zwierz_futerkowy 25.01.08, 22:04 www.pzu.pl/?nodeid=produkt_pzu_sa&prod_id=9622&category_id=9681&group_id=40 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna.z.bagien Re: hmm musze się poważnie zastanowić ... 25.01.08, 22:15 Nie ma co się zastanawiać:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Ja się przyłączam :) 26.01.08, 09:02 Zwierzątko, dla Cię ostatni grosz wyskubię na składkę ubezpieczeniową z czystej sympatii :) Acha! Tylko nie zapomnij wskazać w polisie, kto ma odebrać te miliony odszodowania - nr konta prześlę gdzie trzeba:PPP Rozbawiłeś mnie do łez z samego rana :)))))) Miłego weekendu Gini ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki A właściwie... 26.01.08, 09:28 to kim Ty jesteś: lisem, norką, nutrią czy innym stworzeniem??? No i jeszcze czy spełniasz normy hodowlane i czy jesteś zdrowy? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Krwiożercze bestie!!! 26.01.08, 09:43 ashaq napisał: > na kołnierzyk się nadaje;PPPPPPPPPPPPP Ładne rzeczy, wychodzi wasza prawdziwa natura! Na kołnierzyk, mordercy! Kto będzie pisał te tasiemcowe wierszyki i opowiastki jak jego zabraknie? Poza tym idzie wiosna, po zimie, której nie było, więc futra odwieszamy do szafy. Chyba byś nie chciał, żeby Futrzaka wcięły mole? :DDD ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Krwiożercze bestie!!! 26.01.08, 10:00 O,to to! Za to, że w jednym opowiadaniu zamordował Azazela, w którym byłam się od razu zakochała, zanim był się on do Gigal doturlikał... To ja teraz napiszę tasiemcowe opowiadanie o tym jak Futrzaka wcięły mole :-))) Cóż za koncepcja !!! ;-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Krwiożercze bestie!!! 26.01.08, 18:32 bez wątpienia Azazel miał dusze romantyka; ja najbardziej w tek historii szanuję i podziwiam wielbłąda... witaj, fanko :) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Krwiożercze bestie!!! 01.02.08, 10:26 Wielbłąda??? A za co??? W gruncie rzeczy szelma był z niego :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Krwiożercze bestie!!! 01.02.08, 13:15 a moze wlsnie za to ? :) szelma ale nie byle jaki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Krwiożercze bestie!!! 01.02.08, 13:30 Moi studenci lepsze szelmy -przez noc mi szablon pewnego tajemniczego programu napisali... Niesamowite jest to, że a) studenci... a napisali (i to dobrowolnie w celach pokazowych na dniach otwartych) b) napisali w jedną noc... a kolega magister w pół roku nie potrafił się zmobilizować c) napisali... po pijanemu... a dobrze działa... Jednym słowem -albo mam wybitnych studentów (każdy ma po dwa warunki w indeksie) albo mam wybitne zdolności pedagogiczne ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Krwiożercze bestie!!! 01.02.08, 13:37 ja po pijaku pisze listy do siebie samego ze schematami zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Krwiożercze bestie!!! 01.02.08, 13:39 no, uciekam bo nigdy nie wyjde... a snieżyca za oknem ze az strach!!!! :::::::::::: :O Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Krwiożercze bestie!!! 01.02.08, 13:40 czy raczej : :::::::: :::::::: :::::::: :O :::::::: :::::::: Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: Krwiożercze bestie!!! 01.02.08, 13:43 A co to miało być? Nietoperz ze skrzydłami, orzeł biały, rozkład Gaussa??? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: A właściwie... 26.01.08, 09:39 fanka.turystyki napisała: > to kim Ty jesteś: lisem, norką, nutrią czy innym stworzeniem??? > No i jeszcze czy spełniasz normy hodowlane i czy jesteś zdrowy? Fanko, czy Ty musisz tak naukowo podchodzić do wszystkiego? Czy to ważne jakim On jest stworzeniem? Ma futerko? Ma! I to się liczy, reszta to nieistotne szczegóły :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.turystyki Re: A właściwie... 26.01.08, 10:02 Właśnie że istotne szczegóły -przeczytałam wnikliwie dokument ubezpieczeniowy i zadając te pytania próbuję ustalić czy Futrzak nie zostanie oskalpowany przez ubezpieczyciela. Reprezentuję tym samym interesy klienta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien02 Re: hmm musze się poważnie zastanowić ... IP: *.centertel.pl 26.01.08, 19:39 Czy jest klauzula odszkodowania na skutek trwalego uszczerbku na zdrowiu fiz-psych z powodu ataku zoofila lub zoofilki? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: hmm musze się poważnie zastanowić ... 26.01.08, 19:41 widzisz, niektore zwierzatka atakowane nieruchomieja - czasem udajac martwe... w rzeczywistosci dosc niebezpieczna to taktyka (zwlaszcza jesli w szeregu wyzej wymienionycg znajdzie sie jeszcze nekrofil) :) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Odradzam 01.02.08, 10:31 lepiej juz, w zgodzie ze wspolczesna moda, daj sie dobrowolnie ogolic na lyso i sprawe bedziesz mial z glowy. Gdyz, jezeli wpadniesz juz w sidla towarzystw ubezpieczeniowych, to i tak wlos na glowie Ci nie zostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś