IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 12:32
Potrzebuje pomocy. Chcę się przespać z siostrą mojej żony. Myślę ,że ona też
jest na mnie napalona. Blokuja mnie trochę konwenanse i to, że moja żona jest
osobą bardzo wrażliwą i nie chciałbym jej zrobić przykrości jesli sprawa by
się rypła i np. siostra by jej powiedziała, że zaproponowałem sex. Jak
sprytnie podejść mój obiekt?
Obserwuj wątek
    • fanka.turystyki Re: Pomocy! 09.01.08, 12:43
      Gość portalu: marct napisał(a):

> Jak sprytnie podejść mój obiekt?

No chyba tylko zgwałcić i to w takich okolicznościach (wieczorem, w jakiejś
      ciemnej bramie, w przebraniu i masce), żeby ani ona, ani Twoja żona nigdy się
      nie dowiedziały personaliów gwałciciela ;-PPP
    • andrexx Re: Pomocy! 09.01.08, 12:44
      co ty taki mało postepowy
      zaproponuj trójkąt, no chyba , że i sąsiadka tez by chciała się
      dołączyć
      • fanka.turystyki Re: Pomocy! 09.01.08, 12:48
        Ze śmiechu oplułam monitor sałatką z kapusty, papryki i czegoś tam :-)))
        • Gość: marct proszę o poważne porady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 12:51
          Ale z tym trójkątem niezłe, muszę to dopracować. Może Extazy pomoże zaaranżować
          taką sytuację. Dzięki.
          • khinga Poważna porada! 09.01.08, 13:04
            powiedz wprost! Chcę cię bzyknąć!! Tylko nie mów nic mojej żonie!!
            Czy to takie trudne?? Ile Ty masz lat?? Mamy XXI wiek!
            • fanka.turystyki Re: Poważna porada! 09.01.08, 13:09
              khinga napisała:

> Tylko nie mów nic mojej żonie!!

A jak lubi się chwalić?

> Ile Ty masz lat??

A jak jest małoletnia?

> Mamy XXI wiek!

A jak o tym nie wie?

>
              • khinga Re: Poważna porada! 09.01.08, 13:13
                fanka.turystyki napisała:

> A jak lubi się chwalić?

Jeżeli będzie zadowolona z jego akcji to na pewno nie powie, a będzie miała
                ochotę na kolejny raz!

> > Ile Ty masz lat??

to było pytanie do autora

> A jak jest małoletnia?

> A jak o tym nie wie?

trudno..
                Teraz już wie
                • fanka.turystyki Re: Poważna porada! 09.01.08, 13:17
                  khinga napisała:

> fanka.turystyki napisała:
                  >
                  > > A jak lubi się chwalić?
                  >
                  > Jeżeli będzie zadowolona z jego akcji to na pewno nie powie, a będzie miała
                  > ochotę na kolejny raz!

Ale tu trzeba uważać na kobiecą przebiegłość -jak jej się po 10 razach znudzi,
                  albo będzie chciała dopiec siostrze... aaaaa to się pochwali :-)))
                  • khinga Re: Poważna porada! 09.01.08, 13:57
                    zostanie w rodzinie;)
    • Gość: Greyblue Jest patent IP: *.centertel.pl 09.01.08, 12:52
      Jak ma podobne wlosy i figure a Ty jestes silny, to zajdz ja od tylu, zatkaj usta, zrob co trzeba, najlepiej po ciemku a potem krzyknij: O matko, sorry! Myslalem, ze to <tu wstaw imie zony> ! Kurcze, takie jestescie podobne! A my tak czesto sie zabawiamy, ze ja udaje gwalciciela, przepraszam jeszcze raz, naprawde!
      A siostra zony na to: cicho debilu, zostanie w rodzinie, jutro o tej samej porze, ok?
      • Gość: Greyblue Patent 2 - romantyczny IP: *.centertel.pl 09.01.08, 13:59
        Wyslij obie siostry po maliny - ktora pierwsza dzbanek zbierze.
        • fanka.turystyki A w tym czasie... 09.01.08, 14:01
          niech chociaż teściowa sobie użyje :-D
          • Gość: Greyblue Ma... ma... ma... ma... ma... Mamusia!!! IP: *.centertel.pl 09.01.08, 14:18
            Wroca z malin - albo tylko jedna - a Kirkor: spadajcie nieopierzone siksy :) Mamusia jest de best :)))
    • zwierz_futerkowy Re: Pomocy! 09.01.08, 13:44
      podeślij jej linka na tą strone, zreszta skad wiesz, moze ona wrzuca podobny watek na forum dla kobiet?
      a moze oboje zanosicie sie teraz ze smiechu?
      a tak powaznie; tez opowiadam sie za gwaltem znienackowym. wykorzystaj stary jak bracia Wright trick; "o patrz! samolot!", po odwróceniu uwagizachodzisz od tylu, forsujac zasieki bielizniane... dalej juz wiesz, jestes wszak zonaty...
      powodzenia, czy tez polamania... (hm... powinienem poprzestac na "powodzenia"...)
      • fanka.turystyki Re: Pomocy! 09.01.08, 13:50
        Może (na jego szczęście) ona bielizny nie nosi, co znacznie ułatwi gwałt z
        zaskoczenia ;-PPP
        • khinga Re: Pomocy! 09.01.08, 13:58
          ...i będzie pichciła w kuchni w sukience:)))
          • fanka.turystyki Re: Pomocy! 09.01.08, 14:03
            A on się wytłumaczy, że chciał tylko zajrzeć jej przez ramię co tam pichci, no i
            nieszczęście samo się stało jak się o krok do tyłu przypadkiem cofnęła ;-PPP
            • khinga Re: Pomocy! 09.01.08, 15:02
              ...i przypadkiem nadziała się na...wałek do ciasta, który chciał jej podać:PP
        • ginger43 Re: Pomocy! 09.01.08, 14:47
          fanka.turystyki napisała:

> Może (na jego szczęście) ona bielizny nie nosi, co znacznie ułatwi
          gwałt z zaskoczenia ;-PPP

Nie z zaskoczenia tylko gwałt znienackowy :)))) Jak nie
          przestaniecie się wygłupiać to mnie z roboty wyleją :))))) Telefon
          dzwoni, a ja się chichram i nie mogę odebrać!!!

.................................................................
          Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa
          przyjemności.
    • zwierz_futerkowy Re: Pomocy! 09.01.08, 14:45
      zalezy czego obiekt oczekuje;
      sluze porada w klasycznym stylu:
      zaprosic do domu kiedy zony nie ma "aby poogladac kolekcje znaczkow pocztowych z prowincji Yunnan z przelomu xVII wieku, z kontynuacja w wieku XX oraz milym zaskoczeniem w wieku XXI")
      ugotowac zupe jarzynowa z duza iloscia selera, pora, wszystko na hiszpanskiej musze - ofkors!
      stolik musi byc maly tak, abyscie sie non-stop zderzali kolnami (stary trick hollyłózki, czesto stosowany w komediach romantycznych, tych gdzie pod koniec glowny bohater lezy w ambulansie, ona placze, lekarz stoji z aparatura w dloni "clear?" lzy jej plynal do oczu - de facto podrobionych maxfactorem, po chwili oczywiscie on ozywa - na przekor wszekim medycznym normom i wszyscy od aktorow po publicznosc lkaja jak bobry zapominajac o zbyt wygurowanej cenie biletu oraz akcji filmu...) jesli bedziesz ja potracal wystarczajaco namietnie, sama odczyta sygnal.
      nastrojowa muzyka ( np 1 koncert fortepanowy czajkowskiego, albo marsz turecko Mozarta, cokolwiek, kilka madrych slow o muzyce "wiesz, Bach byl niemcem... ciekawe czy zdawal sobie z tego sprawe?..." ot, rzuc madre zdania "od niechcenia" co by zobaczyla ze inteligentna bestia z ciebie, takze w tobie-potencjalnym-ojcu drzemie idealny ladunek genetyczny dla wszego przyszlego potomstwa, w/g naukowcow jest to bowiem najlpszy afrodyzjak.
      pokaz rowniez swoje typowe samcze strony, szarpnij nerwowo w tancu, zamaszyscie otwieraj wino, podpal na sobie koszule i udawaj ze nic sie nie dzieje itp. to tez dziala. uwazaj na przepukline, bolesne i nieprzyjemne, no i blisko lekarzy co zawsze grozi smiercia bardziej niz slup wysokiego napiecia.
      no, a teraz pora na nasz... SEX... pamietaj tylko o BHP!
      w pewnym miescie bowiem kobieta za sciana krzyczala tak dlugo ze sasiadka musial wezwac straz pozarna. na miejscu nasze dzielne chlopaki wywazyli drzwi. w srodku zastali:
      - naga kobiete przywiazana za nogi i rece do lozka. oczy zasloniete przepaska.
      - nagi mezczyzna... na podlodze z peknieciem czaszki ( jak sie pozniej okazalo...) lezacy obok lozka, najwyrazniej zeslizgnawszy sie z komody ktora stala na przeciwko lozka... czyzby "skok z wysokosci?" niefortunnie zakonczony? zastanawiali sie strazacy... wszystko bylo by spoko gdyby nie jeden szczegol: otoz facet jak wspomnialem byl nagi... nie do konca, mial na sobie bowiem pelerynke i maske batmana....

powodzenia w podbojach!
      • Gość: Greyblue Super :) nie zapominaj jednak... IP: *.centertel.pl 09.01.08, 15:02
        ... o wrazliwej zonie! Ktora jakby ich zastala we wiadomej sytuacji, powiedzialaby mniej wiecej cos takiego: Sluchajcie, mieliscie mi pomoc wybrac kolor do zaslon, bo jutro przychodza goscie a ja nie chce wyjsc na niezorientowana w modzie! Fikolki porobicie sobie pozniej, ok?
        :)
      • ginger43 Re: Pomocy! 09.01.08, 15:18
        zwierz_futerkowy napisał:

> ugotowac zupe jarzynowa z duza iloscia selera, pora, wszystko na
        hiszpanskiej musze - ofkors!

Koniecznie dodaj dużo posiekanej natki pietruszki - to dobry
        afrodyzjak!!!
        > nastrojowa muzyka ( np 1 koncert fortepanowy czajkowskiego, albo
        >marsz turecko
        Tylko oby nie "Taniec z szablami" Arama Chaczaturiama - z ostrymi
        narzędziami lepiej ostrożnie, żeby Ci nie trzeba później
        przyszywać...

.................................................................
        Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa
        przyjemności.
    • altinka Re: Pomocy! 09.01.08, 17:03
      Nie ryzykuj może. Kobiety potrafią być nieobliczalne. A zranione są
      w stanie w zapamiętaniu zrobić wiele ... Np. ta, która śpiewa o
      swojej siostrze i swoim mężu, kurcze ...

pl.youtube.com/watch?v=6EUxXSAZqhk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka