Gość: Mi IP: *.waw.cdp.pl / 10.0.1.* 05.08.03, 13:56 Poszukuje fajnego, miłego z poczuciem humoru faceta na wakacje, a moze i dłużej........ bez zobowiązan dodam, (znaczy facet bez zobowiązań) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klik Re: poszukiwany....... IP: 62.121.128.* 05.08.03, 14:03 Gość portalu: Mi napisał(a): > fajnego, miłego z poczuciem humoru faceta /../ bez zobowiązan jesli ma miec ponizej 20 lat to jeszcze takiego znajdziesz. starsi o takich cechach juz nie sa bez zobowiazan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: poszukiwany....... IP: *.waw.cdp.pl / 10.0.1.* 05.08.03, 14:25 no własnie dlatego szukam bez zobowiązań, po 20-tce, a moze nawet lekko przed 30-tka. Wiem,ze sa już zwiazani,dlatego poszukuje.... ale są też przeciez i po przejsciach ludzie ktorym sie życie nie ułożyło.......... Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: poszukiwany....... 05.08.03, 15:16 a ja tam wybredna nie jestem. Może mieć zobowiązania. Może mieć czterdzieści parę lat. Może mieć nałogi. Musi być tylko .... I takie tam ble ble. O!!! Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: poszukiwany....... 05.08.03, 15:25 roseland napisała: > a ja tam wybredna nie jestem. Może mieć zobowiązania. Może mieć czterdzieści > parę lat. Może mieć nałogi. Musi być tylko .... I takie tam ble ble. O!!! bogaty, majętny? Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: poszukiwany....... 05.08.03, 16:51 roseland napisała: > pudło Apfiku. Mam jeszcze parę pomysłów: 1. musi być tylko kobietą 2. pracować w banku PKO BP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: poszukiwany....... IP: *.w217-128.abo.wanadoo.fr 05.08.03, 17:05 moze czego nie moze: 1-zakladac rolek na noc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morda Re: poszukiwany....... IP: *.pkobp.pl 05.08.03, 23:50 apf napisał: > roseland napisała: > > > pudło Apfiku. > > Mam jeszcze parę pomysłów: > > 1. musi być tylko kobietą > 2. pracować w banku PKO BP dlaczego w bp ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: poszukiwany....... IP: *.pkobp.pl 06.08.03, 00:49 czuje sie wywołany do tablicy !!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: poszukiwany....... 06.08.03, 09:10 Bystry Apfiku - nie musi być kobietą, ponieważ nie jestem less. Nie musi pracować w PKO BP, ponieważ po prostu nie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: poszukiwany....... 06.08.03, 09:49 roseland napisała: > Bystry Apfiku - nie musi być kobietą, ponieważ nie jestem less. Nie musi > pracować w PKO BP, ponieważ po prostu nie. Pozdrawiam. Znowu pudło, ale jak to mówią uderz w stół, a bankowcy się odezwą, hehehehe:) Już wiem, ja osobiście pasuję do twoich wyobrażeń idealnego "poszukiwanego". Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: poszukiwany....... 06.08.03, 10:38 a Apfik jest bankowcem ?? Ale Ty musisz ..... umieć marzyć, umieć grać na saksofonie i w jakiś tam piątek zabrać mnie tam, gdzie cisza gra. No i cio ?? Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: poszukiwany....... 06.08.03, 10:46 Spoko, mogę ciebie zabrać tam gdzie cisza gra, znam parę takich miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: poszukiwany....... 06.08.03, 10:49 wystarczy jedno takie miejsce. A instrument ... hm .. ten muzyczny ? A marzenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Proponuje "messje" 06.08.03, 09:14 bardzo lubi dziewczynki, dziewczyny i kobiety. A zobowiazan na pewno nie, bo nikt go pewnie dotychcczas nie chcial, tego "messji" znaczy sie:))) Odpowiedz Link Zgłoś