ginger43 Nie należy nikogo szufladkować! 31.03.08, 12:16 No Szary jak możesz ją tak szufladkować! Że czasami lubi pobrykać, to nie znaczy, że cały czas tak ma! Już nam obu się kiedyś za to dostało od Sweryna Makatki i wystarczy :DDD ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Czyżbyś miał skłonność do popadania w skrajności? 31.03.08, 13:21 No nie! Dziewica, to też przesada - prowokujesz Szary :))) Wiosna, wiosna w Pana już od jakiegoś czasu widoczna :DDD ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
alienated Dziewica :) 31.03.08, 13:40 Tak sobie myślę, zupełnie na boku, bez aluzji do kogokolwiek z tej listy, że jeżeli dla kogoś utratą dziewictwa jest powiedzenie prawdy lub uszanowanie rozmówcy odpowiadając na jego pytania, to kobieta, z którą miałem do czynienia, pomimo moich wielokrotnych prób molestowania, to dziewictwo zachowała :) i Chwała Jej Za To - to było po prostu jak Obrona Częstochowy. Jest taki fajny film - Kill Bill. Na końcu jest scena, kiedy Bill mówi do Umy T (moja ulubiona aktorka, he he): wierzę, że jesteś całkowicie niezdolna do mówienia prawdy, a ja jestem całkowicie niezdolny do pozostawienia miejsca na jakiekolwiek niedomówienia. Ale wreszcie już wiem, jak rozwiążemy ten dylemat - no i wstrzyknął jej serum prawdy :))) Tyle, że przypłacił to życiem. Ale pierwsze pytanie jego: czy Ty naprawdę myślałaś, że życie w El Paso wypali? I jej odpowiedź - NIE !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Wiem 31.03.08, 14:16 alienated napisał: > orgazm ? tak ! ...................@!?&&@#?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 A czy jesteś pewien? :PPP 31.03.08, 15:14 Może bez tego "zabić"??? :PPP Tylko nie bij mnie za te wygłupy, please :))) ale się rozbrykałam wiosennie. ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
alienated Pewien zakres moich aktywności życiowych 31.03.08, 15:18 Jest dostępny wyłącznie dla osób, którym ufam :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Pewien zakres moich aktywności życiowych 31.03.08, 15:20 Słusznie, tak powinno być, ale to nie zmienia faktu, że ona może chcieć - wszak nie zawsze dostaje się to czego się chce, marzenia same w sobie też mogą być miłe :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Pewien zakres moich aktywności życiowych 31.03.08, 15:26 Gingi, a o czym Ty właściwie gadasz? znasz powiedzenie "głodnemu chleb na myśli"? ........że resztę już wykropkuję ...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
alienated Dwa uśmiechy zmienia imaż ? 31.03.08, 15:54 Dwausmiechy, czy Cię Bóg opuścił ? A niedawno to tu była wręcz miłość lesbijska połączona z zoofilią - czyli wyznanie miłości do Fochy - i tak trzymać :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Ostatnio jestem przejedzona, a i tak 31.03.08, 16:03 mi chleb na myśli :PPP Owszem, gadam dzisiaj jak potłuczona, ale to nie dziwne, bo w czwartek upadłam i dość dotkliwie się potłukłam - pewnie mi się rozumek wstrząsnął :DDD Oj Uśmiechu, ja też lubię głupoty wygadywać czasami :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Ostatnio jestem przejedzona, a i tak 31.03.08, 16:21 Ginguś! Ty nie udawaj , że to taki wypadek przy pracy bo i tak Ci nikt nie uwierzy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alienated Przecież ona nawet nie wie, jak ja wyglądam :))) 31.03.08, 16:03 A nie wygląda mi na chorą marzycielkę :))) Raczej na babę, co d... orzechy łupie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy .................! 31.03.08, 16:18 Normalnie plotkujecie i insynuacje snujecie obywatele jak stare baby przy skubaniu pierza! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Wiem 31.03.08, 15:27 alienated napisał: > AlienPragnęCięZabić@!?&&@#?!!! ..?!?!? .........egocentryk! Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: pieprzony - to było za proste :) n/t 31.03.08, 16:20 sam widzisz, trening czyni mistrza :)) za chwilę nawet bez wstukiwania kropek będziesz wiedzieć co chciałam na forumie napisać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alienated A może, co ja bym chciał usłyszeć... 31.03.08, 16:36 Pewnego pięknego dnia na forum sąsiadującym pojawiły się bardzo intrygujące i bardzo ładnie napisane teksty pewnego pana, którego nick jest trochę podobny do... rozstaju dróg (gdzie przydrożny Chrystus stał, zapytałem, dokąd iść - frasobliwą minę miał...). Co się z nim stało dwausmiechy? Czy popełniłem błąd wtedy, płosząc go? Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: A może, co ja bym chciał usłyszeć... 31.03.08, 16:47 O mamma mija, Alienku aż tak dokładnie forum nie czytam, żebym wiedziała co się dzieje na sąsiednich forach. Ty masz taki styl pisania czasem (co już koleżanka zauważyła) że jakbyś wykropkował to bym więcej zrozumiała o co i kogo Ci chodzi :)) A właściwie..Dlaczego jakiegoś Pana spłoszyłeś??! Dlaczego wypłaszasz nam(kobietom) z forum ęątentegofacetów?! to niedopuszczalne, popraw się ;) Ad meritum : kto ma mapę życia w sercu ten trafi z każdego rozstaju tam gdzie jego dom. /ouch,jak patetycznie mi to wyszło/ Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Jeszcze jedna prowokatrorka :DDD 31.03.08, 13:23 Cześć Kinga :) Ciekawa jestem czy te kropeczki są jedynie zbiegiem okoliczności, czy jawną prowokacją Aliena :DDD Koleżanko czyżbyś lubiła wtykać kij w mrowisko? :PPP Pozdrawiam słonecznie Gini :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Jeszcze jedna prowokatrorka :DDD 31.03.08, 13:29 Witaj Gini:) Żadna prowokacja..ja nie z tych:) Czasami lubię pogrzebać w mrowisku, ale nie dziś.. Te kropeczki oznaczają, brak weny..w sumie nie powinnam nic pisać. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 A ja marzę o Twoich rogalikach :) 31.03.08, 13:40 To tak nie na temat, też nie mam weny do myślenia - dziś mi nie jest zbyt potrzebna, lepiej żeby jutro wróciła, bo idę do pracy, a tam myślenie jest wymagane :PPP Uśmiechnij się :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: A ja marzę o Twoich rogalikach :) 31.03.08, 13:47 Trza było pisać to podrzuciłabym Tobie wczoraj:) Pierwszy dzień w pracy, czy powrót po "krótkiej przerwie"? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: A ja marzę o Twoich rogalikach :) 31.03.08, 14:17 Tylko nie mów, że byłaś tu w dodatku z rogalikami, bo Ci zdalnie piórka wyskubię! Jeśli chodzi o pracę, to ani jedno, ani drugie - pracuję od czasu do czasu - taki wolny strzelec - całkiem dobry układ. ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: A ja marzę o Twoich rogalikach :) 31.03.08, 16:57 Byłam..Niestety czasu mało, bo służbowo. Myślę, że nie ostatni raz:) Gini, mam i tak mało tych piórek-zlituj się, noo! Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Wątek inspirujący 31.03.08, 14:15 khinga napisała: > ...... ................ ech! Odpowiedz Link Zgłoś