07, 18:37
                    Być może .., ale uwielbiam pływające kostki mieniące się w tym
                    pięknym złoto- brązowym kolorze i jak mieszam w dłoni - to lubię
                    jak stukają o ścianki tej szerokiej z grubym dnem szklanicy ...
                    dziewczyna

najczęściej lód nie zdąży się jednak roztopić...:)))
                    • polam5 Re: Whiskey..? 04.12.07, 18:43
                      Wyobrazam sobie... a jak sie delektujesz i pijesz powoli to zimne kostki lodu
                      dotykaja goracych ust.... i pekaja z trzaskiem :))))
                      • niegrzeczna_dziewczyna Re: Whiskey..? 04.12.07, 18:55
                        Bujną masz tę wyobraźnię...he , he , he... ależ powiało
                        romanycznością ...:))
                        Gdybym nie czytała Twoich rozsądnych wpisów i nie znała życia -
                        zaczęłabym pewnie marzyć...:))))
                        Ale zawsze to miłe - umieć tak ubrać w słowa .... nie ?
                        dziewczyna

a tak serio - tego trunku się nie_ da_ nie_ degustować ... , a to ,
                        że mocno rozgrzewa - to już inna rzecz..:)
                        • polam5 Re: Whiskey..? 04.12.07, 18:57
                          A wiec myslisz ze jak ktos pisze rozsadnie to nie ma za grosz romantyzmu w
                          sobie? A i czyzby zycie ci rowniez cos innego podpowiadalo?
                          • niegrzeczna_dziewczyna Re: Whiskey..? 04.12.07, 19:06
                            Ależ skąd - źle mnie zrozumiałeś a może to ja nie wyraziłam się
                            precyzyjnie.. Myślę właśnie , że dobrze mieć w sobie takie dwa w
                            jednym.....;)
                            dziewczyna

ale też zauważ , że trzeba wiedziec z kim można "popływać " w
                            szklance , czy w wątku i na ile...
                            a z Tobą się da..i tyle..:)
                            • polam5 Re: Whiskey..? 04.12.07, 19:11
                              No i mozesz sie nie obawiac ze utoniesz: Chyba ze szklaneczka bedzie duza i
                              pelna Najwyzej poplyniesz troszke za daleko z pradem jak sie zagapisz :))
                              • niegrzeczna_dziewczyna Re: Whiskey..? 04.12.07, 19:13
                                Jak z prądem - to nie ma sprawy ; zawsze trudniej jest pod
                                prąd ...:) a i z takich opresji się przecież nieraz
                                wychodziło ..samo zycie..:)
                                dziewczyna
                                • polam5 Re: Whiskey..? 04.12.07, 20:43
                                  www.youtube.com/watch?v=pNomzi2Mfow&feature=related
                                  • niegrzeczna_dziewczyna Re: Whiskey..? 04.12.07, 22:58
                                    polam5 napisał:

> www.youtube.com/watch?v=pNomzi2Mfow&feature=related

dopiero teraz to zauwazyłam....:)
                                    dobre !!!!!!!
                                    Ide na całość ! Poprosze o ładny pierscionek..co tam studia....))
                                    dziewczyna

ale przy tej piosence to chyba jabole by sie przydały - bardziej sie
                                    komponuja ; znaczy wino marki wino..chciałam rzec....:)))
                                    • polam5 Re: Whiskey..? 04.12.07, 23:27
                                      www.youtube.com/watch?v=Hbb8dzfB4Pg
                                      • niegrzeczna_dziewczyna Re: Whiskey..? 04.12.07, 23:37
                                        Piękne .. Dziękuję...:)
                                        dziewczyna

tak bardzo sie starałam , a Ty jednak nie chcesz mnie...:))))
                                        • polam5 Re: Whiskey..? 04.12.07, 23:41
                                          www.youtube.com/watch?v=WKdayEeLS88
                                          • niegrzeczna_dziewczyna Re: Whiskey..? 05.12.07, 00:00
                                            dobranoc....

dziewczyna
                                            • polam5 Re: Whiskey..? 05.12.07, 00:11
                                              www.youtube.com/watch?v=eAMHCjz2h6k
                                              • zwierz_futerkowy Re: Whiskey..? 05.12.07, 00:14
                                                czy to... Ty?

tak ladnie grasz???
                                        • polam5 Re: Whiskey..? 05.12.07, 00:00
                                          www.youtube.com/watch?v=IBbet5bc4Tk
                                        • polam5 Re: Whiskey..? 05.12.07, 00:01
                                          www.youtube.com/watch?v=wbI4175cvyY&feature=related
                                          • zwierz_futerkowy Re: Whiskey..? 05.12.07, 00:04
                                            ladne sa te dziewczyny tanczace w tle... no i ci wasaci panowie w pierwszych rzedach! cudo!
                                            • polam5 Re: Whiskey..? 05.12.07, 00:12
                                              www.youtube.com/watch?v=NvfXm1r3yJo&feature=related
                                              • niegrzeczna_dziewczyna Re: Whiskey..? 05.12.07, 00:14
                                                Lubisz taką muzykę...?
                                                dziewczyna
                                                • polam5 Re: Whiskey..? 05.12.07, 00:26
                                                  Lubie rozna rowniez taka

www.youtube.com/watch?v=LcmaURyCUdo
                                                  • niegrzeczna_dziewczyna Re: Whiskey..? 05.12.07, 00:31
                                                    polam5 napisał:

> Lubie rozna rowniez taka
                                                    >
                                                    > www.youtube.com/watch?v=LcmaURyCUdo

cudo...:)
                                                • polam5 Re: Whiskey..? 05.12.07, 00:29
                                                  i taka

www.youtube.com/watch?v=3WWwuA6twKI
                                                  www.youtube.com/watch?v=6asFUlac12c&feature=related
                                                  • niegrzeczna_dziewczyna Re: Whiskey..? 05.12.07, 00:33
                                                    polam5 napisał:

> i taka
                                                    >
                                                    > www.youtube.com/watch?v=3WWwuA6twKI
                                                    > www.youtube.com/watch?=6asFUlac12c&feature=related

czy wiesz , że mnie rozpieszczasz...?....:)))
                                                    dziewczyna

uwielbiam muzykę - "róznoraką"...:)
                                                  • niegrzeczna_dziewczyna Re: Whiskey..? 05.12.07, 00:38
                                                    ale sie nie martw.....to jest bezpieczne rozpieszczanie...:)
                                                    dziewczyna

jeszcze raz dobranoc...
                                                    dziękuję..:)
                                                  • polam5 Re: Whiskey..? 05.12.07, 00:43
                                                    nie strachliwym....

www.youtube.com/watch?v=Zk0Syf_WWFk
                                                  • polam5 Ps... Nastroj wlasciwy na prace? 05.12.07, 00:45
                                                    Chyba musze poracowac odrobinek bo dzien sie konczy :) Milej nocy Dobranoc
                                                  • zwierz_futerkowy a to? 05.12.07, 00:44
                                                    www.youtube.com/watch?v=tQY4HGud6yw
                                                  • polam5 Re: a to? 05.12.07, 00:47
                                                    Super - w sam raz do pracy :))
                                                  • zwierz_futerkowy Re: a to? 05.12.07, 00:51
                                                    www.youtube.com/watch?v=Ljwml5e5io4&feature=related
                                                    to samo z frag filmu
                                                  • polam5 Re: a to? 05.12.07, 01:00
                                                    dobre..... bardzo dobre..

I tym milym akcentem sie pozegnam

www.youtube.com/watch?v=gzACDJCfQvs
                                                  • zwierz_futerkowy Re: a to? 05.12.07, 01:02
                                                    dobranoc.
                                                    stary dobry czesio... heh, te noce, i krakowskie Planty z pijanym w sztok Skrzyneckim...
                                                    zycie...
                                                  • zwierz_futerkowy Re: a to? 05.12.07, 01:06
                                                    toy dolls jest jednym z zapomnianych punkowych zespolow - szkoda, bo nie czesto spotyka sie ludzi TAK wycinajacych na gitarze...!!!
                                                  • niegrzeczna_dziewczyna Re: a to? 05.12.07, 01:13
                                                    mieliscie iść spać Panowie....:)
                                                    dziewczyna
                                                    ja juz po toalecie wieczornej - mialam wyłączać kompa... patrzę a
                                                    tu dalej grasują...:)))
                                                    to jeszce jak nie spicie - coś do poduchy poproszę...:)
                                                  • zwierz_futerkowy Re: a to? 05.12.07, 01:19
                                                    www.youtube.com/watch?v=dA_lmSTqet0
                                                    prosze bardzo - PIEKNY TEKST!!!!!!!!!

dobranoc wszystkim, bez wyjatku
                                                    w kazdym poscie, w kazdym watku!
                                                  • niegrzeczna_dziewczyna Re: a to? 05.12.07, 01:29
                                                    zwierz_futerkowy napisał:

> www.youtube.com/watch?v=dA_lmSTqet0
                                                    > prosze bardzo - PIEKNY TEKST!!!!!!!!!
                                                    >
                                                    > dobranoc wszystkim, bez wyjatku
                                                    > w kazdym poscie, w kazdym watku!
                                                    >
                                                    Wysluchalam w calosci.....:) dzięki..;)
                                                    dziewczyna

naprawde chodzileś na planty krakowskie i znaleś Piotrka ; to ... i
                                                    w Piwnicy bywaleś....ziomek , rany boskie , ziomek....:)
                                                    odpowiesz mi już pewnie jutro....:)
                                                    dobranoc
                                                  • zwierz_futerkowy Re: a to? 05.12.07, 01:32
                                                    bywalem.. chodzilem... po zdjeciu mnie poznasz ( o ile ) :))))

dobranoc.
                                                  • zwierz_futerkowy Re: a to? 05.12.07, 01:22
                                                    I caught sight of my reflection
                                                    I caught it in the window
                                                    I saw the darkness in my heart
                                                    I saw the signs of my undoing
                                                    They had been there from the start

And the darkness still has work to do
                                                    The knotted chord's untying
                                                    The heated and the holy
                                                    Oh they're sitting there on high
                                                    So secure with everything they're buying

In the blood of Eden lie the woman and the man
                                                    With the man in the woman and the woman in the man
                                                    We wanted the the union oh the union of the woman, the woman and the man

My grip is surely slipping
                                                    I think I've lost my hold
                                                    Yes I think I've lost my hold
                                                    I cannot get insurance any more
                                                    They don't take credit, only gold
                                                    Is that a dagger or a crucifix I see
                                                    You hold so tightly in your hand
                                                    And all the while the distance grows between you and me
                                                    I do not understand

We wanted the the union oh the union of the woman, the woman and the man

At my request you take me in
                                                    In that tenderness I am floating away
                                                    No certainty, nothing to rely on
                                                    Holding still for a moment
                                                    What a moment this is
                                                    Oh for a moment of forgetting
                                                    A moment of bliss
                                                    Oh....

I can hear the distant thunder
                                                    Of a million unheard souls
                                                    Of a million unheard souls
                                                    Watch each one reach for creature comfort
                                                    For the filling of their holes

I feel the man in the woman and the woman in the man
                                                    I feel the man in the woman and the woman in the man

In the blood of Eden we have done everything we can
                                                    In the blood of Eden, so we end as we began
                                                    It was all for the union, oh the union of the woman, the woman and the man
                                                  • polam5 Re: a to? 05.12.07, 00:49
                                                    a na tym spektaklu bylem niedawno...

www.youtube.com/watch?v=7xCB6-h3wbs
                                                  • zwierz_futerkowy Re: a to? 05.12.07, 00:53
                                                    www.youtube.com/watch?v=6wNS7uqu1hk
                                                    ja pracuje w rytm... tego!!
                                                  • polam5 Re: a to? 05.12.07, 00:57
                                                    no wiec nie pytam co to za praca - za mocne do pracy dla mnie
                                                  • zwierz_futerkowy Re: a to? 05.12.07, 00:58
                                                    :DDD
                                                    czasem trza MOCNE UDERZENIE, czyz nie?
                                                    ehhh kogo ja oszukuje... praca nuuuuuuuuuuuudna.

:))
                                                  • polam5 Re: Whiskey..? 05.12.07, 00:40
                                                    milo ze Ci sie podoba

Slucham duzo klasyki... ale rowniez inne - w zaleznosci od nastroju...
                • dotyk_wiatru Niegrzeczna dziewczyna:P n/t 04.12.07, 20:23
                  • niegrzeczna_dziewczyna Re: Niegrzeczna dziewczyna:P n/t 04.12.07, 20:33
                    i wzajemnie - Dotyku wiatru :D ....
                    dziewczyna
                    • dotyk_wiatru Re: Niegrzeczna dziewczyna:P n/t 04.12.07, 20:36
                      Hahahaha:))))))) ale ja grzeczna;PPPP
                      • niegrzeczna_dziewczyna Re: Niegrzeczna dziewczyna:P n/t 04.12.07, 20:45

> Hahahaha:))))))) a ja nie.....:)))
                        dziewczyna
                        • dotyk_wiatru Re: Niegrzeczna dziewczyna:P n/t 04.12.07, 20:49
                          No dobra:P Zartowałam:P
              • dotyk_wiatru Re: Whiskey..? 04.12.07, 20:21
                polam5 napisał:

> No wlasnie sa takie ktorych sie nie da inaczej - tylko z cola czy
                7-up ale to t
                > e
                > z dolnej polki typu bimber.
                > A jaka jest dobra? to jak ze wszystkim - nie to dobre co dobre
                co dobre ale c
                > o
                > komu smakuje (i ile chce wydac ) ... Ja lubie Scotch
                np "Bruichladdich 15yr
                > Old 2nd Edition" albo rowniez produkowan przez Bruichladdich ale
                rozlewana
                > przez Murray McDavid (rownie dobra ale tansza) "Murray McDavid
                Glen Spey 10yr"
                > Okazuje sie ze jak kobiety sprobuja to zmieniaja zdanie..

WOW!:))))
                Ja probowalam Ballantines Fines Scotch Whisky...Ten zapach mnie
                dobijal;)
                • polam5 Re: Whiskey..? 04.12.07, 20:47
                  Bo Ballantines nadaje sie mniej wiecej do znieczulania. Mozna na rane a mozna
                  wypic przed usunieciem zeba.....
                  • dotyk_wiatru Re: Whiskey..? 04.12.07, 20:50
                    Hahahah:) Niedobruch:))
                    OK! Sprobuje wiec tej, o ktorej pisales...o ile dostane ja w kraju:)
                    • polam5 Re: Whiskey..? 04.12.07, 20:55
                      Nie musi byc ta sama - duzo jest dobrych whiskey....

www.youtube.com/watch?v=PP3L5w8dphM
                      • dotyk_wiatru Re: Whiskey..? 04.12.07, 21:00
                        :)) if You say so...
                        Ponoc Ballantines miala byc ta dobra:P

___
                        '69 Mustang...no no:)))))
                        • polam5 Re: Whiskey..? 04.12.07, 22:30
                          No wiec mam kolege ktory nie pije nic tylko Whiskey - Chivas Regal uwazal za
                          jedna z najlepszych. Ale zawsze pil ja z 7-up (no wonder ) No wiec kiedys
                          przyszedl do mnie i ja mu leje swoja "straigh" a on mowi ze chce z 7-up. Mowie
                          sproboj najpierw a jak bedziesz chcial to dolejemy 7-up. Sprobowal, pytam -
                          dolac 7-up?... a on na to "No cos Ty!" i za butelke aby poogladac...po chwil
                          pytam dolac? "Pewnie i poprosze straight" zobaczymy co bedzie edalej...
                          • dotyk_wiatru Re: Whiskey..? 04.12.07, 22:39
                            Hihihih:))) Powinien byc Tpbie wdzieczny, ze Go przekonales:)
                            A nie uwazasz ze whiskey to meski trunek?
                            • polam5 Re: Whiskey..? 04.12.07, 22:46
                              No niby tak ale jak kobieta sie bierze za whiskey to na pewno budzi
                              zainteresowanie bo to znaczy ze tu juz zartow nie ma :)))
                              • dotyk_wiatru Re: Whiskey..? 04.12.07, 23:02
                                polam5 napisał:

> No niby tak ale jak kobieta sie bierze za whiskey to na pewno budzi
                                > zainteresowanie bo to znaczy ze tu juz zartow nie ma :)))

Hahaha:)))) Ciekawe...;)
                                • niegrzeczna_dziewczyna Re: Whiskey..? 04.12.07, 23:06
                                  dotyk_wiatru napisała:

> polam5 napisał:
                                  >
                                  > > No niby tak ale jak kobieta sie bierze za whiskey to na pewno
                                  budzi
                                  > > zainteresowanie bo to znaczy ze tu juz zartow nie ma :)))
                                  >
                                  > Hahaha:)))) Ciekawe...;)

No tak - bo kobieta to już nie moze lubić silnego trunku...ciekawe
                                  spostrzeżenie ...:)))
                                  dziewczyna

męski egoizm i narcyzm czuję.....:)))))
                                  • dotyk_wiatru Re: Whiskey..? 05.12.07, 07:03
                                    niegrzeczna_dziewczyna napisała:

> dotyk_wiatru napisała:
                                    >
                                    > > polam5 napisał:
                                    > >
                                    > > > No niby tak ale jak kobieta sie bierze za whiskey to na pewno
                                    > budzi
                                    > > > zainteresowanie bo to znaczy ze tu juz zartow nie ma :)))
                                    > >
                                    > > Hahaha:)))) Ciekawe...;)
                                    >
                                    > No tak - bo kobieta to już nie moze lubić silnego
                                    trunku...ciekawe
                                    > spostrzeżenie ...:)))
                                    > dziewczyna
                                    >
                                    > męski egoizm i narcyzm czuję.....:)))))

Hahaha nie wiem czy whisky jest mocna, bo pilam rozrzedzona cola:P
                                    ALE ALE...zdarzal sie spiryt ROZROBIONY OCZYWISCIE:P albo
                                    ksiezycowka 'na Zubrach':P UPS:P Chyba za mocne trunki pijam;)
                        • zwierz_futerkowy Re: Whiskey..? 04.12.07, 22:45
                          Bushmill albo Glenfiddich ! The best!
                          • polam5 Re: Whiskey..? 04.12.07, 22:51
                            Maybe.. Don't know Bushmill (will check Bushmills Single Malt Irish Whiskey 16
                            year old ) and for some reason Glenfiddich is not the best for me....matter of
                            taste
                            • zwierz_futerkowy Re: Whiskey..? 04.12.07, 22:55
                              coz, widac smak mamy rozny... :/

jack daniells z pepsi jest jak sie okazuje nie do przebicia :)
                              • polam5 Re: Whiskey..? 04.12.07, 22:59
                                no mozna i to ale nie lubie burbonow..... i nie lubie mieszanek jak sie nie da
                                pic straight to wole piwo
                                • zwierz_futerkowy Re: Whiskey..? 04.12.07, 23:02
                                  śliwowica z gwinta na tatrzanskiej polanie. dobry curage przed spotkaniem z niedzwiedziem.
                                  • polam5 Re: Whiskey..? 04.12.07, 23:04
                                    Ty uwazaj - radze nic nie pic bo na zwierzeta futerkowe sezon sie zaczyna.....
                                    • zwierz_futerkowy Re: Whiskey..? 04.12.07, 23:09
                                      mam futro maskujace i zdolnosc przetrwania ...

no to siup! po jednym!
                                  • dotyk_wiatru Re: Whiskey..? 04.12.07, 23:05
                                    Albo ksiezycowka przed spotkaniem z zubrem:P
                                    Uciekam...Milej nocki 'Chlopaki':)) Papa:D
                                    • polam5 Re: Whiskey..? 04.12.07, 23:08
                                      No to siup .. po jednym zeby sie wiaterkowi dobrze spalo
                                      • niegrzeczna_dziewczyna Re: Whiskey..? 04.12.07, 23:12
                                        polam5 napisał:
                                        odpowiedzialam Ci na Twoją kuszącą propozycje muzyczną , nie
                                        zauważyłes ?
                                        :)))
                                        dziewczyna
                                        • polam5 Re: Whiskey..? 04.12.07, 23:24
                                          Zauwazylem...

www.youtube.com/watch?v=mD_EaaTvXmg
                                          • polam5 oops 04.12.07, 23:34
                                            mialo byc co innego...

www.youtube.com/watch?v=mrEcOSjHXws
                                      • dotyk_wiatru Re: Whiskey..? 05.12.07, 07:04
                                        polam5 napisał:

> No to siup .. po jednym zeby sie wiaterkowi dobrze spalo

Oooo! Kochani jestescie hihihihi;D:DD
    • dotyk_wiatru Sposoby? 04.12.07, 07:15
      Nigdy nie rozstawalam sie z dziewczyna:P <wybacz zarcik>
      Sposobow jest mnostwo...
      np. muzyka, intensywny wysilek, FORUM:), slynna juz whiskey...
      • Gość: jeden Re: Sposoby? IP: *.hsd1.ma.comcast.net 04.12.07, 15:51
        Pewnie wlasnie wybiore internet. Z pewnoscia bede was zameczal.
        Hahahaha.
        • dotyk_wiatru Re: Sposoby? 04.12.07, 20:22
          Gość portalu: jeden napisał(a):

> Pewnie wlasnie wybiore internet. Z pewnoscia bede was zameczal.
          > Hahahaha.

A zameczaj;)) Jesli to ma Tobie pomoc...poswiecimy sie:)))
          • Gość: jeden Re: Sposoby? IP: *.hsd1.ma.comcast.net 05.12.07, 14:30
            Dzieki Dotyk_wiatru za zaproszenie. Narazie pomagam sobie babcinymi
            metodami. Jak: Valerian Root i Royal Jelly. Narazie pomaga.
            Oczywiscie boje sie, ze przestanie w czasie. Pozdrowienia.
            • dotyk_wiatru Re: Sposoby? 05.12.07, 14:40
              Oj Jeden...Jesli to jest to, co mysle, to chyba sto razy lepsza jest
              czekolada, spacer, muzyczka, zabawa tutaj i takie tam:)
              Pozdrawiam:)))

• altinka Re: Jak sie pocieszyc po rostaniu z ukochana! 04.12.07, 18:38
      Jest coś takiego jak "pogrzeb" i "żałoba" - jeśli to rzeczywiście
      koniec. Co się robi w "żałobie" - rozpamiętuje się, marzy, przeklina
      los itd., a potem zaczyna się powoli wychodzić na prostą.
      Może "pocieszeniem" będzie odreagowanie przez coś, co lubisz robić,
      co zawsze sprawiało ci przyjemność. No i sport, sport jest dobry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka