ratheroo 05.01.08, 17:17 myExTheBitch.com/?id=531b308f Co powiecie na taki sposób odegrania się na swojej ex? Z jednej strony koleś ma dobry pomysł, ale z drugiej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salsa13 Re: Zemsta! 05.01.08, 17:49 dziecinada i po co Ci to? najlepszy sposób "odegrania się" Jesteś zawsze uśmiechnięty i szczęśliwy:-) szybko ją trafi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Zemsta! 05.01.08, 18:03 A właściwie komu i czemu ma służyc ta zemsta , odegranie się , czy nadmierny śmiech ? Wszystko na pokaz... dziewczyna najlepiej pozostac sobą i uszanować kobietę , z ktorąś sie kiedys było , przeciez kiedyś ją kochałeś ..nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Zemsta! 05.01.08, 18:14 niegrzeczna_dziewczyna napisała: > najlepiej pozostac sobą i uszanować kobietę , z ktorąś sie >kiedys było , przeciez kiedyś ją kochałeś ..nie ? Dokładnie! Mszcząc się niszczysz resztki tego co kiedyś było dobre - niech choć część tego uczucia zostanie taka we wspomnieniach. Pomyśl czy warto się mścić, to trochę zemsta na samym na sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Zemsta! 05.01.08, 18:35 Jest jeszcze tak , że dopóki z tamtym rozstaniem się nie pogodzisz , nie bedziesz mógł stworzyć nowego , dobrego związku... dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Zemsta! 05.01.08, 18:38 Wybaczcie,ale ja nie rozumię idei tej zemsty.Zamieszczenie fotki ładnej,zgrabnej dziewczyny w bieliźnie to jest zemsta? Hmmmmmmmm,czasem to może być przysługa:))))) A tak poważnie,nie mścij się.Nie pomoże Ci to w niczym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: Zemsta! 05.01.08, 18:43 Z tego co widzę to autor wątku napisał że to kolega takową zemstę (?) umyślił ... dość niekonwencjonalny sposób na wzbudzenie zainteresowania;) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Zemsta! 05.01.08, 18:57 zastanawia mnie jedno; czy historie internetowe, oraz tysiace jak nie miliony zdjeć nie nauczyło dziewczyn NIE pozować, choćby w bieliźnie, do aparatu? jak na przykład Vanessa Hudgens, po jaką cholerę pozować komuś na golasa do aparatu? ludzie! PS. a swoją droga dziweczyna na załączonych zdjęciach... hmm. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Zemsta! 05.01.08, 18:59 zwierz_futerkowy napisał: > PS. a swoją droga dziweczyna na załączonych zdjęciach... hmm. No i właśnie dlatego ja nie rozumiem,i nikt mi nie chce wyjaśnić buuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Zemsta! 05.01.08, 19:01 co ja znowu źle napisałem ? :) co mam wyjaśnić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Zemsta! 05.01.08, 19:18 A ja jestem poszkodowana - bo link nie otwiera mi się - nawet przekopiowany na google..:) dziewczyna, nie to , zebym lubiła gołe baby ogladać - ale w powyższych swoich postach odnioslam sie tylko do słowa pisanego...:))) d Odpowiedz Link Zgłoś
jackwawa Re: Zemsta! 05.01.08, 23:39 niegrzeczna_dziewczyna napisała: > A ja jestem poszkodowana - bo link nie otwiera mi się - nawet > przekopiowany na google..:) > dziewczyna, > > nie to , zebym lubiła gołe baby ogladać - ale w powyższych swoich > postach odnioslam sie tylko do słowa pisanego...:))) > d pewnie nie masz 18 lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Zemsta! 05.01.08, 19:18 A ja jestem poszkodowana - bo link nie otwiera mi się - nawet przekopiowany na google..:) dziewczyna, nie to , zebym lubiła gołe baby ogladać - ale w powyższych swoich postach odnioslam sie tylko do słowa pisanego...:))) d Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Zemsta! 05.01.08, 20:12 Miałam to samo napisać. Widać my niegodne oglądać :( Myślę, że trzeba skopiować sobie ten link do paska narzędzi - może wtedy się otworzy. ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Zemsta! 05.01.08, 20:15 nagości tam nie widziałem; gingi ma racje skopiuj do paska i kliknij enter, jak sie nie otwiera to uderz w klawiature a Gates'a w pysk! Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Mam ładniejszą bieliznę :DDD 05.01.08, 20:18 I po co ja to oglądałam? Chyba tylko po to żeby w depresję wpaść! Znielubiłam swój organizm, jak popatrzyłam na tą dziewczynę, ciekawe czy kolega kolegi mnie teraz raczy pocieszyć :PPP Jedno do czego bym się przyczepiła, to fakt, że góra i dół bielizny każde z innej parafii, trzeba sobie jakoś humor poprawić, czyż nie? ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Mam ładniejszą bieliznę :DDD 05.01.08, 20:31 No i sobie klikłam jak radziliscie.... Dla mnie to bzdety...jak ktos tak lubi - jego , czy jej sprawa..:) Gingi - masz racje , ale zupełnie sie nie przejmuj...:DDD może i powiało jakąś młodością z lekka , ciałem z solarium i sztucznym - zupelnie do kamery onanizmem....:) Ja też mam inny gust i chyba lepszy - jak o tę bieliznę idzie....:))))) dziewczyna no , tyle , że o gustach się nie dyskutuje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Mam ładniejszą bieliznę :DDD 05.01.08, 20:34 Twoja literówka mnie rozbawiła do łez :)))) Wychodzi z Ciebie ta niegrzeczność :PPP ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Mam ładniejszą bieliznę :DDD 05.01.08, 20:39 ale sie babska atmosfera zrobiła, :) no i te żarciki ze wskazaniem na wzwodzenie i ten tego, no, no... ja koleżanek nie poznaje..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Mam ładniejszą bieliznę :DDD 05.01.08, 20:49 Nie wiem czy wyłazi ze mnie niegrzeczność , ale z pewnościa wylazi coś ( w sąsiednim watku ) co wyłazic nie powinno....:) ale daje sobie rozgrzeszenie - bo skoro wylazi - to może musi dać upust...:DDD dziewczyna a tak w ogóle to chce mi sie czegoś takiego..ja wiem...no sama nie wiem - nie klnę ale k.mac - no ...tak dzis mam...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Mam ładniejszą bieliznę :DDD 05.01.08, 20:53 Easy, wyluzuj wylezie i będziesz znowu grzeczna, a dzisiaj wystarczy zmienić jedną literkę, niby tak przez pomyłkę, będziesz grzeszna :))) Do licha, wszystko jest dla ludzi - ja też mam fazę kosmatych wygłupów - to to wiosenne słońce tak działa, mówię Ci. ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Mam ładniejszą bieliznę :DDD 05.01.08, 21:04 Grzeszna - powiadasz ?...Faktycznie , popatrz to tylko jedna literka - a tak duzo zmienia....:)) dziewczyna no , ale na forum , czy w ogóle w necie to ja grzeszyć nie będę , nie zwykłam...zupełnie wolę w realu.... tu..najwyżej mogę...niegrzeczną być...:DDDDD d Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Mam ładniejszą bieliznę :DDD 05.01.08, 21:24 To jak w tej reklamie Żywca - PRAWIE, robi wielką różnicę :) W necie można grzeszyć bez grzechu, to niewinna zabawa :))) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Być może...... 05.01.08, 21:34 ..były kiedys takie perfumy...:))))) Przepraszam , ale jak grzeszyć netowo ?.....czysta paranoja....to tak jakbyś lizaka przez szybę lizała....:))))))) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Być może...... 05.01.08, 21:37 Mnie nie pytaj, ja z tych grzecznych dziewczynek jestem :) Dla mnie wystarczy głupot trochę powypisywać i już gotowe grzeszki forumowe :) Chyba muszę coś powywijać, bo jeszcze żywcem do Nieba pójdę :PPP ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Zemsta! 05.01.08, 20:58 Zwierzaku,napisałeś wszystko dobrze.Właśnie o to mnie chodzi,że dziewczyna hmmmm-jak sam to określiłeś.No więc nie mogę pojąć,gdzie tu zemsta? A może zemsta to ta niegustowna bielizna? :DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard38 Re: Zemsta! IP: *.opera-mini.net 05.01.08, 22:25 Nam nową tapetę w komputerze. Zgadnijcie jaką? Jest całkiem ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Zemsta! 05.01.08, 22:35 Ładna, ładna - ale tą bieliznę jej zmień, będzie jeszcze ładniejsza! Ale uważaj, bo sny będziesz miał niespokojne :PPP ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard38 Re: Zemsta! IP: *.opera-mini.net 05.01.08, 22:47 Co do bielizny to lepiej żeby jej wogóle nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Zemsta! 05.01.08, 22:55 Bo ja wiem... Wydaje mi się, że trochę tajemniczości jest potrzebne, a nie tak od razu kawę na ławę. Chyba, że lubisz jak Ci wszystko podają pod nos na widelcu - zastanów się :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Zemsta! 06.01.08, 09:51 Zgadzam się z Gini,że dobra bielizna podnieca bardziej niż nagość:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Zemsta! 06.01.08, 10:24 Wiesz, to nasz babski punkt widzenia, przecież to wcale nie musi być męska prawda (?) Ale uwaga, zejdźmy z tego niebezpiecznego tematu... ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Zemsta! 06.01.08, 10:50 No rzeczywiście,nie pomyślałam,że punkt babski znacznie różni się od męskiego:)))) Ale dobra,schodzimy z tematu:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Zemsta! 06.01.08, 10:42 powiem; tak i nie ( na wszelki wypadek) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: Zemsta! 06.01.08, 10:49 To się nazywa opanowana sztuka asekuracji:)))))W razie co,zawsze się wyłgasz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Asekurant :DDD n/t 06.01.08, 11:02 ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Asekurant :DDD n/t 06.01.08, 11:07 ..na wszelki wypadek..to podobno ksiądz miał Kaśkę....:))) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Asekurant :DDD n/t 06.01.08, 11:17 Tylko nie Kaśkę!!! ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna_dziewczyna Re: Asekurant :DDD n/t 06.01.08, 11:20 Sorry.....:)) Tak gadali..no dobra - to gosposię.....:)))) dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Asekurant :DDD n/t 06.01.08, 11:23 Wiem, żartowałam przecież :)))) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś