szkodnik1 27.08.03, 09:46 .....jak masz na imię.....????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white.falcon Re: Pytanie do white.falcon..... 27.08.03, 11:01 Też wiem i też... nie powiem.;) Falcon natomiast może należeć do rodzaju rusticonus, pelegrinus. Polecam lekturę encyklopedii - tam jest dużo o falconach.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pytanie do white.falcon..... 27.08.03, 11:07 A ja nie wiem ... i też nie powiem :-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Pytanie do white.falcon..... 27.08.03, 11:11 .....a ja wiem i tak sobie pytam, bo jak white.falcon nie wie jak ma na imię to ja już nic nie wiem.....pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Pytanie do white.falcon..... 27.08.03, 11:19 szkodnik1 napisał: > .....a ja wiem i tak sobie pytam, bo jak white.falcon nie wie jak ma na imię to ja już nic nie wiem.....pozdrawiam.... Zobacz mój wcześniejszy wpis. Opanowanie sztuki pisania umożliwia nam nieopanowanie sztuki czytania?:) Napisałam: wiem, ale ... nie powiem.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Pytanie do white.falcon..... 27.08.03, 11:24 .....a szkoda, pozostawiasz mnie w wielkim żalu......:(((((((((( pozdrawiam..... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pytanie do white.falcon..... 27.08.03, 11:25 Dla chcącego ... nic trudnego :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Nic nie rozumiem. 27.08.03, 11:35 szkodnik1 napisał: > .....a szkoda, pozostawiasz mnie w wielkim żalu......:(((((((((( > pozdrawiam..... Na poważnie: po co Ci moje imię? Wszyscy tu używają nicków. Ponadto, napisałeś, że jakoby je znasz. To już ja nic nie rozumiem tym razem.:) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
foxhunter Re: Nic nie rozumiem. 27.08.03, 13:46 white.falcon napisała: Mi jakos pasujesz na Aurelie.Takie imie romantyczne, o uroku starodawnym. Mysle ze grasz na fortepianie.Masz klase.Doskonale polemizujesz,nie obrazajac przeciwnika.Mysle jednak ze nie potrafisz walczyc o swoje. Wolisz sie usunac w cien :( Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Nic nie rozumiem. 27.08.03, 13:54 foxhunter napisał: > white.falcon napisała: > > Mi jakos pasujesz na Aurelie.Takie imie romantyczne, o uroku starodawnym. > Mysle ze grasz na fortepianie.Masz klase.Doskonale polemizujesz,nie obrazajac > przeciwnika.Mysle jednak ze nie potrafisz walczyc o swoje. Wolisz sie usunac w cien :( Niestety, tak urokliwego imienia nie posiadam, choć moje pochodzi z II wieku przed Chrystusem. Jest zabytkowe w pewnym stopniu. Również w pogańskich wierzeniach ma swoją patronkę (chodzi mi o mitologię grecką). Niestety, nie gram na fortepianie. Jestem antytalent muzyczny, nawet kołysanki nie umiałabym zaśpiewać. Ale jak mawiają, czego Pan Bóg nie dał w jednym, to z nawiązką wynagradza w czymś innym. Dziekuję za sympatyczne komplementy. :) Miło mi, jeżeli są szczere. Walczyć o swoje - wyobraź, umiem. Pracuję w zawodzie, który jest dość nietypowy, jak na kobietę, ale daję sobie radę i go lubię. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś