Dodaj do ulubionych

Hej koleda, koleda :)

IP: *.centertel.pl 20.12.07, 16:45
Witajcie :)
Poniewaz w sumie jestem tu prawie nowy, chcialem zapytac sie starszych bywalcow tego forum, czy tu z okazji Swiat pojawia sie ktos po koledzie? Moze ksiadz, moze jakis admin tego forum, moze sam wielki Adam M. ? W sumie bylby to mily gest pasterza, jakis kontakt raz do roku, nawiazac z tymi hmm... owieczkami i barankami :)
Czy macie zeszyty do religii? Czy jak ja np. bazgrole jak kura pazurem, to nie dostane obrazka? Kropidlo? Woda swiecona? Ile teraz sie daje w kopercie?
No ciekawy jestem po prostu.
Obserwuj wątek
    • zwierz_futerkowy Re: Hej koleda, koleda :) 20.12.07, 17:16
      kiedyś dostałem od ksiedza obrazek... patrzyłem, patrzyłem. wysłalem do superexpressu. na drugi dzien zobaczyłem go na winiecie, skutego kajdankami.
      a przeciez to była tylko niewinna fotka zajączka wyskakujacego z kapelusza... no i o co sie tu czepiac?

(czekam na baty :)))
      • Gość: Greyblue Ciii IP: *.centertel.pl 20.12.07, 17:45
        Reklamujesz konkurencyjne czasopismo :)
        Mnie tez baty czekaja - zachecony przed chwila wszedlem na se i zobaczylem go od razu - nic wiecej mnie nie obchodzilo - tego zajaczka, czy moze kroliczka - i jeszcze te jego dwa sliczne uszka :)
        od 0 do 3 stopni dzis... - zimno - brrr :)))
        • zwierz_futerkowy Re: Ciii 20.12.07, 17:51
          u mnie nawet cieplo, a ze w domu to i nawet kominek sie rozpali, siadajac z dala nie jak ostatnio kiedy to zamykajac laptopa z przerazeniem zobaczylem moje skarpety "podhale nowy-targ" w plomieniach piekielnych :)
          • Gość: Greyblue Ogien IP: *.centertel.pl 20.12.07, 18:42
            Lubie ogien. Lubie patrzec sie w ogien. Jestem jak ogien. Caly czas musi byc cieplo, najlepiej goraco. Caly czas musi sie cos dziac, musi byc ruch. Nie znosze czekania, bezruchu, stabilizacji i chlodu, nawet komfortowego i wygodnego. Jestem niecierpliwy, niespokojny, wole przegrac, poparzyc sie niz byc bierny. Zawsze mam jakis cel, ktory realizuje, nigdy nie czekam. Taki jestem :)
            • zwierz_futerkowy Re: Ogien 20.12.07, 18:57
              a czasem maly plomyk moze byc zaczatkiem wielkiego pozaru...
              ehh
              :)
              • Gość: Greyblue Re: Ogien IP: *.centertel.pl 20.12.07, 19:13
                Trzymales w tych skarpetach podpalke do grilla ? :)
                • zwierz_futerkowy Re: Ogien 20.12.07, 19:16
                  nie, mój słomiany zapał :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka