ginger43 Re: Ile Aniołów 10.12.07, 21:19 Jeden ale za to tylko Twój wyjątkowy i jedyny. Postwiłabym na jakość, a nie na ilość. A przed czym Cię trzeba chronić? Przed sobą samym, przed życiem... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Ile Aniołów 10.12.07, 21:27 exman napisał: > powinno mnie pilnować ? Aniol Stroz z obstawą na wszelki wypadek;) A czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Ile Aniołów 10.12.07, 21:29 A może tak jak mnie, Tobie też potrzeba kilku Aniołów...? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Ile Aniołów 10.12.07, 21:48 Ciekawa jestem tego pokuszenia, skoro aż trzy Anioły są potrzebne... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ile Aniołów 10.12.07, 21:51 Ciekawość-pierwszy stopień do piekła, strzeż się, daj na mszę i posyp głowę polbrukiem lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Ile Aniołów 10.12.07, 21:59 Wspięłam się znacznie wyżej, a raczej zeszłam niżej, niż pierwszy stopień do piekieł:PPP Jestem wysoce wykwalifikowaną czarownicą, nie wiedziałeś? Głowy niczym nie posypię, bo później włosów nie dopiorę:))) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktomvre Re: Ile Aniołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 21:52 jeden umie czytać, drugi pisać, a trzeci prowadzi na smyczy psa też o 3 pomyślałam pomyślałam? eee... Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Ile Aniołów 11.12.07, 06:29 Hmm...a może Aniołki Charlie'ego? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
altinka Re: Ile Aniołów 10.12.07, 21:58 Żaden nie powinien cię pilnować. Robisz co chcesz. Ale jednego masz. Dostałeś go kiedyś tam. A jak się macie do siebie to już tylko kwestia wiary i czucia. Taki jakby naturalizm :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Anioł dla Ciebie... 10.12.07, 23:06 www.youtube.com/watch?v=BDkcJ-62uuY&feature=related Sarah McLachlan-Angel Spend all your time waiting for that second chance For a break that would make it okay Theres always some reason To feel not good enough And its hard at the end of the day I need some distraction oh beautiful release Memories seep from my veins Let me be empty oh and weight-less and maybe I'll find some peace tonight In the arms of an angel Fly away from here From this dark, cold hotel room And the endlessness that you fear You are pulled from the wreckage Of your silent reverie You're in the arms of the angel May you find some comfort here Your so tired of the straightline That everywhere you turn There's vultures and thieves at your back Storm keeps on twisting Keep on building the lies That you make up for all that you lack It dont make no difference escaping one last time Its easier to believe In this sweet madness Oh this glorious sadness That brings me to my knees In the arms of an angel Fly away from here From this dark, cold hotel room And the endlessness that you fear You are pulled from the wreckage Of your silent reverie You're in the arms of the angel May you find some comfort here You're in the arms of the angel May you find Some comfort here ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Anioł dla Ciebie... 11.12.07, 07:13 Świetny tekst, dzięki bardzo, gingi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Anioł dla Ciebie... 11.12.07, 08:11 You are welcome :))) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: Ile Aniołów 11.12.07, 09:34 a mi anioł nawalił na parapet, hmm albo jakas duża mewa Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Ile Aniołów 11.12.07, 10:01 Anioł nawiedza Nasze sny.... Miałam w zyciu wszystko i nic. Dotykałam raz nieba , a raz odwiedzałam piekło. Raz byłam aniołem a raz diabłem. Upadałam i wznosiłam się. Uśmiechałam i złościłam. Szukałam i miałam dość podróży. Cierpiałam i śmiałam się. Kochałam i zdradzałam. Umierałam i zmartwychwstawałam. Balansowałam nad linią przepaści i mocno stąpałam po ziemi. Którejś nocy odwiedził mnie anioł , jakiś dobry przyjaciel i zapytał : w co wierzę ... nie umiałam odpowiedzieć... Powiedział do mnie , że w życiu liczy się nie tyle krańcowość ile normalność , nie tylko biel i czerń ale szarość , cała gama szarości... Obudziłam się.. Nie mogłam dać wiary...dlaczego ? Przeciez wierzyć w coś nadzwyczajnego - tak ! Ale w codzienność - absurd... Nie mogłam dać wiary.... Słowa anioła zaczęły mnie powoli przepełniać , zaczęłam czuć sens tych słow.. Zaczęłam rozumieć ,ze święta i niedziele zdarzają sie rzadziej niż dzień powszedni od poniedziałku do piątku. Że chleb jest na codzień a ciastko francuskie od święta. Że szukać wiary - to szukać sensu w świetność tych poniedziałków i piątków , ze nie tylko niedziela przynosi cuda.. Że szarość dnia codziennego , że nasza zwyczajna wędrówka - dobra wędrowka - chociaż trudna - to jest nasza wiara. I szukać i zobaczyć niezwykłość codzienności , dotknąć jej , przeżywać , cieszyć się z niej - ze to jest wiara i ze warto tej wiary szukać .. że warto.. dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Ile Aniołów 11.12.07, 10:43 niegrzeczna_dziewczyna napisała: > Którejś nocy odwiedził mnie anioł , jakiś dobry przyjaciel i > zapytał : w co wierzę ... nie umiałam odpowiedzieć... > Powiedział do mnie , że w życiu liczy się nie tyle krańcowość ile > normalność , nie tylko biel i czerń ale szarość , cała gama > szarości... To samo napisałam wczoraj o miłości. Mimo, że miłość jest czerwona, to najważniejsza w niej jest codzienna szarość, a nie uniesienia. Ale nie łatwo polubić ten kolor... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx Re: Ile Aniołów 11.12.07, 12:13 naprawdę potrzebujesz stróża, czy jedynie doskwiera Ci samotność...? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ile Aniołów 11.12.07, 12:36 W zasadzie jak to różnica ? Czasami poszukuję samotności a czasami ją przekjlinam, a strażnik też czasami mógłbt przymknąc oko na to i owo, nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ladyx Re: Ile Aniołów 11.12.07, 12:49 jeden strażnik na pewno, ale anielski zastęp to nie wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ile Aniołów 11.12.07, 18:52 Zastęp anielic to ja chętnie przyjmę pod skromny dach mój :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Ile Aniołów 11.12.07, 19:29 Co za dużo, to niezdrowo :PPP ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Ile Aniołów 11.12.07, 19:33 Teraz doszedł do mnie sens pytania autora wątku...:) dziewczyna a może powinno ono brzmieć : ile anielic powinno mnie pilnować ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ile Aniołów 11.12.07, 19:47 O tym nie pomyślałem ale wątek rozwija się milutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Ile Aniołów 11.12.07, 20:41 No... i samo nasuwa się pytanie następne , czy one mają na zmianę pilnować , czy każda , że tak powiem , będzie miała swoje zajęcie i swoją rolę pod tym skromnym dachem..:) dziewczyna i najważniejsze ; grzeczne maja być te anielice , czy niegrzeczne ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Zapowiada się interesująco :) 11.12.07, 20:57 Z czystej życzliwości pragnę jedynie ostrzec, że po świecie pałęta się całe mnóstwo upadłych Aniołów, które zostały wygnane z Nieba. Myślę, że należy wykazać się daleko idącą ostrożnością przy dokonywaniu rekrutacji Anielic :PPP ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Zapowiada się interesująco :) 11.12.07, 21:00 TO JA! TO JA! ale...w ten niebezpieczny sposób:) a nie w TEN:P Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Zapowiada się interesująco :) 11.12.07, 21:11 Odpoczywać w objęciach takich skrzydeł to musi być Coś !!! Jak pod namiotem. Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Zapowiada się interesująco :) 11.12.07, 21:16 exman napisał: > Odpoczywać w objęciach takich skrzydeł to musi być Coś !!! Jak pod namiotem. Obawiam się Ex, że to nie byłby odpoczynek...tylko męka...:) Moje niebezpieczeństwo polega na tym, że...albo nie...lepiej nie napiszę... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Zapowiada się interesująco :) 11.12.07, 21:26 Można się jedynie domyślać, że przy Tobie jest niebezpieczeństwo zawiania, cokolwiek to mogłoby znaczyć :))))))))))))) P.S. Tylko nie bij! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Zapowiada się interesująco :) 11.12.07, 21:30 Oj , oj ...coś mi się wydaje , że to czysta prowokacja ze strony autora watku...:) dziewczyna dziewczyny - chyba nic tu po NAS :D ; Exman - mierz siły na zamiary...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Zapowiada się interesująco :) 11.12.07, 21:33 To Ty dopiero teraz na to wpadłaś, że to prowokacja :PPP Przecież On uwielbia robić takie rzeczy i patrzeć z ukrycia, co się później będzie działo:))) Nie bądź taka, nie psuj mu zabawy! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Zapowiada się interesująco :) 11.12.07, 21:46 Nieistotne kiedy wpadłam ..., ale ok - wycofuję się ..niegrzeczne nie mogą być anielicami..:) Nie będę psuła zabawy...:) dziewczyna mężczyźni to takie fajne duże dzieciaki i uwielbiaja się bawić......:) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Zapowiada się interesująco :) 11.12.07, 21:50 Ja tylko zachowałam wygląd anielski...i morale...:P PS. Dziewczyno, nie wycofuj się...Polatałam po okolicy i usłyszałam jęk zawodu u Exa...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Zapowiada się interesująco :) 11.12.07, 21:56 No wiesz co! Niegrzeczne są najlepszymi anielicami, bo wiedzą, przed czym chronić, znają sprawę od przysłowiowej podszewki:) Nic nie psujesz, wręcz przeciwnie, nie fochaj tutaj, wrrrr ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Zapowiada się interesująco :) 11.12.07, 22:02 ginger43 napisała: > Można się jedynie domyślać, że przy Tobie jest niebezpieczeństwo > zawiania, cokolwiek to mogłoby znaczyć :))))))))))))) > P.S. Tylko nie bij! Hahahah:P Faktycznie, to można na wiele sposobów interpretować:P Teraz doceniam moje możliwości:PPPP PS. Ja nie biję, ja wieję i ew. piaskiem albo żwirem po oczach sypnę:P Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Zapowiada się interesująco :) 11.12.07, 22:06 No , jeżeli tak rzecz się ma - to bedziemy dalej kusic Exmana ; a co tam...:D dziewczyna chociaż na moje doświadczone serce - On nie wygląda mi na takiego niedoświadczonego...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Czyż obawiasz się wyzwania? 11.12.07, 22:13 Jak doświadczony, to będzie trudniej, ale za to ciekawiej, bardziej pouczająco, czyż nie - ja lubię wyzwania. Ale nie mów tak głośno o tym, że go będziemy kusić, bo się wyda, że my diablice, a nie anielice jesteśmy! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Mam pomysł , dziewczyny !!!! 11.12.07, 22:22 A moze to My , tym razem zaskoczymy ( wyprzedzimy ) Exmana i zapytamy ; na kiedy Nas zaprasza i jakie zajęcie dla Nas szykuje...:D dziwewczyna jest Nas trzy - w końcu i to jakie... anielice ...zastanowimy się nad Jego propozycją...:D Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Teraz to aż się boję pomyśleć :PPP 11.12.07, 22:35 Nie jestem pewna czy chcę znać Jego pomysły, poza tym ja się nie nadaję na anioła, ja jestem wróżką (czasami czarownicą). Poza tym , może to wstyd się przyznać, ale nie lubię się dzielić - ja chcę wszystko, albo nic :PPP Już widzę, jak pióra lecą po przedstawieniu propozycji :)))))) Stop, stop, stop bo znowu zaczynam się nakręcać na głupawkę, tak jak w piątek! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Teraz to aż się boję pomyśleć :PPP 11.12.07, 22:41 ginger43 napisała: > Nie jestem pewna czy chcę znać Jego pomysły, poza tym ja się nie > nadaję na anioła, ja jestem wróżką (czasami czarownicą). Poza tym , > może to wstyd się przyznać, ale nie lubię się dzielić - ja chcę > wszystko, albo nic :PPP > Już widzę, jak pióra lecą po przedstawieniu propozycji :)))))) > Stop, stop, stop bo znowu zaczynam się nakręcać na głupawkę, tak jak > w piątek! No proszę jak się wycofuje hahaha:P Rak wspak;) Najpierw podburza, a teraz 'ja się nie nadaję na anioła'...'ja chcę wszystko, albo nic'...hahaha Niech najpierw Ex nas oficjalnie zaprosi;) Zobaczymy co będzie dalej...Na wszelki wypadek naostrzę widełki:PP Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Teraz to aż się boję pomyśleć :PPP 11.12.07, 22:49 dotyk_wiatru napisała: > No proszę jak się wycofuje hahaha:P Rak wspak;) Najpierw podburza, a > teraz 'ja się nie nadaję na anioła'...'ja chcę wszystko, albo > nic'...hahaha > Niech najpierw Ex nas oficjalnie zaprosi;) Zobaczymy co będzie > dalej...Na wszelki wypadek naostrzę widełki:PP Zawsze byłam taka cicho-ciemna, grzeczna dziewczynka - podpuścić i zwiać :))) Jak kiedyś na żaglach graliśmy w rozbieranego pokera (oczywiście z mojej inicjatywy) to ja nie rozbierałam kolegi, nic z tych rzeczy, ja tylko latarkę trzymałam :PPP Jak widać do dzisiaj mi tak zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Teraz to aż się boję pomyśleć :PPP 12.12.07, 06:57 ginger43 napisała: > Zawsze byłam taka cicho-ciemna, grzeczna dziewczynka - podpuścić i > zwiać :))) Jak kiedyś na żaglach graliśmy w rozbieranego pokera > (oczywiście z mojej inicjatywy) to ja nie rozbierałam kolegi, nic z > tych rzeczy, ja tylko latarkę trzymałam :PPP Jak widać do dzisiaj mi > tak zostało. > Taka cicha woda z wirami?:P Hahahahaha to było niezłe:))))))) PS. Ja mam tak samo:P Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Teraz to aż się boję pomyśleć :PPP 11.12.07, 22:49 a ja na wszelki wypadek na chwilę bedę grzeczna...:) jak aniołek niewinna...:) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Teraz to aż się boję pomyśleć :PPP 12.12.07, 06:58 niegrzeczna_dziewczyna napisała: > a ja na wszelki wypadek na chwilę bedę grzeczna...:) jak aniołek > niewinna...:) > dziewczyna :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Mam pomysł , dziewczyny !!!! 11.12.07, 22:37 niegrzeczna_dziewczyna napisała: > A moze to My , tym razem zaskoczymy ( wyprzedzimy ) Exmana i > zapytamy ; na kiedy Nas zaprasza i jakie zajęcie dla Nas > szykuje...:D > dziwewczyna > jest Nas trzy - w końcu i to jakie... anielice ...zastanowimy się > nad Jego propozycją...:D > :))) Jak Ex jest niedoświadczony to mi kaktus wyrośnie na czubku głowy hahaha :P To kiedy nas Ex zaprasza?? Wiecie już coś? Jakies przecieki, wywiad środowiskowy itd. :P Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Mam pomysł , dziewczyny !!!! 11.12.07, 22:59 dotyk_wiatru napisała: > To kiedy nas Ex zaprasza?? Wiecie już coś? Jakies przecieki, >wywiad środowiskowy itd. :P Ja jakoś nie zauważyłam, żeby w ogóle zapraszał, to mi raczej wygląda na wpraszanie :PPP ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Mam pomysł , dziewczyny !!!! 12.12.07, 06:59 ginger43 napisała: > > Ja jakoś nie zauważyłam, żeby w ogóle zapraszał, to mi raczej > wygląda na wpraszanie :PPP > O żesz! To chyba coś nie tak przeczytałam:P Oooops:P Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Mam pomysł , dziewczyny !!!! 11.12.07, 22:39 Ależ mi się poprzednio wpisały cztery dwójki.. w czasie .. Znak to jakiś , czy co ... :) dziewczyna nie , Gingi - nie obawiam się niczego ....Nietzschego ( mogę się mylić w pisowni ) też bawiły kobiety...podobno :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Mam pomysł , dziewczyny !!!! 11.12.07, 22:56 niegrzeczna_dziewczyna napisała: > Ależ mi się poprzednio wpisały cztery dwójki.. w czasie .. Znak to > jakiś , czy co ... Tak, tak to znak żeby iść spać :))) Dobranoc, dzięki za fajną zabawę. W ramach wprawki do anielskich obowiązków możecie mnie popilnować, bo nie ma Polama, którego zawsze o to proszę :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Mam pomysł , dziewczyny !!!! 11.12.07, 23:04 Jak znak , zeby iść spac - to idę......:()) dobranoc - dziewczyny ...:D dziewczyna a Exman robi sobie chyba z Nas żarty , albo był poza netem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Dobranoc :) 11.12.07, 23:11 On sobie z nas żarty? A ja myślałam, że to my z Niego? Nie chcę wiedzieć co On z nas jutro zrobi, jak to przeczyta - chyba musimy sobie przez noc Aniołów poszukać... Polam wracaj, Anioła mi trzeba! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Żarzy się żarzy pochodnia marzeń, marzą się marzą lepsze dni, ale na razie wśród szarych zdarzeń trzeba żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Dobranoc :) 12.12.07, 07:01 ginger43 napisała: > On sobie z nas żarty? A ja myślałam, że to my z Niego? Nie chcę > wiedzieć co On z nas jutro zrobi, jak to przeczyta - chyba musimy > sobie przez noc Aniołów poszukać... Polam wracaj, Anioła mi trzeba! Buahahahah ale miałam ubaw o poranku :)))) Kurcze...wyszło, że niegrzeczna ze mnie Aniołka, bo nie pożegnałam się wczoraj:PPPP Sorry...Za to pożyczę Wam miłego dnia:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.blekit Re: Ile Aniołów 11.12.07, 21:25 exman napisał: > powinno mnie pilnować ? Ile Aniołów jest Cię w stanie upilnować? Czasem i armia nie da rady:) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ile Aniołów 12.12.07, 09:09 Ja myślę, że każdy Anioł jest inny, każdy ma swoje przeznaczenie, co nie znaczy że są istotami typu użytkowego wyłącznie ... i dlatego takie pytanie na początku postawiłem. I jeszcze jedno, pamiętamy te Anioły z Biblii a dzisiaj też przecież rodzą się nowe, modyfikują, że tak powiem, genetycznie, no i one też mają swoje potrzeby, złe dni...ja wtedy nawet bym okno otworzył, świeczkę zapalił, żeby wpadł taki na herbatkę abo cuś. Odpowiedz Link Zgłoś